|
دختران این گونه زندگی کنید
|
|
۲۱:۰۴, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من یک دختر
پدرم میگوید: دخترکم!! برای کسی که برایت نمیجنگد نجنگ . [/font]چرا اشک هایت را هر روز پاک کنی؟؟!! کسی که باعث گریه ات می شود را از ذهنت پاک کن. دخترکم به سوی کسی که ناز میکند دست نیاز دراز نکن.. بیاموز این تو هستی که باید ناز کنی.. دخترکم !! تو زیباترینی ..همیشه با این باور زندگی کن.. شاید گریه یا خنده ات برای بعضی ها بی ارزش باشد اما به یاد داشته باش... کسانی هستند که وقتی میخندی جان تازه میگیرند... دخترک من !! هیچ گاه برای شروع دوباره دیر نیست .. اشتباه که کردی برخیز اشکالی ندارد.. بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند..[/b] هیچ وقت برای دیگران زندگی نکن.. برای خودت زندگی کن.. هرکاری که دوست داری انجام بده قبل از اینکه فرصت ها تمام بشه. خوب باش ولی سعی نکن این را به دیگران بفهمانی. کسی که ذره ای شعور داشته باشد خاص بودنت را میفهمد. زمستان است .. زیاد می شنوی هوا ۲نفره است ! تنها قدم زدن هم دنیای دیگری دارد. دخترکم احساس با ارزشت را خرج هر کسی نکن.. از تمام مرد هایی که می بینی و متلک نثارت می کنند از تمام مردان این شهر ممنون باش... ممنون باش که هر روز لطافت تو را ظرافت تو رازیباییت را یادآور می شوند.. آری تو ارزشمند ترین موجود روی زمین هستی.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/b] [b]به نظر شما باید چگونه باشم من یک دختر ایرانی؟؟؟؟
![]() |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام تودخترایرانی همیشه طراوتتو حفظ کن شادابیتو شیطنتاتو زیباییتو ارزشتو حجابتو یاعلی مدد... |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
می خواین این تاپیک بذاریم برای چند روز دیگه؟
فعلا اوضاع فروم بیریخته
|
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۸ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۴)bidaram نوشته است: من یک دختر در متن بالا به مسائل متفاوتی اشاره شده. اگر ممکن هست بفرمایید این چگونه بودن دختر ایرانی با چه دیدگاه و جهان بینی و تفکری چنین نظری نسبت بهش داده شده؟! این متن ادبی از خودتونه؟ دختر مورد نظر در این متن یه عشق نافرجام داشته و داره با پدرش گفتگو می کنه و پدرش در حال دلداری دادن به او که میتونه شروع دوباره ای داشته باشه با اینکه یک انتخاب اشتباه داشته. بهش میگه برای اون فردی که لیاقت عشقت رو نداشت تو هم ارزشی براش قائل نباش. در ادامه مشخصا داره به نگاه های مردم و حرف هایی که در مورد این دختر مورد نظر میزنن اشاره می کنه و پدر از دخترش می خواد که توجهی به این حرف ها نداشته باشه و هرکاری که دلش خواست بکنه!!! و در انتها به دخترش میگه که از اینکه می بینی مردم در اجتماع دائم در حال متلک انداختن بهش هستن به جای ناراحت شدن ازشون حتی ازشون ممنون هم باشه که اون مردم زیبایی هاش رو بهش گوش زد می کنن در قالب متلک ها!!! عرضم این بود که شما وقتی چنین نوع نگاهی رو نسبت به زن ارائه می کنید باید بتونید از این نوع نگاه هم دفاع کنید. این نوع تفکر بر چه اساسیه؟ آیا یه نوع تفکر خاصه(مثل همون خاص بودنی که در متن بهش اشاره شده)؟! |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۴۴ توسط bidaram.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۳۶)Fateme135 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمlمرسی حتما ![]() (۱/خرداد/۹۳ ۲۱:۴۹)aaaaa نوشته است: می خواین این تاپیک بذاریم برای چند روز دیگه؟اوضاع فرم؟؟؟؟؟ یعنی چی؟ ![]() (۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۰)مجید املشی نوشته است: در متن بالا به مسائل متفاوتی اشاره شده. اگر ممکن هست بفرمایید این چگونه بودن دختر ایرانی با چه دیدگاه و جهان بینی و تفکری چنین نظری نسبت بهش داده شده؟! این متن ادبی از خودتونه؟این فقط یه متن زیباست که من خوشم اومد و عقیدم اینه که درسته. منظور شما از دفاع چیه؟ شما از کجاش بدتون اومده؟ من باید از کدوم قسمتش دفاع کنم؟ ![]() لطفا باز کنید موضوعو..
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۲۰:۳۷)bidaram نوشته است: این فقط یه متن زیباست که من خوشم اومد و عقیدم اینه که درسته. (۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۰)مجید املشی نوشته است: عرضم این بود که شما وقتی چنین نوع نگاهی رو نسبت به زن ارائه می کنید باید بتونید از این نوع نگاه هم دفاع کنید. ببینید، من این متن زیبا رو باز کردم و به صورت ساده بیانش کردم. حالا این متن اومده این بیان ساده رو به شکل زیبا ارائه کرده. به عبارت دیگه بیان هنری توضیح من میشه متن زیبای شما. تا اینجاش که بحثی نیست عرضم اینه که زیبایی متن رو کاری باهاش نداریم. می خوایم ببنیم این متن چه مفهومی رو در بطن خودش داره صرف زیبایی یک متن که دلیلی برای اعتقاد داشتن بهش نمی تونه باشه. فراوان هستن متن هایی که در عین زیبایی مفاهیم غلطی رو انتقال میدن من متن رو به صورت ساده بیان کردم تا واضح تر متوجه بشیم که این متن چی می خواد بگه. (۱/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۰)مجید املشی نوشته است: دختر مورد نظر در این متن یه عشق نافرجام داشته و داره با پدرش گفتگو می کنه و پدرش در حال دلداری دادن به او که میتونه شروع دوباره ای داشته باشه با اینکه یک انتخاب اشتباه داشته. بهش میگه برای اون فردی که لیاقت عشقت رو نداشت تو هم ارزشی براش قائل نباش.خب شما الان این مفهمومی که در در این متن زیبا آورده شده قبول دارید که همون برداشتیه که من ساده شدش رو عنوان کردم؟ چیزی غیر از این بود مفهموم این متن؟! حالا شما بفرمایید بر چه اساسی قبول دارید که میشه از متلک انداختن به یه دختر و بیان زیبایی هاش در قالب متلک تعبیر خوبی داشت؟! بر چه اساسی قبول دارید که هرکاری اون دختر دلش می خواد باید انجام بده و به حرف مردم توجه نکنه؟! |
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۰:۲۷)مجید املشی نوشته است: ببینید، من این متن زیبا رو باز کردم و به صورت ساده بیانش کردم. حالا این متن اومده این بیان ساده رو به شکل زیبا ارائه کرده. به عبارت دیگه بیان هنری توضیح من میشه متن زیبای شما.منظور نویسنده از بیان بحث متلک چیزی نیست که شما فکر میکنی.. یکم توجه کنید خود شما میگید دختر یک عشق نافرجام داشته..یعنی شکسته شده.. دختر این مرد دچار یک خود بی ارزش بینی شده پدر دختر یا همون نویسنده داره اینو بیان میکنه که کسایی که به تو متلک میندازن در واقع توجه تورو میخوان و تو ارزش داری.. ودرباره به حرف دیگران توجه نکن: اینجا نویسنده داره به دخترش میگه حرف مردمو که همیشه باعث عذاب آدم هستو بهش توجه نکن وزندگیتو هدر نده هر چیزی رو میشه دو برداشت ازش کرد:1_منفی 2_مثبت شما برداشت منفی ازش داشتید
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۱۵:۳۹)bidaram نوشته است: خود شما میگید دختر یک عشق نافرجام داشته..یعنی شکسته شده..این فسمتی از صبحت شما رو که نقل قول کردم کاملا درسته. جالب اینجاست من اصلا اهل نگاه منفی نیستم در واقع من هم قبول دارم که پدر دختر هدفش بیان ارزش های اون دختره. اما آیا ارزش دختر به اون متلک هایی بود که افراد بهش می ندازن؟! به نظرتون راه خوبی رو بیان ارزشمند نشان دادن دختر برگزیده؟! بزارید ساده تر بگم ما با یک متن زیبا روبه رو هستیم که از ارزش ظاهری دختر ایرانی فراتر نرفته. شاید بگید چقدر سختگیر هستید. حالا یه متنی گفته دیگه. در صورتیکه فرق بین یه متن ساده با یه متن هنری میزان تاثیرگذاری آن هست. لذا اینکه یه متن زیبا بر پایه ی چه تفکر زیربنایی نگاشته شده حائز اهمیته. |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|