|
امام زمان عج : شیعیان مرا نمی خواهند (همه با هم برای فرج دعا
|
|
۱۹:۲۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۱ توسط ashab313mahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام زمان عج : شیعیان مرا نمی خواهند (همه با هم برای فرج دعا نمیکنند) انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم[/b] خداوند سرنوشت هيچ قومي و «ملّتي» را تغيير نمي دهد مگر آنكه آن قوم خودشان تغيير دهند قرآن سوره ی رعد آیه ی 11 امام صادق علیه السلام فرمودند : هَكَذَا أَنْتُمْ لَوْ فَعَلْتُمْ لَفَرَّجَ اللَّهُ عَنَّا فَأَمَّا إِذَا لَمْ تَكُونُوا فَإِنَّ الْأَمْرَ يَنْتَهِي إِلَى مُنْتَهَاه
"اگر شما (شیعیان) همه با هم به درگاه الهی ضجه و ناله کرده و فرج ما را می خواستید خداوند هم فرج ما را می رساند . اما اگر با ضجه و ناله دعا نکنید(سختی غیبت و محرومت ) تا نهایت خود به طول خواهد انجامید."کمال الدین – ج 2 قال المَهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُم امام زمان عج : برای فرج و ظهور ما بسیار زیاد دعا کنید که به درستی فرج شما در این است بحارالأنوار ،ج53 ، ص180 ، باب 31 شیعیان مرا نمی خواهند
![]() یکی از کسانی که توفیق ملاقات امام عصر (علیه السلام ) پیدا کرده و ان حضرت را در حالی ملاقات نموده است که بسیار ناراحت[/b] بوده و گریه می کرده اند. می گوید : از آن حضرت سوال کردم : آقا جان ! ای سرورم ؛ چرا این قدر گریه می کنید ؟ حضرت در جواب فرمودند : " شیعیان [b]مرا نمی خواهند " باز پرسیدم : اقا جان قربانت بروم ؛ اکثر مردم شما را می خواهند و همیشه برای فرج شما دعا می کنند . حضرت فرمودند "از صد نفر ؛ یک نفر از انها از ته قلب (با اخلاص ) برای فرج من دعا می کنند اگر فقط شیعیان ایران ، یک بار برای ظهور من انقلاب (دعا ، مذهبی) می کردند ( و با هم من را می خواستند ) خداوند ظهور مرا می رساند. آری ! اگر شیعیان ایران ؛ همه با هم یک انقلاب درونی و اخلاقی پیدا کنیم و با هم همدل شده و زمینه را برای ظهور ان حضرت فراهم اوریم حتما ظهور ان حضرت فرا می رسد . انشاءالله یکی از بزرگان در این زمینه می فرمودند : "اگر مردم یک حال انقطاع پیدا کنند و یکباره دلشان از همه بریده شود و فقط متوجه امام زمان (علیه السلام ) شوند ؛ حتما به خواست خداوند ظهور انجام می شود .گاهی حتی برای یک مسابقه فوتبال ، چون اکثر مردم کشور قلبشان متوجه خدا شده و با هم دعا می کنند ؛ نتیجه را تغییر می دهند . و این سخن خداست در قرآن که فرموده " اگر دعای شما نبود خدا به شما هیچ توجهی نمی کرد " برگرفته شده از کتاب " کیست مرا یاری کند ؟ منبع: کتاب کیست مرا یاری کند در ضمن : اولا این کتاب مورد تایید نظام جمهوری اسلامی بوده و مورد تایید وزارت ارشاد ثانیا مطلب و اصل عنوان این پیام منطبق با آیات و روایات است و در صحت آن هیچ شکی نیست یعنی حتی اگر بر فرض محال تشرفی هم حاصل نشده باشد اصل مطلب جای خودش ثابت است (شما در مفاتیح الجنان و نجم الثاقب و ... تشرفات علما و مراجع ربانی شیعه مثل سید بحر العلوم و سید رشتی و آیت الله مرعشی نجفی و ... را مشاهده بفرمائید) ثالثا به گفته ی علما و بزرگان منظور از ادعای مشاهده در روایت علی بن محمد سمری ادعای نیابت خاصه است بنابر این فقط معاندان اسلام و جاهلان نا آگاه این مطلب را رد میکنند والسلام علی من اتبع الهدی اصحاب مهدی عج پایگاه معارف حقه ی اهل بیت لینک ثابت نظر دهید |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۹ توسط ashab313mahdi.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ببین این دشمن مکار انگلیس و امریکا اصلش یعنی یهود و صهیونیسم تا چه حد قوی هستند که کاری کرده اند که هر حرکتی برای دعای همگانی برای فرج را با انگ حجتیه خاموش میسازند !!!؟؟ عجب فتنه ای
چرا چون میدانند که خدا فرموده ادعونی استجب لکم میدانند که پیامبر خدا فرموده دعا قضای حتمی الهی را تغییر میدهد میدانند که امام صادق فرموده اگر شیعیان این کار را کنند فرج حاصل میشود میدانند که ... قوم ادریس همین کار را کرده اند و فرج شده است ، قوم بنی اسرائیل همین طور و ... می دانند اگر دعای همگانی شود کار تمام است نگاه کن حضرت نقشه ی دشمنان را میدانسته وقتی عثمان بن سعید سوال میکند که اقا چه کار کنیم برای فرج و ... حضرت هیچ چیز نمی فرمایند فقط میفرمایند اکثروا الدعا بتعجیل الفرج یعنی برو به مردم بگو برای فرج ما دعا کنند که این باعث فرج میشود اگر شیعه همان 1180 سال پیش این کاررا کرده بود ظهور میشد مثل قوم بنی اسرائیل که 220 سال از 400 سال وعده عذاب و غیبت این کار را نکردند تا بعد از 220 سال اینکار را کردند و خدا در فرجشان 180 سال تعجیل کرد یعنی به محض اینکه خواستند کار تمام شد خود سازی جای خودش و باید باشد که یاران حضرت در حال همین کار هستند اما شما عموم شیعه را در جامعه بببین اهل گناه و غیبت و دروغ و .... بازار را بببین انگار بازار شیاطین است تا بازار مسلمین شما برو بببین یه نفر از اینها را میتوانی تهذیب کنی البته گفتم باید تبلیغ کنیم خود سازی هم امر امام است و باید باشد اما یکی دیگر از بزرگترین وظاف ما که امر امام است و واجب است همین دعای همگانی شیعه برای فرج است این بشود کار تمام است حضرت امیرالمومنین نفرمود اگر کل مدینه تهذیب شوند من می ایم فرمود اگر 40 نفر امام سجاد نفرمود اگر کل حجاز تهذیب شوند من می ایم بلکه فرمودند اگر 20 نفر همین طور امام صادق فرمودند 17 نفر تا امام زمان که فرمودند 313 نفر بله اگر همه مردم اصلاح بشوند که همان روز روز ظهور است ما نمیتوانیم همه ی مردم را به دعای همگانی دعوت کنیم که 1180 سال است نشده حالا چگونه همه مردم را مهذب کنیم !؟ البته میدانم شما هم منظورت به این گونه نبود برای ظهور طبق ایات و روایات یا باید اصحاب اماده باشند مثل 313 نفر که طبق کلامشان قیام برشان واجب میشود و ظهور میکنند یا باید قوم شیعه همگی بخواهند حد اقل چند صد هزار نفر بخواهند مثلا 5 میلیون نفر بخواهند مثل قوم بنی اسرائیل و همگی دعا کنند حالا ما قادر به کدامیم !؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قال المَهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : أَكْثِرُوا الدُّعَاءَ بِتَعْجِيلِ الْفَرَجِ فَإِنَّ ذَلِكَ فَرَجُكُم
امام زمان عج : برای فرج و ظهور ما بسیار زیاد دعا کنید که به درستی فرج شما در این است بحارالأنوار ،ج53 ، ص180 ، باب 31
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۳ توسط ashab313mahdi.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ،ما را نمی خواهند... ![]() مرحوم فشندی تهرانی می گوید:«در مسجد جمکران اعمال را به جا آورده ،به همراه همسرم بر می گشتم .در راه ،آقایی نورانی را دیدم که داخل صحن شده ،قصد دارند به طرف مسجد بروند. با خود گفتم :این سید در این هوای گرم تابستان تازه از راه رسیده و [حتماً]تشنه است.به طرف سید رفتم و ظرف آبی را به ایشان تعارف کردم . [سید ظرف آب را گرفت و نوشید ]و ظرف آن را برگرداند در این حال عرضه داشتم :آقا شما دعا کنید و فرج امام زمان را از خدا بخواهید تا امر فرج ایشان نزدیک شود! آقا فرمودند :«شیعیان ما به اندازه آب خوردنی ،ما را نمی خواهند. اگر بخواهند ،دعا می کنند و فرج ما می رسد».این سخن را فرمود و تا نگاه کردم کسی را ندیدم. فهمیدم که وجود اقدس امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)را زیارت کرده ام و حضرتش ،امر به دعا کرده است» شیفتگان حضرت مهدی ج ۱ ص ۱۵۵ [b] ![]() پيام مرجع عاليقدر حضرت آيت اللّه العظمي صافي در اثر دعاهاي مؤمنين و اصرار آنها بر دعا براي تعجيل فرج، اسباب فرج آن حضرت [/b] ![]() اللّهم عجّل فرج وليّك و حجّتك، و صلّ عليه و على آبائه الطاهرين، و اجعلنا من انصاره و اعوانه، و السلام عليكم و رحمة اللّه وبركاته. خجسته بر همگان ماه فرّخ شعبان لطف الله صافي شعبان المعظم1433(۲۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۷:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: سند بدید؟؟ استناد من به این مطلب از این کتاب و تایید اصل این مطلب از ایات و روایات و مراجع است شما برو از نویسنده این کتاب بپرس این بزرگ که بوده یکی از بزرگان در این زمینه می فرمودند : "اگر مردم یک حال انقطاع پیدا کنند و یکباره دلشان از همه بریده شود و فقط متوجه امام زمان (علیه السلام ) شوند ؛ حتما به خواست خداوند ظهور انجام می شود .گاهی حتی برای یک مسابقه فوتبال ، چون اکثر مردم کشورقلبشان متوجه خدا شده و با هم دعا می کنند ؛ نتیجه را تغییر می دهند . و این سخن خداست که فرموده " اگر دعای شما نبود خدا به شما توجهی نمی کرد " برگرفته شده از کتاب " کیست مرا یاری کند ؟ "
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صدقات ما برای سلامتیِ امام زمان | ali1455 | 0 | 994 |
۱۲/اسفند/۹۶ ۲۳:۱۶ آخرین ارسال: ali1455 |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,037 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,345 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| دلایل دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 8 | 4,217 |
۶/دی/۹۳ ۲۱:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,758 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| فردا خواهند پرسيد چه كرديم ؟ | aboutorab | 2 | 1,600 |
۲۱/تیر/۹۳ ۱۱:۳۷ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|

![[تصویر: Imam-zaman_small-8.jpg?itok=7gEEreou]](http://www.kanoonmeshkat.ir/sites/default/public/styles/large-meshkat-watermark/public/post_img/Imam-zaman_small-8.jpg?itok=7gEEreou)

![[تصویر: jamkaran.jpg]](http://hodat.ir/uploads/jamkaran.jpg)
![[تصویر: logo-fa.gif]](http://www.saafi.net/themes/saafi2/green/images/logo-fa.gif)
![[تصویر: 1_________________________.jpg]](http://www.askquran.ir/gallery/images/10201/medium/1_________________________.jpg)