|
چادری های بدحجاب
|
|
۲۳:۴۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
س ن:این تاپیک به درخواست یکی از دوستان تالار زده شده ایشون چون از برخورد های خطرناک برخی کاربران می ترسیدند مسئولیت رو بر دوش بنده گذاشتند خدا از سر تقصیراتش به حق این ماه ها بگذره یکی از دوستان تو وبلاگش این مطلب رو گذاشته http://pasdaran.persianblog.ir/post/1496/ متوجه اصل مطلبش هستیم ولی خوب نتونسته بیانش کنه قبلنا (یادم نیست چند وقت پیش) در مورد استحاله* پوشش چادر گفتم در این تاپیکای حجاب ولی مغفول ماند *مردم استحاله یعنی دگرگون شدن و از دست دادن خاصیت اصلی و در اینجا یعنی از لحاظ فرهنگی کاری کردند با جنگ نرم که چادری از سر خانمای چادری نیفته ولی خاصیت چادر بیفته تنها عکسی که میزارم این عکسه که صاحب عکس معرف حضورتون هستند و قبلا هم به عنوان چادری بی حجاب تلویحا چند جا بهش اشاره کردم ![]() فلسفه وجود چادر چیه؟ آیا همین که بگم (از قول یک خانم) من چادر دارم تمومه؟ یا نه یسری مولفه ها داره؟ پوشش در رفتار و گفتار و در مراحل اولیه پوشش در ظاهر پوشش زینت ها آیا چادر یه یونیفرمه؟ یا نه به عنوان یک ابزار جنگ نرم باید حواسمون بهش باشه خب منتظر نظرات و سایر ارسالات کاربران محترم و محترمه هستم در ضمن بگم اون دوست صاحب وبلاگ خوب از عکس ها استفاده نکرده (رو عکساش مانور ندید) پ ن:اینم بگم در این دوره زمانه چادری بودن کار هر کسی نیست پس ما قدر خانمای چادری رو میدونیم ولی چقدر خوبه که این پوشش مقدس رو قدر بدانند و از آن حفاظت کنند همانطور که چادر از ایشان محافظت میکنه (یعنی خودم موندم چه جمله ای گفتم جای فروغ بسطامی خالیه) در نهایت این تاپیکو هم ببینید ![]() زنی که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به بالینش رفت (عفت مهدوی) پ ن پ ن:نگید تاپیک خودشو تبلیغ کرد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ولي ببخشيدا به نظر من پوشش اوليه اشكالي نداره
.درسته كامل نيست.ولي فكر نكنم زيادم بد باشه![]() حالا اينگه رنگ شالش ي كم جيغه قبول دارم.ولي اين پوشش رو اكثرا دخترهايي كه سن كمي دارن استفاده ميكنن. اگه نظرم اشكالي داره بفرماييد تا استفاده كنم از نظرات خوبتون.
|
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱:۲۷)ترنم نوشته است: ولي ببخشيدا به نظر من پوشش اوليه اشكالي نداره توجه کنید اون عکسو به این دلیل دادم که اون خانمو میشناسید رفتار و کردارشو اون عکس تنها نیست مجموعه ای از رفتارای ایشونه فرض کنید مجموعه برنامه های ایشونو گذاشتم تو ارسال اولی هم گفتم فقط پوشش بدن نیست این دوستمون که گفتم خدا بیامرزش و تاپیکو به ما داد از همین مسائل فرار کرد!!! (دوستانه بین خودمونه البته) پس یک مجموعه رفتارا در در نظر بگیرید برای خیلی ها این حجاب خوبه گفتم زیاد تو بر عکس نرید مفهومو دقت کنید من نخواستم عکسای مردم رو بزارم تو تاپیک این عکسو گذاشتم که شناخته شدس |
|||
|
|
۲:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱:۴۲)عبدالرحمن نوشته است: توجه کنید این خانوم کیه مگه؟
|
|||
|
|
۹:۳۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۳۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
موضوع مهم تو نحوه پوشش، تعادله!
حجاب فاطمی، اخلاق فاطمی هم می خواد، منش و درستکاری فاطمی هم می خواد! اگر در اون حد نیستید لازم نیست تو ظاهر هم در حد ایشان باشید! فقط کافیه جاهایی که شرع گفته رو بپوشونید و باعث تحریک دیگران هم نشید، همین.... |
|||
|
|
۹:۳۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۳۱)مجتبی110 نوشته است: موضوع مهم تو نحوه پوشش، تعادله! تعادل به معنی واقعیشه نه به معنی افراط و تفریط نکردن البته من جمله ایشونو اینطور اصلاح میکنم اگر در اون حد نیستید تمام سعیتونو بکنید که به این گوهر گرانبها دست پیدا کنید کار نیکو کردن از پر کردن است
|
|||
|
|
۹:۴۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
منم چندتا سوال دارم
1- اینو مشخص کنید که قراره راجع به حجاب عکس بحث شه،یا حجاب و رفتار اون خانوم چون اصلا جهت بحث خیلی عوض میشه چون من برای هر کدومشون حرف جدا دارم 2- الان به نظر دوستان مثلا چادر عربی و امثالهم مشکل داره؟یعنی حتما باید چادر ساده چرخی باشه؟ هر جور هم حساب کنیم در جامعه ایمان افراد باهم فرق داره،حتی اگه همه جامعه چادری باشن،باید حداقل سه سطح مختلف براش الگو سازی شه،یه عده خوب واقاع ایمان بالایی دارن،اما یه عده کمتر،مسلما پوشش اونها متفاوت خواهد بود. تو حرف خیلی راحته،حجاب کامل داشتن نه تو خیابون،در بین فامیلی که مثل تو نیستن از همه سختره |
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۹:۴۳)یاســین نوشته است: منم چندتا سوال دارم یک بار دیگه جوابایی که به خانم ترنم دادم رو مطالعه کنید اصلا بحث عکس ا.ن. نیست (کلا عکسه رو بیخیال بشید) من یک طیفی از افراد رو نشان دادم که فقط چادر سرشونه و حواسشون نیست یا به هر دلیلی رعایت نمیکنن آبروی چادر رو میبرن و ارزششو کم میکنن عکسو تغییر دادم که زیاد درگیرش نشید چادر عربی هم خیلی خوبه بحث جلب توجه نکردن است سطوح ایمان هم درسته |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نظر من این جور بحث های تخصصی حجاب مخصوص صاحبانش یعنی خواهران هست. اما باید یه مسئله کوچولو بگم و اون فرق جلب توجه با آراستگیه
من یه پسرم و می تونم تشخیص بدم وقتی یه پسر یه پیرهنی می پوشه واسه جلب توجه هست یا واسه آراستگی اما نمی تونم واسه یه دختر رو تشخیص بدم. چون آستانه تحریک هر مردی فرق داره. حتی ممکنه پوشش طالبانی هم واسه یکی مرد تحریک کننده باشه. پس یه زن باید تو این مسئله بحث کنه و تصمیم بگیره. واسه همین از برادران خواهش می کنم تو این بحث شرکت نکنن( یا حداقل نقش محوری ایفا نکنن ) و این بحث رو به خواهران واگذار کنن. لطفا برادران فقط دنبال کننده باشن. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وقتی باربیام به دست من چادری شد! | reyhaneh.sh | 5 | 3,256 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: r.mehraban212 |
|
| برخورد امیرالمومنین با زنان بدحجاب چگونه بود؟ | mahdy30na | 0 | 1,200 |
۲۹/خرداد/۹۳ ۱۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ...آنگاه چادری شدم! | soldier | 66 | 48,505 |
۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: رهگذر. |
|
| پوششی که آبروی دختر بدحجاب را برد + عکس | mohammad reza | 0 | 1,449 |
۲۶/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵ آخرین ارسال: mohammad reza |
|
| چرا بعضیها بدحجاب میشوند | Aleyasin | 5 | 3,253 |
۲۶/مهر/۹۰ ۲۱:۲۳ آخرین ارسال: K-1 |
|
| نسل جدید چادری ها؟!!! | بید مجنون | 1 | 1,992 |
۱۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: namdari.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123504068/namdari.jpg)
![[تصویر: chador.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8105725642/chador.jpg)

.درسته كامل نيست.ولي فكر نكنم زيادم بد باشه