|
تدوین کتابهای آموزش زبان با محتوای دینی
|
|
۱۴:۳۰, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متاسفانه اکثر یا تمام کتابهای آموزش زبان موجود در ایران محتوای غربی و حتی ضداسلامی دارند.
حتی آنهایی که توسط ناشرهای ایرانی تهیه شده معمولا کپی برداری از کتابهای غربی دارد. چه اشکالی دارد که متون و مثالها و تصاویری که در کتابهای آموزش زبان به کار میرند شامل مفاهیم و داستانها و متنهای دینی باشد؟ مثال مثال است. متن هم متن است. یک متن زبان میتواند محتوای گفتگوی یک دختر و پسر در مورد پارتی شب گذشته باشد یا اینکه میتواند متن یک گفتگو در مورد مسافرت به مشهد باشد. آیا چنین کتابهای آموزشی زبان در ایران تهیه شده است؟ اگر شده لطفا معرفی کنید. اگر نشده میتوان آنها را برای رده های سنی مختلف تهیه کرد. این کار هم ارزش دینی و فرهنگی دارد و مطمئنا بسیاری پدرو مادرها از خریدن این کتابها برای بچه های خود استقبال میکنند و هم فواید مادی و دنیوی دارد. علاوه بر کتاب فیلمها و نرم افزارهای آموزشی آن را هم میتوان تولید کرد. |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام اتفاقا یه عرض مختصری در این مورد من دارم . بعنوان مثال : خود من زبانم در حد خوبی نبود . تا اینکه بعد از تحصیلات , مجبور به خواندن انواع کاتالوگ ها و برخورد با افرادی از دیگر کشورها شدم . ناخوداگاه در مسیری افتادم که زبان خدا رو شکر تقویت شد . حالا خوب میشد اگر مثلا درسهایی مثل حرفه و فن یا معارف اسلامی یا سبک زندگی داشتیم که مطالب جذاب را در قالب زبان انگلیسی مطرح میکرد . این کار چند مزیت دارد . اولا خود درسها مهم هستند . مثلا حرفه و فن ....یا درس هنر .....یا انشاء و ..... تقوت میشوند . دوما غیر مستقیم زبان هم تقویت میشود . ثالثا اگر یهد روزی بخواهیم دین خودمان یا پیامبران و قران و سبک زندگی را بطور ابتدائیی برای یک خارجی زبان توضیح بدیم , حتما این روش تحصیلی به کمک ما میاد . متاسفانه اموزشهای کلاسیک زبان به هیچ وجه در سبک زندگی ایرانی و اسلامی نیست . |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
کاش یه تایپیک زبان درست میکردن دوستانی که به زبان مسلط هستند... من خودم جایی کار میکنم که افراد خارجی رفت و آمد دارن، و متاسفانه مسلط نیستم، بعضی وقتها که سوال میپرسن ومن متوجه نمیشم دلم میخواد کلم و بکوبم به دیوار... از طرفی کسانی مثل من هستن که وقت کلاس رفتن ندارن... خودمون میتونیم تو همین،تالار زبان اسلامی آموزش بدیم ... دوستان اگه بتونن این لطف و بکنن در حق ما
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳/خرداد/۹۳ ۱۹:۵۸)soora نوشته است: سلامآموزش زبان فقط به یادگیری و تمرینه و نیاز به زمان داره.فکر نکنم از طریق تالار بشه کار خاصی کرد.البته میشه مطالب یا مقالات کوتاه انگلیسی در سطح های مختلف گذاشته بشه جهت تمرین و آشنایی بیشتر با گرامر و اینجور چیزا اما برای آموزش توی تالار اصن نیازی نیست کاری انجام بشه و کاربر میتونه از اینهمه منابع ، 504 لغت معروف انگلیسی رو یاد بگیره و همچنین قواعد و ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از طرفی کسانی مثل من هستن که وقت کلاس رفتن ندارن...