|
**** چهار بانوی برگزیده تاریخ ****
|
|
۱:۰۶, ۱۱/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۳ ۱۰:۵۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب قصد دارم در این تاپیک ان شاء الله از چهار بانوی برگزیده عالم بگم ابتدا روایات عامه رو ذکر می کنیم رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: مردان زیادی به درجه کمال رسیده اند ولی از زنان، تنها چهار نفر کاملاند: آسیه ( همسر فرعون )، مریم ( مادر حضرت عیسی علیه السلام )، خدیجه و فاطمه. پیامبر در روایتی دیگر فرمودند: چهار زن سیده زنان عالم خودشان بودند مریم, آسیه, خدیجه و فاطمه و بالاترین آنها از حیث دوران فاطمه است. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: بهشت مشتاق دیدار چهار زن است: مریم بنت عمران (مادر حضرت عیسی علیه السلام)؛آسیه بنت مزاحم (زوجه فرعون) که در قیامت زوجه رسول خدا خواهد بود؛ خدیجه بنت خویلد زوجه رسول خدا در دنیا و آخرت؛ فاطمه بنت محمد صلی الله علیه و آله و سلم در احادیث چنین آمده است: در روز قیامت آسیه و مریم و خدیجه پیشاپیش فاطمه زهرا علیهاسلام راه میروند و فاطمه را مانند پیشقراولان، با احترام، به سوی بهشت میبرند. در تفسیر درالمنثور ذیل آیه 42 سوره آل عمران آمده است که پیامبر خدا فرمودند: شریفترین زنان جهان, مریم دختر عمران, خدیجه دختر خویلد, فاطمه دختر محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آسیه زن فرعون است. و روایات در این باره فراوان است... منابع: تفسیر المیزان، ج 19، ص 401. بحار الانوار، ج 43، صفحات 20- 37- 53. ___________________ ادامه دارد ان شاءالله... |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آسیه سلام الله علیها ![]()
در خردسالی موسی(علیه السلام) روزی ریش فرعون را گرفته و به شدت کشید و مقداری از آن را به سختی کند, در هر مرتبه فرعون قصد کشتنش را نمود و آسیه(سلام الله علیها) نمی گذاشت... این بانو سیده ای از سیدات بهشت و زنی یگانه از زنان جهان و در ایمان استوار بود. از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) منقول است: " در قیامت آسیه با هفتاد هزار حوریه با الویهای(بیرقهای) تسبیح به استقبال سیده النساء فاطمه زهرا(سلام الله علیها) می آید." در خصال صدوق آمده است پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند: " سه نفر یک چشم به هم زدن هم به وحی (ایمان به مبدا و معاد) کافر نشدند مومن آل فرعون, علی بن ابطالب(علیه السلام) و آسیه زوجه فرعون." |
|||
|
|
۱۱:۵۱, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آسیه ایمان خود را علنی کرد و فرعون آسیه(سلام الله علیها) را به چهار میخ کشید (لعنت خدا بر فرعونیان و ظالمین عالم... شرح ماجرا: آسیه زن فرعون از مردم بنی اسرائیل بود و در نهان موحد بود تا هنگامیکه فرعون ماشطه همسر حضرت حزقیل را شهید کرد. آسیه پرده از چشمش برداشته شد و دید ملائکه روحش را با تجلیل به آسمان می برند. در آن هنگام فرعون بر آسیه وارد شد. آسیه تاب نیاورد بر او بانگ زد و گفت وای بر تو ای فرعون تا چند بر خداوند تبارک و تعالی جرات می نمایی. فرعون گفت: مگر تو را جنون عارض شده مثل جنونی که بر ماشطه عارض شده بود. آسیه فرمود: مرا جنونی عارض نشده لیکن ایمان آوردم به خدایی که پروردگار من و تو و همه عالمیان است. چون فرعون آسیه را دوست می داشت خواست به لطایف الحیل او را از دین حق بازگرداند و هنگامیکه سخنانش افاقه نکرد مادرش را حاضر کرد و گفت دختر خود را اندرز ده و او را از این جنون بازآر. آسیه فرمود: من هرگز از دین حق موسویه دست برندارم مادرش گفت: فرعون سوگند خورده اگر از این اعتقاد بازنگردی تو را هلاک کند. آسیه فرمود: هرچه خواهد بکند من هرگز دست از ایمان خود برندارم.
|
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۱۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
زنده زنده پوستش را کندند ![]() بر حسب بعضی از تواریخ, فرعون قصابی را طلب نمود که آسیه را در برابر چشمش پوست بکند و سر ببرد آن قصاب شروع به این عقوبت سخت نمود. این وقت سکنه عالم بالا به فزع آمدند و بر حالت آسیه رقت کرده و نجات او را از خداوند تبارک و تعالی مسالت نمودند. از مصدر جلال ندا رسید آسیه کنیز من است و مشتاق لقای آقایش شده است, ببینید در حال احتضار چه می گوید, چون نگریستند شنیدند می گوید: پروردگار من, بنا کن خانه ای برای من در بهشت و مرا از فرعون و عمل او و این گروه ستمگر نجات ده. (تحریم, آیه11) گذار حضرت موسی(علیه السلام) بر محل شکنجه آسیه(سلام الله علیها) به روایت ثعلبی در عرایس, هنگامیکه آسیه در زیر سخت ترین شکنجه های فرعون بود موسی(علیه السلام) عبورش بر او افتاد با انگشت به سوی موسی اشاره کرد. یعنی می بینی در راه دوست چه می کشم و چگونه تلخی بلاها را می چشم. حضرت دعا فرمود و آن آلام از وی برداشته شد و دیگر از صدمات فرعونیان احساس دردی ننمود. پس در آنوقت قدری خندان شد و فرعون از خنده او به شگفت آمد و گفت این زن دیوانه شده! شهادت حضرت آسیه(سلام الله علیها) سبب شد پس از زمان اندکی یک میلیون و ششصد هزارنفر از لشکریان فرعون غرق شدند. (ریاحین الشریعه, ج2, ص272 الی275) |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آسیه در قرآن در قرآن مجید حداقل در دوجا به نام و نقش آسیه اشاره شده ، یکی از آنها در سوره قصص آیه 9 است که در رابطه با شفاعت از موسی بن عمران است که هنگام گرفتن وی از آب، فرعون خواست موسی را بکشد، ولی آسیه گفت: وقالت امرئت فرعون قرّت عین لی ولک لا تقتلوه عسی أن ینفعنا اونتخذه ولدا ... او را نکش ، او نور دیده برای من و تواست ، او به ما فایده می بخشد ، و ما وی را به فرزندی می گزینیم . مورد دوم در سوره تحریم آیه 11 است که فرعون برای بازگرداندن آسیه از ایمان به آیین موسی ، وی را زیر شکنجه گرفته بود،و او ازخدا می خواست که خداوند ، او را از اهل بهشت قرار داده واز عذاب وشکنجه فرعون و ستمگران دیگرنجات دهد. وضرب الله مثلاً للذین آمنوا امرأت فرعون اذ قالت رب ابن لی عند ک بیتاً فی الجنة ونجنی من فرعون ... |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آسیه(سلام الله علیها) شاخص صبر پیامبر اسلام (صل الله علیه و اله وسلم) آسیه را ، برای زنان صابر ، شاخص صبر و استقامت قرار داده ، فرموده است : هرگاه زنی در مقابل اخلاق و رفتار ناپسند شوهرش بسیار صبور و شکیبا باشد؛ به گونه ای که اگر نتوانست در او اثر بگذارد ، حداقل تابع اعمال ناشایست و کج رویهای او نباشد، خداوند اجر و پاداشی همانند اجر و پاداش آسیه به او خواهد داد. ....من صبر علی سوء خلق زوجها اعطاها مثل ثواب آسیة بنت مزاحم |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۹ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
آسیه(سلام الله علیها)؛ زنی که پیامبر به او سلام می رساند آسیه(سلام الله علیها) زنی ست که پیامبر اکرم به او سلام رساند و حامل این سلام پیامبر ، خدیجه کبری بود؛ سلامی که سراسر برکت ورحمت است . معاذ بن جبل ـ از اصحاب پیامبر اسلام (صل الله علیه واله وسلم) می گوید: حضرت خدیجه (سلام الله علیها ) در بسترمرگ بود. پیامبر به ایشان فرمود: ای خدیجه ، گویا از سختی قرار گرفتن در بستر مرگ ناراحتی ، و حال آنکه خداوند در سختیها خیر کثیر قرار داده است . ای خدیجه ، هنگامی که به سرای جاوید رسیدی و بر هورهای؟ خود وارد شدی ، سلام مرابه آنان برسان ! خدیجه پرسید : ای رسول خدا !منظورت چه کسانی است؟ فرمود : آسیه ، مریم ، و حلیمه خواهر موسی. __________________________ _________________ __________ در مصر وجودت اگر آسیه ی روحت و عقلت نباشد فرعون نفس به راحتی هرچه تمام تر موسای فطرتت را خواهد کشت و آنگاه است که باید بشوی مایه عبرت دیگران....
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۴۴ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() مریم(سلام الله علیها) مریم(سلام الله علیها) نسب شریفش به سلیمان بن داود و از سلیمان به ابراهیم خلیل می رسد. مادرش حنّه همسر عمران بن ماثان و خواهر این حنّه زوجه ی زکریا است به نام ایشاع که مادر یحیی است و یحیی و مریم خاله زاده بودند. پدر مریم عمران بن ماثان است که نسبش به ابراهیم خلیل می رسد و این غیر از عمران پدر موسی است که بین این دو 800 سال فاصله است. _____________________ ادامه دارد ان شاءالله |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۵ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مریم(سلام الله علیها) مریم در لغت به معنی عابده است و به قول سیوطی در اتقان به معنی خادمه است و این اسم را مادرش پس از ولادت بر او گذارد(1) معنی این اسم دلیل بر حسن نیت مادرش می باشد که می خواست نوزادش پسر باشد تا خدمتگزار بیت المقدس و به عبادت پروردگار مشغول گردد چون بجای پسر دختر زایید پروردگار او را بجای پسر قبول فرمود(2) و از وی رفع مانع و کشف علت و عادت زنانه نمود تا بتواند همیش در بیت المقدس اقامت نماید. آیه شریفه "پروردگارا به درستی که من نذر کردم فرزندی که در شکم دارم خدمتگزار تو باشد پس از من بپذیر به درستی که تو بسیار شنوا و دانا هستی." دلالت واضح دارد که مادر مریم(سلام الله علیها) نذر کرده بودند اگر فرزندی به او مرحمت شود او را تحیر نماید(خادم بیت الله نماید) و علت نذرش از کتب تفاسیر معتبره اجمالا این است که حنه مادر مریم عقیم و نازا بود و از فرزند مایوس و پیوسته از خدا می خواست پسر به او عنایت فرماید. 1.آل عمران/آیه36 2.آل عمران/آیه37 ___________________________ صلوات
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۳ ۲۳:۱۸ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تربیت و کفالت مریم(سلام الله علیها) در ابتداي پرورش مریم(سلام الله علیها) مادري چون زن عمران سرپرستي او را به عهده داشت سپس برای ادای نذر خود او را به معبد ميسپارد و از آن زمان براي كفالت او قرعه زدند. «ذلِكَ مِنْ أَنْباءِ الغَيْبِ نُوحِيهِ إِلَيْكَ وَ ما كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يُلْقَوْنَ اَقْلامَهُمْ اَيُّهُمْ يَكْفُلُ مَرْيَمَ وَ ما كُنْتَ لَدَيْهِمْ إذْ يَخْتَصِمُونَ»(آل عمران/44) «ای پیامبر؛ اينها از اخبار گذشته است كه به تو وحي نموديم. تو آنجا نبودي كه چگونه براي كفالت و قيموميت مريم قرعه زدند كه بالاخره در اين امر كارشان به منازعه كشيد.(سرانجام با دست ما قرعه به نام زكريا در آمد)». اما خداوند ميفرمايد ما به نحوي برنامه تنظيم كرديم كه ما مكفّل شويم و زكريا متكفل باشد و مريم تحت كفالت. اين، در مرحله بقاء است كه پرورش در رشد اوست و گرنه در بدو پيدايش و تكوّن او و ظهور و هجرت او از رحم به دامن در سايه تربيت آن بانوي بزرگوار بود. __________________ صلوات
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بانوی ادب حضرت سکینه | مصطفي مازح7610 | 0 | 883 |
۱۸/دی/۹۲ ۹:۴۷ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|

![[تصویر: virgin_mary.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8140746318/virgin_mary.jpg)