|
سبک زندگی ایرانی از دید فیفا و شرکت ویزا
|
|
۱۱:۰۱, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۳ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
شرکت ویزا اسپانسر جام جهانی برزیل 2014 برای هر تیم حاضر در این تورنمنت یک کلیپ ویژه تهیه نموده
![]() کلیپ زیر کلیپ ویژه ایران هستش بمدت یک دقیقه که توش باید بگم : ساپورت هست مانتوهای مدل بهاره قِرو رقص به اندازه کافی کشکول و تبرزین دراویش تاکسی نارنجی بوق بوق ماشینا تو ترافیک و راه بندون و شادی وسط خیابون ( مختلط ) زرشک پلو و چلو کباب حتی جواد خیابانی ![]() ساز تارو سه تار تک فرزندی ![]() شیرینی پاپیونی فرش ایرانی دختر که فراوون که همگی هم مجرد هستن ( بشدت جلب توجه میکنه این موضوع که همگی هم قصد ازدواج دارند ) ![]() و.... با این که ساخته یه فرد خارجی هستش ولی کاملا ملموس و نزدیک به واقعیت بودش مشاهده کلیپ در آپارات |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۲, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۹ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: اصلا از آرایش این برداشت رو نکردم ![]() از اونجایی که حتی بهمراه این دختر خانوما یک آقا هم نبود میشه به این نتیجه رسید که همگی مجرد هستند و هیچ ارتباطی به بَزَک نداره فقط اون که رو موتور نشسته فکر کنم آقاشون رفته یا پاستیل بخره واسش یا آیس پَک![]() ![]() ![]() نقل قول: اون قلیونا که مد نظر شماست شرف داره به اینا که الان جزو باکلاسی و مُد هستش |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
وای به حالمون اگر سبک زندگیمون اینی باشه که سازندگان نشان دادند یعنی خوردن و خوابیدن و عیش و نوش و آرایش!!!!!!!!!!. پس مذهب و دین ایرانیان در این سبک زندگی کجا جای دارد ؟؟؟؟؟؟ آهان متوجه شدم اون شال نیم بندی که دخترکان یا شاید هم زنان !!!!! بزک کرده به زور دور سرشون انداختند نشانه فرهنگ اسلامی جامعه ما میباشد !!!!!!!!!!!!!!!! با این سبک زندگی هچل هفی که ایرانیان برای خود انتخاب کرده اند، دیر یا زود سر از ناکجا آباد در میاورند مگر اینکه تجدید نظر اساسی کنند. |
|||
|
|
۱۷:۴۴, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
الان این چیه؟؟ !!!!!
دقیقا نماد چیه؟؟ ![]() ![]() نوشته شخصیت کمیک کشورهای حاضر ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اوووووووووه اینقدکه شما نتیجه گیری کردید من فک کردم 2 ساعت فیلمه.......
![]() ما الان گشنمونه جوجه کباب و زرشک پلو نداریم چیکار کنیم...
|
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۸:۰۸ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۸)پرنیان نوشته است: اوووووووووه اینقدکه شما نتیجه گیری کردید من فک کردم 2 ساعت فیلمه.......اونا که مثل ما فرج سلحشور ندارن که 40 قسمت سریال بسازه بعد خودشم نفهمه منظور و هدفش از ساختش چیه اینا تو یک دقیقه فیلم به اندازه تاریخ سینمای معناگرایه ما, معنا میچپونن توش ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۱۸/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۹:۲۵ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اینجا کجاست؟ واقعا ایرانه !!! ایران فقط دختر و غذا و تاکسی داره....
آثار تاریخی که نماد ایرانه نداره ! کدوم کودنه بی سوادی اینو ساخته؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:[size=xxx-large]همونی که گفت تو ایران شلوار جین ممنوعه |
|||
|
|
۲:۲۵, ۱۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر من این بحثو جمع کنیم بهتره.
الکی الکی داره بحث های بی فایده باز میشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| روایت یک زن ایرانی از زندگی در سوییس | علي | 69 | 22,549 |
۲۹/اسفند/۹۵ ۱۴:۳۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|

![[تصویر: visa_master_card_logo_fd9r.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/tWGJItVfW8/visa_master_card_logo_fd9r.jpg)

![[تصویر: tatice_03.gif]](http://www.kolobok.us/smiles/user/tatice_03.gif)