|
معرفی مساجد زیبا ، عجیب و مهم ...
|
|
۱۴:۴۰, ۱۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
مسجدی که بمب اتم آن را ویران نکرد! حکایت شگفت انگیز از قدیمی ترین مسجد ژاپن ، تصاویر سربازان ژاپنی که در زیرزمین این مسجد پناه گرفتند از خطر بمباران جان سالم به در بردند. به گزارش سرویس دینی جام نیوز، "کوبه" (Kobe) اولین مسجد ساخته شده در ژاپن است. این مسجد در سال 1928 در ناکایاماته دوری، چو-کو ساخته شده است. کوبه به معنی دروازه خدا است. این مسجد به سبک هندی سنتی و به دست "یان یوزف اشواگرا" (Jan Josef Švagr) ساخته شده است. وبسایت "امیزینگ نوتز" نوشت: حمله اتمی آمریکا به دو شهر ناگازاکی و هیروشیما باعث شد منطقه کوبه نیز طی این حملات آسیب شدیدی دید و تا حد زیادی ویران شد. در حالی که ساختمان های اطراف مسجد کوبه تقریبا با خاک یکسان شدند، این مسجد مستحکم و پابرجا ماند، و تنها ترک هایی روی دیوارهای بیرونی اش ایجاد شد و شیشه های آن شکست. نمای بیرونی مسجد بر اثر بمباران سیاه شد. ![]() مسجد کوبه همچنان استوار پس از حمله اتمی آمریکا به ژاپن
سربازان ژاپنی که در زیرزمین این مسجد پناه گرفتند از خطر بمباران جان سالم به در بردند. این مسجد به پناهگاهی برای قربانیان جنگ تبدیل شد. پس از اتمام جنگ، برخی دولت های اسلامی هزینه تعمیر و نوسازی مسجد را بر عهده گرفتند. ![]() به گزارش شفقنا، این مسجد در یک حادثه دیگر نیز استحکام خود را ثابت کرده است. زلزله ای که در ساعت 5:46 روز 17 ژانویه 1995 با نام زلزله "هانشین" رخ داد، تنها 20 ثانیه به طول کشید، اما حدود 6433 نفر ژاپنی را به کام مرگ کشاند، که اکثرشان ساکنان شهر کوبه بودند. اما مسجد کوبه در این زلزله ویران نشد. ![]() ![]() پ.ن : اگه تایپک مشابه وجود داره ، منتقل بشه لطفا
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۴, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۳ ۱۵:۳۴ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش کلیپی به دستم رسید:
با این عنوان: مسجدی که از طرف حکومت بسته شده ولی در موقع نماز صدای اذان ازآن پخش می شود پلیس هم جستوجو کرده ولی کسی داخل مسجد نبوده حتی دستگاهی هم برای پخش اذان نیست! این کلیپ حدود یک دقیقه و هفده ثانیه است. و تا قسمت اشهدان محمد رسول الله ظبط شده.... مسجدی ک هنوز از آن صدای اذان میاید... |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول: این مسجد در سوئد است و تا بحال پخش صدای اذان از مساجد سوئد ممنوع بوده که با همکاری مرکز اسلامی سوئد و شهرداری و پلیس برای اولین بار بمدت 3 دقیقه آنهم فقط در روز جمعه صدای اذان از ماذنه های آن پخش میشود. نه معجزه رخ داده نه خرق عادت شده!!! |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۳ ۲۳:۴۶ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
http://www.tabnak.ir
http://www.avapress.com حالا گذشته از این اخبار و این عنواین یه سوالی برام پیش اومده . هدف و انگیزه از مانور دادن روی این مسائل چیه ؟ چرا میان مسئله ای رو به طوری خاص مطرح میکنن ؟
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا گذشته از این اخبار و این عنواین یه سوالی برام پیش اومده . هدف و انگیزه از مانور دادن روی این مسائل چیه ؟ صاحب تاپیک مقصر نیست. خبری بوده و در میان گذاشته و کار درست رو کرده که در میان گذاشته معمولا اخبار اینچنینی دروغ از آب در میان ولی وقتی رسوا می شن که قشر مذهبی باورش می کنن اونوقته که یه تزلزل جمعی رخ می ده |
|||
|
|
۰:۵۹, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
ولی من یه آقایی رو میشناسم که آیه زیر رو خوندن در حالی که...
ام حسبت ان اصحاب الکهف و الرقیم کانوا من آیاتنا عجبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یهو با خبرای دروغین ما رو نسبت به این مسائل شکاک نکنن مرا زنده کن مسیحا سر |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دقیقا هدفم از ایجاد این تاپیک همین بود.
راست و دروغ رو خیلی سخت میشه تشخیص داد. حق و باطل رو هم همینطور.... امروز عکسی رو برام فرستادن ک یک معمم دست فرح پهلوی رو میبوسید.و زیرش نوشته بودن آقای جنتی . منتشر کنید. سریع گفتم این آقای جنتی نیست چون قبلا تو تاپیک معممین خرابکار خونده بودم که ایشون آقای نخعی هست ک فراری شده. گاهی اطلاعاتی از این دست ک تو تالار به اشتراک گذاشته میشه کمک میکنه تا از حق دفاع کنیم... در ضمن من فک میکنم هدفشون از فیلم مسجد دقیقا کمرنگ کردن عقاید من و امثاله من. چون اونایی که معتقد نیستن ک خوب نیستن ولی اونایی ک معتقدن (بعضا) تو دلشون منتظر همچین اتفاقایی هستن و وقتی نمیفته دینشون کمرنگ میشه. و هدف دقیقا همینه. باید هوشیار بود. باید بگم معجزه اتفاق میفته اما وقتی خدا بخواد نه هروقت ما بخوایم! نظر من بود. اگر اشتباه خوشحال میشم اصلاحش کنید. |
|||
|
|
۱:۵۲, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۲:۳۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:صاحب تاپیک مقصر نیست. خبری بوده و در میان گذاشته و کار درست رو کرده که در میان گذاشتهباور بفرمایید اصلا اشاره به کاربر محترم ایجاد کننده تاپیک نداشتم . چرا هرجا بنده ارسال دارم همه میگن آقاهه به صاحب تاپیک چیکار داری . لحن نوشتارم چطوریه مگه ؟ خب بگید اصلاحش می کنم . توجه کنید همچنان ارسال بنده ویرایش شده اولش نوشتم بودم قصد جسارت به ایجاد کننده ندارما اما پاکش کردم گفتم شاید اینجوری برداشت کنایه بشه و بگن نه دقیقا اشارت به ایجاد کننده بوده به طعنه منظورتو گفتی حالا به هرحال ممنون که سوال بنده رو پاسخ داید هرچند که متوجه منظور آقای عبدالرحمن نشدم اگه میشه ساده تر و درخور فهم بنده بفرمایید که متوجه بشم |
|||
|
|
۱:۵۸, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۲:۲۶ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۳ ۱:۵۲)hossein.afrad نوشته است: باور بفرمایید اصلا اشاره به کاربر محترم ایجاد کننده تاپیک نداشتم . چرا هرجا بنده ارسال دارم همه میگن آقاهه به صاحب تاپیک چیکار داری . لحن نوشتارم چطوریه مگه ؟ خب بگید اصلاحش می کنم . توجه کنید همچنان ارسال بنده ویرایش شده اولش نوشتم بودم قصد جسارت به ایجاد کننده ندارما اما پاکش کردم گفتم شاید اینجوری برداشت کنایه بشه و بگن نه دقیقا اشارت به ایجاد کننده بوده به طعنه منظورتو گفتی من ناراحت نشدم برادرگرامی. ![]() اما درجواب سوالتون ک گفتید لحنتون چه طوریه باید بگم، چون اینجا ما زبان بدنه گوینده رو نمیمیبینیم و فقط نوشتار هست.ممکنه سوتفاهم پیش بیاد. لحن باید ملایمتر باشه. شکلک ها هم میتونن کمک کنن البته تا حدی ک لغو نباشه و مشکل محرم و نامحرم پیش نیاد. |
|||
|
|
۸:۰۰, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۸:۰۲ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۳ ۰:۵۹)عبدالرحمن نوشته است: ولی من یه آقایی رو میشناسم که آیه زیر رو خوندن در حالی که...کلا به خودتون خیلی افتخار می کنید که متنهای مبهمی بنویسید که حتی خودتونم معنی اش رو نمی فهمید؟؟ ![]() (امثال بوی سیب)
|
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۷:۰۸ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان باید مواظب باشیم که این ماجراهای کلید اسراری ترکیه ای به حقیقت دینمون آسیب نزنه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 001%2813%29.jpg]](http://media.jamnews.ir/dini/001%2813%29.jpg)
![[تصویر: 002%2811%29.jpg]](http://media.jamnews.ir/dini/002%2811%29.jpg)
![[تصویر: 003%287%29.jpg]](http://media.jamnews.ir/dini/003%287%29.jpg)
![[تصویر: 004%285%29.jpg]](http://media.jamnews.ir/dini/004%285%29.jpg)