|
کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید)
|
|
۱۴:۵۰, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۶:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . سلام. در تاپیک زیر تعداد 36 نفر از دوستان برای حضور در طرح اعلام آمادگی کردند: . حضرت مهدی(عج ) به یک از مشتاقان دیدارش که به زیارت آن حضرت موفق شده بود دوباره فرمود: از رحمت خدا دور است کسی که نماز صبح را چندان تاخیر بیندازد تا ستاره ها ناپدید شوند و نماز مغرب را به حدی تاخیر بیندازد تا ستاره ها ظاهر شوند. . حق الیقین/ص۳۰۲ زمان کارگاه: از 13 رجب (میلاد حضرت علی(ع )){23 اردیبهشت} تا 27 رجب (مبعث حضرت رسول(ص )){6 خرداد} . . روند کارگاه: -هر روز در تاپیک یک نظر سنجی جدید قرار می گیره که باید همه اعضا توش شرکت کنن. نظر سنجی برای اینه که ببنیم روند کارمون چجوریه،جند تا مون نمازشون رو اول وقت خوندن،چند تا مون خواب موندن .(فارغ از اینکه چه کسانی بودند،فقط تعداد رو می خوایم ببینیم) نگران هم نباشید،اینکه چه کسی به کدام گزینه رای داده معلوم نخواهد شد،خود من هم نمی توانم ببینمش ،پس بدون نگرانی توی نظر سنجی باید شرکت کنید. . -یکسری سطوح جریمه هم برای خودمون قرار می دیم،که هر کس طبق اون جدول(که در ادامه میاد) باید خودش عمل کنه،یعنی اگر مثلا کسی چهارمین بار خواب موند باید ، باید فرداش زودتر پاشه و نماز شب هم بخونه ،و یا اگر کسی اولین بار خواب موند مثلا زیارت آل یس بخونه. . سطوح : (مخصوص شرکت در نظر سنجی)-هر روز همزمان با عوض کردن نظر سنجی ، یک پستی هم توسط بنده در تاپیک زده میشه،دوستان هر وقت که در نظر سنجی شرکت کردن باید زیر اون پست تشکر بزنن،تا ما بفهمیم که چه کسانی در نظر سنجی شرکت نکرده اند. . -اعضای کارگاه به دو یا سه گروه (بسته به تعداد اعضا) تقسیم می شوند،که تک تک اعضای هر گروه باید روزهای خاصی در تاپیک پستی با محتوای نماز،(البته کوتاه نهایتا 5 خط) ، قرار بدهند. . . ![]() . جریمه ها: . . هر روز اعضای یکی از گروه های پنج نفره فوق در تاپیک باید زحمت بکشن و پست بذارن. پستی با محتوای نماز، (اعم از حدیث،آیه، و ...) فقط اینکه کوتاه باشد،{نهایتا 5 خط}. . گروه اول --> 23و30 اردیبهشت گروه دوم --> 24و31 اردیبهشت گروه سوم --> 25و1 اردیبهشت گروه چهارم --> 26و2 اردیبهشت گروه پنجم --> 27و3 اردیبهشت گروه ششم --> 28و4 اردیبهشت گروه هفتم --> 29و5 اردیبهشت . . . برادر عزیزم حسن عزتی،در دادن پیام های یادآوری به دوستان، به بنده کمک خواهند کرد. . . |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۵۴, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
چند کلام درد دل
![]() حضرت زهرا سلام الله علیها :
![]() فَجَعلَ اللهُ الایمانَ تَطهیراً لَکم مِنَ الشِّرکِ ، وَ الصَّلاةَ تَنزیهاً لَکم عَن الکِبرِ خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر و خودخواهی. احتجاج(طبرسی) ج1، ص 99 ایاتی که جایگاه متکبران رو بیان کرده رو نگاه کنید بیشتر متوجه این موضوع خواهید شد ادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا فَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِينَ از درهاى جهنّم وارد شويد و جاودانه در آن بمانيد؛ و چه بد است جايگاه متکبّران! --------------------------------------------------------------------------------------- فَادْخُلُواْ أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا فَلَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِينَ نحل 29 وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ تَرَى الَّذِينَ كَذَبُواْ عَلَى اللَّهِ وُجُوهُهُم مُّسْوَدَّةٌ أَلَيْسَ فِي جَهَنَّمَ مَثْوًى لِّلْمُتَكَبِّرِينَ زمر 60 قِيلَ ادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا فَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِينَ زمر 72 ادْخُلُوا أَبْوَابَ جَهَنَّمَ خَالِدِينَ فِيهَا فَبِئْسَ مَثْوَى الْمُتَكَبِّرِينَ غافر 76 |
|||
|
|
۱:۴۸, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
رسول اکرم (صلی الله علیه واله):
"برای بنده از نمازش جز آنچه را که فهمیده بهره ای نیست" مستدرک الوسائل.ج1.ص264 |
|||
|
|
۵:۰۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
رسول خدا - صلی الله علیه وآله:
«فاصله کفر و بندگی ترک نماز است . هرکس عمدا نمازش را ترک کند، کفر ورزیده است .» |
|||
|
|
۶:۱۴, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . . ![]() . . =================================================== .. . . نظر سنجی به روز شد. لطفا در صورتی که در نظر سنجی شرکت کردید زیر پست تشکر بزنید.. التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
√ جوانے نزد شیخ حسنعلے نخودکے آمد و گفت :
سـه قفل در زندگے ام وجود دارد و سـه کلید از شما مےخواهم. قفل اول اینست کــه دوست دارم یک ازدواج سالم داشته باشم. قفل دوم اینکــه دوست دارم کارم برکت داشته باشد. قفل سوم اینکــه دوست دارم عاقبت بخیر شوم. شیخ فرمود : براے قفل اول نمازت را اول وقت بخوان. براے قفل دوم نمازت را اول وقت بخوان. براے قفل سوم نمازت را اول وقت بخوان. جوان عرض کرد: سـه قفل با یک کلید ؟! شیخ فرمود : نماز اول وقت « شاه کلید » است ! |
|||
|
|
۱۲:۴۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
روزی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، به همراه عده ای از اصحاب خود از جایی عبور میکردند. ناگهان سگی شروع کرد به پارس کردن. پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایستاد و به پارس سگ گوش داد. اصحاب نیز توقف کردند. آن گاه پیامبر رو به یاران خود کردند و فرمودند: « آیا فهمیدید این سگ چه گفت؟؟» اصحاب گفتند: «خیر!» پیامبر فرمودند : «این حیوان گفت : ای پیامبر خدا... من همیشه خدای مهربان را شکر میکنم. چون سهم من از جهان خلقت، این بوده است که سگ بشوم. اگر انسان بی نماز بودم چه میکردم؟؟ » کتاب عرفان اسلامی/ جلد 5 ـ ص 98 |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱۲:۵۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یه مطلب کاربردی از محضر صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : از حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پرسیدند :" در مورد ثواب قرائت قرآن در نمازهای واجب و غیر واجب، از امام رضا (علیه السلام) روایتی رسیده است که فرمود :"من تعجب می کنم از کسی که در نماز خود سوره ی (إنا انزلناه فی لیلة القدر) را نمی خواند که چگونه نماز او قبول می شود" و باز روایت شده که امام فرمود : پاک و سالم نشد نمازی که در آن "قل هو الله احد" خوانده نشود. و باز روایت شده که امام فرمود : هرکس در نماز واجبش، سوره ی همزه را بخواند، به مال و مکنت دنیایی می رسد. حال سوال این است که آیا جایز است انسان در نماز سوره ی همزه را بخواند و سوره های قدر و یا اخلاص را رها کند؟ با توجه به اینکه اگر آن دو سوره خوانده نشود، نماز قبول و پاک نمی گردد؟ حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در جواب نوشتند : هریک از سوره های قرآن ثوابش به همان گونه است که در روایت مربوط به آن ذکر شده است، ولی اگر سوره ای را با همه ی ثوابی که دارد، ترک کند و بجایش به خاطر رسیدن به خاطر رسیدن به فضیلت و ثواب بیشتر، سوره ی قدر و یا اخلاص را بخواند، خداوند هم ثواب آن سوره ای را که ترک کرده و هم ثواب سوره ای را که خوانده است، به او عنایت می کند. البته غیر از سوره ی قدر و اخلاص، هر سوره ی دیگری را هم که خواسته باشد بخواند، جایز است "ولی آن فضیلت بالاتر از دستش رفته است." برگرفته شده از کتاب : پرسش و پاسخ در محضر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۸:۳۱, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . ![]() . . ===================================================
.. .. خوب این کارگاه تمام شد،امیدوارم این کارگاه به نماز اول وقتمون کمک کرده باشه، به زودی تاپیک کارگاه بعدی ،که به جورایی تثبیت همین کارگاه است زده خواهد شد. التماس دعا
|
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
تموم شد یعنی امروز نظر سنجی نداریم؟
راستی اول وقت بیدار شدن رو با طرح بعدی دنبال کنید. این عمل باید تا حداقل چهل روز ادامه پیدا کنه تا ملکه بشه. پ.ن. میانگینش شصت و پنج درصد بوده. برای طرح اول بد نیست. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه های بیداری||کارگاه ویژه ماه رمضان | میلاد.م | 93 | 32,756 |
۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۳۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ·٠•●کارگاه بیداری || اعلام آمادگی کارگاه ویژه ماه رمضان●•٠·˙ | میلاد.م | 38 | 13,717 |
۹/تیر/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: 135 |
|
| اعلام آمادگی کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید) | میلاد.م | 47 | 15,853 |
۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: 1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123009718/1.jpg)
![[تصویر: 2.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123009726/2.jpg)

![[تصویر: 13.jpg]](http://mileyr.persiangig.com/namaz/13.jpg)

![[تصویر: 14.jpg]](http://mileyr.persiangig.com/namaz/14.jpg)