کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتان را درباره ی این کلیپ بگویید. چه کسی مقصر است؟
۱۷:۲۰, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
: ((
من چیزی نمیگم...
لینک دانلود:
http://host17.aparat.com//public/user_da...264580.mp4

دوستان تنها چیزی که من میتونم بگم:
الهم عجل لولیک الفرج Crying

خدایا فقط به تو امید داریم.... خدایا من امام زمان میخوام ، خدایااااا برسون

نیمه شعبان نزدیکه....
التماس دعای مخصوص
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، میرزا احمد ، Mohammad Trust ، Reza2035 ، soora ، پرنیان ، aakbarib ، Ali#59 ، fafa* ، السا ، azade ، bi-ehsaas ، Tolou
۱۷:۴۳, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
دیری ست نعره می کشد از بیشه ی
خموش
"کک کی" که مانده گم.

از چشم ها نهفته پری وار
زندان بر او شده است علف زار
بر او که او قرار ندارد
هیچ آشنا گذار
ندارد.

اما به تن درست و برومند
"کک کی" که مانده گم
دیری است نعره میکشد از بیشه ی خموش.

نیما یوشیج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Ali#59 ، السا ، bi-ehsaas
۱۷:۵۱, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3

نقل قول:نظرتان را درباره ی این کلیپ بگویید.

اخرش حرفهای خوبی زد !
الان یه عده میان میگن نه !!! اینطور نیست !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، السا ، bi-ehsaas
۱۷:۵۴, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
....................................................................................................​......................................................

یه چند خط نوشتم ، دیدم زیاد خوب نیست ، پاکش کردم. خدا لعنت کنه قوم ظالمین رو ، این قوم ظالمین فقط کفار و این جور افراد نیستن ، خیلی از ادم های بی همه چیز و پستی هستن که دستشون میره که به اینا کمک کنن ،ولی هیچ کاری نمیکنن.

آقای فلانی تو که N ملیارد دلار پول خوابونده توی بانک داری ، کوری ؟ به خدا تعجب میکنم از ادمایی که میبینن علی ع به برادر خودش بی حساب کتاب کمک نمیکرد ولی خودشون اینجوری انبار میکنن.

انشاا... آهن گذاخته بشن و بریزن توی حلقمتون.

خدا شاهده از دست من کاری بر نمیاد ، کاش اینقدر داشتم که هیچ وقت چنین چیزایی نمیدیدم ، تازه این یه موردش بود.

اقا امام زمان من بنده ی کثیفی ام ، گناه کارم ولی بیا و به داد اینا برس
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، پرنیان ، Havbb 110 ، soora ، fafa* ، السا ، bi-ehsaas
۱۸:۱۱, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
میتونم بپرسم این آقا با چه اجازه ای از این بچه فیلم برداری کرده ؟ و با چه اجازه ای مجبورش کرد که حتما توضیح بده پدرش چی شد و ...؟؟؟
که چی بشه ؟ کسی که "چشم " داره میبینه وکمک میکنه کسی هم که "چشم" نداره این فیلم ها میشن اسباب لایک های فیسبوکیشون !!!!!
و این وسط میمونه یه دختر بچه
این دختر فردا چطوری وارد اجتماع میشه ؟؟
بچه ای که شاید در آینده معلم یا مهندس یا کارمند یا پزشک این مملکت ممکن بود و هست بشه
شاید اصلا دلش نمیخواد اونروز کسی از اطرافیانش بدونن که چه روزگاری رو گذرونده ........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، fafa* ، bi-ehsaas ، Tolou
۱۸:۱۵, ۱۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۱۸:۱۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6

دوستان درباره ی اینکه چرا خدا به یکی میده به یکی نمیده (عدالت خدا) این کلیپ رو ببینید:
http://host18.aparat.com//public/user_da...641492.mp4
تا شبهه برطرف بشه

ولی اصل این وضعیت که برکت از همه جا رفته اینه که در عصر غیبت و بدبختی یتیمی بسر میبریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، السا ، bi-ehsaas ، Tolou
۱۸:۱۷, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
قلبم درد گرفت...
آدم. نمیدونه به کی بد بیراه بگه، به پدر بی مسءولیت، به دولت بی خیال، آدم های پولدار بی غیرت....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، یاسمین ، bi-ehsaas
۱۸:۲۳, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۴)Mohammad Trust نوشته است:  ....................................................................................................​......................................................

یه چند خط نوشتم ، دیدم زیاد خوب نیست ، پاکش کردم. خدا لعنت کنه قوم ظالمین رو ، این قوم ظالمین فقط کفار و این جور افراد نیستن ، خیلی از ادم های بی همه چیز و پستی هستن که دستشون میره که به اینا کمک کنن ،ولی هیچ کاری نمیکنن.

آقای فلانی تو که N ملیارد دلار پول خوابونده توی بانک داری ، کوری ؟ به خدا تعجب میکنم از ادمایی که میبینن علی ع به برادر خودش بی حساب کتاب کمک نمیکرد ولی خودشون اینجوری انبار میکنن.

انشاا... آهن گذاخته بشن و بریزن توی حلقمتون.

خدا شاهده از دست من کاری بر نمیاد ، کاش اینقدر داشتم که هیچ وقت چنین چیزایی نمیدیدم ، تازه این یه موردش بود.

اقا امام زمان من بنده ی کثیفی ام ، گناه کارم ولی بیا و به داد اینا برس
یه داستانی بود در مورد دوتا همسایه . این یکی فقیر و بیچاره و اون یکی بسیار پولدار و پر خور بود . این دوتا تو یه روز می میرن یکی از پرخوری و اون یکی از گرسنگی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۱۸:۴۴, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
اگه قراره با دیدن این فیلم و به قیمت رفتن آبروی یک انسان یاده امام زمانم بیوفتم ....این ایمان و شیعه بودن من هیج ارزشی نداره
آدمایی رو میشناسم که آبروی انسان هایی رو بردن وخودشون هرکار زشتی که بگین میکنن ولی گوشیشون پره اینجورفیلمهاست و وقتی هم بهت نشون میدن یه آهی میکشن انگار این یه عمره دنباله اینه که به اینجور آدمها کمک کنه ونتونسته

حالم به هم میخوره از اینجور دلسوزی ها .....
یه دعا کنم اگه خواستین آمین بگین :
خدایا حفظمون کن از دلسوزی های بدون عمل ! کمکمون کن که عمل هر کدوم از ما شیعیان بشه جلوه ی کوچیکی از عمل مولای غریبمون وقتی که ظهورمیکنند ...تا مردم مشتاق دیدار مولامون بشن ! آمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، soora
۲:۰۶, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10

نقل قول:اگه قراره با دیدن این فیلم و به قیمت رفتن آبروی یک انسان یاده امام زمانم بیوفتم ....این ایمان و شیعه بودن من هیج ارزشی نداره
مصاحبه که به زور انجام نشده با رضایت انجام شده
نیت کار هم این بوده که مسئولین مربوطه یا خیرین ببینن و کمک کنن
معمولا هم افرادی که از شرایط بسیار بد به جاهای بالایی میرسد بعدا با افتخار از ان یاد میکند که در عین فقر امکاناتی به اینجا رسیده.... نمونه های بسیار بسیار زیادی هست
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا