کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا داستان زیبایی بود؟ ( لطفا اگه خوندین جواب بدین )
خوب بود
داستان خوب بود اما متن کشش لازم رو نداشت
داستانش مسخره بود!
کلا جالب نبود!
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رویای سیاه: فریاد قاتل( جلد اول)
۲۲:۵۱, ۲/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #1
آواتار

داوود تمام حافظه اش را از دست داده و خود را در شهری به نام آلتور پیدا می کند. مردمانی ترسو و بزدل که خود را در خرافات گم کرده اند. در این زمان قاتلی چیره دست با لقب خفاش شب در شهر می گردد و دست به جنایت می زند. هیچ کس نمی تواند جلوی او را بگیرد. چون همه فکر می کنند او یک ...
داستان داوود از خوابی آرام شروع می شود و او تغییر می کند...

قریب به دو هفته اس که با خودم دارم کلنجار می رم. تو یه تاپیک گفته بودین که برای چاپ کتاب می تونم اون رو به یک نویسنده معرفی کنم. نویسنده رو گیر آوردم! عجب نویسنده ای! دو تا دکتری داره! اما دست و دلم نرفت که کتاب و بدم بخونه. یه جوری شدم. آخه من نویسنده نیستم که کتاب چاپ کنم!
رویای سیاه اولین داستان بلند من هست. حساب کردم دقیقا شش جلد میشه. اسم جلد اول رو گذاشتم فریاد قاتل. اگه راستشو بخواین تلاشم در مورد این جلد فقط روی معنا گرایی داستان بود. واسه همین داستان کمی گنگ شده. پس اگه سوالی داشتین همینجا بپرسین. اگه تونستم جواب میدم.
لینک دانلود کتاب( پرشین گیگ )
لینک دوم دانلود کتاب( آپلودباز)

روی این جلد فکر کنم حدود چهار ماهی کار کردم. قبلش هم یک سالی روی کل داستان کار کردم. اما این جلد برام خیلی مهم بود. ممکنه بعد ها که جلد های بعد رو می خونید فکر کنید فریاد قاتل آنچنان هم مهم نبود. اما مطمئن هستم که که فریاد قاتل مثل نمکی می مونه که به قسمت های بعدی مزه ی واقعی میده.
اگه کتاب رو خوندین. و اگه خوشتون اومد، لطفا توی وبلاگتون بگذاریدش. یا اینکه توی فیسبوک و توئیتر و ...(استغفرالله!) به کسی معرفی اش کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، مجید املشی ، Ali#59 ، شهیدطیبه واعظی ، fafa* ، joseffist ، N.Mahdavian
۸:۲۱, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
به مبارکی و خوش یمنی روز سوم خرداد
جلد اول رو برای دانلود گذاشتم
نقل قول:لینک دانلود کتاب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Ali#59 ، Eve ، شهیدطیبه واعظی ، پرنیان ، fafa* ، N.Mahdavian
۲۲:۴۵, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
فکر کنم بهتره یه چیزایی در مورد کلیت جلد اول بگم تا کمی محتویات داستان روشن بشه.
جلد اول در کل مفهوم تقابلی سکوت و فریاد رو نشون می ده. اما از اونجا که نبایستی یک سری مسائل معلوم میشد، نتونستم به خوبی به این مسئله بپردازم اما در کل تونستم نتیجه کار و تنش های لازم رو ایجاد کنم.
حال کجا هست که سکوت و فریاد در مقابل هم قرار می گیرند؟ خواهم گفت. فرض کنید قیامت شده است و شما در محکمه الهی قرار داری. خدا ازت می پرسه تو دنیا چی کار کردی؟ میگی نماز خوندم. می گه همسایه ی دیوار به دیوارت توی فقر دست و ما می زد. براش چی کار کردی؟ می گی نماز خوندم. می گه اون شبی که سر کوچه یه دخترو به زور سوار ماشین کردن تو چی کار کردی؟ می گی نماز خوندم. میگه وقتی که کسی اومد و کاسه گدایی سمتت گرفت چی کار کردی؟ می گی...
سکوت یعنی وقتی اتفاقی بیافتد بگویی به من چه! سکوت یعنی خودت باشی. معبود خودت. اعمال خودت و افکار خودت. کاری نداشته باشی که فلان مکان، چه جنایتی رخ داد و کاری نداشته باشی که فلان کس چرا چنین حرفی زد. آری! این یعنی صوفی گری. صوفی گری یعنی اگر عذاب نازل شد از ستمکار. بگویی خواست خداست و با جان و دل بپذیری و تو را متروک کردند بگویی بهتر! همدمی بهتر از خدا کجا می توان یافت. مشکل آنجاست که این کار حکمت آفرینشت را زیر سوال می برد. تو آمده ای به این دنیا که گریه کنی بگویی خدا را مرا برگردان؟ مگر خدا یویو خلق کرده که بفرستد و برگرداند؟ انسان همچون قلابی است که اگر بی حاصل به نزد صاحبش برگردد به دردی نخواهد خورد. حتی خود را در رطوبت قرار دهد و زنگ بزند باز هم به دردی نخواهد خورد و به جایی نخواهد رسید.
اما گاهی اوقات-تنها گاهی اوقات- چنگ زدن به عرفان سبب حماسه آفرینی می شود. همچون مولانا. یا حافظ و سنایی. در غیر این صورت اگر عارف به اصطلاح از رازی "باخبر" هم شده باشد ولی دم نزند. گویی با خبر نشده است و هیچ کاری نکرده است. مانند یک گوشه نشین که به هیچ دردی نمی خورد.
جلد اول رویای سیاه از دو کلمه "فریاد" و "قاتل" تشکیل شده است. این دو کلمه بیانگر دو بعد صوفی گری می باشند. فریاد به منزله ی حماسه ایست که در انتهای صوفی گری خلق می شود. و قاتل بعد دیگری از عرفان است. عرفانی که دست به جنایت می زند. عرفانی که نوح سعی داشت آن را از زمین محو کند-اما دوباره برگشت- و نسل بشر را نجات دهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، fafa* ، Ali#59
۲۳:۲۰, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۳/خرداد/۹۳ ۸:۲۱)bidel نوشته است:  به مبارکی و خوش یمنی روز سوم خرداد
جلد اول رو برای دانلود گذاشتم
میشه لینکتون و چک کنید من نمیتونم دانلود کنم!!Confused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲۳:۲۷, ۳/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۸ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #5
آواتار
با کلیک روی لینک به صفحه ی دیگه ای منتقل میشید که اونجا دانلود میشه.
لینک سالم هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Ali#59
۲۳:۴۳, ۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۳/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۷)bidel نوشته است:  با کلیک روی لینک به صفحه ی دیگه ای منتقل میشید که اونجا دانلود میشه.
لینک سالم هست.

نمیدونم دانلود منیجر پیدا نمیکنه!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۱:۵۹, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
نقل قول:لینک دوم دانلود کتاب( آپلودباز)
از آنجا که برخی نتوانستند کتاب را دانلود کنند. کتاب رو جای دیگه ای هم آپلود کردم.
پس از ورود روی دکمه ی آبی download free کلیک کنید و سپس عدد داخل عکس رو در جعبه ی متن کناریش تایپ کنید و روی دکمه ی creat dwonload link کلیل کنید. یک لینک ساخته میشه که با کلیک روی اون میشه از IDM هم دانلود کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، Ali#59 ، N.Mahdavian
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]