|
دارم میرم خداحافظ! (100%واقعنی!:D)
|
|
۱۱:۵۷, ۱۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۰:۱۷ توسط اميرمهدي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بخاطر یه سری مسائلی که پیش روم هس مجبورم ازین تالار برم (100%واقعنی! )احتمال برگشتنم شاید 1% بیشتر نباشه یکی اش کنکورمه! از همه دوستانی که شاید با چیزهایی که نوشتم باعث شده وقتشون تلف شه وچیزای دیگه ازشون عذر میخوام وحلالم کنن! یه خواهش دارم وقت هایی که خیلی حالتون خوبه و دارین با خدا صحبت میکنین اگه من حقیر رو هم دعا کنید (خیلی احتیاج به دعاهاتون دارم ![]() ممنونتون میشم خلاصه اگه خوبی دیدین اشتباه شده و اگه بدی دیدین حقتون بوده(شوخیدم صرفا جهت مزاح بود با من لج نیوفتین ها!) دوستان خداحافظ (دوستان البته من تاچند روز دیگه هستم برای استفاده از راهنمایی هاتون ولی وقتی عکس آواتارم این شکلک خداحافظی یا حق |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
داری میری تند نرو خطرناکه.
|
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
نهههههههههههههههههه ترکمون نکن....
کنکور که مهم نیست یا قبول میشی یا نمیشی.... مشکلات هم همیشه هست همیشه هم حل میشه...... |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
این نکته رو داشته باش که هر کاری به جز درس خوندن برای پسر ها اولویت داره. اول هر کاری به جز درس دوم درس
.این ژنی هست که تو هر پسری هست فقط شدتش فرق می کنه . می تونی کارهات برنامه ریزی کنی تا هم به تالار برسی هم به کار های دیگه ات . اگه بحث چیز دیگه ای که هیچ . ولی حسی به من می گه . سر ماه نشده برمیگردی و فعالیتت هم دو برابر می شه .
|
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سر ماه کجا بود!
بیست روز دیگه کنکوره! لطفا منم دعا کنید... |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
باشه ...
فقط میتونم بگم خدافظ .... یه چیز دیگه ام میتونم بگم کنکور بهونه است ... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۱۷/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۳ ۱۹:۱۶ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببین تفاوت ما از کجاست تا به کجا !!!!! تو واسه کنکور داری میری بعد من یه ماه دیگه کنکور دارم تازه عضو شدم .
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ما هم سال کنکورمون، ما رو کرده بودن توی یدونه قفس .... هیچ تفریح و سرگرمی ای نذاشته بودن برامون
از 6 و نیم صبح روز درسیمون شروع میشد تااااااااااا 10 شب ک تازه بر می گشتیم خونه شام بخوریم ...! طبق برنامه ای ک برامون چیده بودن، ما باید نزدیک ب 10 بار تمام کتاب ها رو تماما می خوردیم ، تازه تست و آزمونهای مختلف و کلاسهای فوق العاده ک دیگه هیچ چی با اون برنامه، ما برای یک سال و خورده شده بودیم ی سری آدمای تک بعدی ک هیچ چیزی غیر از درس بلد نبودیم! ![]() ...... نه تفریحی، نه سرگرمی خاصی ... فقط درس درس درس! ( البته ابن برنامه مون بود ها، ما خودمون تفریح برا خودمون می ساخیتم، مثلا عصرها می رفتیم آب بازی، یا شبا مراسم میوه خورون ، کیک خورون و چای خورون داشتیم دور همی ک تقریبا یک ساعت و نیم طول میکشید :دی ) بعد از عید بود ک تقریبا اکثر بچه هایی ک با برنامه مدرسه جلو رفته بودن، بریدن! مجبور شدن برامون اردوهای چندروزه بذارن :دی خلاصه کلام اینکه اگه بخواید فقط درس بخونید و هیچ سرگرمی ای نداشته باشید، کم کم ممکنه، خدایی نکرده، از درس زده بشین ... آخه تایم کمی نیست! یک سال و خورده ای از زندگی آدمه! ی برنامه تفریحی این وسط برنامه هاتون لازمه، البته ذهنتون رو مشغول نکنه ها ... اگه از الان خودتونو محدود کنین ک نمیشه، نهایت ماه آخر همه چیز رو حذف کنین، فقط برید سراغ درس پ.ن : حالا این کابر، سال دیگه کنکور داره، داریم پیشنهاد میریم از الان نرن از تالار، این دوستانی ک 20 روز دیگه کنکورشونه رو کجای دلمون بذاریم آخه ؟؟ بابا برید درس بخونید ماه آخری رو! :دیحداقل ی عدم حضور بزنید دلمون خوش باشه رفتید برا کنکورتون درس بخونید :دی |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۵)السا نوشته است: ما هم سال کنکورمون، ما رو کرده بودن توی یدونه قفس .... هیچ تفریح و سرگرمی ای نذاشته بودن براموناون وقت شما با این همه خرخونی ( من کلا آدم رکی ام ) رتبه تون چند شد؟؟!نگید بالاتر از 200
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)![[تصویر: s1364.gif]](http://www.tiptopglobe.com/skin/smile/s1364.gif)