|
چگونگی استفاده از اینترنت وسایت های اجتماعی
|
|
۱۸:۲۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام حق
سلام جهت اینکه کاربران این تالار و فعال در فضای مجازی غالبا مذهبی و با احساس وغیرتمند و...هستند خواستم پرسش و بحثی در این زمینه صورت پذیرد باید فکر کنیم که در فضای مجازی چه اندازه وبا چه کیفیتی فعالیت کنیم هدف هم باید مشخص بشود این جداست لیکن با همان هدف هرچند مقدس و مهم حد وحدود فعالیت باید چگونه باشد؟ چند ساعت باشد؟ چه مباحثی ارزش وقت گذاردن دارند؟ وباتوجه به این امر که فعالیت در فضای مجازی جزءی از امور روزانه شده اهم مهم کردن را کنترل فعالیت های روزانه باید چگونه باشد؟ فرضا کسی که هنوز یک جزء هم از قرآن حفظ نکرده است و هنوز ده حدیث هم حفظ نیست هنوز کتابهایی که باید ولازم دارد وبه آن حقیقتا در زندگی نیازمند است نپرداخته ودر بحث هایی شرکت کند ونظر بدهد که تبحر چندانی در آن ندارد این ها باید چگونه کنترل بشود؟ |
|||
|
|
۱:۲۲, ۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
من چند تا نکته رو همیشه رعایت می کنم :
1. در هر زمینه از سایت ها و منابع مشخص و محدودی استفاده کنم و در فضای مجازی سرگردان نباشم . 2. اینترنت معتبرترین و حتی بهترین منبع اطلاعاتی نیست بلکه فقط راحت ترین و بروز ترین هست . 3. مباحث مورد مطالعه فقط در حدود وظایف و آگاهی های مورد نیاز باشه نه اطلاع از همه اخبار جهان 4. اکثر ما برای اهداف خاصی به تالار میایم ( مثلا ایجاد گروه برای تولید محتوا, پرسش سوال, پاسخ به سوالات دیگران , مطالعه خبر ) در حالی که اصلا توجه نمیکنیم آیا سیاست های مدیران تالار و جو تالار متناسب با هدف ما هست یا نه ؟ (اگر یک مقایسه ای بین تالار های مذهبی موجود صورت بگیره و با دعوت از کاربران تالار های دیگه شرایط هر تالار سنجیده بشه بهتر میشد انتخاب کرد) 5. حدود هم مورد به مورد فرق داره مثلا در مطالعه اخبار باید زمان رو در نظر گرفت و در مطالعه داستان و خاطره دریافت نکته |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ایا همین مدل طرز تفکر رو نمیشه جامع کرد ؟
ماهواره هم همینه دیگه ، بعضی دوستان یه جوری ردش میکنن که انگار قاتل اوردی توی خونه ف همینجوری که در مورد اینترنت میشه فرهنگ سازی کرد ، اگه واسه اونم فرهنگ سازی میکردیم ، الان اینقدر عقب نبودیم ، البته میدونم که اینترنت و ماهوااره مضرره واسه ادم ولی خب یه جوری طبق معمول باش باید کنار اومد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |