|
بيانيه دوم "داعش" درباره ترور آيت الله سيستاني!
|
|
۱۱:۲۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بيانيه دوم "داعش" درباره ترور آيت الله سيستاني!
22 اردیبهشت 1393 شیعیان برآن قائلند که يک فردی از بنی هاشم در جنوب عراق کشته می شود، و آن فرد "نفس زکیه" است. آن فرد "علی سیستانی" است و همه بدانند ما او را خواهیم کشت و بدن او را به خاک خواهیم کشاند! به گزارش شیعه آنلاین، چندی پیش گروهک تروریستی "دولت اسلامي عراق و شام" موسوم به "داعش" با انتشار بیانیه ای وقیحانه، حضرت آيت الله سید «علی سیستانی» مرجع عاليقدر جهان تشيع را به قتل تهدید کرد.داعش در بيانيه خود آورده بود: مسلمانان بدانند که شیعیان "منحرف" و خارج از دین اسلام هستند. مرکز ثقل شیعیان عراق نجف است و هسته نجف مرجعیت آن است. در حال حاضر مرجعیت شیعه در عراق، فردی بنام «علی سیستانی» است که باقیمانده از نسل "صفویان" است! ما به تمامی شیعیان هشدار می دهیم که «علی سیستانی» باید از عراق خارج شود، در غیر این صورت وی را خواهیم کشت! اما در اين ميان داعش بیانیه جديدي منتشر کرده و در آن از جزئیات ترور حضرت آيت الله سیستانی پرده برداشته است. در بيانيه جديد گروهک تروريستي – تکفيري "داعش" آمده: ما می دانیم که جبهه مقابل ما یعنی شیعیان این اوضاع را در روایات و احادیث خود دارند و فکر مي کنند که ما "سپاه سفیانی" هستیم. ما به همه مسلمانان اعلام می کنیم که راه و روش ما، راه و روش "بنی امیه" است. "داعش" در ادامه بيانيه جديد خود نوشت: شیعیان برآن قائلند که يک فردی از بنی هاشم در جنوب عراق کشته می شود، و آن فرد "نفس زکیه" است. آن فرد "علی سیستانی" است و همه بدانند ما او را خواهیم کشت و بدن او را به خاک خواهیم کشاند! در پايان اين بيانيه آمده: شیعیان عراق آماده ضربات و حملات سهمگین ما باشند. ما شیعیان را هلاک خواهیم کرد! |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام، آقای سیستانی واقعا نفس زکیه هستن؟
|
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
والا ما تا اونجایی که شنیده بودیم نفس زکیه قبل از ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنار کعبه کشته میشه !!
حال نمیدونم این از کجا در اومده ؟!! |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۴ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
عجب شانسی دارم من!
رو هر کی دس میذارم واسه مرجعیت دینی میزنه یه مشکلی پیش میاد. در پاسخ جناب سورا بگم که آیت الله سیستانی کاندید صلح نوبل شده بودن. ایشون با سایر مراجع تقلید فرق دارن. اما من خودم به خاطر شخصیتشون ازشون خوشم اومده و به پیشنهاد دو نفر عادل ایشون رو انتخاب کردم. داعش غلط اضافی میکنه. دولت عراق داره از اون یدونه استانم بیرونش میکنه. |
|||
|
|
۱۲:۲۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۳)bidel نوشته است: عجب شانسی دارم من! سلام . ببخشید میشه به ما هم بگید فرق ایشون با سایر مراجع در چیه؟! |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این نظر شخصی منه
فکر می کنم ایشون کاریزمای بالایی نسبت به دیگران دارن البته تشخیص کاریزما واسه هرکسی یه جوره ممکنه یکی دیگه یه جور دیگه فکر کنه من نخواستم شان سایر مراجع رو پایین بیارم فقط نظر کاملا شخصی ام رو گفتم |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ایشون شخصیت بزرگواری هستند.
یه بار توفیق شد ایشون رو از نزدیک زیارت کردم... گرچه حقیر، مقلّد مقام معظّم رهبری هستم، ولی خیلی از بزرگان در اعلمیت آیت الله سیستانی و مقام معظّم رهبری اختلاف دیدگاه دارند. مهم اینه که هرکس خودش بفهمه چه کسی اعلمه. دعوا نداریم که
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط soora.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۱۹)bidel نوشته است: این نظر شخصی منه کاریزما یعنی چی دوست خوبم.... من متوجه نشدم میشه توضیح بدید... تا اونجا که من متوجه شدم بیشتر بچه های تالار تحصیل کرده هستند، مخصوصا بعضی از دوستان فلسفه و منطق و ادیان خوندن و کلماتی استفاده میکنن که برای من که هنر خوندم یکم سنگینه....اگر میشه از کلمات عامی تر و ساده تر استفاده کنید... که من و دوستان دیگه که مثل من هستن از نوشته ها و اطلاعاتتو ن بهره ببرن... (۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: والا ما تا اونجایی که شنیده بودیم نفس زکیه قبل از ظهور امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کنار کعبه کشته میشه !! حالا شاید تا اون موقع بزن اونجا... اما سوال من اینه این آقا میتونه باشه یا نه.... |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اینا چه خودشونو جدی گرفتن
![]() شما فضله های اسب های لشکر سفیانی هم نیستین!!!! برو آقا برو خودتو منفجر کن تا بهت نخندیدن
|
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۴/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۲۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک ادعای هولناک درباره ویدئوی اخیر داعش | mahdy30na | 4 | 2,633 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۱۱ آخرین ارسال: saeed125 |
|

به گزارش شیعه آنلاین، چندی پیش گروهک تروریستی "دولت اسلامي عراق و شام" موسوم به "داعش" با انتشار بیانیه ای وقیحانه، حضرت آيت الله سید «علی سیستانی» مرجع عاليقدر جهان تشيع را به قتل تهدید کرد.