|
اگر امام نیست؛ خدای او، راه او، رهنمودهای او هست....
|
|
۹:۲۸, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مستمندان و فقرا در صف مقدم جامعه [/b]
امام خمینی(رحمة الله علیه): باید این توجه را به آقایان عرض کنم، که باید این عمل [کمکهای کمیته امداد به محرومین] با یک ظرافتی انجام بگیرد که مستمندان، محرومان خیال نکنند که آنها از باب اینکه در صف پایین جامعه واقع شدهاند مورد امداد واقع شدهاند؛ مستمندان و فقرا و دورافتادهها در صف مقدم جامعه هستند، و همین زاغه نشینان و حاشیه نشینان و محرومان بودند که این انقلاب را به ثمر رساندند. همینها هستند که الآن در جبههها مشغول به فداکاری هستند، و جوانهای همینهاست که در سرتاسر کشور، داخل و در خارج کشور مشغولاند برای تأیید اسلام. و ملت شریف ایران قدر یک همچو جوانان و قدر یک همچو خانوادههایی که این جوانان را تحویل جامعه دادهاند میداند؛ و عمده این است که در پیشگاه خدای تبارک و تعالی یک درخشندگی خاص این افراد دارند. امروز در صحیفه - جلد ۱۷ - صفحه ۴۲۶ http://farsi.rouhollah.ir/library/sa...ume=17&tid=164 ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۷, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه):
17 خرداد 1361 من کلمه مبارکه استرجاع(انا لله و انا الیه راجعون) را نه برای جنایات اسرائیل و شهادت و آسیب بسیاری از مسلمانان مظلوم جنوب لبنان عزیز میگویم، گرچه آن هم استرجاع دارد؛... و نه برای فلسطینیهای مظلوم زیر ستم اسرائیل، گرچه آن هم استرجاع دارد؛ ... بلکه برای بیتفاوتی کشورهای اسلامی یعنی حکومتهای آنها استرجاع میکنم و ای کاش فقط بیتفاوتی بود. صحیفه امام، جلد16، صفحه308 |
|||
|
۲۰:۰۹, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۴ توسط عمار رهبری.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
امام خمیتی(رحمة الله علیه)
18 خرداد 1360 همه بدانند که آن روزی که من احساس خطر برای جمهوری اسلامی بکنم، آن روزی که من احساس خطر برای اسلام بکنم، آن روز این طور نیست که باز من بنشینم نصیحت کنم؛ دست همه را قطع خواهم کرد. صحیفه امام، جلد14، صفحه 416 امام خمینی(رحمة الله علیه) |
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
امام خمینی(رحمة الله علیه):
23 خرداد 1358 شما نشستهاید که چهار تا کمونیست بیایند در دانشگاه و قبضه کنند دانشگاه را!؟ شما مگر کمتر از آنها هستید؟ عدد شما بیشتر از آنهاست؛ حجت شما بالاتر از آنهاست. شما این مسائل را که بگویید، خیانت اینها را میتوانید واضح بکنید در آن مکان، در دانشگاه.... البته باید اشخاصی هم که گوینده هستند بیایند در دانشگاه و من پیشنهاد میکنم که آقای آقاسید علی آقا بیایند، خامنه ای. شما ممکن است که بروید پیش ایشان از قول من بگویید ایشان بیایند به جای آقای مطهری. بسیار خوب است ایشان، فهیم است؛ میتواند صحبت کند؛ میتواند حرف بزند. صحیفه امام، جلد 8، صفحه 139 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اخبار و سخنرانی ها و رهنمودهای سید حسن نصرالله | fr60din | 35 | 16,379 |
۱۲/مرداد/۹۲ ۱:۲۷ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| mp3: راه امام از امام جدا نیست! | غریبه7 | 0 | 1,061 |
۱۹/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۶ آخرین ارسال: غریبه7 |
|

![[تصویر: 1_________________.jpg]](http://www.askdin.com/gallery/images/27312/1_________________.jpg)