کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محمد رضا شجریان
۲۳:۰۹, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: 254545_xlenaxj.jpg]

[B]

موسیقی و هنر -
ايران نيوز24:مژگان شجریان در صفحه رسمی خود نسبت به اقدام وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد.

به گزارش ايران نيوز24، مژگان شجریان دختر محمد رضا شجریان که خود نیز در زمینه موسیقی فعال است، نسبت به استفاده ابزاری تصویرش در صفحه رسمی وزارت خارجه رژیم اسرائیل اعتراض کرد.
[تصویر: 7760_623.jpg]
وی نوشته است: «متاسفانه با خبر شدم که صفحه « اسراییل به فارسی » جهت تبلیغ به عنوان سوال هر بار از نام و چهره یکی استفاده می کند و اینبار قرعه به نام اینجانب افتاده و مرا بسیار متاثر نموده که بی اجازه و ناخواسته از نامم استفاده کرده‌اند، نمی دانم این چه حرکتیست و چه معنی داره ؟! ما همه جور تبلیغات دیده بودیم الا این یکی رو که چه راحت پایت را به راه های کثیف سیاست باز می کنند.»نکته جالب اینجاست که در نظرات مطالب صفحه رسمی وزرات خارجه رژیم اسرائیل این اعتراض خانم شجریان بعنوان اعتراض گذاشته شده است.
[/B]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، جویای حقیقت ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، Amir ، yamin ، فاطمه خانم ، سرباز ولایت ، black ، مرغ باغ ملکوت ، عبداللهی ، azade ، heaven ، لبخند خدا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۵۲, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #71
آواتار
تا وقتی به جای بررسی و قضاوت در مورد "رفتار"، اشخاص رو مورد قضاوت قرار بدیم و در نهایت بهشون توهین کنیم و انگ بهشون بچسبونیم،
راه به جائی نخواهیم برد..

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، m.hossein ، مرغ باغ ملکوت ، فرمیسک ، ارش کمانگیر ، رضا1357
۱۳:۵۸, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۴:۰۱ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۲۳/تیر/۹۲ ۰:۴۸)مرغ باغ ملکوت نوشته است:  به نظر من کارهای شجریان صددرصد قابل دفاع نیست اما اینطور صحبت کردن درمورد یک نفر و یکجا نسخه شو پیچیدن کمال بی انصافی است. شجریان بعد از سال 88 اشتباهات زیادی داشته اما اینکه بگیم کلا با اسلام مشکل داشته و داره واقعا عجیب و غیرقابل باوره . جالبه بدونید که شجریان اول قاری قران بوده .
به شخصه از آهنگ "عشق داند" استاد شجریان واقعا لذت می برم و هربار که گوش می دم حس خاصی بهم دست می ده.
عهد ما با لب شیرین دهنان بست خدا ........................ ما همه بنده و این قوم خداوندانند
مفلسانیم و هوای می و مطرب داریم .......................... آه اگر خرقه پشمین به گرو نستانند
مگرم زلف سیاه تو بیاموزد کار ............................... ور نه مستوری و مستی همه کس نتوانند
گر شوند آگه از اندیشه ما مغبچگان .......................... بعد از این خرقه صوفی به گرو نستانند
واقعا عبارت "شیرین دهنان" برای توصیف اهل بیت بی نظیره و عبارت "مستوری و مستی" که شاهکار حافظه چون مست هیچ وقت نمی تونه مستور و پوشیده باشه.
امیدوارم شجریان متوجه اشتباهاتش بشه و ما هم با تندروی هامون راه رو برای برگشتنش نبندیم.

با سلام و احترام ...

اصولا بحث من پیرامون سال 88 و بعد از آن نیست ...
شجریان بعد از 88 بین سبزها مشهور شد چون در یک
زیرکی خاصی خود را صدای خس و خاشاک نامید تا هم
برداشت نادرست از حرف رئیس جمهور را ترویج کند هم برای خودش
طرفدار دو آتشه جذب کند ...

نگران برگشتن شجریان نباشید ...
او بخاطر همایون بر می گردد !
چون همایون بدون شجریان هیچ نیست ...
نه از نظر موسیقی نه خوانندگی ...

معنای این جمله که اینها 1400 سال با هنر مشکل دارند یعنی چه ؟
یکی از دوستان ترجمه کند ، لطفا " ...
چه کسی تندروی کرده است ؟!
1400 سال پیش یعنی حکومت پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نه معاویه !!!
شجریان در ادامه می گوید :بعد از این هم (با هنر مشکل ) خواهند داشت
یعنی اگر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم بیاید همین آش است و همین کاسه ...
ربنایش هم کشک است ...

(۲۳/تیر/۹۲ ۱:۵۲)Hadith نوشته است:  تا وقتی به جای بررسی و قضاوت در مورد "رفتار"، اشخاص رو مورد قضاوت قرار بدیم و در نهایت بهشون توهین کنیم و انگ بهشون بچسبونیم،
راه به جائی نخواهیم برد...

ایشان در دنیای موسیقی (نه سیاست) یک دیکتاتور محسوب می شود،
همانطور که در دنیای فوتبال چنین افرادی داریم ،
در دنیای بازیگری و سینما چنین مواردی داریم و ...

این یک توصیف است ... نه توهین ...
ایشان یک عده موسیقی دان و خواننده ی
بزرگ مملکت را خانه نشین کرد (برای همیشه)
بعد ما دلمان بسوزد که از گل نازک تر نباید به او گفت ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610 ، SAViOR
۱۴:۱۴, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۴:۳۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #73
آواتار
(۲۳/تیر/۹۲ ۱۳:۵۸)شهـاب نوشته است:  معنای این جمله که اینها 1400 سال با هنر مشکل دارند یعنی چه ؟
یکی از دوستان ترجمه کند ، لطفا " ...
چه کسی تندروی کرده است ؟!
1400 سال پیش یعنی حکومت پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نه معاویه !!!
شجریان در ادامه می گوید :بعد از این هم (با هنر مشکل ) خواهند داشت
یعنی اگر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم بیاید همین آش است و همین کاسه ...
ربنایش هم کشک است ...

به نام خدا

میدانید منظورشان از اینکه میگویند هزار و چهارصد سال با هنر مشکل دارند چیست؟؟؟؟

منظورشان برمیگردد به ماجرای شکسته شدن بتهای داخل کعبه بوسیله پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، چون اینها به زعم خود بتها را مجسمه میدانند و اثری هنری ولی چون ظاهر بین هستند فقط شکل ظاهری بت را میبینند و معنا و مفهوم آن بت برای مشرکان را که این بتها را به عنوان شریکی برای خداوند متعال میدانستند را نمیخواهند درک کنند.

تمام اینها هم برمیگردد به لجاجت با خدا و مذهب و یا فریب خوردن، در واقع شبه روشن فکران امروزی، دین را به عنوان پدیده ای باستانی و قدیمی و مخصوص انسانهای جاهل و یا دگم میدانند و انسانهای مدرن و آگاه را بری از مذهب میدانند.

البته در بعضی مواقع مذهبیون دروغین هم مانند سلفیها و وهابیها و تندروها، بر این تفکر دامن میزنند ولی عقل سلیم میداند که اینها هم خیلی از فرقه هاشون ساخته همان کفار است و برای سیاه نمایی چهره مذهب.

اگر دستورات مذهب به طور کامل توسط انسانها رعایت میشد الان کره زمین تبدیل به بهشتی کوچک میشد ولی خوب شیطان هم بیکار ننشسته است.

این افرادی که میگویند اسلام هزار و چهارصد سال با هنر مشکل داشته چشمشان را بر آثار هنری اسلامی مانند خیلی از مسجدهای قدیمی در ایران و پاکستان و هند و مالزی و خیلی کشورهای دیگر بسته اند که اصلا تمام این مساجد و مکانهای مذهبی به طور کامل یک اثر هنری هستند.

اصلی ترین ستون دین اسلام هم یعنی کتاب قرآن، یک اثر هنری به تمام معنی میباشد که از نظر هنری برتر از آن وجود ندارد و نخواهد داشت. خواندن کدام نوشته بشر را میتوان با این صوت دل انگیز تلاوت قرآن، مقایسه کرد؟؟؟؟؟ آیا خواندن متون عادی و حتی ادبی و شعر را چه در عربی چه در فارسی و هر زبان دیگری میتوان مشابه با حالتی که قرآن توسط قاری تلاوت میشود از نظر صوتی و زیبایی مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟

در ضمن اگر هنر ذاتا، پدیده منفی بود هیچگاه به صورت استعدادی خدادادی در وجود خیلی از انسانها به صور گوناگون، نهاده نمیشد. این دیگر به خود فرد بستگی دارد که هنر خود را در جبهه خیر بکار برد یا در جبه شر همانطور که در مورد علم هم این قضیه صادق است.

پس لطفا دشمنی با دین یا فریب خوردگی خودتان را به حساب مشکل دین با هنر نگذارید که اصلا اینطور نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب ، SAViOR
۱۴:۳۵, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #74
آواتار
این مثل بید بودن و به هر طرف رفتن با باد غالب خیلی بده.خیلی بده که آدم از منیت بیفته و حرفاشو براش دیکته کنن!
شجریان هم با همه شجریان بودنش از این قائده مستثنی نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب ، SAViOR ، درست پسند
۱۴:۵۴, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #75
آواتار
[تصویر: 110809_225.jpg]

نظر استاد بنان در مورد شجریان :

مصاحبه كننده نظر بنان را درباره اينكه اين روزها مي‌گويند شجريان بنان آينده است پرسيد.
بنان گفت:
«بله بله... اگر كار كند.
اگر كار كند صداي خوبي دارد.
توصيه من به اين خواننده جوان اين است كه زير نظر يك استاد تعليم ببيند.
نه اينكه هر روز استادش را عوض كند.
تعليم آواز غير از تعليم ويولون يا سازهاي ديگر است.
آواز را بايد پيش يك استاد قوي با يك سبك به‌خصوص كار كرد.
شجريان مدتي با استاد احمد عبادي كار ميكرد.
الا رفته پيش استاد مهرتاش و پس فردا ممكن است استاد ديگري اختيار كند.
من اين طور تعليم را نمي‌پسندم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، SAViOR
۱۶:۱۱, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #76
آواتار
دوستان اگر بحثی دارند لطف کنند در کمال آرامش و بدون توهین به بحث ها ادامه بدهند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، شهیدطیبه واعظی ، m.hossein
۱۶:۱۵, ۲۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۷:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #77

(۲۲/تیر/۹۲ ۱۸:۵۳)فرمیسک نوشته است:  شما فعلا از پای کامپیوتر و اینترنت که ساخت خارجیانی هست که بارها به اسلام توهین کردن بلند شین بعد درباره این موارد بحث بفرمایین .....
اگر اونها علم جبری که خوارزمی ابداع کرده رو از توی کامپیوتر بیرون بکشن دیگه الگوریتمی نمی‌مونه که کامپیوتر باهاش کار کنه!

علم متعلق به خداست و هرکس که تلاش کنه، اگر دلش خواست بهش عطا میکنه. کی گفته دانشمندان بزرگ خدانشناس بوده‌اند؟ اتفاقاً بزرگترین‌هاشون از نیوتن گرفته تا انیشتین خداپرست بوده‌اند.

(۲۳/تیر/۹۲ ۰:۴۸)مرغ باغ ملکوت نوشته است:  اینکه بگیم کلا با اسلام مشکل داشته و داره واقعا عجیب و غیرقابل باوره . جالبه بدونید که شجریان اول قاری قران بوده .
آیا از جریان انحراف آیت‌الله منتظری عجیب‌تر و غیرقابل‌باورتر هم داریم؟
جالبه بدونیم عمق این جریان رو تا به معنای "ملاک حال فعلی افراد است" بیشتر واقف شویم:
این ارسال بعد از نقل قول آخر.

این مطالب هم از زبان حاج سعید قاسمی هست(آخر سال 90 قبل از انتخابات مجلس نهم) که این بخش مربوط به همین موضوع هست:

این آقا را می‌بینی که امروز انقلابی حرف می‌زند، امام برایش گفته که آقا! امروز انقلابی هستی، فردا برای تشکیل جبهه جدید انقلاب، ملاک حالِ فعلی افراد است. همین فرد را می‌بینی، باید ببینی فردا در چه حال است. دیشب اگر دلستر با الکل بالا زده باشد، فردا چرت و پرت می‌گوید. از اینها زیاد هم داریم، سردار هم هست. یک‌دفعه عشقش می‌کشد بنشیند نامه بنویسد به مقام معظم رهبری درخصوص دیکتاتوری موجود! آیت‌الله هم هست. اینها تقصیر ندارند که این‌جوری هستند، برای اینکه آقا روح‌الله همه موازین را به هم ریخت. تا دو ماه قبل از رحلتش، همه چیز سر جای خودش بود، ولی او یک‌دفعه بازی را عوض کرد و به همه کسانی که در خانه‌اش بودند گفت همه کسانی که می‌خواهند عکس آیت‌الله منتظری را به عنوان جانشین بگذارند، باید همین الان تصمیم‌شان را بگیرند و تکلیف‌شان را روشن کنند. بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم. حضرت آیت‌الله منتظری! با قلبی شکسته و... بنا به مصالحی... با دلی پر خون و قلبی شکسته به شما که حاصل عمر من بودید، چند کلمه نصیحت می‌کنم که این‌جوری شد... برای من نامه ننویسید... به دلیل این‌که نامه‌های شما از طریق منافقین به رسانه‌های گروهی و مردم می‌رسید، ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ... یا امام زمان! امام! این پدر شهید است، رحم کن! امام! این نائب توست، رحم کن! امام! این توی زندان که بود، محمد منتظری را می‌آوردند و جلوی رویش شکنجه می‌کردند تا او را بشکنند. امام! درباره همین ولایت فقیه که امروز در موردش تشکیک هست، قوی‌ترین منابع درخصوص اصل ولایت‌فقیه و حکومت ولی‌فقیه را آیت‌الله منتظری نوشته. چرا داری این را این‌جوری له می‌کنی؟ بعد از تو ما چه خاکی توی سرمان بریزیم؟ بعد از تو چه می‌شود؟

تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام!

امام جواب می‌دهد: سخنی از سر درد و رنج با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم. من با خدای خود عهد کرده‌ام که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آنها نیستم، هرگز چشم‌پوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بسته‌ام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم. اگر تمام جهان علیه من قیام کنند، دست از حق و حقیقت برنمی‌دارم. من کاری به تاریخ و آنچه در آن اتفاق می‌افتد، ندارم. من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم. والله قسم من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را ساده‌لوح می‌دانستم. مدیر و مدبر نبودید، ولی شخصی بودید تحصیل‌کرده که مفید برای حوزه‌های علمیه بودید. اگر این‌گونه کارهای‌تان را ادامه دهید، مسلماً تکلیف دیگری دارم و می‌دانید که از تکلیف خود سرپیچی نمی‌کنم. والله قسم من با نخست‌وزیری بازرگان مخالفت بودم، ولی او را هم آدم خوبی می‌دانستم. والله قسم من رأی به ریاست جمهوری بنی‌صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته‌ام که واقعیت را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام! تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام! مردم سعی کنند تحت تأثیر دروغ‌های دیکته شده که این روزها ـ ‌انگار این پیام مال امروز و الان است‌ـ رادیوهای بیگانه با شوق و شعف پخش می‌کنند، قرار نگیرند. از خدا می‌خواهم به این پدر پیر مردم ایران صبر و تحمل عنایت فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضای او. از خود که چیزی نداریم. هر چه هست اوست. و السلام یکشنبه 6/1/68

دو ماه بعد هم غزل خداحافظی را خواند و رفت!

یا امام زمان! آقا! ما باید این را بگذاریم به عنوان پرچمدار بعد از شما. از نظر من همه شماها اشتباه کردید که رأی دادید و انتخاب کردید. به دلیل این قضیه اتفاقاتی افتاده که خیلی‌هایش را هم شماها می‌دانید، حضرت حجت‌الاسلام حسینیان و دیگران، بعضی جاها، بعضی از ورق‌های جدیدش را برای ما باز کردند، اما باز فایده ندارد. حاج‌آقا! می‌خواهید این جماعت دست بلند کنند که چند نفرشان با این پیام آشنایی دارند؟ البته چون اینها خط‌شکن‌های گردان خط مقدم هستند، اکثرشان با آن آشنا هستند، اما توی دانشگاه‌ها برای بچه‌ها که می‌خوانم، از هر 1000 نفر پنج نفر دست بلند می‌کنند.

(۲۳/تیر/۹۲ ۰:۴۸)مرغ باغ ملکوت نوشته است:  واقعا عبارت "شیرین دهنان" برای توصیف اهل بیت بی نظیره و عبارت "مستوری و مستی" که شاهکار حافظه چون مست هیچ وقت نمی تونه مستور و پوشیده باشه.
خب معلومه که حافظ منظور خوبی داشته، ولی اگر ببینید چه تفسیری از عرفان میکنن شاخ درمیارید.
برای اونها عرفان تنها از جنبه‌ی رازآلود بودن جالبه. به عرفان میگن Mystic(رازآلود) و اون رو بخشی Sufism میدونن!!! یعنی دقیقاً برعکس تمام حرفهایی که شعرای فهیم ما در جبهه‌گیری عرفان مقابل صوفی‌گری میزدن.

ایشون یا تمام کسانی که با بهایی‌ها احساس دشمنی نمیکنن، مگه نمی‌بینن که اینها با سلمان رشدی مشکلی ندارن؟
اینها درباره‌ی اهل بیت هم حرف میزنن، ولی نه این حرفها رو! میان موزه‌ی فال امام(!!!!!HuhConfusedHuhConfused) تو واشینگتون دی سی(Big GrinConfusedConfused) نشون میدن که اهل بیت رو با خرافات آمیخته کنن.

شوخی نیست بهاییت! برای خراب کردن اسلام درست شده.

(۲۳/تیر/۹۲ ۰:۴۸)مرغ باغ ملکوت نوشته است:  امیدوارم شجریان متوجه اشتباهاتش بشه و ما هم با تندروی هامون راه رو برای برگشتنش نبندیم.
امیدوارم تا زمانی که متوجه اشتباهاتش نشده در برائت ازش کندروی نکنیم تا مبادا امثال چنین اعمالی در جامعه‌مون بیشتر رواج پیدا کنه.
ابراز برائت از کارش، علاوه بر کمک به خودمون، همچنین تنها امیدواری برای اون هست، تا شاید متوجه اشتباهش بشه و برگرده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهـاب ، SAViOR ، m.hossein ، Islam ، مصطفي مازح7610
۱۸:۲۵, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #78
آواتار
آنچه گفتنی بود در این موضوع گفته شد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، m.hossein ، درست پسند
۱۲:۴۹, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #79
آواتار
پس اینجا هم گاهی بوی تحجرطالبانی میاد
Beard
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh ، فرمیسک ، آیلار
۱۳:۰۰, ۱۰/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #80
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۱۲:۴۹)captaincharisma نوشته است:  پس اینجا هم گاهی بوی تحجرطالبانی میاد
Beard

تحجر طالبانی نه ها! [b]«تحجر طالبانی»!Big Grin[/i]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: captaincharisma ، arnh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا