کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجمع عظیم مردمی روز چهارشنبه
۰:۰۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: si9W2AjZ_535.jpg][تصویر: sij5qLys_265.jpg][تصویر: si8QWpAD_265.jpg]
[تصویر: tsi7toHZG_36]
چهارشنبه در محکومیت بی تفاوتی مسئولان و روند بد حجابی و بی حجابی ها مردم متدین تهران ساعت 16 در مقابل وزارت کشور واقع در میدان فاطمی تجمع بزرگی برگزار خواهند کرد. انشاء الله
...اطلاع رسانی گسترده کنید تا حداقل کمترین کار را زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام داده باشید...+ حضور گسترده با خانواده هایمان...یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، mohammadhadi ، fazel ، أین المنتظر ، میلاد.م ، حضرت عشق ، Islam ، مهدی2012 ، Agha sayyed ، SHA.453 ، Aryha ، عبدالرحیم ، Banoo ، mahyamatin ، انصارالمهدی ، fafa* ، Justice Bringer ، انتصـار ، صهبا ، 59-11(یامهدی) ، fatemeh ، pure ، سونای ، حسین14

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۳۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
درنیابد حال پخته هیچ خام/پس سخن کوتاه باید والسلام
HuhConfusedDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، webgard33 ، mohammadHadi34 ، ahmad20 ، abolfazl72
۲۳:۵۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

فکر می کنم در همان سال 84 بود که دکتر احمدی نژاد می گفتند همین کسانیکه امروز ادعای آزادی خواهی دارند(منظورش اصلاح طلب ها بود)اوایل انقلاب،مینی بوس کرایه می کردند و سرکوچه می ایستادند و بی حجابان را بازداشت می کردند.

من با این کار مخالفم،یعنی چی این!!!

البته که اقای احمدی نژاد خیلی به خواهران بی حجاب لطف کردند و کلا زمان ایشون ماشین گشت ارشاد رو من یک بار بیشتر ندیدم!!!

اما دوستان ما بعد از 8سال تازه یادشان آمده که باید تجمع کنند.

آن هم تجمع غیر قانونی!!!

راستی این هارا نمی خواهید به جرم سد معبر بازداشت کنید؟؟؟

به جرم اینکه از وزارت کشور مجوز نداشتند دستگیر نشدند؟؟؟

این آقای روحانی که می گن خیلی آدم بدیه،اصلا انتقاد پذیر نیست!!!اجازه ی اعتراض نمی ده!!!اصلا مخالفان این آدم نمی تونند حرف بزنند بیچاره ها از بس این آدم شرایط رو براشون تنگ کرده!!!

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamid30 ، hamed41 ، ahmadreza1981 ، sasan70 ، Bidel.s ، Hajmohsen ، webgard33 ، mohammadHadi34 ، ahmad20 ، anti ، amirHosain ، Ali#59 ، mohsen190 ، abolfazl72
۹:۲۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #43

(۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۹)SkyGirl نوشته است:  برای افراد متدین مشکلات اقتصادی مساله نیست و واسش نمیریزن بیرون ؟Dodgy
دست گلشون درد نکنه، خسته نشن یدفه .
نه من نمیتونم درک کنم Smile

(۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۹)bidel نوشته است:  درنیابد حال پخته هیچ خام/پس سخن کوتاه باید والسلام
HuhConfusedDodgyDodgy
خدا آدم رو کر و کور نکنه إن شاء الله

[تصویر: Eye-Rouhani.jpg]
كنار خیابان شریعتی تهران چند موتور سوار دارند دختری را به زور سوار می كنند كه روحانی جوانی برای كمك به دخترك، به سمت آنان می رود
تو صورت این روحانی شیشه نوشابه ای رو؛ خوورد می كنند و چشم راست فرزاد را می درند.پزشك می گوید چشم او تخلیه می شود اما روحانی جوان قبل از بیهوشی می گوید
" الحمدلله به قیمت یك چشم موفق شدیم ناموس مردم را نجات دهیم "
[تصویر: si6szi_400.jpg]
[b]بیست و سوم تیرماه امسال در حوالی میدان پونك تهران، زنی محجبه اقدام به دادن تذكر لسانی به یك زن بدحجاب می‌كند. پس از این تذكر محترمانه، زن بدحجاب به سمت زن چادری حمله كرده و ضمن ضرب و شتم او سعی می‌كند چادر و روسری از سر او بكشد.
یك روز بعد از این ماجرا در نقطه‌ای دیگر از تهران یعنی محله خانی‌آباد، زن چادری دیگری به جرم انجام تذكر لسانی به دو زن كشف حجاب كرده مورد تعرض آنها قرار گرفته و پیش چشم كودك خردسالش چنان ضرب و شتم می‌شود كه آثار كبودی و جراحت تا چند روز بر بدنش باقی می‌ماند. اتفاق افتادن این دو ماجرا در روزهای ماه مبارك رمضان دردآورتر است.ودردآورتر اینکه پس از دستگیری ضارب توسط نیروی انتظامی و شکایت آن خانم محجبه، کلانتری با گرفتن یک "قبض تلفن" به عنوان وثیقه، فرد ضارب را آزاد کرد.
و اما سوال اینجاست که چی باعث شده اینقدر جسور و بی حیا بشن که توی یک کشور اسلامی هر غلطی میخوان بکنن و وقتی یکی تذکر میده... اونم تذکر لسانی نه اینکه به اجبار بخواد جلوشونو بگیره به خودشون اجازه بدن به فرد تذکر دهنده حمله ور بشن

[/b]

[b]تجمع باعث میشه بفهمن هر غلطی نمی تونن بکنن
باید یه مشت بی همه چیز که با بی حیایی خودشون امنیت معنوی شهر رو به لجن کشیدن احساس نا امنی بکنند[/b]

[b]ولی افسوس که یه عده کسانی که مدعی هستند که دین رو هم دوست دارند ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، حفیظ ، 59-11(یامهدی)
۱۰:۲۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
سلام دوستان
یه مسئله ای هست که در این تاپیک داریم بررسی میکنیم اما من منظور بعضی دوستان رو از عنوان بعضی مسائل متوجه نمیشم.
اول اینو بگم که من تا حالا به هرکس رای دادم رئیس جمهور نشده لذا اون مواردی که دوستان مطرح کردن به من نمیچسبه.
دور و اطرافم هم کلی ادم هستن که بد حجاب و بعضا بی حجاب هستند اما من تا حالا به هیچکدومشون تذکر ندادم،به هزار و یک دلیل نه،هزارو یک توجیه

همیشه هم از اون ایه قران ترسیدم،که یه قومی بودن یه کار منکری رو انجام میدادن،بعد یه عده بهشون امر به معروف و نهی از منکر میکردن و یه عده دیگه(که من جز این دسته ام) میگفتن،اینا رو ول کنید ،اینا رو بهشون بگی یا نگی فرقی نمی کنه(توجه داشته باشید خودشون این منکر رو انجام نمیدادنا!!)
خلاصه اقا عذاب الهی اومد،دسته اول که معلومه عذاب شدن،دسته دوم هم که معلومه نشدن،اما دسته سوم،اونا هم عذاب شدن.
واقعا وحشتناکه،یعنی منی که در برابر فحشا سکوت میکنم با اون ادمی که خود فحشا رو انجام میده هیچ فرقی ندارم.

حالا سوالم از دوستان اینه:
بعید میدونم که بانوان تالار در حد زشت و وقیح حجاب داشته باشن،بحث چادر نیست،یه سری پوشش ها که خیلی هم زیاد شدن مصداق بارز فحشاست.
بعید میدونم اقایی در تالار باشه که از این حجاب ها حمایت کنه
پس این بحث ها واسه چیه؟
گیریم پشت این حزب بازیه،که به لطف بی انصافی عده ای در همه دولت ها این سیابازیا به مدل های مختلف وجود داشته.
بابا این حزب بازیا رو ول کنید
به خدا اون دنیا سوال اینه که به اسلام عمل کردی یا نه
همین حزب بازیا چقدر ایران رو عقب برد؟
منکه خودم امر به معروف نکردم نمیتونم کسی رو نصیحت کنم اما به عنوان اخرین موردی که میخوام بگم:
اینو اقای فرحزادی در برنامه سمت خدا تعریف کردن
یه روحانی بود پول نداشت برای زن و بچه اش خونه تهیه کنه،خلاصه توکل میکنه و با چندرغاز میره دنبال خونه،هیچ جا به پولش خونه نمیدن،جز یه محله بدنام شهر که پاتوق فاحشه ها و فاحشه خونه بوده.
خلاصه این دو دل میشه و ....به هر حال اینده بچه هاشو،هزار مشکل دیگه که گفتن نداره
بعد یادم نیست فکر کنم میره با کسی مشورت میکنه که بهش میگه اون خونه رو اختیار کن فقط موقع اذان برو پشت بوم خونت و بلند اذان بده.
خلاصه همین اتفاق میفته و این اقا میره اذان میده
بعد از چندماه کم کم مشتری های اون منطقه کم میشه.
تا به مرور زمان ادمای عادی میان اونجا خونه میگیرن
بعد اون منطقه پاک میشه و ....

حالا خود اقای فرحزادی خیلی قشنگ تعریف کردن ،من داستان رو شهید کردم
اما خودشون میگن،این کمترین کار بود،ما هم که مامور به وظیفه نیستیم،اون ادمایی که کار بد انجام میدن،فکر کن یهو صدای اذان بشنون،خوب یه عده که خاکستری اند چندبار بشنون اگه خدا توفیق بده به مرز توبه که نزدیک میشه
اون یه عده ام که سنگ شدن با همون صدای اذان عیش اشون زهر میشه

عرض کلی ام این بود،اگه تا الان بلایی نیومده چون فدایی دادیم،وگرنه با این اعمال ما به جای بارون از اسمون بلا بیاد هم کمه

خدا ان شاالله همه ما رو هدایت کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، عبدالرحمن ، هادی... ، 59-11(یامهدی) ، تفکر ، مجید املشی
۱۰:۲۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۹:۲۶)III I III نوشته است:  خدا آدم رو کر و کور نکنه إن شاء الله

[تصویر: Eye-Rouhani.jpg]
كنار خیابان شریعتی تهران چند موتور سوار دارند دختری را به زور سوار می كنند كه روحانی جوانی برای كمك به دخترك، به سمت آنان می رود
تو صورت این روحانی شیشه نوشابه ای رو؛ خوورد می كنند و چشم راست فرزاد را می درند.پزشك می گوید چشم او تخلیه می شود اما روحانی جوان قبل از بیهوشی می گوید
" الحمدلله به قیمت یك چشم موفق شدیم ناموس مردم را نجات دهیم "
[تصویر: si6szi_400.jpg]
[/font][font=Tahoma]
[b]بیست و سوم تیرماه امسال در حوالی میدان پونك تهران، زنی محجبه اقدام به دادن تذكر لسانی به یك زن بدحجاب می‌كند. پس از این تذكر محترمانه، زن بدحجاب به سمت زن چادری حمله كرده و ضمن ضرب و شتم او سعی می‌كند چادر و روسری از سر او بكشد.
یك روز بعد از این ماجرا در نقطه‌ای دیگر از تهران یعنی محله خانی‌آباد، زن چادری دیگری به جرم انجام تذكر لسانی به دو زن كشف حجاب كرده مورد تعرض آنها قرار گرفته و پیش چشم كودك خردسالش چنان ضرب و شتم می‌شود كه آثار كبودی و جراحت تا چند روز بر بدنش باقی می‌ماند. اتفاق افتادن این دو ماجرا در روزهای ماه مبارك رمضان دردآورتر است.ودردآورتر اینکه پس از دستگیری ضارب توسط نیروی انتظامی و شکایت آن خانم محجبه، کلانتری با گرفتن یک "قبض تلفن" به عنوان وثیقه، فرد ضارب را آزاد کرد.
و اما سوال اینجاست که چی باعث شده اینقدر جسور و بی حیا بشن که توی یک کشور اسلامی هر غلطی میخوان بکنن و وقتی یکی تذکر میده... اونم تذکر لسانی نه اینکه به اجبار بخواد جلوشونو بگیره به خودشون اجازه بدن به فرد تذکر دهنده حمله ور بشن

[/b]

[b]تجمع باعث میشه بفهمن هر غلطی نمی تونن بکنن
باید یه مشت بی همه چیز که با بی حیایی خودشون امنیت معنوی شهر رو به لجن کشیدن احساس نا امنی بکنند[/b]

[b]ولی افسوس که یه عده کسانی که مدعی هستند که دین رو هم دوست دارند ...
اولا واسه مظلوم نمایی از این اشخاص مایه نزارید.
دوما امر به معروف و نهی از منکر تا اون جا که من میدونم شرایط داره،این خانوم هم اول باید شرایط رو میسنجید. منم اومدم به یه اقا بگم که اشغال رو که ریخته بریزه سطل اشغال.منتها تا قیافشو دیدم.سبیل کلفت، ترسیدم.
سوما : اون کاربر گفت ما واسه اقتصاد تجمع نمیکنیم. منم گفتم خسته نباشن. Smile. این جور چیزا تجمع معنی نمیده.نون خالی میخوریم.توکل به خدا،در و پنجره رو تیر و تخته میزنیم ایمان فرار نکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen190 ، hamed41 ، ahmad20 ، mohammadHadi34 ، aghamehrdad ، abolfazl72 ، آسمان ابری
۱۱:۵۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۱ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #46
آواتار
امیدوارم با شرایطی که برای امر به معروف تو ذهنتون دارید, بتونید جواب همه سوالات قیامت رو بدید ,

بنده از این شرایطی که به شما اجازه نمیده یک بار این واجب رو انجام بدید می ترسم, همیشه سعی می کنم نمونه های صحیح این واجب الهی رو بخونم و پیدا کنم و از دیگران الگو بگیرم .

بله برای مشکل اقتصادی ناشی از تحریم تجمع نمی کنیم

ولی از سیاست گذاری های نادرست اقتصادی انتقاد کرده و می کنیم نمونش برخورد نادرست با دلار های وارداتی در دولت قبل بود
از خیلی مسائل داخلی دیگه هم که ناشی از کم کاری همه جناح ها بوده انتقاد میکنیم : ربا و اختلاس و وابستگی به نفت و ...

بصیرت ایرانی خیلی بالاتر از اینهاست که هر کاری انجام بده و با هر مسئله یک جور رفتار کنه:
- دیدید رسانه های غربی صف های سبد کالا رو چجوری انعکاس دادن .

اگر شما به قیمت دلار و کمبود دارو و گرانی اعتراض دارید , روز قدس و 22 بهمن بیاید خیابون , بلند فریاد بزنید : مرگ بر آمریکا

___________________________________________________________________________________________

هم تالاری گرامی : 190 / 17 / 12 /21 / 72 /12 / 36 / 70 / 33 / 34 / 20 / 41 نمیخواد پلاک گذاری کنید , ما قصد شمردن نداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، أین المنتظر
۱۲:۰۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۲۴)یاســین نوشته است:  بعید میدونم که بانوان تالار در حد زشت و وقیح حجاب داشته باشن،بحث چادر نیست،یه سری پوشش ها که خیلی هم زیاد شدن مصداق بارز فحشاست.
بعید میدونم اقایی در تالار باشه که از این حجاب ها حمایت کنه

دقیقا همین بعید میدونم ها هست که وضع ما رو به اینجا کشونده!چرا باید بعید بدونید؟چرا باید همه همیشه همراه شما باشن و هر چی هم کیشان شما میگن همون باشه؟چرا به اختلاف عقاید احترام نمی زارید؟مملکت همون قدر که مال شماست،مال اونی که عقایدش با شما 180 درجه فرق داره هم هست،شما باید جوری که می خواید زندگی کنید اما اونی که عقایدش با شما نمیخونه باید بره بمیره،چون شما نمی خواین با عقاید خودش زندگی کنه
۱۲:۱۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #48
آواتار
اون کاربر معلوم الحالی که با درست کردن کاربری های مختلف و تشکر زدن زیر پست های من که از دیشب دیدم میخواد منو خراب کنه . بد بازی رو شروع کرده .
من با کسی شوخی ندارم . تمام این کاربری ها رو هم گزارش میدم . بالاخره سایت مدیریت داره .

mohsen190
،
hamed41
،
ahmad20
،
mohammadHadi34
،
aghamehrdad
،
abolfazl72
،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مجید املشی ، HermeS ، أین المنتظر
۱۲:۲۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۵)anti نوشته است:  دقیقا همین بعید میدونم ها هست که وضع ما رو به اینجا کشونده!چرا باید بعید بدونید؟چرا باید همه همیشه همراه شما باشن و هر چی هم کیشان شما میگن همون باشه؟چرا به اختلاف عقاید احترام نمی زارید؟مملکت همون قدر که مال شماست،مال اونی که عقایدش با شما 180 درجه فرق داره هم هست،شما باید جوری که می خواید زندگی کنید اما اونی که عقایدش با شما نمیخونه باید بره بمیره،چون شما نمی خواین با عقاید خودش زندگی کنه
انتی گرامی،اعصاب نداریناWink
الان شما داری ناراحتی ها از مسائل دیگه رو سر من خالی میکنید
کمی انصاف برادر منAngel
شما به عنوان یک مرد حاضری ،زن در جامعه با ارایش .... (که در غرب فقط فاحشه ها اونوطوری میان تو خیابون) بیاد ،در حالیکه متاسفانه اکثر جوانان شرایط ازدواج ندارن.
بر فرض اینکه با رابطه نامشروع، موقتا کار خودشونو راه بندازن،این که جامعه نمیشه،در همه ادیان حفظ خانواده حرف اول رو میزنه.من نگفتم همه ریش بذارن و چادر بپوشن،تو اون پست هم گفتم حرف من چادر نیست،من دوست بی حجاب هم دارم،اما حتی بین بی حجابی که ساده است با افرادی که ارایش زننده و لباس بد میپوشن خیلی فرق هست.
هر کس میره خارج میاد اینو میگه که پوشش الان خانمای ایرانی تحریک کننده تر از زنان خارجیه که میدونن کجا باید چی بپوشن.

برادر من ،همه ما دوست داریم به همه خیر برسه،فقط فرقش اینه که مسیرهامون متفاوته،به نظر شما ایا لزومی داره در مکانی که اسمش دانشگاه اس ،یه خانومی با اون پوشش بیاد؟مژه مصنوعی بزاره؟
من نمیدونم کجا زندگی میکنید،اما تهران اینقدر افتضاح شده که من با همسرم میرم بیرونم،شرمم میگیره
شما هم ادما رو سیاه و سفید میبینید؟شما هم مرز کشیدید بین من و خودتون
در حالیکه من رو نمیشناسید،حتی نمیدونید نظر من در مورد حجاب چیه
من الانم میگم
بعید میدونم مردی در این تالار باشه که ارایش زننده رو برای خواهر و همسر خودش درست بدونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، مجید املشی
۱۲:۲۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #50
آواتار
نقل قول:بله برای مشکل اقتصادی ناشی از تحریم تجمع نمی کنیم

ولی از سیاست گذاری های نادرست اقتصادی انتقاد کرده و می کنیم نمونش برخورد نادرست با دلار های وارداتی در دولت قبل بود
از خیلی مسائل داخلی دیگه هم که ناشی از کم کاری همه جناح ها بوده انتقاد میکنیم : ربا و اختلاس و وابستگی به نفت و ...

بصیرت ایرانی خیلی بالاتر از اینهاست که هر کاری انجام بده و با هر مسئله یک جور رفتار کنه:
- دیدید رسانه های غربی صف های سبد کالا رو چجوری انعکاس دادن .

اگر شما به قیمت دلار و کمبود دارو و گرانی اعتراض دارید , روز قدس و 22 بهمن بیاید خیابون , بلند فریاد بزنید : مرگ بر آمریکا
نشد دیگه 22 بهمن واسه این همه انتقاد پتانسیل نداره که تهش بگیم مرگ بر امریکا .

در ضمن یه لیست از تجمعات اعتراضی بفرمایید ببینم چقدر دغدغه ی امر به معروف و نهی از منکر در سایر ابعاد داشتن دوستان.
در ضمن اون خانومی که برای امر به معروف وو نهی از منکر اسیب دیدن .چطور این اتفاق براشون افتاده ؟
شرمنده منم میخوام سر عباس اباد تهران با اون خانوما صحبتی کنم .منتها میدونم چاقو دارن .الان من برم چی بگم دقیقا بهشون .
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا