کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اگر رفتگری به خواستگاری برود
۲۱:۲۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۳۹ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
سلام دوستان

اگر شما دختر خانم مجردی هستید؛
یک آقا پسر میاد به خواستگاری تون که کارمند شهرداریه و رفتگر شده، درس خونده، اما دوست داشته که رفتگر بشه و رفتگر شده. از همه لحاظ مورد پسند شماست. نظرتون چیه؟ چه فکرهایی میاد سراغتون؟ چه کار می کنید و پاسخ شما چیه یه این آقا پسر؟

اگر شما خانم متاهل هستید؛
اگر در زمان مجردی تون، یک خواستگار داشتید که رفتگر بود و همون توضیحات بالا؛ به چه چیزهایی فکر می کردید؟ چه پاسخی می دادید و چرا؟

اگر شما آقا پسر هستید یا مرد شدید؛
آقا پسری به خواستگاری خواهر شما میاد که از همه لحاظ (بهجز شغل) مورد تایید خانواده ی شما، شما و خواهر گرامی تونه؛ خود شما نظرتون چیه؟ موافقید که داماد شما رفتگر باشه؟ چرا موافقید/مخالفید؟

با تشکر

مطمئن نیستم
اما فکر می کنم حقوق این قشر زحمتکش، بیش از 500 هزار تومان در ماهه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، اسکای ، sarallah ، لبخند خدا ، پرنیان ، sakineh110 ، fafa* ، آرامش ، Aryha ، رهگذر. ، mahyamatin ، السا ، یاســین ، azade ، Justice Bringer ، رضوانه ، Eve

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
با یاد حق

اصلا قصد جسارت به این قشر رو ندارم و براشون احترام زیاری قائلم ...
اما چه بخوایم چه نخوایم در جامعه همیشه تفاوت طبقاتی وجود داره ...
این که مرد خوبی هست جای خودش ... اما چیزی تحت عنوان هم کفوی هم وجود داره از همه لحاظ!!
انسان های همفکر خوب زیادی وجود دارند اما دلیلی وجود نداره دو تا انسان خوب با هم مشکلی نداشته باشن ..
مثل این که میگن خربزه و عسل خوبن اما تو یک سفره نمیتونن باشن ...
پس نگیم چرا نه!

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، fafa* ، السا ، یاســین ، Eve
۲۲:۴۵, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
هم کفو باشه

در همین حد به ذهنم میرسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، fafa* ، السا ، یاســین ، Eve
۲۲:۵۱, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۷)soheyl68 نوشته است:  خانم fafa*
اگر از نظر شخصیتی و خانوادگی و ... مورد پسند باشه،
و شغلش هم مثلا معلم و مهندس و دکتر باشه
و در کنار اون شغلش، به دلیل علاقه، بره استخدام شهرداری بشه و رفتگر باشه، پاسختون مثبت خواهد بود؟
البته در صورتی که زمانی که مشغول کار هستن هم مناسب باشه و تعداد ساعات مناسبی در روز، منزل باشن.

فکر نمیکنید کیستون زیادی استثناست؟CoolCoolCoolCool

یه زمان میگفتن احمدی نژاد هم بعد ساعت اداری میرفته با خدمتکارشون کمک میکرده ...

هستن ادمای اینجوری ...
ولی من به شخصه حاضر نیستم رفتگر باشم. میدونید چرا؟؟؟ چون بی معنیه برای من این که اشغال ها رو جمع کنم اون وقت ببرن بریزن کنار رودخونه
اون وقت زیباترین رودخانه سطح شهر من بشه کثیف ترین رودخانه جهان با شهرت جهانی

اگه یه ادم این قدر دلش برا پاکی و نطافت میسوزه بره سطح علمیش رو ببره بالا صاحب نظر بشه از پایه این مشکلات پاکی رو حل کنه ..

اصلا سوالتون رو عوض کنین بگید غسال (مرده شور )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، fafa* ، یاســین
۲۳:۰۲, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۳۷)soheyl68 نوشته است:  خانم fafa*
اگر از نظر شخصیتی و خانوادگی و ... مورد پسند باشه،
و شغلش هم مثلا معلم و مهندس و دکتر باشه
و در کنار اون شغلش، به دلیل علاقه، بره استخدام شهرداری بشه و رفتگر باشه، پاسختون مثبت خواهد بود؟
البته در صورتی که زمانی که مشغول کار هستن هم مناسب باشه و تعداد ساعات مناسبی در روز، منزل باشن.

بله خوب علاقست دیگه میتونه در کنار شغل خودش شغل رفته گری هم داشته باشه... اگه خیلی دوست داره انجام بده.

(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۱)غریب نوشته است:  اصلا سوالتون رو عوض کنین بگید غسال (مرده شور )
من در مورد غسال هم همین نظرو دارم میتونه این شغل و هم درکنار شغل اصلیش داشته باشه...اصن هر 3تاش با هم خوبه؟؟؟Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، یاســین
۲۳:۰۷, ۲۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15

(۲۰/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۵)soheyl68 نوشته است:  به نام خدا
سلام دوستان

اگر شما دختر خانم مجردی هستید؛
یک آقا پسر میاد به خواستگاری تون که کارمند شهرداریه و رفتگر شده، درس خونده، اما دوست داشته که رفتگر بشه و رفتگر شده. از همه لحاظ مورد پسند شماست. نظرتون چیه؟ چه فکرهایی میاد سراغتون؟ چه کار می کنید و پاسخ شما چیه یه این آقا پسر؟

سلام
کدوم پسر رفتگری به خودش اجازه میده ه بره خواستگاری یه دختر با لاتر از خودش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس به نظر من باید دو طرف هم کفو باشن.

[/b]

[b]گذشته از این حرفها توی این دوران بی شوهری والا ما به غسال و نون خشکی و رفتگر هم راضی هستیم.

کی گفته دختری که لیسانس داره نباید با رفتگر ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه اطلاعیه ی مهم برای همه عزیزان رفتگر

ای بابا خودتون دست کم نگیریدبرین خاستگاری هرکی که دلتون می خواد

خخخخخخخخخخخخ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، یاســین ، soora
۱۵:۲۶, ۲۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۹ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نمیدونم کاربرای خانوم یادشون هست یا نه...
یکی از خانوما توی یه تاپیک پست گذاشته بود که توی پست 3 تا مثال زده بود که این دخترها با این ویژگی ها دارن با با یک پسر بیکار زندگی میکنن و چندسالو با خانواده ی شوهر زندگی کردن و...!!
من گفتم این اصلا درست نیست مرد باید منبع درآمد داشته باشه و وظیفه شه یک زندگی راحت و با ارامش برای همسرش تامین کنه ! و باید شاغل باشه...چندتا از دختر خانوما با حرفم مخالفت کردن که چه اشکالی داره و استدلال برای خودشون آوردن و گفتن حالا بیکار باشه و ما حاضریم سختیهاشو تحمل کنیم و....!!تشکرهای بقیه دخترخانوما هم زیرش...
حالا اینجا میگن نههههههههههههه باید هم کفو باشه و رفتگر خوب نیستو...!! آیا پسر بیکار هم کفوتونه خانوما؟؟
رفتگر بازم یه منبع درامد داره ولی پسره بیکار چی؟؟؟؟؟ چرا هر سری یه حرفی میزنین؟؟؟
اتفاقا یکی از همین خانوما هم که سر بیکاری پسرا با بنده بحث میکردن و از بیکاران طرفداری میکردن توی همین تاپیک پست گذاشتن که نه باید هم کفو هم باشیم...!! پس آدم بیکار هم کفو ایشون هستن متاسفانه!! پسرها باید بپذیرن که دخترهای الان چه مومن و با ایمان و چه کافر پول براشون مهمه اول ایمان بعد اخلاق و بعد شغل آبرومندانه براشون مهمه ، اینا همه تظاهره فقط که میگن نه بیکار باشه حاضریم زندگی کنیم. بخدا اگه پسر بیکار بره خواستگاری همین خانومی که با بنده بحث کردن ، عمرا جواب مثبت بده
دیگه حرفی ندارم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fafa* ، ELENOR ، Aryha
۲۳:۴۷, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
چی شد در کل دیگه کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68
۱:۱۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
برای آدم تا اتفاق نیوفته و تا تو موقعیتش قرار نگیره نمیشه جواب قاطعی داد که اگر خوب و با ایمان باشه پس میشه قبول کرد... اتفابرای من همچین موضوعی پیش اومده، با این تفاوت که این آقا ناشنوا هم هست، و پسر متدین مهربون و با اخلاقی،هم هست اما مشکل شغل نیست!!!! کار کاره فرقی نمیکنه، همینکه پول حلال در خمیازه خودش کلیه.... مهم قبول کردن خانواده ها وکنار اومدن باهشه، چون تو جامعه ما دختر و پسر تنها با هم ازدواج نمیکنن، بلکه خانواده‌اشون هم همینطور بهم وصل میشن....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ساقی ، لبخند خدا ، soheyl68 ، السا ، fafa* ، Eve
۲:۴۹, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #19

بسم الله الرحمن الرحیم

به نظر من طراح سوال میخواد ببینه ایا کسانی هستند که واقعا به ایمان طرف بها بده یا فقط شعار دین داری رو میدن تازه طراح سوال 1 خورده با احتیاط سوال رو طرح کرده وگفته طرف تحصیل کرده هم هست و فقط از روی احساس خودش این کارو میکنه!!!
من بودم میگفتم طرف اصلا سواد هم نداره تازه قیافش هم داغونه و فقطططططط ایمان راستین داره حالا جواب بدید کی حاظره با هچنین فردی ازدواج کنه؟
ولی تا وقتی که عامه مردم فکر میکنند تحصیلات با انسان بودن ربط داره پول خوشبختی میاره و اونکی دکتره بهتره شما مطمءن باشید حتی پایین ترین سطح جامعه هم با این نوع خواستگار ها رابطه خوبی ندارند و همیشه اینها انتخاب اخرند
خود من هزار تا مورد دیدم که دختر و پسر قبل ازدواج شعارهای میدادن که زیر 1 چادر هم باهات زندگی میکنم و..... ولی وقتی به واقعیت زندگی میرسن یا نمی تونن یا نمیزارن باهم درست زندگی کنن
شاید از 1000 تا 1نفر انسان اینطوری پیدا کنید که معیارش برای ازدواج کسب پول حلال باشه و براش فرقی نکنه که ار طریق کدوم کار باشه
هر وقت مردی حاضر شد تا اخر عمرش به زنش دستور نده و زنی ( اگه دعوا نشه وبه کسی بر نخوره با ازدواج دوم مرد مشکل نداشته باشه)و بدون اینکه شهورش درخواستی ازش بکنه ( مثلا امور خانه و...)قبلا برای شوهرش مهیا کرده باشه و مدرک و کلاس کذاشتن و پول طرف و همیه چیز های فرعی زندگی
برای دو طرف مهم نباشه تازه 1خورده به اون درست زندگی کردنه نزدیک شدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، السا
۴:۴۷, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
بنده موافقم . چون اولا شغل شریفی است.
دوم زنگ لباسشان قشنگ است.
سوم آنکه فراش دوران مدرسه مان مهربان بود و کلا از جاروکش ها خوشم مییاید.
چهارم آنکه از پشت میز نشینی احتمالا حلال تر است.
پنجم آنکه یک بار در راه مدرسه یکی شان به دیگری گفت "پس سوبا اول سیبندو" که ترجمه آن می شود "پس فردا اول اسفند است" و من از این جمله خوشم آمد و همیشه در ذهنم مانده .
ششم چون به درخت های کوچه آب می دهند
هفتم چون کلا نهاد شهرداری سازمانی خدوم و زحمت کش است.
هشتم چون داریوش مهرجویی درباره آنها فیلم ساخته و با آن میشود پُز داد و الان کلاس دارد.
نهم چون رئیس جمهور قبلی با لباس آنها عکس یاگاری دارد و این خود جنبه ای بر جنبه های دیگر مباهات بر آن می افزاید.
دهم چون از صدای جارو آنها در صبح های زود، خاطرات نوستالژیک دارم.
یازده چون الان شوهر پیدا نمی شود و به خاطر همین هم باید کلاهمان را بالا بیندازیم.
دوازده چون تحرک دارند کمتر مریض می شوند و این به کیفیت زندگانی مشترک آنها کمک می کند.
سیزده چون سیزه عدد نحسی است همین جا تمامش می کنم ...والی باز هم بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]