کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!)
۷:۰۹, ۱۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الإمام عليّ عليه السلام :

وَقِّروا أنفُسَكُم عَنِ الفُكاهاتِ ، ومَضاحِكِ الحِكاياتِ
وقار خود را در شوخى‏ها و [نقل ]حكايت‏هاى خنده ‏آور پاس بداريد .
غرر الحكم : ج ۶ ص ۲۳۰ ح ۱۰۰۹۷

================================================================

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات و عبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب EMPERATOR به عنوان پیشنهاد دهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

==========================================

الإمام عليّ عليه السلام :

أصلُ العَقلِ القُدرَةُ ، وثَمَرَتُهَا السُّرورُ
ريشه خرد، توانايى است و ميوه آن، شادمانى .
بحارالأنوار : ج ۷۸ ص ۷ ح ۵۹

امضای میلاد.م
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، ali0077 ، soheyl68 ، azade ، fafa* ، Hadith ، Farzaneh ، مجید املشی ، bi-ehsaas ، علمدار133 ، السا ، عبدالرحمن ، یاســین ، m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، شیدا ، m1374b ، انتصـار ، جویای حقیقت ، صهبا ، ترنم ، sabrina ، اولولالباب ، فانوس *7* ، رضوانه ، Just God ، magnolia ، soora ، mahdy30na ، ضحی ، MohammadSadra ، Arash.j ، mofa ، میثاق ، mu.DANGER ، | جستجوگر |

آغاز صفحه 64 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۰, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #631
آواتار
به سلامتـی والیبالمون که تو برزیـل برزیلـــو برد ...
به امید خـدا فوتبالمونــم آرژانتین رو ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

خــب مثه اینکــه از اتاق فرمان دارن اشاره میکنن ...
ببند اون فکتو! ... :|
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، ali0077 ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، Bamdaad ، صهبا ، السا ، m1374b ، فانوس *7* ، soora ، سجاد313
۱۲:۵۶, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #632
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۳ ۰:۳۵)soora نوشته است:  منم همچین کاری یو با خواهرم کردم Big Grin
به دنیا اومده بود، خیلی خوشگل بود، چشماش سبز بود همه ازش تعریف میکردن، نمیزاشتن بهش دست بزنم، منم حسودیم شد یا هم دستی داداشم یه داروی ضد عفونت که مشکی بود ریختم تو چشماش که رنگ چشماش عوض بشه ... Big Grin
چند روزی تو بیمارستان بود، خداروشکر شکر چشمش چیزی نشد اما من یه فس کتک حسابی خوردم .... البته الان دختر خوب و آرومی شدم در حد مرگ و آسیب شدید کاری نمیکنم Big Grin

خدا شانس بده!
من حاضرم یارانه نگیرم ولی یه خواهر کوچولو داشته باشم!!! Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، دل خسته ، Bamdaad ، صهبا ، السا ، m1374b ، Ali#59 ، رضوانه ، ali0077 ، soora ، سجاد313
۲۱:۱۵, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #633
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۳ ۱۲:۵۶)فدايي ولايت نوشته است:  خدا شانس بده!
من حاضرم یارانه نگیرم ولی یه خواهر کوچولو داشته باشم!!! Cool

اما من حاضرم کل زندگیمو بدم اما یه خواهر داشته باشم
همیشه دوست داشتم یه خواهر داشتم که بتونم باهاش دردودل کنم اما خدایه داداش گودزیلا بهم دادتو فامیلمون همه یه خواهردارن به جزمن وپسر عموم هر وقت میبینم یکی داره باخواهرش دعوامیکنه براش افسوس میخورم خواهراتون رواذیت نکنید قدر نعمتو کسی میدونه که اونوندارهSmile)))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میرزا احمد ، Ali#59 ، رضوانه ، ali0077
۲۱:۲۸, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #634

آقو !

پس از پروژه عظیم و سنگین نوشته های مخفی در تالار مثل این ---> چیو میخوای ببینی آخه !؟Smile

و اینک

(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۵)m1374b نوشته است:  
همیشه دوست داشتم یه خواهر داشتم که بتونم باهاش دردودل کنم اما خدایه داداش گودزیلا بهم دادتو فامیلمون همه یه خواهردارن به جزمن وپسر عموم هر وقت میبینم یکی داره باخواهرش دعوامیکنه براش افسوس میخورم خواهراتون رواذیت نکنید قدر نعمتو کسی میدونه که اونوندارهSmile)))

این فونت تو تالار مد نشه صلوااااااااااااااااااااااااااات Confused

Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، هادی... ، Ali#59 ، پرنیان ، علمدار133 ، رضوانه ، Eve ، دل خسته ، السا ، m1374b ، فدايي ولايت ، sabrina ، سجاد313 ، Aryha
۲۱:۴۱, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #635
آواتار
ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﭘﺴﺮﺍﯾﯽ ﮎ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ ﺳﻮﮊﺷﻮﻥ ﺷﺪﻩ
ﮐﻠﯿﭙﺲ ﺩﺧﺘﺮﺍ ...
ﻭﺍﻻ دخترا هر ﮐﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩن ﺷﻤﺎ
ﺗﻘﻠﯿﺪ ﮐﺮﺩﯾﻦ !!!!
ﺗﻞ ﺯﺩن ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺗﻞ
ﺯﺩﯾﻦ !
ﻣﻮﻫﺎشونو ﺑﻠﻨﺪ ﮐﺮﺩن بﺎ ﮐﺶ ﺑﺴﺘن٬ ﺷﻤﺎ
ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﮐﺮﺩﯾﺪ !
ﻣﻮﻫﺎشوﻧﻮ ﺭﻧﮓ ﮐﺮﺩن
شما هم!ﭼﻘﺪﻡ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ !!!
ﺍﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘن ﺩﯾﺪﯾﻢ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ دخترا
ﻧﺎﺯﮐﺘﺮﻩ !!!!
ﺁﺭﺍﯾﺶ ؟؟؟!
باز هم گووووی سبقت رو ربودید!!!!
ﻭﺍﻻ ﻣﺠﺒﻮﺭ ﺷﺪن ﮐﻠﯿﭙﺲ ﺑﺬﺍﺭن ﺗﺎ
ﺣﺪﺍﻗﻞ ﭘﺴﺮﺍ ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﯼ ﻓﺮﻗﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ!!!
ﺍﻭﻧﻢ ﺭﻭﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ!!! ﻭﮔﺮﻧﻪ
ﻣﯿﺬﺍﺷﺘﯿﻦ!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7* ، Eve ، علمدار133 ، میرزا احمد ، Ali#59 ، soora ، مجید املشی ، السا ، m1374b ، فدايي ولايت ، sabrina ، جویای حقیقت ، سجاد313 ، انديشه نو
۲۱:۵۳, ۲۱/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۹:۴۲ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #636
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۱)رضوانه نوشته است:  ﺍﻭﻧﻢ ﺭﻭﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ!!! ﻭﮔﺮﻧﻪ
ﻣﯿﺬﺍﺷﺘﯿﻦ!!!!!
[تصویر: kzz_clips_boy.jpg]

Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، پرنیان ، علمدار133 ، دل خسته ، السا ، عشقم کربلا ، m1374b ، ali0077 ، Bamdaad ، سجاد313 ، Aryha
۲۱:۵۴, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #637
آواتار
[تصویر: 635115232830557776.jpg]
آقای مجری: دارید چیکار میکنید؟...........پسر عمه زا: داریم میریم بیرون لپ تاپو خاموش کنیم آقای مجری: لپ تاپ که اینجا رو میزه!کلاه قرمزی: آره. از برق در آوردیمش خاموش نشد ،داریم میریم فیوز رو قطع کنیم! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، رضوانه ، soheyl68 ، دل خسته ، السا ، عشقم کربلا ، m1374b ، ali0077 ، فدايي ولايت ، Ali#59 ، mahdyshr ، Bamdaad ، فدک زهرا
۲۱:۵۶, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #638
آواتار
من دیگه حرفی ندارم.....!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، پرنیان ، السا ، m1374b ، Ali#59
۲۱:۵۹, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #639
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۳)Tishtar نوشته است:  [تصویر: kzz_clips_boy.jpg]

Big Grin
[تصویر: 1396381280935.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، رضوانه ، دل خسته ، السا ، m1374b ، عشقم کربلا ، ali0077 ، ساجد ، Ali#59 ، Bamdaad ، انديشه نو
۲۲:۰۱, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #640
آواتار
(۲۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۵)m1374b نوشته است:  اما من حاضرم کل زندگیمو بدم اما یه خواهر داشته باشم

واقعا قابل توجه کسایی که فرزند کم رو قبول دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، m1374b ، فدايي ولايت
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]