کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کثیف و مضرترین تفریح جوانان
۲۲:۰۲, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
تفریح سالم، بخشی از سبک زندگی مسلمانان به شمار می رود چرا که تفریح سالم از عوامل تامین کننده سلامتی آدمی است که انسان را در تقویت و انجام دیگر امور دینی و زندگی یاری می رساند. سبک زندگي به آداب، مهارت‌ها و فرهنگ زندگي باز مي‌گردد.انسان‌ها آن گونه که مي‌انديشند و اعتقاد دارند رفتار مي‌کنند و سبک زندگي همان روش هايي است که براي رسيدن به اهداف در زندگي اتخاذ مي‌ شود.
در حقیقت تفریح به خودی خود هدف نیست ، تفریح آنگاه پسندیده است كه با انگیزه تجدید قوا، و بدست آوردن نشاط براى فعالیت و تلاش صورت بگیرد، اگر تفریح هدف و غایت قرار گیرد، در حقیقت همان لهو و لعبى است كه در اسلام بسیار مذموم و ناپسند است.
تفریح سالم، غذا و مسكن نیازهای واقعی هستند
نیازهای واقعی؛ به نیازهایی اطلاق می گردد که انسان برای رشد جسمی، ذهنی و روحی به آنها احتیاج دارد. تفریح سالم، غذا و مسكن نیازهای واقعی هستند، اما تفکر غلطِ تفریح با مواد مخدر، فرهنگ غلطی است که فقط سرمایه آدمی یعنی سلامتی او را هدر می‌دهد و هرگز انسان به واسطه این تفریح ناپسند به شادابی ای که مد نظر اسلام است دست نخواهد یافت.
امام علی (علیه السلام) در تفسیر آیه « لا تَنسَ نَصیبَکَ مِنَ الدُنیا» (سوره قصص آیه77 7 )می فرمایند: سلامتی، توانایی، فراغت، جوانی، نشاط، بی نیازی و ثروت خود را فراموش نکن و با بهره گیری[ سالم] از آنها در پی آخرت باش .(الدعوات، ص122)
امیر المؤمنان(علیه السلام) می فرمایند: اوقات سرور و شادمانی فرصت مناسبی برای طراوت روح و جان است. (غررالحکم، ص319) نیز می فرمایند: سرور و شادمانی مایه انبساط روان و افزایش طراوت است.(غررالحکم، ص319)
اسلام چه تفریحاتی را سالم و سودمند می داند؟
اسلام تفریحاتی را سالم و سودمند می داند که هیچگونه زیانی برای جسم، روح و فکر یک مسلمان نداشته باشد. یعنی اینکه: در چهارچوب قوانین شرع(واجب، حرام، مباح، مکروه و مستحب) باشد. تعادل در آن مهم است( نه افراط و نه تفریط).فواید عقلی(تکامل و رشد شخصیت اسلامی و انسانی)، جسمی(نشاط و شادابی) و روحی(شجاعت) داشته باشد. بعد اجتماعی در آن لحاظ شود. هر تفریحی که باعث خفت و سبکی عقل شود، حرام است( مانند شرب خمر، مواد مخدر، قمار و موسیقی مبتذل).
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: اسراف در اموری است که مال را تباه کند و به بدن زیان رساند.(الکافی،ج4، ص53) در این روایت زیان رساندن به بدن از مصادیق اسراف به شمار می رفته که از گناهان بزرگ است.
متاسفانه امروزه پرداختن به تفريحات جزء سبد هزينه‌ خانواده‌هاي ما نيست و اولويت اول در سبد هزينه‌ خانوار تعيين مايحتاج و نيازهاي اوليه خانواده است، با توجه به هزینه های بالایی که باید صرف تفریح سالم و متنوع در مراکز تفریحی نمود، بنابراين خانواده ها ترجيح مي‌دهند زماني را براي تفريح بگذارند که امکان مالي آن را داشته باشند، اين در حالي‌است که براي روي آوردن خانواده‌ها و جوانان به تفريح سالم بايد امکانات تفريحي با هزينه‌ کم يا به صورت رايگان در اختيار آنان قرار گيرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، zahra11 ، السا ، رضوانه ، fafa* ، Ali#59 ، aakbarib ، مجید املشی ، fiftynine ، Tolou
۲۲:۲۰, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
علمدار داداش کجای کاری ، از کجا بگم که اینقدر دلم پره ، ولی این بغض بی صاحاب نمیترکه که راحت شم.

50% دانشجو ها تفریح اولشون " دور دور " هستن ، احتمالن میدونی چیه ، ماشین بابائه رو میگیرن ، میرن دور میخورن و خوب اگه چیزی تور ! کردن میرن یه نهاری و بعدش الله اعلم. اون 50% باقیمونده هم یا این امکانات رو ندارن و یا اهل این جور کارا نیستن.

تفریح خوبه ولی تفریح تا کی ؟ الان جوونا یاد گرفتن " عشق و حال " کنن ! قلیون و پارک و دور هم بودن تا صبح و ... ، من اصلا نمیگم این بده ، اتفاقا ادم رفیق داشته باشه خیلی خوبه ، ولی به همین دلیل به سمت ازدواج کمتر میرن ، میشناسم پسره مغازه داره ، اوضاع مالی ردیف ، بش میگم چرا به خودت سرو سامون نمیدی، میگه خودمو گیر بندازم واسه چی ، هر روز با بچه ها میریم قهوه خونه و وقت اضافی ندارم.

ما ایرانیا کلا هیچیمون شبیه یه زندگی درست حسابی نیست ، کلا هی از یه جا میلنگیم.

من امشب اعصابم خرده یکم ، برم چیز بدتری نگم ، خدا کلا باعث بانی این اوضاع رو لعنت کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، zahra11 ، رضوانه ، fafa* ، Ali#59 ، aakbarib ، مجید املشی
۲۲:۲۳, ۱۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #3
آواتار
روند صعودی واردات توتون قلیان
متاسفانه چند سالی است که گرایش به استفاده از قلیان در میان نوجوانان و جوانان دختر و پسر در کشور افزایش چشمگیری یافته است. آماری که گمرک ایران در این باره منتشر کرده است نشان از روند صعودی واردات توتون قلیان به ایران از سال89 به بعد دارد. واردات توتون قلیان در سال های 87 و 88 با افت قابل ملاحظه ای روبه رو بوده است. اما اوضاع در سال های 84 تا 86 به گونه ای دیگری بوده است. در این سال ها روند واردات توتون میوه ای به شدت شاهد رشد بوده است. آمار تکان دهنده گویای این موضوع است که رقم دلاری واردات توتون میوه ای، از حدود 2.1 میلیون دلار در سال 1380 به نزدیک 13 میلیون دلار در سال 1391 رسیده است. یعنی طی 11 سال، واردات کالایی مانند توتون میوه ای، حدود 520 درصد رشد کرده است. که البته نشان می دهد که میل مردم همزمان با رشد نجومی این کالا افزایش پیدا کرده است.
[تصویر: 78931-235759-1402139337.jpg]
این ماده مخدر به عنوان یک تفریح کم هزینه در میان جوانان رایج شده است و در بسیاری از بوستان ها و مراکز تفریحی جزو منو رستوران ها می باشد و تاسف بارتر آنکه در میان بسیاری از خانواده ها نیز هرگز یک ابزار مخدر و زیان آور به شمار نمی رود.
طبق آمار، قیمت تمام شده یک قلیان چه در قهوه خانه یا سفره خانه و حتی در مکان های لوکس و امروزی یا سنتی و قدیمی، در جنوبی ترین نقطه شهر و یا بالای شهر ، برای صاحب قهوه خانه یا سفره خانه هیچ فرقی نمی کند و بیشتر از 1500 تومان نمی باشد. اما صاحبان این قلیان ها هزینه اصلی را با قرار دادن سرویسی در کنار قلیان ها به مشتریان عرضه می کنند تا استفاده از این ماده مخدر برای آنان لذت بخش تر باشد. این سرویس شامل آجیل ، میوه ، نبات و خرما است که هر چقدر سنگین تر و شکیل تر باشد، گرانتر هم هست. با احتساب این ترفند، در بعضی از سفره خانه ها قیمت یک قلیان بین 3 تا 6 هزار تومان است و در بعضی دیگر این قیمت ها تا مرز 250 هزار تومان نیز می رسد.درآمدهای این چنینی برای تنها یک سرویس قلیان واقعا وسوسه کننده است.
بنده با ایجاد محدودیت برای قلیان کشیدن خانم ها، مخالفم
و متاسفانه به دلیل نبود کوچکترین محدودیت در مصرف قلیان و مراکز فروش عرضه کننده آن ، سن مصرف کنندگان استفاده از قلیان هر روز پایین تر می آید و این زنگ خطری است برای سلامتی جوانان که باید امکانات کافی، کم هزینه و نشاط آور برای آنان فراهم آید تا به سمت این هیجانات زیان آور و کم هزینه گرایش پیدا نکنند. اما متاسفانه برخی از صاحب نظران به جای هدایت جوانان، با بیان نظرات خود که سمت و سویی مخالف اهداف و سبک زندگی اسلامی دارد باعث انحراف افکار عمومی می شوند.
" آقای نجفی" که از سوی دولت به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی گردیده بوددر اظهاراتی می گوید "ببینید چقدر امکان تحرک، تفریح و حتی نفس کشیدن! برای مردم باقی گذاشته ایم؟ بنده موافق قلیانم، اما در محیط های مشخص و با استانداردهای کافی. بنده با ایجاد محدودیت برای قلیان کشیدن خانم ها، مخالفم. حالا بنده با همسرم یا دخترم رفتیم قلیان بکشیم، دو پک هم آن ها بزنند، چه مشکلی دارد؟ می دانم خیلی ها با حرف های من مخالف هستند، اما ببینیم مجموع محدودیت ها قابل دفاع هستند؟ اگر نبود، بدانیم بعضی محدودیت ها را زیاد به مردم تحمیل می کنیم و در تصمیمات، تردید کنیم".
این در حالی است که به اعتقاد جامعه شناسان، قبح استعمال دخانیات در میان اقشار جامعه به خصوص در میان جوانان و حتی بانوان شکسته شده، به همین دلیل است که قلیان می‌تواند زمین ساز مصرف دیگر مواد دخانی باشد، در واقع در سایه قلیان کشیدن مجاز و عادی کردن مصرف مواد دخانی در جوانان که در آنها ایجاد نیاز شدید به نیکوتین می‌کند، امکان آسیب‌های اجتماعی بزرگتر‌ نیز بروز پیدا می‌کند.
[تصویر: 78931-235796-1402139922.jpg]
مهم‌ترین علت گرایش نوجوانان به قلیان
کارشناسان معتقدند که مهم‌ترین علت گرایش نوجوانان به قلیان نبود شادی و تفریح در جامعه و عدم ارائه جایگزین‌های مناسب از سوی خانواده‌ها، عدم کنترل و نظارت والدین، سرخوردگی جوانان و خانواده‌های بدسرپرست، فشار گروه همسالان، عدم موفقیت تحصیلی و تامین نشدن نیازهای عاطفی است، بطوری که 59 درصد آنها به دلیل تفریح و سرگرمی و نیز کسب لذت به مصرف سیگار و قلیان روی آورده‌اند و بقیه نیز به دلایلی نظیر کنجکاوی، الگوبرداری از افراد ناشناس و تقلید از دوستان است که با توجه به این دلایل اهمیت فرهنگ سازی درست این مهم از سوی آموزش و پرورش، آموزش عالی و نیز رسانه ملی را در این زمینه بیش از پیش نشان می‌دهد.چرا که بسیاری از گرایشات به دلیل نبود آگاهی خانواده ها است که این جهل به فرزندان آنان هم منتقل می گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، zahra11 ، رضوانه ، Mohammad Trust ، soora ، fafa* ، Ali#59 ، مجید املشی
۲۲:۵۲, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۸/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۰)Mohammad Trust نوشته است:  علمدار داداش کجای کاری ، از کجا بگم که اینقدر دلم پره ، ولی این بغض بی صاحاب نمیترکه که راحت شم.

50% دانشجو ها تفریح اولشون " دور دور " هستن ، احتمالن میدونی چیه ، ماشین بابائه رو میگیرن ، میرن دور میخورن و خوب اگه چیزی تور ! کردن میرن یه نهاری و بعدش الله اعلم. اون 50% باقیمونده هم یا این امکانات رو ندارن و یا اهل این جور کارا نیستن.

تفریح خوبه ولی تفریح تا کی ؟ الان جوونا یاد گرفتن " عشق و حال " کنن ! قلیون و پارک و دور هم بودن تا صبح و ... ، من اصلا نمیگم این بده ، اتفاقا ادم رفیق داشته باشه خیلی خوبه ، ولی به همین دلیل به سمت ازدواج کمتر میرن ، میشناسم پسره مغازه داره ، اوضاع مالی ردیف ، بش میگم چرا به خودت سرو سامون نمیدی، میگه خودمو گیر بندازم واسه چی ، هر روز با بچه ها میریم قهوه خونه و وقت اضافی ندارم.

ما ایرانیا کلا هیچیمون شبیه یه زندگی درست حسابی نیست ، کلا هی از یه جا میلنگیم.

من امشب اعصابم خرده یکم ، برم چیز بدتری نگم ، خدا کلا باعث بانی این اوضاع رو لعنت کنه

اتفاقا یکی از وحشتناکترین فجایع درباره ازدواج جوانان همین تفریح هست که برادرمون علمدار اشاره کردند!!
پیرو صحبت شما یکی از دوستانم رو دیدم که پسرش وضع مالی توپ و ماشین bmwداره مادرش گریه می کرد می گفت محمد ما زن نمیگیره! گفتم چند سالش شده گفت 28 سال گفتم چرا ؟!گفت دائم مشغوله به کار و تفریح !و همش میگه دختر خوب نیستش! گفتم الان چند تا میتونم معرفی کنم! با غصه گفت این زندگی بی مسئولیت بهش مزه داده!و اشکش سرازیر شد!!!

گفتم بهش سرویس ندید ! گفت انقد وضع مالیش خوبه که هیچی تکونش نمی ده!!!!

قلیون هم که دیگه نگید فاجعه است! دخترم دو سه هفته پیش می گفت یکی از بچه های مدرسمون بچه ها رو دعوت میکرد فرحزاد قلیون کشی!!! فکر کنید دختر مدرسه ای !!!!!فکر می کنن کلاس داره!! به خدا لذتی هم در کار نیست!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، السا ، Mohammad Trust ، soora ، علمدار133 ، fafa* ، aakbarib ، مجید املشی
۲۳:۰۱, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ...

ﺗﻮ ﺣﻤﺎﻡ ﺁﻭﺍﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻦ
ﺗﻮ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﻧﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺪﻥ
ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﻣﺘﻨﻔﺮﻥ " ﭼﺸﻢ" ﻣﯿﮕﻦ
ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻥ ﺩﻋﻮﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺩﯾﺪﻥ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﭼﮏ ﻣﯿﮑﻨﻦ
ﻣﻮﻗﻊ ﻓﯿﺴﺒﻮﮎ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﻏﺬﺍ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ
ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭﻥ
ﻣﻮﻗﻊ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﺧﻮﺍﺑﻦ
ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
ﻭ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﻓﺮﺍﻗﺖ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻦ !!!
ﯾﻨﯽ ﻫﯿﭻ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ...
ﻧﺨﻨﺪ ﺗﻮ ﺑﺪﺗﺮﯼ .. (((:

اصل کلام
نه کارمون به موقست!
نه تفریح
تفریح هم شده قلیون کشیدن توی طبیعت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، Mohammad Trust ، علمدار133 ، fafa* ، ساجد ، mohammadhadi ، عدالت ، aakbarib ، یاســین
۲۳:۱۱, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
دوستان ی فرهنگ جایگزین ارائه بدین، ما بریم سمت همون فرهنگ!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، zahra11 ، علمدار133 ، fafa* ، ساجد ، Ali#59 ، aakbarib ، مجید املشی
۲۳:۲۳, ۱۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۴ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #7
آواتار
همون دیگه السا جان عمق فاجعه همینه که ما هیچ وقت التر ناتیو مناسب برای بچه هامون نداریم!!

دخترم می گه با دوستام برم بیرون؟ باباش می گه هر جا خواستی خودم میبرمت!!!Dodgy

می گه اینترنت ! من می گی بچه جون سه ساعته پای کامپیوتری الان کپک میزنیBig Grin

می گه فیلم!! باباش یه اعتراض می کنه من یه اعتراض!!!Sad

خدایا این بچه های بد بخت من چه کار کنن آخه؟؟؟؟؟!!Sad

ای خدا السا !!!!خدا بگم چه کارت نکنه! داغمو تازه کردی!!!!دو روز دیگه تابستونه! حالا خوبه یه چند روزش میره به فوتبال!!آخه من جواب حوصله سر رفتن های این دو تا بد بختو چی بدم!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، Mohammad Trust ، soora ، علمدار133 ، fafa* ، aakbarib ، مجید املشی ، یاســین
۲۳:۳۰, ۱۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
فرهنگ جایگزین :

توی یه تایپک گفته بودم که من جدیدا هر چیزیو بررسی میکنم در مورد جوان ها ، به ازدواج میرسم. الان دوستان میگن باز این شروع کرد ... !

خب بر فرض مثال ، من الان 23 سالمه ، دانشجوام ، کار تمام وقت نمیتونم انجام بدم ، کار نیمه وقت هم پیدا نمیشه مگه اینکه پدرت مغازه داشته باشه بتونی انجام بدی. یعنی بدون سرمایه هیچی نیستی !

به نظرت من برای پر کردن اوقات فراغتم چی کار میکنم ؟ فقط میشینم پای کامپیوتر ! فیس بوک ، همین سایت ، گاهی دانلود فیلم و سریال و گیم ! نهایت میریم استخر یا فوتبال ! هفته ای یه بار یا دو هفته ای یه بار . اهل خیابون گردی هم نیستیم و از اوضاع این خیابون ها زیاد خوشم نمیاد. تفریحات سالم تقریبا ! به قول رفیق اقا سید توی فیلم طلا و مس : شب تا صبح هم با شیطان رجیم دست و پنجه نرم میکنیم.

یه پسر 23 ساله اینجوری باید باشه ؟ افسرده ؟ یه چهارم موها سفید ؟ حالا باز خوبه هنوز دستون نمیلرزه.

خب حالا بگم چی شد که تفریحاتمون یهویی کم شد ، ادم تا سنش کمه ، زیر 18 هست ، به طور معمول گیر مدرسه و دبیرستان و این جور چیزاس ! کلی تکلیف داریو نهایت روزی 5-6 ساعت واست بمونه ، راحت میشه اینو پر کرد ، با دوست و رفیق و تلویزیون و خونه ی 4 تا فامیل رفتن . بعد از 18 سالگلی وارد دانشگاه میشیم ، وقت آزادمون فوران میکنه ، ازادیمون بیشتر میشه ، حالا برای این آزادی میشه 2 کار کرد ، یا ادم باید سرشو با این جور تفریحای همه مدله پر کنه ، یا میتونه ازدواج کنه و علاوه بر اینکه یه قسمتی از زندگیشو سر و سامون میده ، وقت اضافیشو پر کنه ! توجه کنید که نمیگم چون کار خاصی ندارید ازدواج کنید ، دارم میگم میتونید از اینجا شروع کنید تا مستقل بشید.

خب وقتی من میبینم چنین چیزی واسم فراهم نیست ، عین یه بچه 15 ساله میشینم گیم بازی میکنم ! میشینم همینطوری مطلب میخونم.

حرص میخورم که
نه میتونم اون چیزی باشم که دلم میخواد و عقلم میگه اشتباهه
نه اونی هستم که باید باشم
نه حتی اونی هستم که میتونستم باشم

و کلا خیلی ضرر کردم و اخرش با این سن هنوز چیزی دستم نیست.

تربیت اشتباه خونواده ها و رسم های نوظهور مسخره باعث این کار شده. وگرنه تفریح که زیاد هست ، یکم شاید قیمتش بالا باشه که مگه ادم چند بار توی هفته میخواد بره فوتبال یا شنا یا پینت بال ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، السا ، soora ، علمدار133 ، fafa* ، یاســین
۲۳:۳۹, ۱۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۳۹ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #9
آواتار
ای خدا محمد دیگه از دست تو چه کار کنم ؟؟؟!!!همش می گم زودتر مدرسشون تموم شه برن دانشگاه من راحت بشم !!

حالا نگو برن دانشگاه بدتره!!!Sad

ای خدا لا اقل شب اول قبر رو شب راحتی ما قرار بده!!!آمین!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، soora ، علمدار133 ، ساجد ، یاســین
۲۳:۴۱, ۱۸/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۳ ۲۳:۴۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:
ای خدا السا !!!!خدا بگم چه کارت نکنه! داغمو تازه کردی!!!!دو روز دیگه تابستونه! حالا خوبه یه چند روزش میره به فوتبال!!آخه من جواب حوصله سر رفتن های این دو تا بد بختو چی بدم!!!!

:دی

نقل قول:
همون دیگه السا جان عمق فاجعه همینه که ما هیچ وقت التر ناتیو مناسب برای بچه هامون نداریم!!

من حرفم اینه ک من ایرانی ک فرهنگم باعث میشه نتونم زندگی درست و حسابی داشته باشم، ی فرهنگ غنی تر ارائه بدین، ما طبق اون فرهنگ پیش بریم ...

نقل قول:
خب حالا بگم چی شد که تفریحاتمون یهویی کم شد ، ادم تا سنش کمه ، زیر 18 هست ، به طور معمول گیر مدرسه و دبیرستان و این جور چیزاس ! کلی تکلیف داریو نهایت روزی 5-6 ساعت واست بمونه ، راحت میشه اینو پر کرد ، با دوست و رفیق و تلویزیون و خونه ی 4 تا فامیل رفتن . بعد از 18 سالگلی وارد دانشگاه میشیم ، وقت آزادمون فوران میکنه ، ازادیمون بیشتر میشه

این حرفتون رو کاملا قبول دارم ...
این مشکل رو همه دارن!

نقل قول:
، حالا برای این آزادی میشه 2 کار کرد ، یا ادم باید سرشو با این جور تفریحای همه مدله پر کنه ، یا میتونه ازدواج کنه و علاوه بر اینکه یه قسمتی از زندگیشو سر و سامون میده ، وقت اضافیشو پر کنه ! توجه کنید که نمیگم چون کار خاصی ندارید ازدواج کنید ، دارم میگم میتونید از اینجا شروع کنید تا مستقل بشید.

اتفاقا مشکل جوون های امروز ک میرن دنبال این مدل تفریحات (قلیون و سیگار و ... رو میگم) اینه ک پشتشون همه ش ب خانواده گرمه ...
اگه مثل قدیما، پسر از 15 سالگی بخشی از بار سنگین زندگی رو ب دوش می کشید، تمام فکر و ذکرش میشد کار کردن و دوئیدن برای رسیدن ب آینده بهتر ، دیگه وقتی براش نمی موند ک بره سراغ این مدل تفریح ها!

شما(شمای نوعی رو میگم) اگه پدرتون از 15 سالگی ک حالا خیلیا میگن زوده، از 18 سالگی، بعد از کنکور دیگه پول توجیبیتون رو نمی دادن و می گفتن باید مستقل بشید، اونوقت می رفتید دنبال کار ...

قبول دارم ک زندگی همه ش کار نیست ....،
اما قبول دارید ک همه این مشکل ها و این مدل وقت تلف کردن ها، بخاطر اینه ک طرف بی کاره ؟
کسی ک بره سر کار و پول در بیاره، نمیره 250 هزار تومن پول ی شب قلیونش رو بده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، zahra11 ، soora ، علمدار133 ، fafa* ، mohammadhadi ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]