|
اعلام آمادگی کارگاه ده روزه ی ، ده دقیقه قبل از اذان صبح
|
|
۱۵:۴۷, ۳/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . شعری هست که از زبان آیت الله مجتهدی تهرانی (رحمة الله علیه) زیاد شنیده ایم : هر که سحر ندارد ، از خود خبر ندارد.. .خدا رو شکر ،در کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید) سعی کردیم کمی وضعیت نمازمون رو بهبود بدیم ان شاالله... این کارگاه هم در راستای همون کارگاه است و باعث ادامه و ان شاالله تثبیت روند کارگاه قبل (نماز صبح اول وقت) خواهد شد.. . در این کارگاه می خوایم فقط 5 تا 10 دقیقه قبل از اذان صبح بیدار بشیم،در همین حد که یک سلام به امام زمان (عج ) بدیم و یک دعای سلامتی امام زمان (عج ) {اللهم کل ولیک ...} هم بخوانیم . همین... ساده و با صفا... . . . زمان کارگاه: از 27 رجب (مبعث حضرت رسول(ص )){6 خرداد} تا 8 شعبان (-){16 خرداد} . . روند کارگاه: (مشابه کارگاه قبل) -هر روز در تاپیک یک نظر سنجی جدید قرار می گیره که باید همه اعضا توش شرکت کنن. نظر سنجی برای اینه که ببنیم روند کارمون چجوریه، . -یکسری سطوح جریمه هم برای خودمون قرار می دیم،که هر کس طبق اون جدول(که در ادامه میاد) باید خودش عمل کنه، . -هر روز همزمان با عوض کردن نظر سنجی ، یک پستی هم توسط بنده در تاپیک زده میشه،دوستان هر وقت که در نظر سنجی شرکت کردن باید زیر اون پست تشکر بزنن،تا ما بفهمیم که چه کسانی در نظر سنجی شرکت نکرده اند. . -اعضای کارگاه به دو یا سه گروه (بسته به تعداد اعضا) تقسیم می شوند،که تک تک اعضای هر گروه باید روزهای خاصی در تاپیک پستی با محتوای شب زنده داری (سحر)،(البته کوتاه نهایتا 5 خط) ، قرار بدهند. مثلا اگه 10 نفر باشیم،میشیم دو تا گروه 5 نفره ، و پنج نفر گروه اول باید روزهای زوج و پنج نفر دوم روزهای فرد در تاپیک پست بذارن. . . . ان شاالله بعد این کارگاه،در صورتی که روندمون قابل قبول بود،میریم سراغ کارگاه نماز شب،ان شاالله در آستانه ی نیمه شعبان ، .![]() ================================================== . هر کسی پایه هست اسمش رو به لیست اضافه کنه:
1-میلاد.م 2-؟؟؟ . در صورتی که تعداد به حد قابل قبولی برسد کارگاه تشکیل خواهد شد . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۳, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۹:۲۲)mahdy30na نوشته است: سلام سوء تفاهم شده... منظورم اینه که توی کارگاه ها کارهایی رو انجام بدیم که بهش خیلی سفارش شده... مثلاً... من همیشه برای نماز صبح موبایلم زنگ میزنه و نمازم رو میخونم... معمولاً هم اگه از خستگی بیهوش نشم، موبایلم رو کوک میکنم نزدیکای اذان زنگ بزنه و معمولاً هم بیدار میشم... نمازمو که خوندم، میخوابم... اما در حالی که میدونم چقدر توصیه شده بعد از نماز بهتره که کسی نخوابه و در واقع بین الطلوعین بیدار باشه بعد از نماز میرم میخوابم... مثلاً کارگاه بذارین برای بیداری بعد از نماز صبح... قرار هم نیست فقط آمار بره بالا... من خودم در دوران مجردی، با خودم قرار گذاشته بودم که هر وقت گناه چشمی کردم، به ازاش یه روز روزه بگیرم... اوایلش خیلی سختم بود... یه چشم میگردوندم، 3 روز روزه میگرفتم... اینقدر سختم بود که ترجیح دادم چشمم رو ببندم... حالا دیگه تو خیابون که راه میرم به زور جلوی پامو نگاه میکنم... من فکر میکنم خدا درسته که ارحم الراحمینه... اما ما هم باید خودمون توی همین دنیا واسه گناهامون عذاب بذاریم تا سختمون بشه و اون گناه رو انجام ندیم... البته شاید این حرف من به قول شما برای جو تالار مناسب نباشه و همه رو بگرخونه... اما چون روی خودم جواب داده بود، گفتم شاید روی همه جواب بده... میخواین یه نظرسنجی بذارین؟ شاید این ایده هم خواهان های خودش رو داشت ها!!! این نظر منه... به نظر بقیه هم بسیار احترام میذارم... این روزا خیلی التماس دعا دارم. |
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . نقل قول:دوستان خیلی عجله می کنید، 5 دقیقه قبل از نماز بسیار با اهمیت هست، تمرین برای سحر خیز ی است، ان شاالله بعد این کارگاه،در صورتی که روندمون قابل قبول بود،میریم سراغ کارگاه نماز شب،ان شاالله در آستانه ی نیمه شعبان ، . بله خیلی کارها میشه کرد. اما صبر کنید،اگه بنده لیاقت داشتم،بعد این دو تا کارگاه هم ادامه می دم،به برخی کارهای دیگه نظیر آنچه گفتید می پردازیم. اگرم بنده لیاقت نداشتم،بعدا خود شما کارگاه طراحی کنید، و پیش برید. خلاصه اینکه صبر کنید، آرام آرام به اون ها هم می رسیم اگر قسمت باشه. البته باز هر طور خودتون صلاح می دونید.اگر فکر می کنید این کارگاه بی فایده است ، ثبت نام نکنید. 1-میلاد.م 2-mahdy30na 3-رهگذر... 4-سید ابراهیم 5-Fateme135 6-شیدا ( ان شاءالله ) 7- غریب 8- حسن عزتی 9- Agha sayyed 10-محب الزهرا 11- مصباح 12- صبا 13-amirhq21 14-fafa 15-Bahar 16- السا 17- mahyamatin 18-fatemeh 19-farzaneh 20- fiftynine 21-alisolton 22-fazel 23- Admirer 24-MohammadSadra 25)عشقم کربلا 26)soshiant 27)عبدالرحمن(ان شاء الله) 28)مرضیه .م 29)مجنون الحسین 30)دختر خورشید 31-???????
|
|||
|
|
۱۱:۳۸, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام
کارگاه نماز صبح اول وقت بی شک از مفید ترین و ارزشمند ترین عملکرد های تالاره که طی چند ماه اخیر داشتیم اگر این مبحث 10 دقیقه قبل از نماز صبح هم به همین خوبی پیش رود ک نور علی نور میشود برای همه این زحمات و هماهنگی ها، از میلاد عزیز تشکر ویژه دارم ![]() بعید می دونم کاربری با روند این مباحث مشکلی داشته باشه و یا اینکه مخالف برگزاری این کارگاه ها باشه حرف دوستان در اولویت برنامه هاست. یعنی ترتیب مباحث اینطور باشه که به واجبات که جزو وظایف اصلی ماست رسیدگی بشه و به اون ب نحو احسن پرداخته بشه و در کنار این واجبات،ب برخی از مستحبات که سفارش موکد در مورد اونها شده بپردازیم. هرچند نمیشه ازین نکته ساده گذشت که اگر کسی بخاد چند دقیقه قبل از نماز صبح خلوت داشته باشه،و یا در کارگاه بعدی بخاد نماز شب رو شروع کنه،باید در واجباتی چون نماز ظهر و وعصر و نماز مغرب و عشا،مصمم در اول وقت خوندن باشه تا برکات این اعمال عبادی در زندگی ها و اموراتمون جریان پیدا کنه و ما رو به سمت خدایی شدن هدایت کنه. یا علی (علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . باشه، برای کارگاه بعدی ، چند طرح می دیم،بعد نظر سنجی می کنیم از اعضای این کارگاه، و بعد همانی که بیشترین رای را آورد عملیاتی میکنیم،. ولی دیگه این کارگاه ده روزه رو اجازه بدید انجام بدیم، بعدش به اون صورت نظر سنجی می کنیم، . . باشد که به برکت وجود همسنگرای عزیز من هم به آدم ها ی آدم نزدیک شوم.... . . |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
1-میلاد.م 2-mahdy30na 3-رهگذر... 4-سید ابراهیم 5-Fateme135 6-شیدا ( ان شاءالله ) 7- غریب 8- حسن عزتی 9- Agha sayyed 10-محب الزهرا 11- مصباح 12- صبا 13-amirhq21 14-fafa 15-Bahar 16- السا 17- mahyamatin 18-fatemeh 19-farzaneh 20- fiftynine 21-alisolton 22-fazel 23- Admirer 24-MohammadSadra 25 )عشقم کربلا 26)soshiant 27) عبدالرحمن(ان شاء الله) 28)مرضیه .م 29)مجنون الحسین 30)دختر خورشید 31-یاسین
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
عهههه! پس چرا اسم منو اضافه نکردید؟
اسم منم اضافه کنید دیگه! ای بابا! |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
1-میلاد.م 2-mahdy30na 3-رهگذر... 4-سید ابراهیم 5-Fateme135 6-شیدا ( ان شاءالله ) 7- غریب 8- حسن عزتی 9- Agha sayyed 10-محب الزهرا 11- مصباح 12- صبا 13-amirhq21 14-fafa 15-Bahar 16- السا 17- mahyamatin 18-fatemeh 19-farzaneh 20- fiftynine 21-alisolton 22-fazel 23- Admirer 24-MohammadSadra 25)عشقم کربلا [/b] 26)soshiant [b]27)عبدالرحمن(ان شاء الله) 28)مرضیه .م 29)مجنون الحسین 30)دختر خورشید [/b]31) یاسین
32)رضوانه 33) ؟؟[b]؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
آخ جون نفر 33 ام منم............
|
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۱۵:۵۵)mahdy30na نوشته است: دوستان لطفا اسامی رو به لیست اضافه کنین. نه بگین من هستم. |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۴/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۲۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
1-میلاد.م 2-mahdy30na 3-رهگذر... 4-سید ابراهیم 5-Fateme135 6-شیدا 7- غریب 8- حسن عزتی 9- Agha sayyed 10-محب الزهرا 11- مصباح 12- صبا 13-amirhq21 14-fafa 15-Bahar 16- السا 17- mahyamatin 18-fatemeh 19-farzaneh 20- fiftynine 21-alisolton 22-fazel 23- Admirer 24-MohammadSadra 25)عشقم کربلا 26)soshiant 27)عبدالرحمن 28)مرضیه .م 29)مجنون الحسین 30)دختر خورشید 31) یاسین 32)رضوانه 33) پرنیان 34) ؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه های بیداری||کارگاه ویژه ماه رمضان | میلاد.م | 93 | 33,219 |
۹/مرداد/۹۳ ۲۰:۳۳ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| کارگاه ده دقیقه قبل و بعد از نماز صبح | میلاد.م | 43 | 18,098 |
۱۱/تیر/۹۳ ۲۱:۴۳ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| ·٠•●کارگاه بیداری || اعلام آمادگی کارگاه ویژه ماه رمضان●•٠·˙ | میلاد.م | 38 | 13,977 |
۹/تیر/۹۳ ۱:۲۱ آخرین ارسال: 135 |
|
| اعلام آمادگی برای کارگاه ده دقیقه قبل و بعد از نماز صبح | میلاد.م | 34 | 11,530 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۷:۰۸ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| کارگاه دو هفته ای ، ده دقیقه قبل از اذان صبح | میلاد.م | 60 | 29,618 |
۲۱/خرداد/۹۳ ۸:۲۴ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| اعلام آمادگی کارگاه دوهفته ای نمازصبح اول وقت(عید تا عید) | میلاد.م | 47 | 16,243 |
۳۰/اردیبهشت/۹۳ ۱۱:۲۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|