کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعلام آمادگی کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید)
۶:۴۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۱۰:۴۷ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله
.
.
از اسم تاپیک مشخصه که قراره چکار کنیم.قصد داریم نماز صبحمون رو اول وقت بخوانیم.
نه اینکه بذاریم یه ربع مونده به طلوع آفتاب(آخر وقت).
.
حضرت مهدی(عج ) به یک از مشتاقان دیدارش که به زیارت آن حضرت موفق شده بود دوباره فرمود:
از رحمت خدا دور است کسی که نماز صبح را چندان تاخیر بیندازد تا ستاره ها ناپدید شوند
و نماز مغرب را به حدی تاخیر بیندازد تا ستاره ها ظاهر شوند.
.
حق الیقین/ص۳۰۲

.
اما

.
زمان کارگاه:
از 13 رجب (میلاد حضرت علی(ع )){23 اردیبهشت} تا 27 رجب (مبعث حضرت رسول(ص )){6 خرداد} .
.
روند کارگاه:
-هر روز در تاپیک یک نظر سنجی جدید قرار می گیره که باید همه اعضا توش شرکت کنن.
نظر سنجی برای اینه که ببنیم روند کارمون چجوریه،جند تا مون نمازشون رو اول وقت خوندن،چند تا مون خواب موندن .(فارغ از اینکه چه کسانی بودند،فقط تعداد رو می خوایم ببینیم)
نگران هم نباشید،اینکه چه کسی به کدام گزینه رای داده معلوم نخواهد شد،خود من هم نمی توانم ببینمش ،پس بدون نگرانی توی نظر سنجی باید شرکت کنید.
.
-یکسری سطوح جریمه هم برای خودمون قرار می دیم،که هر کس طبق اون جدول(که در ادامه میاد) باید خودش عمل کنه،یعنی اگر مثلا کسی چهارمین بار خواب موند باید ، باید فرداش زودتر پاشه و نماز شب هم بخونه ،
و یا اگر کسی اولین بار خواب موند مثلا زیارت آل یس بخونه
.
-هر روز همزمان با عوض کردن نظر سنجی ، یک پستی هم توسط بنده در تاپیک زده میشه،دوستان هر وقت که در نظر سنجی شرکت کردن باید زیر اون پست تشکر بزنن،تا ما بفهمیم که چه کسانی در نظر سنجی شرکت نکرده اند.
.
-اعضای کارگاه به دو یا سه گروه (بسته به تعداد اعضا) تقسیم می شوند،که تک تک اعضای هر گروه باید روزهای خاصی در تاپیک پستی با محتوای نماز،(البته کوتاه نهایتا 5 خط) ، قرار بدهند.
مثلا اگه 10 نفر باشیم،میشیم دو تا گروه 5 نفره ، و پنج نفر گروه اول باید روزهای زوج و پنج نفر دوم روزهای فرد در تاپیک پست بذارن.
.
.
..
.
.
===========================================
.
هر کسی پایه هست اسمش رو به لیست اضافه کنه:
1-میلاد.م
2-؟؟؟

.
در صورتی که تعداد به حد قابل قبولی برسد کارگاه تشکیل خواهد شد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، رضوانه ، Bahar ، azade ، mahyamatin ، fafa* ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، رهگذر. ، مصباح ، SAViOR ، انتصـار ، لبخند خدا ، Farzaneh ، MohammadSadra ، sarallah ، Hadith ، ترنم ، Agha sayyed ، السا ، fazel ، عبدالرحیم ، fiftynine ، amirhq21 ، یاســین ، حفیظ ، محب الزهرا ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، سید ابراهیم ، fatemeh ، mahdy30na ، soshiant ، Havbb 110 ، مجنون الحسین ، صبا ، شیدا ، aakbarib ، sabrina ، عشقم کربلا ، Fatemeee ، ضحی ، شهیدطیبه واعظی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۲۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

1-میلاد.م
2-رضوانه
3-bahar
4-mahyamatin
5-بیداری اندیشه

.
6-fafa
7-مجید املشی
8-رهگذر...
9-مصباح
10- SAViOR

.
11- نهج الحسین (علیه السلام)
12- دختر خورشید
13- farzaneh
14-MohammadSadra
15-عشقم کربلا

.
16-ترنم
17-السا
18-Agha sayyed
19-fiftynine
20-fazel

.
21-amirhq21
22-یاســین
23-alisolton
24-محب الزهرا
25- حسن عزتی

.
26-سید ابراهیم
27-fatemeh
28.غریب
29- soshiant
30-AliAkbar53
.
31-مجنون الحسین
32-صبا
33-moze84
34-شیدا
35-mahdy30na

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، مصباح ، شیدا ، fazel ، انتصـار ، fafa* ، Farzaneh ، لبخند خدا ، السا ، صبا ، NARJES ، مجید املشی ، رضوانه ، مجنون الحسین ، Bahar ، عشقم کربلا ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی
۱۸:۳۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۸:۳۹ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #42
آواتار
بسم الله
.
.
من به همه دوستان پیام دادم،اما برخی از عزیزان سیستم پبام خصوصی شون مشکلی دارد (پر شده،اجازه ندادن و ....).
لطفا بررسی بفرمایند.
.
اسامی :
دختر خورشید

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، شیدا ، fazel ، انتصـار ، fafa* ، حسن عزتي ، Farzaneh ، لبخند خدا ، aakbarib ، مصباح ، mahdy30na ، السا ، صبا ، مجید املشی ، رضوانه ، مجنون الحسین ، عشقم کربلا ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی
۰:۳۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
منم هستم انشالله
اضافه بشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، soshiant ، mahdy30na ، fafa* ، میلاد.م ، fazel ، السا ، حسن عزتي ، صبا ، انتصـار ، Farzaneh ، لبخند خدا ، مجید املشی ، رضوانه ، شیدا ، مجنون الحسین ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی
۱:۵۵, ۲۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
منم خيلي دوست داشتم عضوتون باشم ولي متاسفانه هر روز نمي تونم بيام سايت و فقط هفته ايي يك بار مي تونم سر بزنم...
ولي سعي مي كنم كه نماز صبحمو انشاالله ازين به بعد به تاخير نندازم...
يا علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، fafa* ، مجید املشی ، میلاد.م ، رضوانه ، soshiant ، شیدا ، أین المنتظر ، Farzaneh ، مجنون الحسین ، mahdy30na ، Bahar ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی
۹:۲۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم میخوام تواین طرح شرکت کنم
ولی خیلی دیرمتوجه شدم ...اسم منم بنویسید
یاعلی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: صبا ، mahdy30na ، میلاد.م ، fafa* ، Bahar ، Farzaneh ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
۱۱:۱۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
بسم الله
..
.
دوستانی که علاقه مند به شرکت در طرح هستند،از همین حالا در طرح وارد بشن.
مشکلی نداره،
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، Bahar ، Farzaneh ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
۱۱:۱۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام من دوست دارم شرکت کنم اما دیرپستتون رودیدم
منم اضافه میشم؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، fafa* ، Bahar ، Farzaneh ، مجید املشی ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
۱۱:۲۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
بسم الله
.
.
(۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۱۹)sabrina نوشته است:  سلام من دوست دارم شرکت کنم اما دیرپستتون رودیدم
منم اضافه میشم؟؟

بله چرا که نه،
به زودی به شما هم پیام داده خواهد شد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sabrina ، fafa* ، شیدا ، Bahar ، Farzaneh ، مجید املشی ، fiftynine ، Fatemeee ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]