|
نماد بازی های المپیک نوجوانان 2014
|
|
۱۸:۳۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
انتقال قدرت از آمریکا به چین پروژه ای است که در حال شکل گیری هست
و حتی در فیلم 2012 به آن اشاره شده است اما نماد بازی های المپیک نوجوانان 2014 چین که به گفته ی مسئولان استفاده از حرف ‘n’ بعنوان سمبل دروازه باز هستش می تونه به عنوان یه کد به ماسون ها برای الام دروازه ی باز چین برای ورود و آغاز عملیات آن ها باشه البته شاید هم من توهم دارم! نمی دونم ممنون میشم اگه دوستان این نماد رو نقد و بررسی کنند. من به تنهایی چیزی بیشتر از این به ذهنم نرسید! ![]() گزارشی از ایرنا و زبان مسئولان كميته ملي المپيك چین: ايرنا به نقل از روابط عمومي كميته ملي المپيك؛ با راه اندازي مراسمي باشكوه و طي پخش زنده تلويزيون ملي چين، نشانه اي سرشار از رنگ و انرژي براي رقابتهاي المپيك نوجوانان پرده برداري شد. اين طراحي هوشمندانه با بكار بردن دروازه مشهور شهر ، تاريخ غني نانجينگ را بيان مي كند. استفاده از حرف ‘n’ بعنوان سمبل دروازه باز، پيام خوشامدگويي گرم را منتقل مي كند كه تمامي ورزشكاران، تماشاچيان و شنوندگان از سراسر دنيا را تشويق مي كند تا گرد هم آيند و هيجانات بازي هاي المپيك 2014 نوجوانان را در نانجينگ با هم تقسيم كنند. ژاك روگ رئيس كميته بين المللي المپيك در اين مراسم گفت: اين لوگوي رنگارنگ معاصر يك سمبل تمام عيار براي نانجينگ و بطور كلي براي چين است و نشان دهنده اشتياق آن ها در جهت توسعه فرهنگ و ورزش است و دروازه استقبال شهر نشانه خوشرويي مردم نانجينگ مي باشد. |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۳۸ توسط moje12.ir.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
منظورتان این نیست که بین دو تا n کلمه NAJI دیده می شود و حرف G نماد ماسون ها در انتها است؟
دوستان داریم تو بد جریانی می افتیم. هرچیزی که اونا طراحی می کنند کلی ما رو مشغول به خودش می کند خواهش می کنم ادامه ندید. هدفشون دقیقا سرکار گذاشتن ماهاست. |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۳۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۳۵)moje12.ir نوشته است: منظورتان این نیست که بین دو تا n کلمه NAJI دیده می شود و حرف G نماد ماسون ها در انتها است؟ دوست من منظورم رو بد رسوندم! می خواهم بدونم که چین به عنوان پایگاه بعدی صهیونیست ها و ماسون ها چه اشاره ای و چه کدی در این نماد داده |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
تحلیل خوبی بود جناب EMPERATOR فکر میکنم همون ماجرای n درست تر باشه . البته باید ببینم منطقه ای که بازی ها در اون به کار رفته در چه مداریه یا در چه شرایط استراتژیکه . اما فرض انتقال پایتخت اقتصادی از امریکا به چین کاملا درسته و داره کم کم به ثمر مینشینه . |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان کسی نمی تونه این علامت رو برای من توضیح بده
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم سینمایی جن jiin 2014 با نکاتی در خور توجه | ELENOR | 22 | 17,161 |
۲۷/شهریور/۹۴ ۳:۴۹ آخرین ارسال: mahrad.sh |
|
| ارتباط آیین حمل مشعل المپیک با مکاتب سری | vahrakan | 0 | 1,296 |
۲۹/دی/۹۰ ۲۰:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|

![[تصویر: khrby86pc2ztm6sa3cb.jpg]](http://up.iranblog.com/images/khrby86pc2ztm6sa3cb.jpg)