|
انسان چند هزار ساله
|
|
۱۱:۵۳, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط Muhammad-Ali.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در صحبتهای آقای حسین خیراندیش اشاره شده به ملاقات با انسان 2500 ساله در سال 1372 در قم که همشهری حضرت ابراهیم بوده در بابل. و میگفت همین الان در جاهایی مثل هند و بنگلادش انسان هایی 7 یا 8 هزار ساله وجود دارند. کسی اطلاعاتی و یا مستنداتی درباره ی این ادعاها می داند؟ قطعه ی مورد نظر رو جدا کردم تا حجمش زیاد نشه: عمر طولانی - حسین خیراندیش |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من فقط همینقدر میدونم که این موضوع ممکنه
نمونه ی بارزش حضرت مهدی هستند. یا خضر نبی... خوشحال میشم بیشتر بدونم |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شما اول منابع براتون رو بگید تا ببینیم
|
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اقای خیراندیش این موضوع را در یکی از جلسات مزاج شناسی مطرح کردن
ولی دلایل و مدارک و مستندات متقنی ارائه نکردن ... فکر نکنم کسی غیر از خودشون اطلاعاتی داشته باشه ![]() |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۴۵)masoudmoosavy نوشته است: شما اول منابع براتون رو بگید تا ببینیمقطعه ی مورد نظر رو جدا کردم تا حجمش زیاد نشه: عمر طولانی - حسین خیراندیش |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۲۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
باورش سخته حتی اگر با چشم هم ببینیم بازم نمیشه باور ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقا مخم صوت کشید این آقا میگه پیش علما رفته آیا عالمی هست که اونو دیده باشه باید حتما یه شخص قابل اعتمادی اینو بگه. اما بازم باورش سخته. یعنی من که هفته ای یه پیتزا می خورم اگر فرم خام خوار بشم ممکنه عمرم زیاد بشه. پس چرا اونایی که خام خورن هم همچین عمری ندارن |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام .
چنین چیزی امکان نداره !!! ایشون نمیگن کدوم عالم تایید کرده ، در قرآن عمر زیاد رو کمتر از 2 هزار سال خدا بیان میکنه و اونوقت ایشون ... فکر کنم قرار نیست هر چیزی که میشنویم رو باور کنیم !!! |
|||
|
|
۱۷:۵۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۷)soshiant نوشته است: سلام .= (۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۷)Tishtar نوشته است: این موضوع ممکنه |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۴۷)soshiant نوشته است: سلام .سلام در قرآن محدودیتی گفته نشده موضوع به انبیاء هم مربوط نیست اون فرد که نبی نبوده یا اونهایی که در هند گفتن هم نبی نیستن. مسئله ما سر یه انسان معمولی |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
الان از لحاظ علمی هم اثبات شده که میشه طول عمر یک انسان رو با روش های مختلف افزایش داد.
اما این که چه سری در عمر های زیاد (مثل 10000 سال) نهفته بر ما پوشیده ست. البته مشخصا این موضوع تا حد زیادی به سبک زندگی انسان ها بستگی داره،برای مثال هممون قبول داریم که انسان ها دارن رو به پیری زودرس میزارن،مثال واضحش گذشتگان ما هستند مانند حضرت نوح که عمرشون معروفه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |