|
چرا لباس فارغ التحصيلي به اين شكل است؟!!!
|
|
۲۳:۳۱, ۲۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امشب در اخبار شبانگاهي جشن فارغ التحصيلي دانشجويان شهيد بهشتي را نشان مي داد.
لباسي كه پوشيده بودند همان لباس نمادين ( و به نظر من مضحك و دلقك مانند ) معروف فارغ التحصيلان بود كه فكر مي كنم همه با آن آشنايي داريد. ولي واقعا چرا؟ اگر در اين مورد جستجويي در اينترنت بفرماييد با توجيهاتي از اين قبيل مواجه مي شويد كه " اين لباس به احترام ابن سينا است و نمادي (فانتزي شده) از لباسي است كه او مي پوشيد و آن كلاه و منگوله هم نشان دستار خراساني ست كه گوشه اي از آن بيرون مي افتاد و ..." به فرض كه چنين باشد! وقتي آنها نمادي فانتزي ( و تمسخرگونه ) از لباس ما مي سازند ما كه خود صاحب اصل اين لباسيم چرا ما بازهم از همان نماد فانتزي استفاده مي كنيم ؟ واقعا براي من سوال شده كه چرا اينقدر در عمل خودباخته و مفتون ديگرانيم ؟ مثلا نمي شود به احترام ابن سينا لباسي شبيه به اصل همان لباسهايي كه زمان ابن سينا مي پوشيده اند بپوشند؟ يا اصلا لباس خاصي نپوشند؛ حالا چه لزومي دارد كه حتما همان شكلي بشوند؟!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۰, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
حالا فرض بگیریم لباس ابن سینا اینطور بوده
ابن سینا مرد بود یا زن؟ یعنی هرطور که مردها لباس بپوشن زن هم باید همون قالب رو به خودش بگیره؟ واقعا صحنه هایی از برخی افراد عقده ای دیدم که ..............
|
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من هنوز نمیفهمم مشکل این لباس چیه ؟
![]() بلند و گشاده دیگه . یه کلاه هم داره که تمام مزش به پرت کردنشه. ![]() .
|
|||
|
|
۰:۱۸, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ممنون از همه دوستان با همه ي عقايد و نظراتشون
به نظر من آنچه بيشتر از هرچيزي مشمئز كننده است نفس تقليد بدون تفكر و اطاعت كوركورانه و بي اختيار و از همه بدتر ،" خود "، نبودن و اداي ديگران را در آوردن است . اينكه چيزي را كه خوب است وارد عرصه زندگي ات كني فارغ از اينكه مال كيست و كجاست شايد عيبي نداشته باشد اما اينكه اصلا نداني " يعني چه ؟ " و " مفهومش چيست؟" و فقط ادا در بياوري ؛ نفرت خود صاحب سبك را هم بر مي انگيزد. |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۰:۳۴ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۱۰:۳۱)bidel نوشته است: چیز ذیگه ای پیدا نمی شد بهش گیر بدین؟ چون مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ |
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۸:۲۵, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۸:۳۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۵/خرداد/۹۳ ۱:۱۱)رضا1357 نوشته است: در كاربرد اين آيه در مورد اين موضوع خاص مطمئن نيستم! آيه كه واضحه، برادر بزرگوار شك نكنيد. هر چيزي كه مسلمان ها رو شبيه به اونها بكنه حرامه. بلا شك. يه سري به رساله ها بزنيد. تو خوابگاه عادت داشتيم نوشابه كه مي خريديم به هم مي زديم و مي خورديم بعداً فهميديم اين كار حرامه. في نفسه اشكالي نداره ولي چون ما رو شبيه به اونها مي كنه حرامه. پ.ن. راستي كاربرد آيه ها هم موارد خاص داره؟ (البته موارد خاصي به تشخيص ما.) |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به اين ترتيب خيلي چيزها هست كه بلاشك حرامه ولي ما داريم باهاشون زندگي مي كنيم!
بله ، آيه ها اگر با منظور خاصي به كار بروند "كاربرد در موارد خاص" هم پيدا مي كنند. و ممكن است مورد استفاده يا سوء استفاده قرار بگيرند. (بلاتشبيه) مانند " لا حكم الا لله " خوارج ( جسارتا مثال بهتري فعلا به ذهنم نرسيد) منظورم اين نيست كه شما از آيه سوء استفاده كرديد. گمان مي كنم در به كار بردن آيات براي رساندن منظور و مفهومي خاص بايد دقت بيشتري كرد وگرنه خود، سرآغاز شبهات و سئوالاتي مي شود كه چالشهاي سخت تري ايجاد مي كند مانند سئوال سطر اول همين پاراگراف. |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
«حرمت تشبّه به كفار» برخي دلائل روايي اين اصل عبارت است از:
قال علي (علیه السلام): «مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ عُدَّ مِنْهُم» (محدث نوري، مستدرک الوسائل، ج 7 ، ص440) هر کس که به گروهي تشابه جويد، از آنها شمرده ميشود. قال الصادق (علیه السلام): «أوْحَي اللهُ إلَي نَبِيٍّ مِنْ أنْبِيائِهِ: قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ لَا يَلْبَسُوا لِبَاسَ أَعْدَائِي وَ لَايَطْعَمُوا مَطَاعِمَ أَعْدَايِي وَ لَايَسْلُكُوا مَسَالِكَ أَعْدَايِي فَيَكُونُوا أَعْدَايِي كَمَا هُمْ أَعْدَايِي» (ابن بابويه، من لايحضره الفقيه، ج1، 252)؛ خداوند به يکي از پيامبران خود چنين وحي کرد: به مؤمنين بگو لباس دشمنان من (=کفار) را نپوشند، و غذاي دشمنان مرا نخورند، و راه وروش دشمنان مرا نپويند؛ که در اين صورت آنها نيز ـ همانند کفار ـ دشمنان من خواهند شد. |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
شكي نيست
نه به آيات نه به روايات عرض بنده چيز ديگري بود |