کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وقتی توی مواقع حساس عصبانی میشی چیکار میکنی؟؟
۱۸:۲۵, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
نیمدونم براتون پیش اومده یا نه
بعضی جاها که توی یک مراسم یا.... جایی هستی موردی پیش میاد که باعث شده واقعا جوش بیاری
بدبختی اش هم اینه که هیچ جوره نه میتونی کاری کنی نه چیزی بگی
تواین جور موقعیت ها چیکار میکنی؟؟
مثلا من یه بار رفتم نماز جمعه(البته ریا نشه!!!)Big Grin
بین دوتا نماز ؟آقا یکی ازین مسئولین شهرمون اومد شرو کرد به سخنرانی داشت از رو متن میخوند
و چیزایی رو که احداث کرده بود داشت نام میبرد ینی من تا حد قلقل کردن آب جوش درجه ام رفت بالاBig Grin
حالا این من باب شوخی بود Wink
ولی اگر در شرایط مشابه بالا قرار بگیری و یه چیزی باعث عصبانیتت بشه
راه کارتون چیه؟؟؟

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، MohammadSadra ، zahra11 ، السا ، aakbarib ، مجنون العباس ، حوریه سادات ، أین المنتظر ، Hadith ، mahdy30na ، soora ، شیدا ، یا ابوالفضل

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۲, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
من اگه دوست نزدیکم باشه حتما چنان بلایی سرش میارم که نگو و نپرس

و کلا چون آدم برون گرایی ام رنگ رخسارم همه چی رو داد و بیداد میکنه ...

ولی اکثر مواقع صبر میکنم و این خیلی برام گرون تموم میشه چون تا 2هفته پیش خودم میگم چرا نزدم داغونش نکردم بای اونجا اینکارو میکردم و 11 تا حرف دیگه که کلا زندگیمو تحت تاثیر قرار میده ( من نمیدونم با این مشکل چجوری کنار بیام ) دوستان اگه راهکاری میدونن ارائه بدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، Hadith ، mahdy30na ، حوریه سادات ، شیدا
۲۱:۴۹, ۱۹/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا
میگیم درمواقع حساس
ولی درمواقع غیرحساس هم انسان عصبی میشه
ولی سعی کنیم اون لحظه اون محیط روترک کنیم ودرنهایت طرفمون خودش پشیمون میشه وعذرخواهی میکنه(البته اگه تقصیر باطرف مقابل باشه)
یه موقع هم مقصر خودماهستیم که باعث عصبانیت طرف مقابل میشیم دراین مواقع باید یاطرف مقابل روقانع کنیم وبه آرامش دعوت کنیم وسکوت کنیم

من اگه درمقابل طرف مقابلم مقصرباشم حتماعذرخواهی میکنم وسکوت میکنم تاعصبانیت شخص ازبین بره
ولی اگرطرف مقابلم مقصر باشه وازحرفش کوتاه نیادبه شدت دلم میشکنه ودوست ندارم بحث روادامه بدم

امروز ازدسته یکی ازدوستای صمیمی ام ناراحت شدم
نمیدونم بهش چی بگم
ولی شایداومد این ارسال منوخوند
میخوام بهش بگم توکه برای من بهترین دوست وهمانندخواهربودی چرادرمقابل سوال هایم جوابی ندادی که حداقل دلم آروم بشه بچه جانBlush

فقط توعصبانیت تصمیم نگیریم
صلوات

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bamdaad ، السا ، Hadith ، mahdy30na ، حوریه سادات ، شیدا ، عشقم کربلا
۱:۵۱, ۲۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۱:۵۴ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله..
من قبل از اینکه بیام عضو فعال این تالار بشم،وقتی عصبانی می‌شدم واکنش آنی نشون می‌دادم! (جواب‌های مؤدبانه ولی تند!!!)
اما مسئولیتی که این سه سال اینجا داشتم،باعث شد یاد بگیرم در مواقع عصبانیت،سکوت کنم،خودم رو جای کسی که عصبانیم کرده بذارم،براش شرایط بدی متصوّر بشم و بعد واکنش نشون بدم.
وقتی هم که از دست کسی مکرّراً عصبانی و ناراحت بشم،کم کم ازش دور میشم.
توی اون شرایط خاصی هم که گفتید،معمولاً ناراحتیم رو بروز نمی‌دم،اما بعد حتماً با اون شخص صحبت می‌کنم.(البته اگر بحث حق و آبروی کسی باشه،ناراحتیم رو با اعتراض آنی به شخص بروز می‌دم.)
البته هنوز در مسیر یادگیری‌ام،چون پیش اومده که اینجا هم خیلی عصبانی بشم و نتونم خودم رو کنترل کنم،ولی این تلاش،یکی از برکات تالار برای من بوده و هست!Smile

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، ساجد ، help me ، حوریه سادات ، شیدا ، soora ، السا
۵:۰۴, ۲۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
اول بگم همه دوستانی که پیش از من نوشتن ،چقدر زود عصبانی میشن و زودی جواب میدن که طرف اشهدشم بخونهDodgy
حالا: من عصبانی بشم که کم پیش میاد ، اینقدر صبر میکنم که خودم یادم میره . ولی مواقعی از کسی انتظار نداشته باشم یازم سکوت میکنم ولی طوری که طرف خودش متوجه بشه ولی در جوابش دوباره همون روال سابق که اصلا انگار چیزی پیش نیودمد.
بهترین چیز بنظم صبر میتونه باشه - اینم بگما همچین از شیره جونت میخوری که نگو ولی از اون طرفم توان صبرت میره بالا.Blush
حالا امتحان کنین ببینین چطوریا میشه.
یکی از همکاران هم نوشتن سادات زود جوش میارنBig Grin ما که تو فامیل هرچی سید داریم ( کم هم نیستن ) کمی تا نیمه ابری زود تند میشن.واسه شما هام همینطورین؟
حالا شما اینجوریم فکر کنین اون طرف وقتی باعث عصبانیت شما میشه ایا عمدیه یا ناخواسته: اکه عمدیه که واگذارش کنین به خدا ولی اگه عمدی نبود و ناخواسته فقط صبر کنین و یکمم نگاهش کنین در حدی که ناراحت نشه . اینم نتیجه داده .Smile

در اخر :
وَكَأَيِّن مِّن نَّبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُواْ لِمَا أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَمَا ضَعُفُواْ وَمَا اسْتَكَانُواْ وَاللّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ
چه بسيار پيامبرانى که مردان الهى فراوانى به همراه آنان جنگ کردند! آنها هيچ‏گاه در برابر آنچه در راه خدا به آنان مى‏رسيد، سست و ناتوان نشدند (و تن به تسليم ندادند)؛ و خداوند استقامت‏کنندگان را دوست دارد.
ال عمران 146Heart

التماس دعا-
روز جمعه ای دل هوای یار دارد. Confused

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، help me ، حوریه سادات ، شیدا ، Hadith ، السا
۱۶:۳۴, ۲۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
نقل قول:یکی از همکاران هم نوشتن سادات زود جوش میارن[تصویر: biggrin.png] ما که تو فامیل هرچی سید داریم ( کم هم نیستن ) کمی تا نیمه ابری زود تند میشن.واسه شما هام همینطورین؟

عه خب پس اشتباه نمیکردمBig Grin
آره دیگه دست خودمون نیستBlush

نقل قول:وَكَأَيِّن مِّن نَّبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُواْ لِمَا أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَمَا ضَعُفُواْ وَمَا اسْتَكَانُواْ وَاللّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ
چه بسيار پيامبرانى که مردان الهى فراوانى به همراه آنان جنگ کردند! آنها هيچ‏گاه در برابر آنچه در راه خدا به آنان مى‏رسيد، سست و ناتوان نشدند (و تن به تسليم ندادند)؛ و خداوند استقامت‏کنندگان را دوست دارد.
ال عمران 146[تصویر: heart.png]

نقل قول:روز جمعه ای دل هوای یار دارد. [تصویر: confused.png]

RoseRoseRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، شیدا ، السا
۱۷:۳۴, ۲۰/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۳ ۱۷:۳۴ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #16
آواتار
تو این مدت با چه دیووونه ها و جانی هایی تو تالار سروکار داشنیم خبر نداشتیم Big GrinBig GrinBig Grin
والااااWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، عشقم کربلا ، Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا