کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی ازدواج
۲۳:۰۷, ۱۰/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۵:۱۱ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و تبریک ایام مبارک ماه پرفیض و رحمت شعبان خدمت همه دوستان!!!

این روز ها هر کجا می روی صحبت ازدواج است !! خدا را شاکریم که میبینیم به حول و قوه الهی !! پس از فرمایش رهبر معظم انقلاب شکر خدا میزان ازدواج رو به افزایش است! اما نکته مهمتر از ازدواج حفظ حریم خانواده است که بخشی از آن به قبل از ازدواج برمی گردد!!

به نظر برخی روانشناسان برخی مشکلات هست که در صورت ازدواج هم برطرف نمی شود و حریم خانواده را با مشکلات و موانعی رو برو می سازدکه اهم آنها عبارتند از :

1-افرادی که سوء ظن دارند و از این بیماری روانی رنج می برند چه زن و چه مرد برای ازدواج مناسب نیستند !!!از این افراد دوری کنید!! ندرتا افراد میتوانند از دام این بیماری خلاص شوند و اکثرا بد گمانی و چک کردن مدام همسر را بیماری تلقی نمی کنند و بنابراین به فکر درمان هم نیستند!!!

2- افرادی که پول دارند و نمی توانند خرج کنند!!! این بیماری بیشتر در بین آقایون شایع است و از اون جایی که بیشتر مدیریت اقتصاد خانواده به عهده مرد هست، زندگی با چنین افرادی محکوم به فناست!!!!!

3-افراد خشن و پرخاشگر که هر زمان حرفی یا عملی مخالف میلشان ببینند بلافاصله عکس العمل فیزیکی یا رفتاری خشونت آمیز بروز دهند!! به خصوص کسانی که برخورد فیزیکی میکنند قابل تحمل نیستند و زندگی با چنین افرادی محکوم به فناست!!

4- افراد بی احساس و بی عاطفه !!!!یا کسانی که احساس دارند ولی نمی توانند بروز دهند زندگی سخت و توام با مشکلات بسیار دارند!! چنین افرادی غالب مواقع فراموش می کنند همسر دارند!!!!!

از یاسین عزیز و همچنین آفای املشی خواهش می کنم در صورت وجود ایراد در پست فوق زحمت تصحیحش رو بکشند!!!

و دوستان هم لطف کنند موارد دیگری که به ذهنشون می رسه مشارکت کنند!

لازم به ذکر است هدف ایجاد تاپیک پیدا کردن راهکارهای عملی و مفید در جهت استحکام و حفظ اصلی ترین نهاد بشری یعنی

خانواده است!
حتما دوستان در اطراف و نزدیکان خود به مواردی بر می خورید که بنا به دلائلی خانواده با چالش های جدی رو به رو می شوند یا خدای ناکرده طلاق!! اگه براتون مقدوره یا در جریان هستید اون موارد رو به صورت جزئی و موردی بیان کنید!

امید است با کمک شما بتونیم به یه فرمول مشترک جهت حفظ زندگی در این دوره برسیم!!!ان شاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، شیدا ، azade ، السا ، Havbb 110 ، aakbarib ، عبدالرحیم ، Asma ، aaaaa ، ضحی ، اسکای ، مجید املشی ، اميرمهدي ، یاســین ، حضرت عشق ، nasimesaba ، mahdy30na ، مجنون الحسین ، جویای حقیقت ، ساجد ، Agha sayyed ، fafa* ، mofa ، ترنم
۲۳:۵۱, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
من یه نصیحت برای همجنسای خودم دارم، البته با اجازه زهرا خانوم...
بالا غیرتاً مادامی که میخواین عروسک بخرین و دلتون کادوی ولنتاین میخواد و پز مانتوهای ماه به ماه و کیف و کفشتون رو به دوستاتون میدین، هرگز پسرای مردم رو بدبخت نکنین...
دخترا این توانایی رو دارن که حتی 14 سالگی هم بزرگ و عاقل باشن...
اما اگه نخوان از یه دختر 5 ساله هم میتونن نادون تر باشن...
نترسین اگه عاقل شدین و خواستین بروز بدین که عاقلین...
مردم بیشعوریشون رو با چه افتخاری فریاد میزنن، اونوقت آدمای عاقل این دوره و زمونه از بروز عقل و شعورشون واهمه دارن...

بازم از زهرا خانوم بابت این موضوع تشکر میکنم و واقعاً حرفاشون رو هم تایید میکنم...
راستی...
با پسر سوسول که بلد نیست 4 تا سیم برق لوستر رو وصل کنه یا 4 تا واشر بلد نیست عوض کنه، هرگز ازدواج نکنین...
با کسی ازدواج کنین که اگه به نون شب محتاج شدین بره فعلگی کنه...
نه این که بره دم در خونه باباش گریه کنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Eve ، aakbarib ، Asma ، Havbb 110 ، ضحی ، مجید املشی ، اميرمهدي ، یاســین ، nasimesaba ، azade ، mahdy30na ، السا ، مجنون الحسین ، fiftynine ، جویای حقیقت ، fafa* ، بیداری12 ، mofa ، لیلا
۲۳:۵۸, ۱۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
قسمت عروسکشو فاکتور بگیرید لطفا ؛-)
خارج از شوخی:حدالامکان با کفو خودتون از لحاظ مالی و فرهنگی ازدواج کنید....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، aakbarib ، Asma ، ضحی ، یاســین ، nasimesaba ، azade ، مجنون الحسین ، fafa* ، mofa
۰:۱۳, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
پول و میشه بدست آورد، اما اخلاق داشتن دو طرف خیلی مهمه، اینکه بگیم بریم سر خونه زندگی اخلاق طرف درست میشه امکان نداره...
از نظر اعتقادی و فرهنگی یاید بهم بخورن ، در غیر این صورت بعد ها دچار مشکل میشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، aakbarib ، Asma ، ضحی ، یاســین ، zahra11 ، nasimesaba ، azade ، السا ، مجنون الحسین ، جویای حقیقت ، fafa*
۲:۱۵, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۳ ۲۳:۵۸)Eve نوشته است:  حدالامکان با کفو خودتون از لحاظ مالی و فرهنگی ازدواج کنید....

چشمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، یاســین ، Eve ، nasimesaba ، fafa*
۱۵:۲۶, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
خدمت دوستان عرض کنم! ازدواج خودش یه جور موفقیت هست! به هر حال شخص به مرحله ای پا میذاره که اصطلاحا به اون گفته می شه سر و سامان گرفتن! ولی وقتی می شه گفت ازدواج موفقیت آمیزه که ثبات داشته باشه و طرفین از بودن با هم احساس رضایت داشته باشه ، از نبود هم احساس نارضایتی!!!! ازدواجی که نا مناسب باشه یا منجر به طلاق بشه که ازدواج نیست بلکه اشتباه هست!!!

الان در خویشاوندان ما زوجی هستند که پس از 9 سال زندگی مشترک در شرف طلاق هستند! از اون جایی که مادر بنده رو قبول داشتند دو طرف با ایشون صحبت کردند!

خانمه: اصلا دیگه ادامه زندگی برام ممکن نیست همسرم مرد هوسبازیه و هیچ امیدی به بازگشتش ندارم و نیازهای منو ارضا نمی کنه!!! و حتی تمام مدتی که تو خونس با موبایلش مشغول کار های کثیفش هست!!

آقاهه: حالم از همسرم بهم میخوره و هیج جور نمی تونم تحملش کنم! 14 سکه اش رو هم کنار گذاشتم تا بره پی کارش!! من دختر دیگه ای رو دوست دارم و می خوام زودتر از شر این خلاص بشم و با اون ازدواج کنم!!!

مادرم! تکلیف پسر 7 سالتون چی می شه!! ؟؟؟
خانمه: نوکرشم هستم ازش مراقبت میکنم!!
آقاهه:به من چه ؟ من تازه 32 سالمه و باید دنبال زندگی خودم باشم و هیچ کس نمی تونه بگه من باید به خاطر بچه از حقم کوتاه بیام!!

دوستان این زوج از نظر ظاهری به هم نمی خورند ! آقاهه 3 سال کوچکتر از خانمه است و قد بلند و خوش تیپ !! خانمه کوتاه و معمولی!!

چه راه حلی به ذهنتون می رسه؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، azade ، nasimesaba ، mahdy30na ، السا ، مجنون الحسین ، جویای حقیقت ، fafa* ، ترنم
۱۵:۳۳, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
اینکه زندگی نمیشه دیگه.....برای همین همه میگن با کفو خودتون در همه چیز ازدواج کنید.....بیچاره اون بچه که به گناه پدر مادرش میسوزه....)):
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، nasimesaba ، مجنون الحسین ، mofa ، aaaaa
۱۵:۳۷, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
چقدر ناراحت کننده
یه رمانی میخوندم از میلان کوندرا که توش یه اقایی از زنش کوچیکتر بود و بعد از مدتی که کمی از جوونی خانم میگذشت طرف فیلش یاد هندوستان میکرد
اونجا اقای نویسنده میگفت مردایی که با زنهای بزرگتر از خودشون ازدواج میکنن همیشه این حق رو به خودشون میدن که بعدا انتخاب دیگه ای داشته باشن.
مطمئن باشید این اقا اگه الان هم برگرده سر خونه زندگیش،40 سالش نشده دوباره میره.
مردی که به بچه اش رحم نکنه میخواد به دختر مردم رحم کنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، nasimesaba ، azade ، السا ، مجنون الحسین ، fiftynine ، جویای حقیقت ، fafa* ، mofa ، aaaaa
۱۶:۲۹, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:دوستان این زوج از نظر ظاهری به هم نمی خورند ! آقاهه 3 سال کوچکتر از خانمه است و قد بلند و خوش تیپ !! خانمه کوتاه و معمولی!!

چه راه حلی به ذهنتون می رسه؟؟؟

متاسفانه طلاق Confused

چون دختری که این اقا رو هوایی کرده هم پیدا کنه و صحبت کنه فایده هم نداره . این اقا دیگه مزه ی عشوه های خیابونی رو چشیده .

اگه هم بیاد دختر رو بگیره و دو همسره بشه با چیزایی که گفتید عدالت که سهله، خرج بچه ی اول رو هم شاید نده .

خانوم اول هم افسرده میشه.

شرمنده مهریه هم کمه ماکزیمم بشه 14 میلیون .
این خانوم اگه طلاق بگیره، از لحاظ ماذی (خانواده ی پدری) تامین هست ؟

حضانت بچه هم فرصت خوبیه که از این مرد هوسباز بگیره .بگه برو اون دختر رو بگیر. در عوض حضانت بچه رو بگیره . یه وکیل هم بگیره ، راه و چاهو نشونش بده .

بمونه ور دل اون دختر . شب دراز است و قلندر بیدار .

دیگه ببخشید زهرا خانوم ، این چیزا راه حل های اسکای هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، zahra11 ، یاســین ، nasimesaba ، mahdy30na ، رضوانه ، السا ، مجنون الحسین ، جویای حقیقت ، fafa* ، mofa ، aaaaa
۱۶:۳۶, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
وضع مالی خانم فاجعه آمیزه!! پدر نداره!! کم سواده! از لحاظ جسمی ضعیفه!! هنری هم بلد نیست!! فقط می تونم بگم که یه مادر دوست داشتنیه برای پسرش!!

یه برادرم داره که خودش هشتش گرو نهشه! خرج زن وبچش رو به زور میده!! شوهرش هم تا پارسال اوضاع مالیش جالب نبود امسال خوب شده که متاسفانه زده جاده خاکی!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، nasimesaba ، azade ، mahdy30na ، رضوانه ، السا ، مجنون الحسین ، جویای حقیقت ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]