|
اینبار ما تحریم می کنیم
|
|
۰:۰۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بیایید اینبار ما تحریم کنیم
تحریم کمر شکن !!! نه نه تحریم کمر ساز برای خدمان بیایید اینبار ما تحریم کنیم فرهنگ آمریکایی را تحریم کنیم از رفتارهایمان از نگاه کردن هایمان از لباس پشیدن هایمان حرف زدنهایمان فیلم دیدنهایمان از زندگیمان آمریکا را فاکتور بگیریم نه اصلا فی*ل*تر کنیم ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۵۳, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
تا الان فکر میکردم افسرده شدم
من آهنگ خیلی کم گوش میدم، فیلم هم که اصلا حوصله شو ندارم خیلی بخوام فیلم ببینم اول فیلم و میبینم یکم بعد میزنم آخر فیلم ببینم چی شده ![]() فقط امشب نشستم فیلم نوح دیدم اونم بخاطر اینکه میخواستم تحلیل فیلم و متوجه بشم.... |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
دلیل فکر شما رو نمیدونم
اما آهنگ و موسیقی ها القای افسردگی می کنند تو رو به جای شخصیتی که نیستی و چه بسا اصلا وجود نداره میذارن مقصر دونستن همه و بی گناه دونستن خودت که در نتیجه بهتاقا می کنه که مظلومی و از دیگران بدت میاد و در نتیجه افسردگی اعتیاد به اون از همه بدتره گمون می کنی داری کاری انجام میدی و مشغول چیزی هستی اما عملا داری به فنا میدی وقتتو |
|||
|
|
۳:۲۵, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
خب دوستان من
کیا بچه های خوبی بودند سر حرفشون موندند سر قول هاشون ؟کیا چی رو تحریم کردن ؟ |
|||
|
|
۹:۳۸, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
منتظر ادامه اش هستیم
البته من نه اهل موسیقی و فیلم و بازی ام سوسیس و کالباسم فعلا واسه من اسون بود |
|||
|
|
۲:۴۴, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
خیلی عالیه امیدوارم واسه همین طور بوده باشه
ادامه : روابط اجتماعی : بیایید تعارف کردن رو تحریم کنیم سبک زندگی : بیایید شب بیداری و صبح تا لنگ ظهر خوابیدن رو تحریم کنیم خوراک : خوردن نمک زیاد رو تحریم کنیم خوردن غذا های فست فوت خوردن گوشت گاو به مقدار زیاد رو تحریم کنیم روی تک تک موارد تحریم هم بحث می کنیم و علت خواهم اورد اما اولنظر شما ؟ |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام
یکم بیشتر توضیح بدید تحریم تعارف خوب هر چیزی تعادلش خوبه گاهی اوقات تعارف ادب ادم رو نشون میده در گفتن حق ادم نباید تعارف داشته باشه اما در گفتن نیازهای شخصی که اتفاقا الان متداول شده کمی بی ادبیه |
|||
|
|
۲:۲۳, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
من فکر می کنم تعارف یک کلمه با جنبه ی منفیه
مثال می زنم : خساست و قناعت دو کلمه ی متفاوت هستند که یکی بد و دیگری خوبه و نباید به جای هم استفاده بشن تعارف و احترام هم همین طور موافق نیستید ؟ |
|||
|
|
۶:۵۲, ۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
میشه مثال بزنید
مثلا دوستتون با شما تا دم در خونتون میاد اما بهش تعارف نزنید بفرمایید؟ یا مثلا دارید چیزی میخورید به کسی تعارف نکنید؟ یا رفتید مهمونی میدونید تهیه فلان خوراکی برای صابخونه سخته ،شما دوست دارید اما ملاحظه میکنید و مثلا نوشیدنی اسونتری طلب میکنید،این بده؟ |
|||
|
۳:۲۸, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۲:۴۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
نه دیگه اینا که اسمش تعارف نیس رعایت ادبه
مثلا قربون صدقعه رفتن های الکی نمی تونی طرفو به خوتت دعوت کنی ها اما ده بار هی الکی تعارف می کنی میوه حلوت گرفته میهای اونم ده بارراصرار نی کنه اما شما می گی نمیخام با این که میخای خوش و بش های المی طپری که ادم میمونه,یکی داره باهات تعارف نی کنه یا نه واقعا داره میگه گاهی تز حد گذروندن میشه عادت نه احترام من منظور بیشتر اینااست |
|||
|
|
۴:۲۰, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیزم بنده با عرض شرمندگی مدتی کار دارم و سرم شلوغ خواهد بود می دونم این اخری هم خیلی اکتیو نبودم اما عذر خواهم تا حدود ۶ ماه نیستم این نشونه کنیلی نیست یه زنگ تفریح |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: IMAGE634792007243745690.jpg]](http://old.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/8-5-1391/IMAGE634792007243745690.jpg)