|
تجمع عظیم مردمی روز چهارشنبه
|
|
۰:۰۴, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() چهارشنبه در محکومیت بی تفاوتی مسئولان و روند بد حجابی و بی حجابی ها مردم متدین تهران ساعت 16 در مقابل وزارت کشور واقع در میدان فاطمی تجمع بزرگی برگزار خواهند کرد. انشاء الله ...اطلاع رسانی گسترده کنید تا حداقل کمترین کار را زمینه امر به معروف و نهی از منکر انجام داده باشید...+ حضور گسترده با خانواده هایمان...یاعلی |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۵۲ توسط anti.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۰)یاســین نوشته است: انتی گرامی،اعصاب ندارینا سر کسی خالی نمیکنم ناراحتی هام رو،شما مسائل رو با هم قاطی میکنید و پیچیده اش میکنین خب بیاین علت یابی کنین ببینین که چرا به این مرحله رسیدن،آیا دلیل دیگه ای به جز محدودیت داره؟چرا قبل انقلاب اینطوری نبود،چادری و غیر چادری و لختی پختی در کنار هم زندگی میکردن،قبول دارین اون موقع وضع خیلی بهتر بود؟آیا وضعیت فعلی به خاطر لجبازی ناشی از محدودیت نیست؟چرا باید وضع به اینجا برسه؟ ببینین،خیلی از مسائل تو این کشور از ریشه مشکل داره،اونم به علت اینه که نگاهی که حکومت به مردم کشورش داره نگاه صفر و یکی هست،نگاهشون اینوطریه که:"هر کس با ما باشه وضع زندگیش خوبه،هر کسی هم با ما نباشه بیچاره میشه"،خیلی ساده گفتم این مطلب رو،در حالی که این مردم هستن که تصمیم میگیرن حکومت چجوری باشه نه حالت برعکسش (۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۰۰)59-11(یامهدی) نوشته است: این رو درک کنید که برای افراد متدین مشکلات اقتصادی مسئله نیست و سه هزار سال دیگه هم برای نون و خربزه تظاهرات نخواهند کرد, چرا نمی تونید این مسئله رو درک کنید بله برای چی مسئله باشه؟اونی که تو سن 13 14 سالگی میره تن فروشی میکنه که مهم نیست اصلا،این همه دزدی از بیت المال که ارزش تظاهرات نداره،اصلا کی به کیه،هر کی دلش میخواد هر غلطی دوست داره تو کشور از نظر اقتصادی بکنه،فقط یه نونی هم بده به مومنین و مومنات که آخر شب سر گرسنه نزارن روی زمین همین کفایت میکنه دیدگاهت تهوع آور هست واقعا،متاسفم براتون |
|||
|
۱۳:۰۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۱۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۴۷)anti نوشته است: سر کسی خالی نمیکنم ناراحتی هام رو،شما مسائل رو با هم قاطی میکنید و پیچیده اش میکنینعلت یابی بنده: 1- همواره در همه جوامع ،علی الخصوص کشور ما یه عده خائن و منافق وجود داشتن. 2-حکومت منظورتون کیه؟والا تفرقه بین مسئولین خیلی بیشتر از مردمه،یعنی این جمله درست نیست که هر کس با حکومت بود.... فلان،کدوم قسمت حکومت اونی که اهل باشه میدونه کمتر به این پولا و دنیا الوده شه،حسابش سبکتره،هستن از خانواده های شهدا،از خانواده های فرماندهان شهید که قرونی از دولت نمیگیرن. حکم کلی نمیدم اما کسی که با شغل دولتی،زندگی ایش از این رو به اون رو میشه،باید از خدا بترسه که بد توشه ای جمع کرده. من از شما بیشتر میسوزم میبینم شورای شهر اون طوریه،نماینده های مجلس یه مدل دیگه،بقال و چغال بی رحم شدن،مردم به خودشونم رحم نمیکنن... برادر من. 3-من زمان شاه نبودم و واقعا نمیدونم که چه جوری بود،اما در همین لبنان تا قبل از اینکه کسی موش بدواند،زمام امام موسی صدر،همه مذاهب با هر مدلشون کنار هم زندگی میکردن.چه چیز باعث میشه که بین مردم اختلاف پیش بیاد؟کی اختلاف میندازه نون بخوره؟اخه بگمم که اسمشو میذارید توهم توطئه! 4-اتفاقا موضوع خوبیه که دوستان در موردش بحث کردن،علت این ارایش ها،و هنوزم تاپیکش بازه منم یه مورد دیگه بهش اضافه میکنم،غربگرایی،غرب پرستی خیلی از ایرانیا اون اندازه سواد و اطلاعات ندارن که فلان تتو ،فلان ارایش،فلان پوشش واسه چی و کجا استفاده میشه،لذا چون به نظرشون قشنگه میان عمومی میکنن،مثلا یه جوراب هایی هست که فقط برای رابطه جنسی استفاده میشه و ..... اون وقت رفتیم مهمونی،یکی از دوستام پوشیده،یه عده هم بهش خندیدن و.... ایرانیا ذاتا چشم ابرو مشکی اند،چی شد یهو لنز رنگی و موهای قهوه ای و پوست برنزه مد شد؟ موضوع اینه،خودمون انگار مخ نداریم فکر کنیم و پوشش متناسب با فرهنگمون درست کنیم،همش چشممون به دست غربیهاس،کی اینو میپسنده؟ اقا حامد یه کار پژوهشی تو تالار راه انداخت راجع به غربزدگی،جز بچه هایی که توش کار کردن،و یه چند نفر انگشت شمار کسی نخوند،بحثی هم نشد،چرا اونجاها دوستان نمیان سر مسائل پایه بحث کنن،فقط تو این موارد میان نظر میدن؟ منظورم شما نیستینا،کلی عرض کردم. انتی گرامی،تو اون پست به من گفتی چرا نمیتونین به عقاید مخالفتون احترام بذارین؟ الان به این اقا اینو گفتین: " دیدگاهت تهوع آور هست واقعا،متاسفم براتون" میبینین ما ادما همیشه طرف مقابل رو میبینیم،موضوع اینه هیچ کدوم از ما به عقاید مخالفمون احترام نمیذاریم |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط anti.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۰۹)یاســین نوشته است: علت یابی بنده: والا دوستان مثل اینکه فکر میکنن من عصبانی هستم،نه باور کنین خیلی هم راحتم ،فقط چون بحث جدی هست منم زیاد باز صحبت نکردمتا حدودی حرفاتون رو قبول دارم،تو بعضی از این مقولات با هم هم نظر هستیم و تو بعضی ها هم نه،اما من هنوز دلیل اصلی رو همون محدودیت میدونم،این روهم قبول کنید که مردم و حکومت ایران هنوز به اون سطح نرسیدن که اختلاف عقاید رو بتونن تحمل کنن،هنوز خیلی مونده تا به اون مرحله برسیم ![]() نقل قول:انتی گرامی،تو اون پست به من گفتی چرا نمیتونین به عقاید مخالفتون احترام بذارین؟ یاسین عزیز این موردی که ایشون مطرح کردن عقیده محسوب نمیشه ها ،ایشون نظرشون رو در این باره گفتن نه عقیده اشون رو،ایشون میگن لباس پوشیدن خانوم ها خیلی مسئله مهم تری از مسئله اقتصادی هست،این اشتباه بودنش اظهر من الشمس هست،مشکل اقتصادی خیلی خیلی بزرگ تر از مسائلی مثل مانتوی تنگ یا 4 لاخ موی بیرون از روسری هست،میدونم که درک میکنین چی میگم،منم به خاطر همون اون اصطلاح رو برای ایشون به کار بردم
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۳۵)anti نوشته است: والا دوستان مثل اینکه فکر میکنن من عصبانی هستم،نه باور کنین خیلی هم راحتمبعله موافقم و اینم قبول دارین هر کس بیشتر ادعا میکنه تو خالی تره،به قول معروف آن را که خبر شد خبری باز نیامد،اونی که کار درسته،خودش ساکت و خاموش داره کار درسته خودشو میکنه.لذا هیچوقتم تو امارای هیچ سازمانی نمیان،هیچ وقت به چشم ماها هم نمیان. در مورد محدودیت: ممکنه در بعضی موارد صلاح بدونم بخاطر تجربه ای که دارم بچه (نداشته ام) رو در مواردی محدود کنم،چند حالت پیش میاد: 1-اون بچه به من اعتماد داره و حتی اگه بخاطر صغر سنی ایش متوجه نشه ،میدونه من خیر خواهشم و از اون بیشتر میدونم لذا اطاعت میکنه. 2-میدونه من تجربه ام بیشتره و خیر خواهشم اما به عقل خودش بیشتر اعتماد میکنه و من باید قانعش کنم.اگه نشه،اینقدر میره دنبال سوالش که قانع شه. 3-اینقدر به من اعتماد نداره،قانع هم نمیشه،واسه این افراد محدودیت میشه اینی که الان میبینیم. حالا جای من و بچه ام نذاریم،مردم و حکومت،بذاریم انسان و خدا اینقدر بحث گسترده است نمیدونم کدومو دست بگیرم. اما اگه به حجاب اعتقاد ندارید،با یکی از دوستان یه بحث نیمه کاره ای داشتیم که بخاطر تنبلی من نصفه موند،لینکشو پیدا میکنم واستون میفرستم،واقعا خوشحال میشم ببینم در اون مورد چه نظری دارین. فقط این دوتا رم بگم(شانس اوردین خانما پای منبر نمیرن )یبار رفتم مانتو فروشی،اتاق پرو اش دسته جمعی بود،یه مادر و دختری هم اومدن،که دختر خانوم هم خوشگل بود هم خیلی زیاد ارایش کرده بود. دختره یه دقیقه رفت بیرون،مامانش گوشیشو در اورد و بدون مقدمه یه عکس نشون داد و گفت،شوهرم بهم خیانت کرده با این دختر فلان شده، رابطه داره،از من پرسید من خوشگل ترم یا این؟ خدا رو شکر قبل از اینکه بخوام فکر کنم و جواب بدم ،دخترش اومد،مامانه هول شد و گفت به دخترم چیزی نگید،عصبانی میشه حالا با کلیت و جزئیتش کاری ندارم که ببینید این خانوم چقدر در فشار بوده که در اون موقعیت به من غریبه این حرفا رو زده بعدا به این فکر میکردم که من اگه جای دختر اون مرد بودم و با چشمام دیدم که زنی که نه حجاب درونی داشته و نه بیرونی،زندگی ما رو خراب کرده،خودمم اینطوری تو خیابون نمی اومدم که دل مرد دیگه ای رو بلرزونم. در دین ما که به خانه ائمه مهمون میاد و غذا به اندازه کافی نبوده،بچه ها رو حضرت میخوابونن و نور خونه رو کم میکنن تا مهمان سر سفره فکر کنه میزبان هم داره میخوره و معذب نشه،در دین ما که میگه اول همسایه بعد خودت و .... چی شد که امروز میبینیم طرف میگه دیگی که واسه من نجوشه،میخوام سر سگ توش بجوشه طماع،حریص،بی گذشت ،بی ایثار ونداشتن خرد جمعی.... مشکلات اصلی اینه مورد بعدی اینه،ببخشید خیلی حرف زدم یبار هست من یه زمین چند هزار متری دارم،توشم تمساح خونگی نگه میدارم،خوب تا حدودی میشه گفت به کسی ربطی نداره(حالا بماند در همین مثال میتونم ثابت کنم بازم به بقیه جامعه ربط داره) یبارم هست قلاده انداختم دور گردن تمساحم و میخوایم باهم بریم بستنی بخریم،یه عده هم تو خیابون میترسن،اگه امریکا باشه من میرم واسه ترسم غرامت میگیرم اما اینجا یه همچین قانونی نداریم،پس این ازادی رو نمیتونیم داشته باشیم. حالا هفته پیش پارک بودیم،پسره با یه سگ اومده که نصف خودشه به نظر شما نقض حقوق شهروندی نیست؟ شاید یه خانوم بارداری اونجا باشه و بترسه و رو جنینش تاثیر سوء بذاره میبینید،کلا تقلید از فرهنگ یه کشور دیگه کار اشتباهیه ،چون قوانینشون با ما فرق داره در مورد حجاب و هر مسئله دیگه ای هم نمیشه به راحتی جوامع رو با هم مقایسه کرد بخاطر همون قوانین. |
|||
|
|
۱۴:۴۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قسمت اول: سلام با توجه به اینکه هستند بسیاری که فقط شنیده اند که از شروط امر به معروف و نهی از منکر داشتن احتمال تأثیر و عدم ضرر جانی است و با تمسک به اینها توجیه بافیهای عجیب و غریبی می کنند برآن شدیم که بر اساس جلد دوم از دوره ده جلدی کتاب بسیار ارزشمند سلوک عاشورایی با عنوان امر به معروف و نهی از منکر ابعاد بسیار مهم این مسئله رو بشکافیم http://www.bookroom.ir/part,showEntity/i...View,true/ مرحوم آیت الله جاج آقا مجتبی تهرانی که فقیهی بسیار والا مقام از نظر علمی هم بوده اند مباحث را بسیار دقیق و علمی و مستند باز کرده اند باشد که برای کسی که وجدان بیدار داشته باشد حق آشکار شود به زودی ارائه می شود تنها درخواستم این است که اجازه بدهید به مرور مطالب ارائه شود و بعد در پایان اگر مبحثی بود دوستان به بحث وارد شود نه در بین ارسال مطالب بسم الله الرحمن الرحیم بررسی شرط (احتمال تأثیر) در قیام امام حسین علیه السلام: در اینجا سوالی مطرح می شود و آن این است که آیا امام حسین علیه السلام می دانستند که کارشان اثر ندارد یا نه؟ نکته را تذکر دهم و آن اینکه بر حسب ظاهر، یزید را طرفِ مقابل امام حسین علیه السلام می دانیم و بالاترین منکرش هم غصب خلافت است. غیر از معاصی دیگرش که شرابخواری علنی و ... بود. عمده این بود که غصب خلافت کرد. چون در روایات داریم که امام حسین علیه السلام فرمود: من صبر کردم تا معاویه مرد. جهتش هم این بود که معاویه با برادر من امام حسن علیه السام قرار داد داشت؛ قرار داد هم که بامرگ معاویه تمام شد! حالا دیگر بحث جدیدی است. دیگر چه منکری بالاتر از این وجود دارد؟ حالا آیا امام حسین علیه السلام فکر می کرد که نهی از منکرِ ایشان بر روی یزید اثر می کند؟ و او دست از غصب خلافت بر میدارد؟ نخیر! حضرت میدانستند که این نهی از منکر بر روی یزید هیچ اثری ندارد و او از منکر بزرگی که مرتکب شده دست بر نمی دارد. پس چرا حضرت حرکت کرد و گفت من می خواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم؟ مگر یکی از شرایط نهی از منکر این نیست که باید احتمال تأثیر وجود داشته باشد؟ پس چرا حضرت با این که احتمال تأثیر در یزید نمی دادند، بازهم قیام کردند و فرمودند هدف از قیام، نهی از منکر است؟ برای پاسخ اجمالی به این سوال باید به دو نکته ی مهم توجّه کرد: یکی اینکه آیا مراد از اثر در نهی از منکر اثر حالی و فعلی است، یا اعمّ از اهثر حالی و استقبالی است؟ اثر استقبالی یعنی اثری که در آینه بر این نهی از منکر مترتّب می شود؛ به این معنا که نهی از منکر من در حال حاضر هیچ اثر فعلی ندارد، ولی سبب می شود که در آینده جلوی تحقق منکر در خارج را بگیرد! حال سوال این است که اگر امر و نهی من اثر فعلی و حالی نداشته باشد، ولی اثر استقبالی داشته باشد، آیا باز هم نهی از منکر واجب است یا خیر؟ پاسخ این است که مراد از اثر، اعم از اثر حالی و استقبالی است یعنی حتّی اگر بدانم این نهی از منکر الان هیچ اثری ندارد ولی در آینده اثر می گذارد باز هم واجب خواهد بود. نکته ی دوم این است که آیا نهی از منکر مشخصاً باید روی فاعل منکر تأثیر بگذارد تا واجب شود؟ مثلاً من میدانم که نهی از منکر روی خودِ فاعل منکر اثری ندارد، اما وقتی من با او برخورد کنم، روی دیگران اثر می گذارد و باعث می شود که آنها مرتکب این معصیت نشوند، آن وقت چه طور؟ آیا انجام نهی از منکر واجب است یا نه؟ پاسخ این است که همین که نهی از منکر در سطح جامعه و بری دیگران اثر می گذارد کفایت می کند! یعنی حتی اگر میدانی که امر و نهی تو بر روی فاعل منکر هیچ اثری ندارد و او باز هم مرتکب آن معصیت می شود، اما در اثر این نهی از منکر، دیگران از ارتکاب گناه باز داشته می شوند باز هم واجب است که نهی از منکر کنی؛ چون شرط تأثیر اعم از اثر بر شخص گناه کار و دیگران است. سلوک عاشورایی، جلد دوم، امر به معروف و نهی از منکر، حلسه پنجم، بررسی شرط احتمال تأثیر در قیام امام حسین علیه السلام.، ص 77 توجه بفرمایند دوستان مباحث بسیار متعدد دیگری باقیمانده حتی در همین بحث احتمال تأثیر پس اندکی تأمل نمایند إن شاء الله ادامه دارد... قسمت دوم: احکام ویژه در خصوص منکرات ویژه: در اینجا مطلب دیگری را باید به عرض برسانم. منکرات از دیدگاه شارع با یکدیگر تفاوت دارند؛ یک سنخ از منکرات هستند که شارع اهتمام زیادی دارد که این ها واقع نشوند! ما در خصوص این نوع از منکرات نمی توانیم بگوییم که ادلّه (لا ضرر) و (لا حرج) یا (تقیه) بر ادله نهی از منکر حاکم هستند، چون رواج و شیوع این نوع از منکرات موجب ضرر به اصل دین می شود و لذا جایی برای ادله لاضرر و امثال آن باقی نمی ماند. از سوی دیگر ضرر به دین هم دارای انواع مختلفی است. 1. نوع اوّل این است که سکوت کردن در مقابل منکر و انکار نکردن آن در یک موقعیت، موجب می شود که اسلام و خودِ دین هتک شود و ضرر ببیند. 2. نوع دوم آن است که این سکوت موجب شود که اعتقادات دینی در جامعه ی اسلامی تضعیف شود. این هم ضرر به اصل دین و ضرر به دین و جامعه و مردم است. 3. نوع سوم هم آن است که این سکوت موجب گردد کسانی بیایند، منکر را در سطح جامعه مسلمین، معروف جلوه دهند و معروف را به عنوان معرفی کنند. یعنی سکوت در برابر منکر سبب شود که مجموعه احکام هتک شده و دستورات شرعی جابجا شود. اگر خوف این باشد که معروف را منکر جلوه دهند یا منکر را معرووف جلوه دهند خود این عمل منکر است و باید از آن نهی کرد. 4. نوع چهارم هم موجب جرأت است. اگر در جایی خوف این باشد که سکوت در برابر منکر موجب شود که دشمنان اسلام جرأت پیدا کنند، اینجا هم ضرر و هتک متوجه خود دین است! در تمام این موارد، سکوت در مقابل منکر جایز نیست و خوف از ضرر شخصی نمی تواند مانع نهی از منکر شود. چه بسا بتوانیم تمام این موارد را تحت یک عنوان بیاوریم که سکوت در مقابل منکر موجب امضای منکر می شود و ضرر به دین می خورد؛ چه ضرر به نفس اسلام، چه هتک عقاید اسلامی، چه تبدیل منکر به معروف و چه جرأت دادن به دشمنان اسلام. در اینجا نفسِ سکوتِ نهی از منکر، از منکراتی است که شارع به هیچ وجه راضی نیست که در جامعه واقع شود و لذا قاعده لاضرر و امثال آن نمی تواند حاکم باشد. جلد دوم از مجموعه سلوک عاشورایی تألیف مرحوم حاج آقا مجتبی تهرانی با عنوان امر به معروف نهی از منکر، جلسه نهم، ص120 توضیح اینکه: وجود برخی حرکات مانند تجمعات ضد بدحجابی و بی حیایی حداقل آثاری که دارد این است که جا بیافتد این بدحجابی که خود را کم کم دارد به عنوان یک هنجار اجتماعی جا میاندازد یک منکر است! و دوم بدحجابان و هتاکان احکام خدا از احساس کنند که برای هر گونه اقدام بر ضد امر به معروف و نهی منکر آزاد نیستند و در جامعه هستند عده ای که اگر لازم باشد برخورد خواهند کرد و اینقدر برای هتک حرمت احکام دین و مومنان جسور و بیباک نمی شوند! إن شاء الله ادامه دارد...
|
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۰ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
نقل قول:نمی خواستم دوباره وارد مبحث بشم اما با یه پ.خ دوباره پام به اینجا باز شد. دوست ندارم با فرستنده پیغام کل کل کنم. اما می خوام بهشون بگم که ظاهرا شما با من لج کردی می خوای ما رو اذیت کنی. با منو یکی از دوستانم نیز تو یکی دو تا تاپیک دیگه کل کل راه انداختی اما باشه... امیدوارم اینجا دیگه کل کل راه نندازی اومدم نگاه کردم و یه سنگی دارم که می خوام وا بکنم.حرفای بالا رو یه جا آماده کرده بودم تا بیارم اینجا. حالا می خوام یه سوتفاهمی رو برطرف کنم: اینجا کسی نمی گه اوضاع عفاف خراب نیست. اینجا کسی نمی گه نباید امر به معروف کرد. من نمی گم امر معروف نباید ضرر جانی داشته باشه( عاشورا ) بلکه می گم این امر به معروف باید یه نتیجه( حتی احتمالی ) هم داشته باشه. اما این تجمع هیچ نتیجه ی احتمالی هم نداره. کلا ماهیت این تجمع به نفع یه عده خاصی هست که به شدت می خوان دولت رو با هر وسیله ای لای منگنه بذارن. مثال شما هم مثال توابین زمان مختاره. انگار امر به معروف رو گذاشتن واسه ضرر جانی اونا هم از عاشورا فقط کشته شدنشو یاد گرفتن |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۳۹ توسط III I III.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
این که آِیا به نظر شما واقعاً این تچمع هیچ نتیجه ای ندارد از نظر من با ذکر دلایلی که دوباره تکرار میکنم مردود هست
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۸)bidel نوشته است: اما این تجمع هیچ نتیجه ی احتمالی هم نداره.دلایلم که تکرار می کنم: وجود برخی حرکات مانند تجمعات ضد بدحجابی و بی حیایی حداقل آثاری که دارد این است که جا بیافتد این بدحجابی که خود را کم کم دارد به عنوان یک هنجار اجتماعی جا میاندازد یک منکر است! و دوم بدحجابان و هتاکان احکام خدا از احساس کنند که برای هر گونه اقدام بر ضد امر به معروف و نهی منکر آزاد نیستند و در جامعه هستند عده ای که اگر لازم باشد برخورد خواهند کرد و اینقدر برای هتک حرمت احکام دین و مومنان جسور و بیباک نمی شوند! اما اینکه میگید این یه کار سیاسی برای ابزار فشار بر دولت هست (۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۸)bidel نوشته است: کلا ماهیت این تجمع به نفع یه عده خاصی هست که به شدت می خوان دولت رو با هر وسیله ای لای منگنه بذارن.رئیس جمهوری که میاد دفاع می کنه از عملکرد وزیر ارشادش وزیر ارشادی که میاد تقدیر میکنه از نویسنده ای که 2 قلم از در و گوهراش ایناس: اعتقاد به خدا مال دوران توحش انسانهاست و عباس یک افسانه تاریخی هست که شیخ عباس قمی اونو از شاهنامه کپی کرده یا اون فجایع رو به بهانه ی تولد صدیقه ی طاهره حضرت زهرا به راه میاندازند یامهمترین مبانی اعتقادی تشیع یعنی غدیر رو مورد حمله قرار میدن و انگار نه انگارو.... بخوام فجایع فرهنگی این دولت رو بگم یکی تاپیک از موضوعش منحرف میشه اینکه علاقه داشته باشیم به یه همچین رئیس جمهور و وزیر ارشادی و... این خودش برای من واقعاً تعجب برانگیز هست اونقدر از نظر فرهنگی اینا گل کاشتن توی این مدت که آقای خامنه ای حتی حاضر نشدند به نمایشگاه کتاب بیان و برای اینکه نگن به بهانه مشغله نیومدند آقای گلپایگانی نماینده ویژه ایشون هم گفتن حتی اگه من هم به نمایشگاه بیام به نمایندگی از ایشون نیست به هر حالباز تکرار می کنم فایده یک همچین راهپیمایی رو حداقل در 2 چیز می دونم: جا بیافتد این بدحجابی که خود را کم کم دارد به عنوان یک هنجار اجتماعی جا میاندازد یک منکر است! و دوم بدحجابان و هتاکان احکام خدا احساس کنند که برای هر گونه اقدام بر ضد امر به معروف و نهی منکر آزاد نیستند و در جامعه هستند عده ای که اگر لازم باشد برخورد خواهند کرد و اینقدر برای هتک حرمت احکام دین و مومنان جسور و بیباک نمی شوند!
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۴ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان بحث در این مورد فایده ندارد چون مخالفان به یک نکته اشاره دارند و آنهم اینکه چرا در مورد مفاسد اقتصادی کسی به خیابان نمیریزد و اعتراض نمیکند. به هر حال حق را به مقدار زیادی به این دوستان هم میدهم زیرا اگر بدحجابی گناه است، دزدی بیت المال گناهی بس عظیم تر و هولناک تر است پس چرا نسبت به یکی اینهمه فریاد و نسبت به دیگری انقدر سکوت. به هر حال دوستانی که به خیابان میایند نمیتوانند گزینشی عمل کنند و نسبت به یک گناه اعتراض کنند و از کنار گناه دیگر که بسیار هم عظیم تر است به سادگی بگذرند. چرا یکبار این دوستان معترض، نسبت به وضع وخیم اقتصادی مملکت و فساد شدید بانکی و دزدی از بیت المال و بی عدالتی و ..... گسترده در قوه قضائیه و دولت اعتراض نکردند و به خیابانها نریختند؟؟؟؟؟ به هر حال بهتر است یک سوزن به خودمون بزنیم یک جوالدوز به دیگران. همیشه گفتم باز هم میگویم مشکل همیشگی مملکت ما افراط و تفریط میباشد. |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
جناب عدالت حق گفتی
حق تزویر ندارد |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۲۸ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۳)SkyGirl نوشته است: اون کاربر معلوم الحالی که با درست کردن کاربری های مختلف و تشکر زدن زیر پست های من که از دیشب دیدم میخواد منو خراب کنه . بد بازی رو شروع کرده .این کاربر محترم گویا خبر نداشته یکی از امتیازهای بعضی پست ها به خالی بودن یا تُنُک بودن کادر تشکر های آنهاست. به زبان بی زبانی می گوید که در پست موردنظر حرف جدید زده شده و عجیب و غریب می نماید به گوش ها. |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: si9W2AjZ_535.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si9W2AjZ_535.jpg)
![[تصویر: sij5qLys_265.jpg]](http://media3.afsaran.ir/sij5qLys_265.jpg)
![[تصویر: si8QWpAD_265.jpg]](http://media3.afsaran.ir/si8QWpAD_265.jpg)

،فقط چون بحث جدی هست منم زیاد باز صحبت نکردم