|
برای ایران قدمی برداریم...من یک ایرانیم و...
|
|
۱:۰۷, ۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱:۱۰ توسط bidaram.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همیشه مشکلات کشور های دیگرو میبینیم...همیشه فک میکنیم کشورهای دیگه تو همه مبحثا دروغ میگن.....ولی باور کنید ما ام مشکل داریم.....بیاید یه بارم که شده تعصب بی جارو کنار بزنیم ومشکلات خودمونو ببینیم....هدف من اینه که مشکلاتمونو بگیم صادقانه..مشکلاته کشورمونو بگیم تا بتونیم درستش کنیم.....نمیگم کشوره بدی داریم..من عاشق کشورمم.ولی برای بهتر شدن بیاید این دفعه مشکلاتو بگیم تا یکمم به اونا فک کنیم...از خودم شروع میکنم
ایرانیا مشکل اینو دارن که همیشه غریبه ها رو مقدم تر میدونن....
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۰, ۴/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۲ توسط bidaram.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۲ ۴:۰۶)Imam12 نوشته است: هرکس چیزیو میبینه که دوست داره ببینه...من منظورم اینکه باید این مشکلاتو که داریمم حل کنیم...تا کشورمون بهترین کشور شه...به نظر من کشورمون خیلی نقاط مثبت داره. ولی باید بهتر شه (۲/اسفند/۹۲ ۱۲:۳۴)هانا نوشته است: جناب imam12 درسته ما چیزاییم داریم که واقعا مایه ی افتخاره ولی کمبودها و مشکلاتیم داریم که باید درست شه یا نه؟خانوم bidaram گفتن برای بهتر شدن جامعه.ما همیشه داریم طوری نگاه میکنیم که انگار جامعه گل و بلبله.البته فکر میکنم موردهایی که تو موضوع فرهنگ ++ بود ذکر شد برای این تاپیک مفید باشه.بله...من منظورم این بود ...ممنون |
|||
|
۱۴:۳۱, ۶/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
باید : دیدگاه بلندمدت و سرمایه ای
راه حل های بلند مدت رو انتخاب کنیم. معمولا برای این ها هزینه های بیشتری پرداخت می کنیم در ابتدا اما در ادامه، هزینه های کمتری دارن. مثلا جدول های خیابان ها که مرتبا رنگ می شوند؛ مخترع ایرانی راه حلی دارد برای این که جدولها رنگی تولید شوند و دیگه نیازی به رنگ آمیزی ندارن. قیمتش در ابتدا بیشتره، اما دیکه نیازی به رنگ آمیزی ندارن. یعنی با نگاه بلند مدت، به صرفه تر خواهند بود. یا اگر بشه، سمت خیابون، رنگی باشه و اون نیمه ی دیگر جدول، بی رنگ باشه که هم هزینه باشه. خیلی نمونه های مشابهی هست که دلایلی برای عدم اجراشون هست. اما به جای اون ها راه حل ها رو می گم : اول مسئولان که خادمان ملت هستند و وظیفه شون هست باید وارد عمل بشن و شرایط تولید را فراهم کنند و محصول جدید را جایگزین کنند. در غیر این صورت، همانند بیشتر کشور که مردم ساختند، خود مردم حمایت کنند و تا مرحله ی جایگزینی، پیش بروند. اغلب انتظار برای عمل مسئولان بی نتیجه می مونه. لذا موسسات مردم نهاد و یا مردی از مردم یا مردانی از مردم باید دست به این کارها بزنند. امروز هزینه بیشتر کنیم که فردا هزینه هامون کمتر باشند. |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۶/اسفند/۹۲ ۱۴:۳۱)soheyl68 نوشته است: باید : دیدگاه بلندمدت و سرمایه ایچه ایده جالبی .اگه بشه عالیه |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
زودتر به روز بشیم
اسم خیابون عوض می شه، تا چند سال هنوز همون اسم قبلی رو می گیم. ساعت عقب و جلو می کنیم، تا چند روز ساعت قدیم یا جدید؟ قوانین عوض می شن، تا چند وقت نه انگار که انگار. یه جایی تو یه شهری، یه میدونی بود. حالا شده سه راه. هنوز بهش می گن میدون. یکی بیاد و ببینه، فکر می کنه اون جا به سه راه می گن میدون. خلاصه این که به روز باشیم شاید خیلی مهم نباشه برای بعضی ها. اما این ها ساده ترین مثال ها بود. |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۱۸)soheyl68 نوشته است: زودتر به روز بشیماما یکم وقت میبره تا آدما با اطراف خو بگیرن....اما الان ایرانیا خیلی آنلاینن ...یکی از کشور انگیلیس اومده بود ایران بعد دیده بود ایرانیا اکثرشون با گوشی به نت وصل بودن ...ما خیلی پیشرفت کردیم
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |