کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماجرای خواندنی آیت‌الله بهجت و یک جوان مشروب خور
۷:۰۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش پایگاه خبری گرمه به نقل از پایـگاه جوان انقـلابی :
دانشجو بود…
دنبال عشق و حال، خیلی مقید نبود، یعنی اهل خیلی کارها هم بود، تو یخچال خونه ش مشروب هم میتونستی پیدا کنی….
از طرف دانشگاه اردو بردنشون قم…
قرار شد با حضرت آیت الله العظمی بهجت هم دیدار داشته باشن..از این به بعد رو بذارید خود حمید براتون تعریف کنه…
وقتی رسیدیم پیش آقای بهجت…
بچه ها تک تک ورود میکردن و سلام میگفتن، آقای بهجت هم به همه سلامی میگفت و تعارف میکرد که وارد بشن…
من چندبار خواستم سلام بگم…منتظر بودم آقای بهجت به من نگاهی بکنن…امااصلا صورتشون رو به سمت من برنمیگردوندن…
درحالیکه بقیه رو خیلی تحویل میگرفتن…
یه لحظه تو دلم گفتم :حمید،میگن این آقا از دل آدما هم میتونه خبر داشته باشه…تو با چه رویی انتظار داری تحویلت بگیره…!!!
تو که خودت میدونی چقدر گند زدی…!!
خلاصه خیلی اون لحظه تو فکر فرو رفتم…
تصمیم جدی گرفتم که دور خیلی چیزا خط بکشم، وقتی برگشتیم همه شیشه های مشروب رو شکستم، کارامو سروسامون دادم، تغییر کردم، مدتی گذشت، یکماه بود که روی تصمیمی که گرفته بودم محکم واستادم، از بچه ها شنیدم که یه عده از بچه های دانشگاه دوباره میخوان برن قم، چون تازه رفته بودم با هزار منت و التماس قبول کردن که اسم من رو هم بنویسن…
اینبار که رسیدیم خدمت آقای بهجت، من دم در سرم رو پایین انداخته بودم، اون دفعه ایشون صورتش رو به سمتم نگرفته بود، تو حال خودم بودم که دیدم بچه ها صدام میکنن: “حمید..حمید…حاج آقا باشماست.”
نگاه کردم دیدم آقای بهجت به من اشاره میکنن که بیا جلوتر…آهسته در گوشم گفتن:
- یکماهه که امام زمانت رو خوشحال کردی…
ـ
[تصویر: javanenghelabi-bahjat-1.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، الهی313 ، saman151 ، ELENOR ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، mohammadhadi ، m.hossein ، mahyamatin ، amirhq21 ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، یاســین ، fafa* ، رهگذر. ، مرهم ، mahdyshr ، Farzaneh ، Fatemeee ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، aakbarib ، mahdi_amiri ، Nii Sama ، mkashipazha
۹:۴۶, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
فکرش را بکنید .هر کدوم از ما دست از گناه برداریم امام زمان خوش حال میشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عبدالرحمن ، m.hossein ، Ali#59 ، mahyamatin ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، یاســین ، fafa* ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، aakbarib
۱۰:۳۲, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
گناه نکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، m.hossein ، Ali#59 ، mahyamatin ، سید ابراهیم ، یاســین ، fafa* ، رهگذر. ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133
۱۴:۵۶, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
اللهم عجل لولیک الفرج : یعنی گناه نکنیم.

اللهم عجل لولیک الفرج فی قلوبنا

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، MohammadSadra ، fafa* ، m.hossein ، رهگذر. ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133
۱۵:۱۷, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
فکر کنم من اگه غیبت نکنم، امام زمان خوشحال بشه....
امان از دست گناه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، MohammadSadra ، fafa* ، m.hossein ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، aakbarib
۱۵:۲۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۲۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحیم
امام زمان (علیه السلام) : ظهور ما به تعویق نیوفتاده مگر به سبب گناهانی که شیعیان انجام میدهند و خبر آن به ما میرسد

الهم عجل لولیک الفرج

http://flashmanavi.persiangig.com/shomar...eybat2.swf

سخنی کوتاه با زندان بانان امام زمان علیه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، یاســین ، MohammadSadra ، fafa* ، m.hossein ، رهگذر. ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، aakbarib
۱۶:۰۲, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
یکی از چیزایی که اخیرا شنیدم و خیلی دلم گرفت میدونید چی بود؟
یه اقایی داشت میگفت هر کس مضطر بشه امامش رو میبینه

فرج شخصی داریم و فرج دست جمعی
یعنی همینکه تا الان ما به زیارت امام مون مشرف نشدیم یعنی با اون افرادی که همیشه غر میزنیم بهشون و فکر میکنیم افکار اونا باعث نیومدن امام شده،هیچ فرقی نداریم

اگه شیعیان مضطر شن،فرج عمومی رخ میده

خدایا کمکمون کن
خدایا از این نفس به تو پناه میبرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، fafa* ، m.hossein ، رهگذر. ، Havbb 110 ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، mahdi_amiri
۱۶:۳۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۳ توسط fafa*.)
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام خدا

چقدر جلو بردن یه تاپیک با این پست ها و تشکر کردن و اعتبار دادن آسونه..
ولی عمل کردن بهش...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، m.hossein ، Ali#59 ، رهگذر. ، Havbb 110 ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، mahdi_amiri
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]