تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قتل خانوادگی ناموسی:چه باید کرد؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
ﭘﺪﺭﯼ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺩﺧﺘﺮ ۱۸ ﺳﺎﻟﻪﺍﺵ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ
ع.ن ﺩﺧﺘﺮ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻧﯽ ۱۸ﺳﺎﻟﻪ، ﺍﻫﻞ ﺷﻬﺮﮎ ﺣﺴﻦﺁﺑﺎﺩ ﮐﻨﮕﺎﻭﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺩﻭﺳﺖ
ﭘﺴﺮ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﺪﺭ ﺧﻮﺩ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪﻩ ﺷﺪ.
ﻫﺮﺍﻧﺎ، ﻭﺏﺳﺎﯾﺖ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻓﻌﺎﻻﻥ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺍﯾﻦ ﻗﺘﻞ ﺭﻭﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺳﻮﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺟﺎﺭﯼ ﺭﺥ
ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺟﺴﺪ ع.ن ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻼﺱ ﺩﻭﻡ ﺩﺑﯿﺮﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻃﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺩﺭ ﭘﺰﺷﮑﯽ
ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﻋﺼﺮ ﺭﻭﺯ ﯾﮏﺷﻨﺒﻪ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﺧﺮﺩﺍﺩﻣﺎﻩ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﺳﭙﺮﺩﻩ ﺷﺪ . ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﻫﻢﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎﯼ
ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺍﺳﺖ.
ﯾﮏ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﺮﺍﻧﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﭘﺪﺭ ع ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻓﺮﮐﺶ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﻬﺮ ﺗﺎ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺭﺍ
ﺟﺎﺑﻪﺟﺎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻫﻢ ﻧﺒﻮﺩ.
ﺑﻪﮔﻔﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﺁﮔﺎﻩ، ﺍﯾﻦ ﭘﺪﺭ ﺗﻬﺪﯾﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺖ، ﺩﺧﺘﺮ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺧﻮﺍﻫﺪ
ﺭﺳﺎﻧﺪ.
ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﮔﺰﺍﺭﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻦﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪﻫﻨﮕﺎﻡ ﻣﺮﮒ ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ
ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽﺩﺍﺩ ﭘﺪﺭ ﻭﯼ ﺣﺘﯽ ﻗﺼﺪ ﺧﻔﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﺍﻣﺎ ﺁﺛﺎﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺑﺪﻥ ﻭﯼ
ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺷﺖ.
ﭘﺪﺭ ع.ن ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ : ‏« ﺷﻨﺒﻪ ﺑﻮﺩ، ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﮐﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ . ﺧﺒﺮﺩﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ
ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﺶ ﻭ ﭼﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ . ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ ﻭ ﻓﺸﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﻧﯿﺰ ﺑﺎﻋﺚ
ﺷﺪ ﺗﺎ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﻫﻢ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺿﺮﺑﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩﯼ ﺑﻪ ﺑﺪﻧﺶ ﺯﺩﻡ. ﻗﺼﺪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺑﺎ
ﺭﻭﺳﺮﯼﺍﯼ ﮐﻪ ﺩﻭﺭ ﮔﺮﺩﻧﺶ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﺧﻔﻪﺍﺵ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺿﺮﺑﻪ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ .‏»
ﺍﯾﻦ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﺩﺭﺳﺖ ﭘﻨﺞ ﺭﻭﺯ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﺟﻮﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﺖ ﺟﺎﻡ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺭﺿﻮﯼ ﺭﻭﯼ ﺩﺍﺩ . ﺩﺭ
ﺍﯾﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻧﯿﺰ ﭘﺪﺭ ﺑﺪﺑﯿﻨﯽ ﺑﻪﺩﻟﯿﻞ ﺳﻮﺀﻇﻦ، ﺩﻭ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺑﻮﺩ. ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺩﺳﺘﮕﯿﺮﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ
ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ‏«ﺁﺑﺮﻭﺭﯾﺰﯼﻫﺎ ‏»ﯼ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺶ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ.
ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﻧﯿﺰ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ع.ع ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﮎﻫﺎﯼ ﺍﻃﺮﺍﻑ ﺍﺭﻭﻣﯿﻪ، ﺩﺧﺘﺮﺵ م ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ
‏«ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﻭ ﺍﺧﻼﻗﯽ‏» ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﺎﻧﺪ.
ﻗﺘﻞ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ، ﺑﻪ ﺍﺭﺗﮑﺎﺏ ﺧﺸﻮﻧﺖ ‏(ﺍﻏﻠﺐ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ‏) ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺮﺩﺍﻥ
ﺧﻮﯾﺸﺎﻭﻧﺪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﻥﭼﻪ ‏« ﻟﮑﻪﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﺷﺮﺍﻓﺖ ﻭ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﯽ‏» ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ
ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ.
ﮐﺮﺩﺳﺘﺎﻥ، ﺧﻮﺯﺳﺘﺎﻥ، ﺁﺫﺭﺑﺎﯾﺠﺎﻥ، ﺍﯾﻼﻡ، ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ، ﺳﯿﺴﺘﺎﻥ ﻭ ﺑﻠﻮﭼﺴﺘﺎﻥ، ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ، ﻫﻤﺪﺍﻥ، ﻓﺎﺭﺱ ﻭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ
ﺍﺳﺘﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﻗﺘﻞﻫﺎﯼ ﻧﺎﻣﻮﺳﯽ ﺩﺭ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺥ ﻣﯽﺩﻫﺪ.
ﻣﻨﺒﻊ: ﺭﺍﺩﯾﻮ ﺯﻣﺎﻧه

بارها و بارها ازین خبر ها شنیدیم....بارها و بارها دیدیم مردم با دیدن اینا به اسلام توهین میکنند انگار اینکار مورد تاییده...چه باید کرد؟
صاحب یه منبع اطلاع رسانی معتبر بشیم اونم بین همین توهین کنندگان و غلط باوران.
با همون منبع اعلام کنیم که این عمل رو محکوم می کنیم.
توجه کنید که این منبع اطلاع رسانی نباید دولتی یا حکومتی باشه، باید کاملا مردمی باشه.
اون قانون 630 مجازات اسلامی حال منو خراب میکنه .Confused. اصلا نمیفهممش .

الان مثلا پدری کرد و غیرت نشون داد . ؟این الان شد پاک کردن لکه ی ننگ ؟

دستش درد نکنه . درس عبرت شد.Confused
نمیخوام قضاوت کنم....
ولی...
ولی کاش قبل از اینکه دخترشو بکشه
یه بار با تمام وجود بغلش میکرد...یه بار ازش میپرسید: چیکار میکنه؟
حال و روزش چطوره؟
کاش با دخترش رفیق بود
کاش انقدر با دخترش صمیمی بود که هییییچ پسری نتونه از راه به درش کنه....
دخترا خیلی به محبت پدرشون نیاز دارن
یک سوال؟

مگر دختر این سنی میل و احساسی هم داره؟

شاید خبر دروغه ، نه؟
(۸/خرداد/۹۳ ۲۱:۵۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]یک سوال؟

مگر دختر این سنی میل و احساسی هم داره؟

شاید خبر دروغه ، نه؟

معکوس زنیه .کسی جدی نگیره Dodgy

*********************************************************************************

من الان یه سرچ کردم .چه خبره تو بعضی شهر ها . مگه شکلاته ، که همینجوری میکشن .

پدری و برادری یا شوهری بلد نیستی بکنی ، با کشتن الان چی رو میخوای ثابت کنی ؟
یه سری عرضه ندارن ، با این جور کار ها میخوان بگن ته غیرت هستن .

خدا یه عقلی به این جماعت بده .
(۸/خرداد/۹۳ ۲۲:۰۳)SkyGirl نوشته است: [ -> ]معکوس زنیه .کسی جدی نگیره Dodgy

*********************************************************************************

من الان یه سرچ کردم .چه خبره تو بعضی شهر ها . مگه شکلاته ، که همینجوری میکشن .

پدری و برادری یا شوهری بلد نیستی بکنی ، با کشتن الان چی رو میخوای ثابت کنی ؟
یه سری عرضه ندارن ، با این جور کار ها میخوان بگن ته غیرت هستن .

خدا یه عقلی به این جماعت بده .

نخیر معکوس زنی نبود

میخوام بگم اگر کسی گفت دختر تو سن 18 سالگی بچس و درس و از این حرفای شبه روشنفکری .....

بله

باید از قانون گذار گله کرد بابت قانون مسخره مدارس شبانه

باید شیرین عبادی ها رو نفرین کرد که جنس زن رو نمیشناسن

و همچین خبرگزاری های فتنه گر که فقط به فکر رنک هستن و بس

اگر جوابی دارید بدید

فرار نکنید
واقعا،الان سن دوستی تو دخترا انقدر پایین اومده که اگر سن ازدواج پایین بیاد برای این مدل دخترا خیلی خیلی بهتر و درست تره از دوستی...اصلا درسته!اما اقای عبدالرحمن نمیشه تعمیم هم داد....دختراییو میشناسم که به واسطه ی مذهبشون دوست پسر نداشتن،اما حتی اگر مذهب نداشتن بازم ازدواج به اون معنی که شما میدونید براشون زوده چون تمایلی ندارن....من بشخصه با اینکه پدر و مادرم اصلا در این بحث نبودن دبیرستان بارها و بارها کابوس ازدواج رو دیده بودم!نمیشه برای همه نسخه پیچید.....اما اگه کسی میخواد دوست بشه،ازدواج بکنه بهتره....به شرطه ها و شروطه ها....

بحث ازدواج در سن پایین به این دلیل گاهی رد میشه که:
هدف دخترا و پسرا تو دوستی متفاوته،نمیگم بد و خوب،متفاوته!دخترا بار عاطفی دوستی براشون مهمه و پسر ها چیز دیگری
و برای دخترا،اگر بددن رفع نیاز عاطفی مجبور شن بار زندگی زناشویی رو به دوش بکشن،عذر میخوام...فرقی با تجاوز نداره براشون...آقایون زیادی هستن که به قدری با شعور و فهمیده هستند که این طور رفتار نمیکنن....ولی ترس خانواده ها از همینه غالبا....که بجز مسولیت پذیر نبودن بچه ها،ازین لحاظ اسیبی به دختر برسه که قابل جبران نباشه.
اسپم بود اما چون دیدم سمت و سوی تاپیک داره عوض میشه گفتم که...
نقل قول:خیر معکوس زنی نبود

میخوام بگم اگر کسی گفت دختر تو سن 18 سالگی بچس و درس و از این حرفای شبه روشنفکری .....

بله

باشه شوهرش بدن . منتها کسی که به دلش بشینه.نه با زور و رسم و رسوم قبیله ای .

نقل قول:باید از قانون گذار گله کرد بابت قانون مسخره مدارس شبانه
باشه گله کنید . چه ربطی داره . Huh

نقل قول:باید شیرین عبادی ها رو نفرین کرد که جنس زن رو نمیشناسن

و همچین خبرگزاری های فتنه گر که فقط به فکر رنک هستن و بس

اگر جوابی دارید بدید

فرار نکنید

خدا شیرین عبادی رو عمر بده که هست که چپ و راست تو تاپیک ها ازش اسم میبری. Smile.نبود به کی میخواستید گیر بدید سیمون دو بووار مرحومه لابد Wink

این الان چه ربطی به بحث ما داشت. دختره رو میخوان مثلا 17 سالگی شوهر بدن .از پسره خوشش نمیاد . بعد از یکی دیگه خوشش میاد و یواشکی باهاش دوست میشه، چون جراتشو نداره به خانوادش بگه . الان این بیچاره رو باید کشت ؟؟؟

قبیله ای تصمیم میگرن بیچاره مجبوره تن بده، بعد تو زندگی کم میاره ، یکاری میکنه ، میان مردان با غیرت میکشنش .

خودسوزی تو یه شهری هم چند وقت پیش تو یه روزنامه خوندم .که تعجب کردم .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
متاسف شدم....چطوری دلش اومد؟Sad
بحث ازدواج شدایکاش جوتوفرهنگ ماایرانیهاوخونواده هامون جوری بودکه اگه دخترتمایل به ازدواج داشت راحت میتونست به خونوادش بگه...حتی گزینه معرفی کنه....
چراآخه؟
الان اینجوری خوب شد؟
4تارسانه ی خارجی دنبال کنه این اخباروچی درموردمافکرمیکنه آخه؟!
یاعلی...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع