کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور
۱۴:۴۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
(بسم رب المهدی)
الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمؤمین علی علیه السّلام و الائمة المعصومین علیهم السّلام.
مقدمه:
چند سالی است که در کشور ما بحمد الله افرادی با اندیشه و افکار بیدار جنبش کرده اند و در راه مهدویت قدم های بلندی بر میدارندکه هر کدام از این قدم ها ، میتواند افراد بسیاری را که فقط ادعای بدون عمل دارند بیدار نماید و کمک بسیار با ارزشی به اسلام و تشیع کند.
یکی از این افراد عزیز و به معنای واقعی کلمه “استاد” آقای علی اکبر رائفی پور است که توانسته است به شکر خدا در بین جوانان جنبش جدید با نام آقا صاحب الزمان ایجاد کند و روز به روز در این مسیر بیشتر بدرخشد.جنبشی که تماما رنگ وبوی مهدوی دارد وبا تمام قدرت جلوی استکبار و دشمنان دین و اسلام و تشیع قد علم کرده و آنان را به زمین بکوبد.
واقعا باید خداوند را شاکر بود که چنین افراد بیداری را در دنیای اسلام و مذهب حق شیعه قرار داده تا بتوانند آبروی دین و تشیع باشند.مردی که با هر کلام خود میتواند اسلام را ثابت کند.
ایشان کسی است که کار خود را با معرفی جریان فرا ماسونری در کشور آغاز کرد و آن هنگام که این جریان برای بسیار از افراد ناشناخته بود توانست طوری آن را معرفی کند که امروز هر جوانی با آن اشنایی داشته باشد و بداند که پشت پرده ی تفکرات غربی چه میگذرد.
ایشان کسی است که به خاطر تفکرات روشن خود دنیای غرب و دشمنان اسلام به خاطر این قادر به فریب دادنشان نیستند روز به روز ایشان را ترور اجتماعی میکنند و برای شکستن شخصیت بزرگشان حرف هایشان را به سخره میگیرند.اما زهی خیال باطل که بتوانند موفق باشند زیرا جوانا حامی ایشان هستند.
پس از چند سال که در مباحث دشمن شناسی سخنرانی داشتند بحث مباحث خود را به موضوع مهدویت کشانده ورنگ وبوی امام زمان(عجل الله) را گرفتند و با کلام نافذ خود و مباحث تحلیلی خود توانستند این بحث را به شکل بسیار زیبا مطرح کنند.
و اما:
سوال اینجاست چرا رسانه ی ملی ما از وجود ایشان بهره مند نمیشود و چرا به قدری در خواب به سر میبرند که حرف های ایشان را پس از سال ها تازه فهمیدند؟
چرا از ایشان در تحلیل ها و بررسی ها استفاده نمیکنند؟
چرا از ایشان دعوت به سخنرانی نمیکنند؟
چرا از حرف ها و مباحث ایشان در مستند های ساخته شده ی خود استفاده میکنند اما از خود ایشان استفاده نمیکنند؟
چرا از کسی که توانسته بسیاری از جوانان و عموم جامعه را بیدار کند برای صحبت در رسانه ی ملی خود استفاده نمینند؟
چرا از کسی که توانسته یهودی و مسیحی و صوفی را به راه شیعه هدایت کند استفاده نمیشود؟
وبسیاری چرا های دیگر که برای ما هنوز هم پاسخ داده نشده و ما همچنان منتظر این هستیم که روزی حضور ایشان را در رسانه ی خود ببینیم.
آیا این ها نباید پاسخ داده شود؟
آیا نباید از فردی به این بیداری و تسلط برای مباحث استفاده کرد؟
همه میدانیم که ایشان از هر لحاظ که بخواهیم حساب کنیم از بسیاری از اساتید که در صدا و سیما دعوت میشود در مباحث تسلط بسیار بالاتری دارند و میتوانند با کلام خود بسیاری از غفلت ها را از خواب بیدار کنند پس دلیل این چیست که در طی چندید سال سخنرانی های ایشان ما هنوز هم ایشان را در صدا سیما ندیده ایم؟
آیا ایشان نبودند که توانستند با سخنرانی های خود وبسایت ها و وبلاگ های بسیاری را در راه مهدویت راه اندازی کنند؟
چه بگویم که اگر سوال باشد بسیار میتوان پرسید.
رسانه ی ملی وغفلت ها:
رسانه ی ملی ما به قدری در غفلت خود به سر میبرد که وقتی نقدی بشنود ناراحت میشود.شاید دلیل این که از علی اکبر رائفی پور دعوت نمیشود این است که از صدا و سیمای ما نقد کرده و گفته است اگر فیلم های ساخت دست غرب را پخش میکنید نقد آن را هم پخش کنید تا همه بدانند که این فیلم چه پیامی دارد!
یا این که گفته است علت گرایش مردم به تماشاهای شبکه های ماهواره این است که صدا و سیمای ما خواب است و نمیتواند برنامه های مورد علاقه ی بینندگان را پخش کند!
به خدا ما که خطایی از ایشان ندیده ایم میشود دلیل این کارتان را بگویید که ما هم بدانیم؟
مگر دروغ میگوید که در رسانه ی جمهوری اسلامی ایران و شیعه خانه ی امام زمان باید بیداری باشد؟آیا این حرف دروغ است؟به نظر شما اگر برنامه ریزی شما صحیح بود مردم دیگر به ماهواره گرایش پیدا میکردند؟چرا در ایام عید نوروز ماهواره ها جمع میشود؟به خاطر این که چنان برنامه در رسانه پخش میشود که دیگر نیازی به ماهواره حس نمیشود و چرا بعد از عید نوروز همه چیز عوض میشود؟دقیقا دلیل عکس این امر را دارد.به خدا شما هم در غفلت جامعه مقصر هستید و همیشه نباید جامعه را محکوم کرد بلکه یکبار هم خودتان را محکوم کنید.
و ای کاش:
ای کاش روزی می آمد که همه ی ما مانند استاد عزیز علی اکبر رائفی پور بیدار بودیم و افسوس که همه در خواب غفلت هستیم و خود بی خبریم.ای کاش کمی غربت ولی زمانمان(امام خامنه ای(مدظله) و امام زمانمان(عجل الله) را درک میکردیم و میتوانستیم حداقل قدمی برای تحقق ظهور برداریم.ای کاش ما هم مثل ایشان به فکر امام زمانمان بودیم.ای کاش ما هم میتوانستیم قدری جوانان خود را با ارزش های اسلام و دین و تشیع آشنا کنیم.ای کاش اگر میتوانیم حتی با زدن یک وبلاگ هم که شده برای امام زمانمان قدمی برداریم.و ای کاش روزی بیاید که در کشورمان رائفی پور ها داشته باشیم.
وقتی با برخی افراد صحبت میکنیم میگویند :سروش هم استاد بود و علی اکبر گنجی هم استاد بود و.. اما آنها تفاوت بزرگی با ایشان داشتند و این هم این است که هدف ایشان امام زمان (عجل الله) است و هدف آنان پوچ و تاریک و چیز غیر از این بوده.اصلا شما مگر آینده را پیش بینی میکنید؟چرا همیشه نیمه ی خالی لیوان را میبینید؟چرا به فعالیت ایشان توجه نمیکنید؟چرا نمیبینید که قدم در راه امام زمان خویش گذاشته؟
و ای کاش من بتوانم روزی ذره ای مانند ایشان برای امام زمان خویش کار کنم و بتوانم تبسمی بر لب امام زمانم بنشانم و برای آن روز جنبش خواهم کرد.
وای کاش به جای ادعا روزی بیاید که عمل کنیم و بتوانیم با جنبش خود به ظهور برسیم.
به امید روزی که همه از خواب غفت بیداری شویم.
برای تعجیل در فرج حضرت حجت بن الحسن العسکری(عجل الله) و سلامتی سرباز آماده ی ایشان علی اکبر رائفی پور صلوات.
ظهور۱۲/محمد جعفری
=====================
واقعا" چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aakbarib ، Bidel.s ، hamediran ، Maysam-1st ، zahra11 ، bi-ehsaas ، Justice Bringer ، حضرت عشق ، صبا شريفي ، "عارف" ، 69tootigoli

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۴۴)عبدالرحمن نوشته است:  فعلا صلاح نیست استاد به تلویزیون بیان

یعنی چی؟Huh
صلاح نیست؟

تلویزیون یعنی مخاطب 74 یا 75 میلیونی...
چه صلاحی؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۱:۵۵, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
دقیقا چون مخاطب 75 میلیونی داره

این جمله رو حتما زیاد شنیدید

با کیا شدیم 75 میلیون

فعلا جای کار داره

آقا جلال اشاره کردند تا حدودی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Justice Bringer
۲۲:۲۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13

هر سخنرانی باید سخنرانیش رو متناسب با مخاطبش تنظیم کنه.
مسلما بحثهای دانشگاهی رو نمیشه در تی وی انجام داد ، مگر اینکه مثلا توی شبکه چهار پخش بشه
بحثهای این اساتید تخصصی هستش ، مخاطب تی وی عوام جامعه هستن
یا باید سطح بحث خیلی حیلی بیاد پایین یا اینکه مثل بقیه ی اساتید برن شبکه های تخصصی (مثل شبکه چهار یا همین شبکه ولایت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عبدالرحیم ، رضوانه ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Ali#59
۲۲:۴۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۷)Havbb 110 نوشته است:  هر سخنرانی باید سخنرانیش رو متناسب با مخاطبش تنظیم کنه.
مسلما بحثهای دانشگاهی رو نمیشه در تی وی انجام داد ، مگر اینکه مثلا توی شبکه چهار پخش بشه
بحثهای این اساتید تخصصی هستش ، مخاطب تی وی عوام جامعه هستن
یا باید سطح بحث خیلی حیلی بیاد پایین یا اینکه مثل بقیه ی اساتید برن شبکه های تخصصی (مثل شبکه چهار یا همین شبکه ولایت)

خب بحت همینه

شبکه های تخصصی هم ایشون رو دعوت نکردن
مثلا آقای دینانی درباره فلسفه صحبت میکنن...کلا مخاطبشون خاصه!
یا خیلی های دیگه...الان حضور ذهن ندارم...
مخاطب تی وی هم عوام هستند هم خواص
و بیشترین بیننده هم داره...
من اگر جای استاد رائفی بودم...سعی میکردم دلیل این دعوت نشدن رو اساسی تر بفهمم....تا ریشه یابی کنم و برطرفش کنم....چون مخاطب تلویزیون خییییلی فرق میکنه
راستش من فکر میکنم حالا حالا کار داره تا ایشون بتونن دعوت به تلویزیون بشن
آقای رحیم پور مدل استاد رائفی در مورد همه مسائل اظهار نظر دارن...بسیار زیبا هم صحبت میکنن...اکثرا هم دانشجوها مخاطب صحبتشون بودن....
اما تازگیها من فکر میکنم مدل و لحنشون تغییر کرده
چون وقتی برنامه هاشون از تی وی پخش میشه
من میبینم همه مشتاق صحبت هاشون شدن
فکر میکنید دلیلش چیه؟

هنوز هم همونطوری تند و تیز صحبت میکنن
ولی...یه تفاوت هایی ایجاد شده
استاد رائفی هم من میتونم بگم 90 درصد سخنرانی هاشون رو گوش دادم و به عنوان مخاطب آگاه ایشون دارم صحبت میکنم...
اما باید بعضی تغییرات رو در صحبت هاشون اعمال کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، zahra11 ، Justice Bringer ، Ali#59
۲۳:۰۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
اگر از بین شما کاربران کسی باشه که دائم به سخنرانی های استاد بصورت حضوری بیاد متوجه میشه چه تیپ از دوستان تشریف میارن

دقیقا یکی از علل تخریب استاد هم جامعه مخاطب خاصشونه

این جامعه مخاطب حضور استاد در سیما رو برنمیتابه (نه همشون) و شاید بازخورد خوبی نداشته باشه

===========

یک نکته خاصی رو هم اشاره کنم

برخی مواقع ممکنه استاد در صحبتاشون سهوا اشتباه لپی کنند

من اصلا در این مورد چیزی نمیگم و قضیش رو فقط به خودشون گفتم (دلیلش رو)

ولی به فال نیک میگیرم این قضیه رو

اصل بحث ایشون رو دقت کنید

باقی مسائل ارزش فکر کردن نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، zahra11 ، Justice Bringer
۲۳:۲۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
بله از مخاطبان ایشون آگاهم
تقریبا از همه گروه و قشری هستن
اگر حضور فیزیکی نداریم....ولی هم تصاویر سخنرانی ها گویاست و هم خود مطالبی که حین صحبت ذکر میشه
من اصلا کاری به این ایراد های لپی ندارم
انسان ممکن الخطاست....و این ایراد ها اصلا به چشم من نمیاد...مهم اصل حرف شخص هستش
کسایی که میان به این موارد گیر میدن کلا مشکل دارن!

من بحثم اصل صحبت ایشونه
شما تا فردا هم دلیل بیارید...من مثال نقض میارم! در تی وی
هیچکدوم از این دلایل قابل قبول نیست

سیاسی صحبت کردن استاد رائفی؟
مثال نقض:
استاد عباسی(دیگه بیشتر از استاد عباسی کیه؟)
استاد پناهیان(کلی هم برای دانشجویان صحبت کردن...یه مدت هم توی تلویزیون دعوتشون نکردن...ولی دوباره دعوت شدن و جالب اینکه همین چند وقتیه تلویزیون تمام سخنرانی ایشون رو در محضر رهبر عزیز پخش کردن)

واقعیت های جامعه رو گفتن و صدا و سیما؟
برگردید به ارسال صفحه قبل زهرا خانم

من
فکر
میکنم
..
یک دلیل اساسی اینه که:
ایشون باید از گفتن برخی موارد خودداری کنن ...مثلا همین صحبت اخیرشون...نمیدونم توی کدوم شبکه بود...ولایت یا...یادم نیست

درباره ماجرا اون دختر خانم شیعه و اون شخص سنی

اگر ایشون اون اتفاق رو در تی وی تعریف کنن میدونین چه جنجالی میشه؟
اگر قرار به انقدر صریح صحبت کردن بود ...ماشاا... یه رهبر داریم از همه قوی تر میتونن بیان این موارد و مواردی از این دست رو مطرح کنن

من به عنوان یه شخص شیعه اصلا از اون سخنرانی استاد در اون برنامه خوشحال که نشدم هییییچ ...ناراحت هم شدم....
من خودم رو جای یک شخص سنی که گذاشتم....دیدم واقعا از جملات ایشون ناراحت شدم....
من سخنرانی سه شب مشهد با موضوع حضرت فاطمه رو همیشه به عنوان source به همه معرفی میکنم...
چون بی طرفانست...
و خیلی ها هم گفتن یکی از بهترین سخنرانی های استاد رائفی همون سخنرانیه

خلاصه کلام
ایشون باید یک سری موارد رو رعایت بکنند بیشتر و بیشتر
خیلی دوست دارم این مواردی که گفتم رو خودشون هم بدونن
اگر به ایشون دسترسی داشتید حتما به ایشون بگید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۲۳:۲۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17

نقل قول:آقای رحیم پور مدل استاد رائفی در مورد همه مسائل اظهار نظر دارن...بسیار زیبا هم صحبت میکنن...اکثرا هم دانشجوها مخاطب صحبتشون بودن....
ایشون یه فرد بسیار شناخته شده تر هستن نسبت به اقای رائفی پور
عضو ثابت شورای عالی انقلاب فرهنگی!
قضیه فرق میکنه
ضمنا به نظر من باتوجه به کسی که مخاطب بحثهای هردو بزرگوار بودم میگم بحثها و نقدهای آقای رائفی تند تر هستش
مثلا آقای رحیم پور مبانی مدرنیته و غرب زدگی و... رو نقد میکنن. آقای رائفی بخاطر شیطنت و تخریب بعضی ها ، الان عامل اصلی اشاعه ی فراماسونری (!) و توهم توطئه و اینکه فلانی ماسون هست و این چیزها هستند متاسفانه...

نقل قول:اما باید بعضی تغییرات رو در صحبت هاشون اعمال کنن
مثلا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رضوانه
۲۳:۳۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
مطمئنا استاد رائفی هم خالی از اشکال نیستند و قطعا هم از نقد سازنده استقبال می کنند (اگر استقبال نمیکردند منو چَکی میکردن به کرّات! )

مطرح کردن اون موارد هم در رسانه خاص خودش میتونه موثر باشه (فکر کنم منظورتون مباهله بود)

در مورد استاد رائفی نکته مهم در موردشون فقط شکل کار کردنشونه

این شکل کارشون در صورت بهینه سازی خیلی اثر خوبی میتونه در سطح جامعه داشته باشه

و دقیقا مخالفین (نه منتقدین ایشون) هم عمدتا خبر دارند این اثر مثبت رو

دلشون هم برای اسلام نمیسوزه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Justice Bringer ، Havbb 110
۰:۱۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19

قضیه مباهله رو هم به اصرار خود مسئولان شبکه و بینندگان گفتند وگرنه نمیخواستن بگن
بابا این چیزا رو دیگه حالیش میشه دیگه!! :دی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، رضوانه ، Ali#59
۰:۴۴, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
استاد رائفی شبکه یک داره صحبت میکنهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری