|
فلسفه ی موسیقی راک
|
|
۱۳:۳۱, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام او که زیباست و زیبایی را دوست دارد
مطلبی که من می خوام بنویسم شاید یه جور دفاع از خودم باشه. اول از همه من یه مسلمونه شیعه هستم، نماز می خونم، روزه می گیرم و ... . اما از یه طرفم یه گروهه موسیقی راک دارم، خودمم گیتار الکتریک میزنم. لازم می دونستم اینارو بگم. من یه مشخصاتی از موسیقی راک بهتون می گم، امیدوارم باعث روشن شدن موضوع بشه. موسیقی راک از اواسط سده ی 20 میلادی در امریکا شکل گرفت. این سبک در واقع مشتق شده از موسیقی بلوز و جاز است که اقلب برای اعتراض به تبعیض توسط سیاه پوستان مورد استفاده قرار می گرفتند. از این رو می توان اصل موسیقی راک رو نوعی مویسقی اعتراضی دونست. البته از همون ابتدای شکل گیری این سبک به دو دسته ی کلاسیک راک و راک اند رول تقسیم شد که سبک اول ماهیت اعتراضی خود را حفظ کرد و از شکل دهندگان و کامل کنندگان آن می توان به پینک فلوید ، گانز اند روزیز ، کویین ، ایگلز ، رولینگ استونز و ... اشاره کرد. و اما سبک دوم که افرادی چون الویس پریسلی به شکل دهی آن بسیار کمک کردند به سمت آهنگهای رومانتیک و عاشقانه پیش رفت. سبک کلاسیک راک به تدریج به سبک های مختلفی تقسیم شد و هم اکنون در تعداد بی شماری سبک ادامه پیدا می کنه. حالا اگه موافق بودین بعداً تفاوت های موسیقی راک و پاپ رو هم میگم. و اما موسیقی متال از کجا شکل گرفت؟ در کنار موسیقی راک در امریکا و اروپا موجی به نام پانک به راه افتاد (که به اونا اِمو هم گفته میشه). این افراد در واقع خواستار روابط کاملاً بی قید شرط در همه ی زمینه ها هستند. البته من در مورد این افراد اطلاعات کاملی ندارم و امیدوارم اعضای انجمن کمک کنن. یکی از مشخصه های این افراد معترض و افراطی نوع موسیقی آنهاست که به نام پانک شناخته می شه و در واقع موسیقی متال محصول تلفیق موسیقی راک و موسیقی پانک است. و اما موسیقی متال خود به سبک های مختلف تبدیل شد که به نظر من این سبک ها در ایران به جهت تخلیه ی هیجانات پا گرفته. من لازم می دونم نظر خودمم اعلام کنم؛ به نظر من کار کردن موسیقی راک و متال لزوماً به معنای شیطان پرستی و بی خدایی نیست و من به شدت به این نگرش شما راجع به جوونایی که موسیقی کار میکنن اعتراض دارم. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۵۴, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
آقایونی که فرمودند: این سبک ها موسیقی همش اسباب لهو و لحب... ببین دوست محترم یه روزی تو ایران فقط موزیک سنتی وجود داشت و مجاز بود بعد از گذشت چند سال دیدگاه جامعه موسیقیدان و موسیقی پسند تغییر کرد وسبک پاپ مجاز شد با پرو بال دادن به بنیانگذارای این سبک (البته بصورت مجاز) وقرار دادنشون تو مسیر درست و الهی این سبک سبک پسندیده و مردمی شد هم از نظر مظمون هم از نظر محتوی و بار موسیقیایی سبک رپ حدوداً ده سال پیش بدست یه سری جوون کم سن و سال و بی تجربه وارد کشور شد اما ما چطوری پذیرفتیمشون و چطوری کمکشون کردیم ما در واقع هیچ کاری جز برخورد غیر هنرمندانه باهاشون نکردیم.. طبیعتا اونا هم از طرف عوامل بیگانه تحت تاثیر قرار گرفتن و نتیجش هم همین نخاله هایی هستند که این اواخر با معرفی شون به جامعه یه ننگ بزرگ روی دامن موسیقی ایران شدند.(ساسی مانکن.مخته و امثال اینا که واقعاً عُقم میگیره اسمشون رو بیارم.) البته جای تشکر داره رپرهایی مثل یاس و خیلی هایی که واقعا زحمت کشیدن برای این سبک و الان هم تو کشورهای عربی همسایه حتی فلسطین هم این سبک وجود داره و اعتراض به اشغالگران و مشکلات جامعه رو توی خودش گنجونده. حالا هم نوبته راک شده این یکی رم به سرنوشت سبک رپ نزدیک کردیم و دشمنمون به هدفش نزدیک تر.این دفعه هم میشینیم و با پیش قضاوتامون از روی ترانه های خارجی این سبک اونو به اسفل ترین درجات گناه نزدیک می کنیم. چقدر دیگه جوون باید توی این سبک از فرهنگ و عقایدش دور بشه فقط خدا می دونه. برادرانه ازتون خواهش می کنم با انصاف و انعطاف باشید و بدونید فقط این طرز تفکر شما نیست که روی زمین حق و حقیقته. |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
به نظر من شيطاني بودن آهنگها به سبكشون ربط نداره بلكه به محتواي اونها . يكي مياد با رپ مشكلات جووناي امروزي رو ميگه يكي هم مياد ذهن و تفكرات جوونارو منحرف ميكنه . اصلا چرا رپ رو مثال ميزنم . با هر چيز ديگه اي مثلا حتي شيئي مثل كنترل هم ميشه اينجور استفاده هارو كرد .با كنترل هم ميتونيم كانال هاي تلوزيون رو عوض كنيم . و هم ميتونيم با اون يكي رو بزنيم .
|
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۲۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۰ ۱۹:۲۷ توسط amin7.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
من نمیدونم واسه چی گیر دادین به این سبک زیبا(متال و راک) مگه تو سبکای دیگه نمیشه زده خدا خوند اصلا همین موسیقی سنتی خودمون نه جونه من نیمشه؟؟ پس الکی یه موضوع رو باهم قاطی نکنین ...... الان همین مداحی که میخونن به خدا خودش یه نوع متاله اما هر کی یه نظری داره و باید باید به نظرش اخترام گذاشت (من خودم یکی از طرفداران پروپا قرص متال و گرانج هستم حالا چند نفر اومدن و تو این قالب سبک از شیطان پرستی تبلیغ میکنن نباید بگیم که کلش دیگه از پایه خرابه) حرف اخرم : راه در جهان یکیست و آن راه راستی است
|
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سبک راک ومتال در پایان جنگ جهانی دوم در اروپا به وجود اومد در آن زمان تفکر لیبرال آمریکایی و سرمایه داری بر جهان چیره شده بود وبر فرهنگ و اقتصاد کشورهای اروپایی تاثیر گذاشته بود و باعث شد که بسیاری از جوانان آن زمان به ورطه بی بند وباری روی بیاورند .در مقابل این جریان گروهی از جوانان بیدار و معترض اروپایی با اختراع سبک راک قصد بیدار کردن افکار عمومی را داشتند و به موفقیتهایی هم رسیدند دولت آمریکا و صهونیسم برای جلوگیری از انتشاز عقاید این گروهها سعی در شیطانی جلوه دادن این گروهها و آهنگهای آنها کردند و ستاره های مورد نظر خود را با عقاید کاملا شیطانی به جهان معرفی کردند . این کار سبب شد دیگر مردم به گروههای راک دیگر به چشم معترض به وضعیت موجود نگاه نکنند بلکه آنها را مشتی جوان شیطان پرست و بی بند وبار بپندارند. درنتیجه سبک راک شیطانی نیست بلکه آمریکا با حیله های خود سغی در شیطانی جلوه دادن این سبک دارد . هوشیار باشید
|
|||
|
۲۱:۲۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۲۹ توسط محمود.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۲)hussain نوشته است:مثل موسیقی مثل یه چاقو هست که ......................خودتون میدونید دیگه تکرار مکرررات نشه!(۲/خرداد/۹۰ ۱۴:۱۴)Irani نوشته است: اینو میدونم سبک موسیقی ربطی به بی خدایی نداره یکی میاد مثل سامی یوسف یکی هم میاد عین این کرکس لندهور! |
|||
|
۰:۳۵, ۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان. من تازه واردم. ولی دیدم بحث جالبه وارد شدم. من خودم یه جورایی متال بازم و گیتار الکتریک هم میزنم و مسلمانم و به خدا و پیغمبر و تمام اعمه اعتقاد خاص و کامل دارم.ببنید شما باید به طور کامل موسیقی راک و متال رو از بقیه موسیقی ها جدا کنید. این دو سبک هایی هستند که واقعاً چشم مردم رو به جهان باز کردن.موسیقی راک که من زیاد باهاش رابطه ای ندارم در بدو ورودش خیلی خوب بود و کاملاً متن اشعارش سیاسی و اجتماعی بودن. ولی در چند سال اخیر به طور کامل این موسیقی خاصیت اعتراض گونه خودش رو از دست داد و خاننده هایی مثل پینک فلوید که اشعارشون لحن معترضانه داشت جای خودشون رو به خواننده هایی دادن که فقط آهنگ های عشقی و بی سر و ته میخونن که واقعاً سبک راک رو خراب کردن و همین ها باعث شدن که بعضی ها انگ شیطانپرستی به راک بزنن.و اما موسیقی متال که من سرشته خوبی دارم ازش. متال معنای واقعی خودش رو از دهه 60 گرفت. این سبک بیشتر خاصیت تهاجمی و سنگین داره و اعتراض خودشون رو به صورت کاملاً واضح بیان میکنن( بر خلاف راک که معمولا به صورت طعنه ای هستش). متال زیر شاخه های بسیار زیادی داره و نمیشه که گقت کل متال شیطانپرست هستش.مثلا سبک بلک متال و دث متال که اکثر گروه های آن شیطانی هستن و سبک های هوی متال و ترش متال و اسپید متال که خواننده های معترض سیاسی و اجتماعی در اونها فعالیت دارن.خیلی جا ها میبینم که متالیکا رو شیطان پرست و در بعضی جا ها یه سبک موسیقی میدونن. این کاملاً اشتباه است. تمام افرادی که این حرف ها رو زدن حتی یک بار هم به آهنگ های متالیکا گوش ندادن و یا متن اشعارشون رو نخوندن.بعضی ها هم خیلی سطحی به اشعار نگاه میکنن. متالیکا کسی بود که در سال 1984 آلبوم ارباب خیمه شب بازی (master of pupets) رو بیرون داد. مضمون اشعار این آلبوم در باره اعتیاد و سیاست های دولت آمریکا هستش. اگه یه شخص نا آگاه به این آهنگ ها گوش بده میگه این ها شیطانی هستن. در صورتی که این اشعار ضد شیطان هستن. مثل آهنگ مسیح جذامی (بیمار) که با شنیدن این نام ابتدا فکر میکنید که داره به حضرت مسیح توهین میکنه ولی درواقع منظور از مسیح جذامی دجال هستش. میدونید که دجال ابتدا خودش رو به نام مسیح معرفی میکنه ولی چیزی جز یه شخص بیمار نیست. در این آهنگ کاملاً میگه که چطوری تو رو فریب میده و به تو میخنده. یا آهنگ ارباب خیمه شب بازی که توی همین آلبومه. از این آهنگ میشه هم برداشت کرد که منظورش مود مخدره یا منظورش دجاله. توی این آهنگ میگه که اول اون خودش رو خوب به تو نشون میده و کم کم کاری میکنه که اونو ارباب صدا کنی و ازش خواهش کنی. بعد یه صدای خنده شیطانی میاد و قسمت دوم آهنگ شروع میشه که در اون توضیح میده که شخص فریب خورده داره اربابش رو صدا میزنه و میگه که این شبیه اون چیزی نیست که به من قول داده بودی. اون خواب هایی که من دیده بودم اینطور نبودن( درست مثل فریب دجال) ولی در مقابل حرفاش فقط خنده ارباش رو میشنوه که داره به اون میخنده.متالیکا در سال 1987 آلبومی داد بیرون به نام ...و عدالت برای همه (and justice for all...) و در اون میگه که دولت چجوری شما رو فریب داده و در مورده اینکه عدالت در آمریکا وجود نداره.در یک آهنگ این آلبوم به نام one که درباره یک فردی که در جنگ دست و پا و صورت خود رو از دست داده و مانند یک تکه گوشت زنده روی تخت بیمارستان افتاده و نمیتونه حرف بزنهو نمیتونه ببینه. کلیپ تصویری این آهنگ فیلم جانی تفنگش را بدست میگیرد(Johnny Got His Gun ) است و متن آهنگ هم از این فیلم الهام گرفته شده است. خیلی چیزای دیگه هم هست که باید در مورد متالیکا بدونید. این فقط یه توضیح کوتاه از سه تا از آهنگ ها هستش. وقت نیست که بیشتر بگم. ولی انشاالله در آینده بیشتر باهم در این باره بحث و تبادل نظر میکنیم.
|
|||
|
۱۵:۲۴, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
کاملا مخالفم راک بهترین سبک موسیقی هستش چرا سعی می کنید همه چیز رو به شیطان پرستی ربط بدید؟!
|
|||
|
۱۵:۴۳, ۲۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۲ ۱۵:۴۴ توسط anti.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۲ ۱۵:۲۴)Echelon نوشته است: کاملا مخالفم راک بهترین سبک موسیقی هستش چرا سعی می کنید همه چیز رو به شیطان پرستی ربط بدید؟! هر کی چیزی که به گوشش خوب بیاد و ازش خوشش بیاد رو بهتر میدونه،از نظر بیشتر اعضا تالار الان مداحی زیباترین سبک موسیقی هست،از دید شما هم سبک راک بهترین موسیقی،هیچ مشکلی هم نیست،هر کسی از یه چیزی خوشش میاد پ.ن:اما از حق نگذریم متال یه چیز دیگست
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
هه هه هه به هر حال فعلا که راک و متال حرف اول رو میزنن
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال... | Femme Moderne | 12 | 10,772 |
۲۴/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۹ آخرین ارسال: Reza2035 |
|