کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محمد رضا شجریان
۲۳:۰۹, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: 254545_xlenaxj.jpg]

[B]

موسیقی و هنر -
ايران نيوز24:مژگان شجریان در صفحه رسمی خود نسبت به اقدام وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد.

به گزارش ايران نيوز24، مژگان شجریان دختر محمد رضا شجریان که خود نیز در زمینه موسیقی فعال است، نسبت به استفاده ابزاری تصویرش در صفحه رسمی وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد.
[تصویر: 7760_623.jpg]
وی نوشته است: «متاسفانه با خبر شدم که صفحه « اسراییل به فارسی » جهت تبلیغ به عنوان سوال هر بار از نام و چهره یکی استفاده می کند و اینبار قرعه به نام اینجانب افتاده و مرا بسیار متاثر نموده که بی اجازه و ناخواسته از نامم استفاده کرده‌اند، نمی دانم این چه حرکتیست و چه معنی داره ؟! ما همه جور تبلیغات دیده بودیم الا این یکی رو که چه راحت پایت را به راه های کثیف سیاست باز می کنند.»نکته جالب اینجاست که در نظرات مطالب صفحه رسمی وزرات خارجه رژیم اسرائیل این اعتراض خانم شجریان بعنوان اعتراض گذاشته شده است.
[/B]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، Amir ، yamin ، فاطمه خانم ، سرباز ولایت ، black ، مرغ باغ ملکوت ، عبداللهی ، azade ، heaven ، لبخند خدا

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۰, ۲۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۵:۲۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۸:۲۸)شهـاب نوشته است:  دوست عزیز
این جستار برخلاف دیگر بحث ها و جستارها ،
هنر و موسیقی و تاریخ آن را ملاک ارزیابی قرار داده ...
نه رفتن در آغوش دشمنان کشور را (که آنهم جای بررسی دارد
و بدان خواهیم پرداخت ...)

شما بفرمایید کدام جمله مصداق افراط یا تفریط است که به آن بپردازیم ...

شما هر چیزی رو میخواهین به اسلام ربط بدهید برادر خوب اگر من مسلمون هستم و یک نفر به من توهین کرد که به اسلام توهین نکرده ایشون با نظام مشکل داره حالا شاید هم با اسلام (که هنوز من متقاعد به این موضوع نشدم) مشکل داشته باشه ولی اینکه تند تند به ضد ایشون تایپیک ایجاد کنیم و دیکتاتور و.... بخوانیمش مصداق افراط هست و تفریط هم زمانی رخ داد که ایشون رو از اسلام دور کردیم(البته نه جدا)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
۲۰:۱۶, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #62
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان اگه سرگذشت آقای شجریان رو توی سایتشون بخونید خوبه از اول زندگیشون و عقایدی که داشتند
۲۰:۲۶, ۲۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۲۰:۳۰ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #63
آواتار
بببببببببببببببببببببببببببببب

[quote='شهـاب' pid='204060' dateline='1373723935']

دوست عزیز
این جستار برخلاف دیگر بحث ها و جستارها ،
هنر و موسیقی و تاریخ آن را ملاک ارزیابی قرار داده ...
نه رفتن در آغوش دشمنان کشور را (که آنهم جای بررسی دارد
و بدان خواهیم پرداخت ...)

شما بفرمایید کدام جمله مصداق افراط یا تفریط است که به آن بپردازیم ...

ل
شما هر چیزی رو میخواهین به اسلام ربط بدهید برادر خوب اگر من مسلمون هستم و یک نفر به من توهین کرد که به اسلام توهین نکرده ایشون با نظام مشکل داره حالا شاید هم با اسلام (که هنوز من متقاعد به این موضوع نشدم) مشکل داشته باشه ولی اینکه تند تند به ضد ایشون تایپیک ایجاد کنیم و دیکتاتور و.... بخوانیمش مصداق افراط هست و تفریط هم زمانی رخ داد که ایشون رو از اسلام دور کردیم(البته نه جدا) دوستان ما خدا نیستیم که حکم صادر کنیم

۲۰:۲۸, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #64

(۲۲/تیر/۹۲ ۱۲:۳۵)ارش کمانگیر نوشته است:  تا حد زیادی با صحبتهاتون موافقم ولی حرف اصلی من اینه که وقتی در مورد اسلام و ماه مبارک حرف میزنیم بحث سیاسی پیش نگیریم همه چیو با سیاست حل نکنیم
متوجه حرفتون شدم دوست عزیز،
من منظورم این بود که سیاست به نفسه چیز بدی نیست،
تمام معنی‌اش این است که: "چه کار کنیم که منافع بیشتری تأمین شود"
ما منافعمون ثواب آخرت هست و دوری از گناه، و از نظر دینمون هم امکان نداره که بخاطر یک هدف پاک از وسیله‌ی بد استفاده کنیم. یعنی راه تأمین منافعمون هم جزئی از منافعمون هست.
تمام حرفم اینه که چنین مفهومی از سیاست نمیتونه بد باشه، و بجای اینکه سیاست رو رد کنیم باید از سیاستمدارانی که چنین سیاستی ندارند گله کنیم.

(۲۲/تیر/۹۲ ۱۵:۲۳)Islam نوشته است:  طرف با اسلام مشکل داره! مشکلش با این انقلاب و ولایت و اینها نیست.
دوست عزیز، البته نمیشه با انقلابی که بخاطر آرمانهای الهی برپا شده مشکل داشت و یا با ولایتی که بخاطر حکم‌فرما کردن حکم خدا برپا شده مشکل داشت، و با دین خدا مشکل نداشت.
البته ممکنه یه نفر در نحوه‌ی تفکرش دچار اشتباه بشه، اما همون لحظه در تفکرش نسبت به اسلام هم دچار اشتباه شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ارش کمانگیر ، عبدالرحیم ، vahrakan ، m.hossein ، Islam
۲۰:۵۲, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #65
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

ببخشید سوالی داشتم.

آقای شجریان مگر به مقدسات اسلامی توهین کردند؟؟؟

من از ایشان خبری ندارم.

علیه نظام جمهوری اسلامی،سخنرانی داشتند؟؟؟

اگر علیه نظام سخنرانی داشتند یا اینکه به مقدسات توهین کردند که خوب،باید توبه کنند یا اینکه به قول دوستمان اگر توبه نکرد ولش کنیم.

اما اگر فقط همان است که فکر می کند در سال 88 تقلب شده،این به معنی ضدیت با نظام نیست.

هرچند به معنای ضدیت با منطق است زیرا اگر تقلب شده خوب باید مدرک و سند ارائه کنند،اما صرف اینکه در مورد انتخابات 88 انگونه نظری دارد،نمی توان به او ضد انقلاب گفت.

بعضی ها به همه ی انتخابات ها شک دارند و نمایش می دانند خوب اینها ضد انقلاب اند اما کسی که فقط به یک انتخابات شک دارد،نمی توان چنین برداشتی در مورد او کرد.

او هم انسان است و ممکن الخطا.

مهم این است که اینها را متوجه اشتباهات خود بکنیم نه اینکه با ایجاد اختلاف،استحکام خود را ببازیم.

از آن گذشته،صدای شجریان مطرح است نه عقاید او.

به خاطر عقایدش،صدایش را زیر سوال نبریم.

ربنای شجریان،ربناست.

درش چیز ضد اسلامی ندارد.

همچنین خیلی دیگر از کار های او درش چیز ضد اسلام ندارد.

فقط چون صدا،صدای اوست،پس گوش نکنیم!!!!!

این صحیح نیست.

فی امان الله
۲۲:۴۴, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #66
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۰:۵۲)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

ببخشید سوالی داشتم.

آقای شجریان مگر به مقدسات اسلامی توهین کردند؟؟؟

من از ایشان خبری ندارم.

علیه نظام جمهوری اسلامی،سخنرانی داشتند؟؟؟

اگر علیه نظام سخنرانی داشتند یا اینکه به مقدسات توهین کردند که خوب،باید توبه کنند یا اینکه به قول دوستمان اگر توبه نکرد ولش کنیم.

اما اگر فقط همان است که فکر می کند در سال 88 تقلب شده،این به معنی ضدیت با نظام نیست.

هرچند به معنای ضدیت با منطق است زیرا اگر تقلب شده خوب باید مدرک و سند ارائه کنند،اما صرف اینکه در مورد انتخابات 88 انگونه نظری دارد،نمی توان به او ضد انقلاب گفت.

بعضی ها به همه ی انتخابات ها شک دارند و نمایش می دانند خوب اینها ضد انقلاب اند اما کسی که فقط به یک انتخابات شک دارد،نمی توان چنین برداشتی در مورد او کرد.

او هم انسان است و ممکن الخطا.

مهم این است که اینها را متوجه اشتباهات خود بکنیم نه اینکه با ایجاد اختلاف،استحکام خود را ببازیم.

از آن گذشته،صدای شجریان مطرح است نه عقاید او.

به خاطر عقایدش،صدایش را زیر سوال نبریم.

ربنای شجریان،ربناست.

درش چیز ضد اسلامی ندارد.

همچنین خیلی دیگر از کار های او درش چیز ضد اسلام ندارد.

فقط چون صدا،صدای اوست،پس گوش نکنیم!!!!!

این صحیح نیست.

فی امان الله
حرف دل منم همینه دستت درد نکنه داداش
۲۳:۱۲, ۲۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۲۳:۱۴ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۱۸:۵۳)فرمیسک نوشته است:  شما فعلا از پای کامپیوتر و اینترنت که ساخت خارجیانی هست که بارها به اسلام توهین کردن بلند شین بعد درباره این موارد بحث بفرمایین ...

با سلام و احترام
خارجی یعنی چه ؟!
الان افغانستان هم خارج است ،
مصر هم خارج است ، روسیه هم خارج است ،
ایالات متحده هم خارج است !!
کجای خارج مد نظرتان است ؟!

(۲۲/تیر/۹۲ ۱۹:۳۸)Mohammad Trust نوشته است:  من نه خوشم میاد از ایشون نه بدم میاد. یه ربنا کلا ازش شنیدم با چند تا عکس اون ور ابی.

ولی چرا تهمت میزنید ؟ دیکتاتور چیز کمی نیست. !

دوست گرامی
بحث اصلی روی سیاست و
سیاست بازی شجریان نیست ...
اصولا این بحث به این سالهای اخیر مربوط نمی شود ...

بحث دنیای موسیقی ایران است و یک مافیا و یک دیکتاتوری که
هیچ صدایی را نمی گذارد ، بلند شود ...
حتی صدا و سیما که اکنون تحت شدیدترین فشارهاست ،
مجبور است صدای فرزندش را پخش کند ...
حال آنکه اصوات این دیکتاتور پیش از این چون
به عنوان یک کارمند بوده ، تحت تملک صدا و سیماست ،
و حق ندارد بگوید پخش کنید یا نکنید !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، m.hossein ، رمز شب
۲۳:۳۰, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #68
آواتار
تیتر مشمئز کننده،خود مطلب مشمئز کننده تر

در پشت همه اینا هم یک مذهبی دو آتشه

بتازید!بتازید که ابزار زر و زور در دستانتان است،به هر حال شما هم دورانی دارید،دوره شما هم سر خواهد آمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک
۲۳:۳۶, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۳:۳۰)anti نوشته است:  تیتر مشمئز کننده،خود مطلب مشمئز کننده تر
در پشت همه اینا هم یک مذهبی دو آتشه
بتازید!بتازید که ابزار زر و زور در دستانتان است،به هر حال شما هم دورانی دارید،دوره شما هم سر خواهد آمد

سفسطه ی پرداختن به شخص سخنگو ...

ما نباید در ایران نگران لیدی گاگا و مرلین منسون و
بریتنی و مدونا و... باشیم ...
در داخل اینقدر ابرقدرت داریم که قدرت به انحراف کشیدن حتی
مذهبیون را هم دارند ...

نگاهی به رسانه های موافق و حامی این فرد می تواند
موضوع را روشن کند که زر و زور و حتی تزویر در اختیار چه گروهیست !!

الان لطفی و ایرج و بنان و بسطامی و ... هم مذهبی بودند
که راهی خانه شان کردند ؟!
این دیکتاتور برای خودش یک دیکتاتوری رسانه ای راه انداخته است ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، SAViOR
۰:۴۸, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۰:۵۱ توسط مرغ باغ ملکوت.)
شماره ارسال: #70
آواتار
به نظر من کارهای شجریان صددرصد قابل دفاع نیست اما اینطور صحبت کردن درمورد یک نفر و یکجا نسخه شو پیچیدن کمال بی انصافی است. شجریان بعد از سال 88 اشتباهات زیادی داشته اما اینکه بگیم کلا با اسلام مشکل داشته و داره واقعا عجیب و غیرقابل باوره . جالبه بدونید که شجریان اول قاری قران بوده .
به شخصه از آهنگ "عشق داند" استاد شجریان واقعا لذت می برم و هربار که گوش می دم حس خاصی بهم دست می ده.
عهد ما با لب شیرین دهنان بست خدا ........................ ما همه بنده و این قوم خداوندانند
مفلسانیم و هوای می و مطرب داریم .......................... آه اگر خرقه پشمین به گرو نستانند
مگرم زلف سیاه تو بیاموزد کار ............................... ور نه مستوری و مستی همه کس نتوانند
گر شوند آگه از اندیشه ما مغبچگان .......................... بعد از این خرقه صوفی به گرو نستانند
واقعا عبارت "شیرین دهنان" برای توصیف اهل بیت بی نظیره و عبارت "مستوری و مستی" که شاهکار حافظه چون مست هیچ وقت نمی تونه مستور و پوشیده باشه.
امیدوارم شجریان متوجه اشتباهاتش بشه و ما هم با تندروی هامون راه رو برای برگشتنش نبندیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا