|
وایبر بلایی دیگر
|
|
۱۷:۰۴, ۶/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۳ ۹:۰۳ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() طبق معمول عیدها برای دیدن پدر و مادر آماده میشویم تا برای سر سلامتی به دیدارشان برویم... دنبال زهرا میدوم تا تیشرتش را تنش کنم... شیطنتش گرفته... موبایل همسرم زنگ میخورد و سریع میگذارد دم گوش من و اشاره میکند باباته... برمیدارم و بعد از احوالپرسی پدرم مپرسد که کی راه می افتیم و بقیه منتظر ما هستند... بهش میگویم که به محض گیر انداختن زهرا راه می افتیم... من نمیدانم چرا این بابای ما هیچ وقت با تلفن خونه با ما تماس نمی گیرد؟ تازه هیچ وقت هم به منزل ما هم زنگ نمیزند... همیشه موبایل به موبایل تماس میگیرد... امان از دست این موبایل های همیشه در دسترس... به مهمانی میرویم و بعد از تناول غذا خانم ها شروع میکنند به جمع کردن سفره... سفره که چه عرض کنم... سفره ها تبدیل به سلف سرویس شده و دنبال بشقاب و لیوان ها در گوشه و کنار خونه میگردیم... از توی آشپزخانه مامانم سر بابام داد میزنه که عباس! دست بردار... صدای خنده های ریز ریز بابام و دامادهاش همه را کنجکاو میکند... کارهای آشپزخانه تمام میشود و میرویم بنشینیم در کنار خانواده... وقتی وارد پذیرایی میشوم میبینم همه موبایل هایشان در دستشان و در حال خندیدن هستند... کاشف به عمل میاد که پدرم کار با وایبر را یاد گرفته و برای همدیگه کلیپ میفرستند اون کلیپ دخترها که تصادف میکنند را به همه نشان میدهد و نیم ساعتی بحث میکنیم ببینیم واقعی است یا ساختگی... بعد عکس دوم بعد از تصادفشان را نشان میدهد... قانع میشوم که ساختگی نبوده... بعد چند کلیپ از بچه های بامزه را نشان میدهد... تصور کنید که در هر لحظه یک قسمت از پذیرایی با حضور 2-3 نفر از صدای خنده منفجر میشد... مامانم هم که کلیپ ها را دیده بود، بلافاصله برای خودش میفرستاد... متوجه شدیم که ایشان هم کار با وایبر را یاد گرفته اند... از دامادهایشان میپرسند که چی کار کنیم که نصفه شب مسیج برایمان نیاد... آخر این تنها ایراد وایبر است!!!! من گوشی هم ندارم، چه برسد به وایبر... احساس املی نصف وجودم رو میگیرد... حس حسادت هم نیمه دیگر وجودم را گرفته... من بابای خودم رو میخوام. پدری که در خندوندن 50 نفر هیچ کمکی احتیاج نداشت و بداهه همه را میخنداند... کجاست آن همه خلاقیت؟ تا من می آیم که شوخی ای بکنم، باز هم کلیپی دیگر رو میشود و باز هم ماجرا تکرار میشود... به همه میگویم: به من هم مهلت بدهید، شاید من هم بتوانم شما را بخندانم... از این که این تکنولوژی ساده چطور خانواده ما را عوض کرده حس چندشی بهم دست میدهد... با خود میگویم کاش حداقل کلیپ های امام زمانی هم Share میشد و شاید کسی را برای غفلتهایش قلقلک میداد... همه در کنار همیم و ذهنها جای دیگر... جکایت افراد خانواده ما شده: من در میان جمع و دلم جای دیگر است... مواظب باشین وایبر خانواده شما را هم تسخیر نکند... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۴۸, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
استفاده از اینگونه نرم افزارها لازم میشه پس اولا باید یه خوبشو انتخاب کرد دوما باید اطلاعات غلط وارد فضای مجازی کرد هر چند که با اومدن گوشی عملا ممکن نیست چون عکس و اثر انگشت و... بلافاصله با آی پی گوشی ذخیره میشه چاره کار استفاده کم از این تکنولوژی هاست یه وقتایی فکر می کنم میبینم اگر امام زمان (علیه السلام) الان نیاد دیگه پس کی! همینه که میگم ظهور نزدیکه |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
درباره خوبی و بدی این نرم افزار ها که تا دلتون بخواد حرف و مقاله هست و ازش میگذرم
اما در این بین مساله ی بزرگتری هست که نباید ازش گذشت. حتما نباید یه نرم افزار محتوای بد داشته باشه تا اونو بعنوان یه نرم افزار مخرب بشناسیم مثلا پو (pou) . خب هرکی ندونه میگه این بازی چیز بدی نیست. چون واقعا هم هیچ مفهوم بد خاصی توش نیست ! نه حرف خاصی نه تصویری و... اما چرا همین "پو" که چیز بدی هم نداره، بازی بدیه؟ و باید تلاش کنیم اینچیزا رو به فامیلامون اطلاع بدیم؟ درجواب باید گفت درسته خود پو بد نیست ، اما همینکه یه علاقه عمیقی نسبت بهش ایجاد میشه و عده ی زیادی رو شدیدا معتاد خودش کرده اونو به یه نرم افزار وحشتناک تبدیل کرده و نه تنها پو و وایبر ، نسبت به خیلی چیزای دیگه هم نباید معتاد شد. حتی pes و فیفا 14 هم استفادش از حد بگذره تبدیل میشه به یه نابودگر مثلا یکی که صبح تا شب تو وایبره و از خانوادش دوره ، چه فرقی داره با کسی که صبح تا شب توی همین بیداری اندیشه هست و از خانوادش دوره؟ حالا اینکه یه نرم افزار خوبه یا بده در درجه ی بعدی قرار میگیره و وجدانا باید قبول کرد که 99 درصد افرادی که ازینا استفاده میکنن ، استفاده صحیحی ندارن و بطور مثال من الان به شدت نگران رفقام هستم که چه چیزایی رو که نباید ببینن ، توی وایبر و واتس اپ و ویچت و لاین و امثالهم میبینن... یا علی |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
خواهر من کم مونده بود puo رو تو گوشیش نصب کنه!
آنچنان نهی از منکری کردم که دیگه تو گوشیش هیچی نصب نکنه! مواد مخدر هم در سرشتشون بد نیستن اما چون اعتیاد به وجود میارن بد تلقی می شن |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
به نظر من گیم تو گوشی اصلا خوب نیست. گوشی برای زنگ زدنه نه این که بشینی باهاش پو بازی کنی، در خصوص وایبر، برید وایبر هاتونو پاک کنید، چون برنامه بسیار بی خودیه. لاین و واتس آپ و اینا هم همین طور.
اگه لازم بود متن ضروری بفرستی، اس ام اس کن، اگه خواستی تماس رایگان بندازی، اسکایپ رو نصب کن. خواستی یه فایل مهم بدی، ایمیل کن. چون اگه همه این امکانات رو تو یه برنامه بزاری، چیز بدی میشه! میگم چون دیدم! صفحه اصلی گوشیم : ![]() |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۲)Kol نوشته است: به نظر من گیم تو گوشی اصلا خوب نیست. گوشی برای زنگ زدنه نه این که بشینی باهاش پو بازی کنی، در خصوص وایبر، برید وایبر هاتونو پاک کنید، چون برنامه بسیار بی خودیه. لاین و واتس آپ و اینا هم همین طور. دوست عزیز شعار چرا؟ اگه تلفن فقط برای زنگ زدنه پس چرا شما گوشی اندرویدی گرفتید؟ یه 1100 بگیرید که هم ارزونه هم فقط میشه باش پیام داد و زنگ زد شما خودتون حرفتونو نقض کردید که ! اتفاقا چرا گوشی برای بازی نیست؟ یکی بیاد بهم بگه چرا؟ مثلا میگین گوشی برای زنگه و برای بازی ، کنسول های بازی موجوده؟ خب مگه پولم زیادی کرده روی هم 3-4 تومن پول گوشی و یه کنسول درست و حسابی بدم؟ یه گوشی درست و حسابی میخرم که هرزگاهی باش بازیهای با کیفیت هم بکنم خواهشا شعار تعطیل! |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: دوست عزیز شعار چرا؟ اگه تلفن فقط برای زنگ زدنه پس چرا شما گوشی اندرویدی گرفتید؟ یه 1100 بگیرید که هم ارزونه هم فقط میشه باش پیام داد و زنگ زد میشه بگی من کجا گفتم فقط برای زنگ زدنه؟ من میگم کار اصلی گوشی باید زنگ زدن باشه، نه این که تبدیل به ابزاری برای گیم بازی کردن بشه، که البته الان تبدیل به وسیله ای برای گذراندن زمان و بازی کردن شده. گوشی اندرویدی گرفتم چون برنامه های مفیدی داره که بدرد آدم میخوره. ولی گیم که بدرد آدم نمی خوره! گوشی برای بازی نیست. چون اگه بود اسمش رو نمیزاشتن Phone، اسمشو میزاشتن Game Console ... همون جور که PSP هم برای گیم هست، اسمشو گذاشتن PSP. نکته آخر : شعار کجا بود؟ تعریفت از شعار چیه؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
جوابتونو قبلا دادم ، خواهشا کامل بخونید
نقل قول:مگه پولم زیادی کرده روی هم 3-4 تومن پول گوشی و یه کنسول درست و حسابی بدم؟ یه گوشی درست و حسابی میخرم که هرزگاهی باش بازیهای با کیفیت هم بکنمشما اومدید بصورت روشنفکرانه شعار میدید که گوشی برای زنگ زدنه و برای بازی باید psp خرید خب من وقتی میتونم دوتا وسیله رو یه جا بعنوان یه گوشی داشته باشم ، چرا برم دوتاشو جدا جدا بخرم و خرج اضافه بذارم رو دستم؟ بحث من فقط رو این بخش از حرفتونه و فکر میکنم اگه بیخیال بشیم بهتره چون تاپیک داره منحرف میشه
|
|||
|
|
۹:۰۷, ۲۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
این شعرو یکی از کاربران خوب تالار فرستاده بود و منم با اجازه ایشون اینجا نوشتمش.
ز دست "لاین" و "وایبر" هر دو فریاد! که ما را بد رقم کردند معتاد! امان از "واتساپ" و "بی تالک" و "تانگو" "اینستاگرام" که دیگر کرده بیداد.. چنان درگیر دنیای مجازیم که دنیای حقیقی رفت از یاد چه شد آن گوشیای ساده ی قبل؟ "اریکسون" ، "موتورلا" روحتان شاد! ز "نوکیا" و آن "یازده دو صفرش" گرفته تا به "شصت و شیش، هشتاد"! چو آمد "اندرویید" و "سیم بی ان" رفت برفت از دست دیگر، وقته آزاد.. چنان درگیر "استاتوس" و "پستیم" که در "پیس" و "کپی" گشتیم استاد! مدیر خانه و شغلم کمم بود! مدیر این گروهم گشت مازاد!!!! از آن روزی که گوشی گشت تعویض! شدم بنده پنیر و همسرم کارد!! اگر چه صد فرند " اد کرده" مارا "بلاک" زندگی گشتیم: ای داد .. خودم دانم نصیحت کار من نیست "که خرما خورده را منع است ایراد" تلف کردم همه وقتم به این شعر "گروهی" تازه آن سو گشت ایجاد هزاران "پی ام" ناخوانده را من کنون باید بخوانم منبع : یادداشت های شخصی شاعر : ناشناس |
|||
|
|
۸:۰۵, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۹:۵۴, ۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
واقعا خجالت اور بود
ما کلا در مصرف چیزای بد اولیم در مصرف چیزای خوب همیشه با سرانه جهانی کلی فاصله داریم
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خداحافظی با نعمت پدر شدن، بلایی که تلگرام سرتان می آورد | متفکر | 14 | 3,946 |
۱۰/تیر/۹۶ ۰:۱۹ آخرین ارسال: سعدی |
|
| بلایی به نام «پلاستیک» | در جستجوی سختی | 0 | 990 |
۲۱/تیر/۹۴ ۱۰:۴۷ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| غرب چه بلایی بر سر زن آورده است؟! | besoyebidari | 3 | 3,417 |
۴/تیر/۹۲ ۱:۴۲ آخرین ارسال: moshavereh |
|

![[تصویر: Viber-logo.png]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/57/Viber-logo.png)

![[تصویر: 2014-08-24_21-36-08.jpg]](http://xum.ir/images/2014/08/24/2014-08-24_21-36-08.jpg)