|
قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
|
|
۲۰:۳۳, ۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۱۳ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ﭘﺪﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺩﺧﺘﺮ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪﺍﺵ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ
ع.ن ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ۱۸ﺳﺎﻟﻪ، ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﮎ ﺣﺴﻦﺁﺑﺎﺩ ﮐﻨﮕﺎﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪ. ﻫﺮﺍﻧﺎ، ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻗﺘﻞ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺟﺎﺭﯼ ﺭﺥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺟﺴﺪ ع.ن ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﻋﺼﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮏﺷﻨﺒﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺷﺪ . ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﻫﻢﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ. ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﺮﺍﻧﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ع ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮﮐﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ. ﺑﻪﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ، ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ، ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﺩ ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﺣﺘﯽ ﻗﺼﺪ ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﯼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ. ﭘﺪﺭ ع.ن ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : « ﺷﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ . ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻫﻢ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺶ ﺯﺩﻡ. ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪﺍﺵ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺿﺮﺑﻪ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ .» ﺍﯾﻦ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎﻡ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺭﺿﻮﯼ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺩ . ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﭘﺪﺭ ﺑﺪﺑﯿﻨﯽ ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺳﻮﺀﻇﻦ، ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ «ﺁﺑﺮﻭﺭﯾﺰﯼﻫﺎ »ﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ. ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ع.ع ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﮎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ، ﺩﺧﺘﺮﺵ م ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ «ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﻭ ﺍﺧﻼﻗﯽ» ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪ. ﻗﺘﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ، ﺑﻪ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﺧﺸﻮﻧﺖ (ﺍﻏﻠﺐ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﻥﭼﻪ « ﻟﮑﻪﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺷﺮﺍﻓﺖ ﻭ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ» ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ. ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ، ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ، ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ، ﺍﯾﻼﻡ، ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ، ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ، ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺱ ﻭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺘﻞﻫﺎﯼ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺩﺭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺥ ﻣﯽﺩﻫﺪ. ﻣﻨﺒﻊ: ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺯﻣﺎﻧه بارها و بارها ازین خبر ها شنیدیم....بارها و بارها دیدیم مردم با دیدن اینا به اسلام توهین میکنند انگار اینکار مورد تاییده...چه باید کرد؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۲, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۶:۰۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۳ ۱۵:۴۸)السا نوشته است: موزه جان ی کوچولو خیلی خیلی سخت نمی گیرید ؟؟!چرا... میدونم خیلی سختگیریه... زمان حضرت نوح (علیه السلام) گناه مردم این بود که خدایی رو که نمیدیدن نمیپرستیدن... گناه مردم زمان حضرت موسی (علیه السلام) گوساله پرستی بود... گناه مردم زمان حضرت ابراهیم (علیه السلام) بت پرستی بود... گناه مردم زمان حضرت لوط (علیه السلام) همجنس بازی بود... گناه مردم زمان حضرت شعیب (علیه السلام) کم فروشی بود... گناه مردم زمان حضرت عیسی (علیه السلام) زنا و ربا بود... . . . اما الآن سفره همه گناها در یک زمان بازه... پس مراقبتها باید بیشتر از همه دوران باشه... قبول ندارین؟ آقا تیشتر! منم نگفتم 100% در روز روزی یکساعت استفاده از اینترنت... اینو به عنوان مثال گفتم... کلاً باید تحت کنترل باشن... اگه کامپیوتر توی پذیرایی باشه و دائماً هم یکی اون ورا بپلکه، روزی 10 ساعت برین تو اینترنت... اولاً به چشماتون ضرر نزنین، بعدشم فرق دنیای واقعی و دنیای مجازی رو تشخیص بدین، بعدشم به سلامت رفتاری و جسمیتون هم اهمیت بدین، شما 24 ساعته توی اینترنت باشین... |
|||
|
۱۶:۰۹, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۶:۱۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
درباره اون گناه ها نگفتم، درباره اینا میگم :
نقل قول: نقل قول: و ...... ! با این سخت گیریها، همین قانون هایی ک گفتین خودتون : نقل قول: سخت تر و بدتر میشه ... کنجکاو تر میشه، ب خونه و خانوده بی اعتماد میشه ، راه در رو برا خودش پیدا می کنه کم کم .. نقل قول: بله کاملا حرفتون درست و متین و ب جا، منم قبولش دارم، اما راهش این نیست ک ی بچه ای رو محدود کنن ... بچه باید کم کم یاد بگیره ک توی هر چیزی فوضولی نکنه، باید یاد بگیره ک هر چیزی برای ی سنی نیازه و قبل از اون دونستنش نیازی نیست ... بخواید یا نخواید، بچه این چیزها رو می فهمه با محدود کردن، فقط حس کنجکاوی شدید تر میشه ... بعد، وقتی همه این امکانات رو دارن، شما هم می تونی ب بچه تون بدین ، اما ندین، باعث میشه ک نشین محرم اسرارش... حس می کنه بهش بی اعتماد هستین ... و ... و... و. ... |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
السا جونم!
همه اینایی که میگین رو منم میدونم... شما بگو چی کار بهتره؟ من یه آیفون یا یه آیپد بهش بدم؟ آیا خودم با دستای خودم راه خلاف رو براش باز نذاشتم؟ آیا طلاق چیز خوبیست؟ (ارسطو به نقی میگفت) ![]() همونی که به حوا هم گفتم... جمله "My roof, my rouls" باید تو ذهنشون جا بیفته... لزومی نداره هر چی که تو جامعه هست یه دونه اش هم بچه من داشته باشه... گوشی 6600 هم شوخی کردم... منظورم یه گوشی غیر هوشمند بوده... اگه با گوشیش بتونه بره تو اینترنت و وایبر و ... که همه این مراقبتها کشکه... به همین دلیله که میگن تو آخر الزمان نگه داشتن ایمان مثل نگه داشتن آتیش تو دسته... بعدشم السا جون! حتی دروه و زمونه ما سفره خلاف کمتر باز بود تا حالا... اصلاً الآن یه دوره و زمونه خیلی وحشی و بی رحمی شده... به هیچ احدی رحم نمیکنه... همه رو، حتی یه ذره از راه به در میکنه... |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۶:۵۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
به نظرتون چرا ادما اینقدر مجازی شدن؟چون تنهان
مثلا اگه من دور و اطرافم کلی ادم حقیقی بود که باهاشون میرفتم خرید و ورزش و کوه و مهمونی و حتی کلاس اموزشی ،اینقدر که الان تو نت بودم ،اون موقع هم بودم؟ مادر پدرا بچه ها رو تنها گذاشتن وگرنه اگه کلی سرگرمی حقیقی بود ادم فقط واسه کارای واجب میومد اینجا |
|||
|
|
۱۶:۴۲, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
نقل قول: خب این همون قضیه عینکه ست ک میشه از پشتش هر چیزی رو تماشا کرد ... نقل قول: بابا باور کنید ما هم میریم توی وایبر و لاین و ... . یعنی فاتحه مون خونده ست ؟؟ من میگم باید همه امکانات داده بشه ( البته نه همه همه هاا! بچه پرتوقع میشه :دی )، ولی فرهنگ استفاده ش هم خانواده ها باید یاد بدن بچه ها ... ی سری چیزها هم سلیقه ایه ... مثلا یکی دوست داره رمان بخونه، یکی دوست داره کار هنری کنه، یکی دوست داره بشینه پشت سیستم و بره مدام تو تالارها، بحث کنه .... وقتی ب یکی ( کوچیک و بزرگ هم نداره! )بگین نرو سراغ فلان کتاب مثلا رمان و اصلا اجازه ندین ک بره سمتش ، اولا ک ی حس مخالفت توش ب وجود میاد و این حس رو کم کم تعمیم میده ب چیزهای دیگه و توی زمینه های دیگه هم باهاتون مخالفت می کنه هم اینکه اون چیز رو شدیدا بهش تمایل پیدا می کنه، اصلا قانون مغز اینه ک وقتی میگی ب نیمه خالی لیوان فکر نکن، میره دنبال اون نیمه خالی، نیمه پر نادیده گرفته میشه ... البته این ها محدوده هم داره هااا ... مثلا کسی ک کنجکاوه و همه چیز رو دوست داره تجربه کنه، نمیشه گفت حالا ی بار برو کراک بکش، ببین چیه، بعد دیگه نرو سمتش اما میشه بهش اجازه داد ی بار قلیون بکشه و خودش متوجه بشه ک اشتباهه ( البته قبلش باید زمینه ش باشه هاا، مثلا کلی گفته باشیم ک بده و جیزه و ... :دی ) <-- اگه اشتباه می کنم، بگین ک اصلاحش کنم ![]() نقل قول: جانا سخن از زبان ما می گویی ... : (( |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۶:۵۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
این قانون My roof, my rouls حیلی خوب است ...الان شده قانون هر خانواده صلاح دید خانواده بغلی برای بچشون ...
الان ما اکثر بچه های فامیلمون تبلت دارند ... دختر خالم 11 سالشه تبلت دارد!!!!!!!!!!!!!! اول یکیشون می خرد .. بعد دومی و بعد ... اکثر پدر و مادر ها الان وقتی می بینن بچه همسن فرزندشون یک وسیله ای خریده سریع می روند برای بچه ی خودشون هم می خرند ... مبادا عقده ای نشود ... همه تابع جو جامعه ... نمی دونن عقده ای نشود مثلا 100 تا چیز دیگر می شود ... بعد دختر 14 ساله کارش به جایی می رسد با 4 تا پسر در لحظه sms بازی می کند!!!!!!!!!! بعد باباش بفهمد خون به پا می کند ... کی این وسط مقصر است؟؟ خود همین پدر ... بعد افت تحصیلی می کند ... کی شاکی می شود ؟؟ کی مقصر است؟؟؟ بابا من تا سال دوم دانشگاه لپ تاپ نداشتم ... این ها الان تو دبستان همه چی دارند |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
نقل قول: خانواده همزمان ک امکانات رو در اختیار بچه گذاشته، نتونسته فرهنگ استفاده رو براش جا بندازه ... البته اگه در کنارس عقل و شعوری برای بچه هم متصور باشیم، بچه هم مقصره! |
|||
|
|
۱۷:۱۴, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۷:۱۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
نقل قول:البته اگه در کنارس عقل و شعوری برای بچه هم متصور باشیم، بچه هم مقصره!دقیقا .... بچه فطرتا می فهمد مثلا حجاب خوب است ... به عینه دیدم ... بچه کوچک هم متوجه می شود ... ولی وقتی مادرش اصلا اهمیت نداد و مدام لباس های خیلی باز تنش کرد ...به مرور دیگر بچه میلش تغییر می کند ... مثلا پیکی از پسر های فامیلمون ... هفت سالش بود gta بازی می کرد ... با آنها صحنه های جنسی و خشونت آمیز ...هر چقدر هم گفتیم ...کو گوش شنوا ... برادرش از 4 سالگی فقط psp بازی کرد .. بچه 5 سالش شده به من میگه این طرف اسمش جنه تو بازی... آدم بیشتر بکشه شاخ در میاره و بال می زنده می شود جن شیطانی ![]() ![]() ![]() ![]() بعد می گیم بگذارید ورزش کنند... میگذارندشون کلاس مختلط !!!!!!!!!!!! خوب این بچه شعوری براش می ماند؟؟؟ خانواده مذهبی.... پدرش مداح هست ... ولی خوب ... اصلا پدر و مادر بی فکر، شعوری گذاشتن واسش بماند؟؟؟ این چه می شود؟؟؟ بعد می گویند زمانه بد شده ... چرا پسرم دختر بازی می کند!!!!!!!!!!!! چرا دخترم بی حیا شده و راحت با پسر ها بگو و بخند دارد!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
السا جون!
علم داره به سرعت پیشرفت میکنه... همه مامان و باباها که نمیتونن پا به پای بچه هاشون همه چیزو یاد بگیرن و همه کار با اینترنت و موبایل یاد بگیرن، بعد به بچه ها تازه فرهنگ استفاده اش رو یاد بدن... بچه های این دوره و زمونه تا میگی ف میرن فرحزاد... فرصت نمیدن به والدین که اونا هم بخوان چیزی یاد بگیرن که فرهنگشو به بچه ها یاد بدن... در مورد قلیون و اینا... عزیزم با دست خودت بچه ات رو نابود نکنیا!!! اگه دیدی طرف قلیون هم رفت، حتی وقتی گفتی جیزه، صبر جایز نیست... یه دونه بخوابون تو گوشش (شوووخی کردم. اشاره به اون جوکه که اگه بابایی رفت تو اتاق دید بچه اش داره به دسکتاپ نگاه میکه معطل نکنه و یه دونه بخوابونه تو گوش بچه)بی مزه ترین کار دنیا اینه که جوک ها و شوخی ها رو توضیح بدی... اما از قرار معلوم مجبورم... والا... بعضی چیزا امتحان کردن کوچیکشم خطرناکه عزیزم... من وقتی خواستگار برام میومد، حتماً ازش میپرسیدم مشروب خورده یا نه! یکی دوتاشون گفتن یه بار خوردن و خوششون نیومده و دیگه هرگز نخوردن و یا امتحانی خوردن... حالا اگه تو جوی گیر کرد که امتحانی یا تو رودربایستی یا محض خنده یه قالب کرک خوردن (واحد کرک رو نمیدونم) اونوقت من چه خاکی بر سر بریزم؟؟؟ در مورد بچه هم همینه... بچه ها باید یاد بگیرن اگه همه افتادن تو چاه لزومی نداره من تو چاله بیفتم که هم بتونم دربیام و هم یه شمایی از چاه رو امتحان کرده باشم... واقعاً پدر و مادر شدن خیلی سخته... وقتی بچه بودیم که نمیفهمیدیم و پوست مامان و بابای بیچاره مون رو کندیم... حالا دیگه بیچاره ما با این بچه ها!!! کلاً سخته... |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
نقل قول: خب مامان ک نشدم ببینم چقدر سخته، اما فکر کنم الان من دارم از دید اون بچه نگاه می کنم، شما از دید مامانش ![]() نقل قول: بخاطر همینه ک میگم باید ب بچه یاد داد هر چیزی رو نباید سمتش رفت، حتی اگه شرایط برات مهیا باشه ... نقل قول: حتی ی بار ؟؟ عوارض قلیون ک مثل کراک نیست آخه! نقل قول: خب تیپ شخصیتی آدم ها متفاوته ... مثلا درباره خودم بگم، بچه ک بودم، وقتی می خواستن قانعم کنن ک وقتی اتو داغه نباید بهش دست زد، اگه بهم می گفتن ک جیزه ... دست نزن ... دست نزن ، خب من کار خودم رو می کردم! اما مادر من ، اولش اتو رو ک سرد بود، دادن دستم ... ب همه جاش دست زدم، خب دیدم ک خبری نیست .. بعد اتو رو زدن ب برق، دستم رو گرفتن جلوش، دیدم ک دارم کم کم گرماش رو حس می کنم بعد ک داغ تر شد، چندقطره آب ریختن روش، اون بخار شدنش رو دیدم ... بعد برام توضیح دادن ک اگه دست بزنی ..... بعد دوباره گذاشتن اتو سرد بشه، دوباره دادن دستم، دیدم ک نمیسوزونه .... بنده خدا پیر شدن سر بزرگ کردن من :دی فکر می کنم این که ی بچه ای رو محدود کنید و نذارید بره سراغ خیلی از چیزها ب حاطر اینکه شما مطمئنید ک اشتباهه، میشه اون حالت اول ک مدام بهش بگین جیزه ... جیزه ... دست نزن ... خب اون ک نمیدونه اشتباهه! یا باید توجیهش کنید ک میشه همون فرهنگ سازی، یا باید شرایط امتحان کردن رو براش مهیا کنید و کم کم متوجهش کنید ک این کار اشتباهه، ک بازم میشه فرهنگ سازی ![]() باید ی جوری قانع بشه اون بچه و این قانع شدن معمولا فقط ب حرف نیست ... ی کوچولو تجربه در کنارش لازمه ... نقل قول:قضیه همینه ک میگن تربیت بچه از زمان ب دنیا اومدنش نیست، از زمانیه ک مادر و پدرش دارن بزرگ میشن، تربیت اون بچه هم شکل میگیره ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی درباره ی دعاوی خانوادگی | vakilara | 0 | 959 |
۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vakilara |
|
| دینداری خانوادگی ( مهم و کاربردی) | مصطفي مازح7610 | 1 | 1,398 |
۱۷/آذر/۹۲ ۱۳:۴۳ آخرین ارسال: یاســین |
|
| *آسیبهای خانوادگی در آخرالزمان * | mohammad reza | 0 | 1,346 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۶ آخرین ارسال: mohammad reza |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)