|
تا كي سكوت و خفقان ....مي خواي مملكت و از دستت در بيارن؟
|
|
۱:۰۵, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نقل از ناشناس يك دفعه صداي پيامك گوشيم بلند شد نوشته بود تذكر لساني وظيفه ي عموم مردم است امام خامنه اي در رابطه باجمع اوري مانتوههاي بد حجاب با اداره اماكن تماس بگيريد شماره تماس 2183655( شيراز) نشر دهيد تماس گرفتم و گفتم حالا كه اون چه چيز هايي گفت و من چي گفتم بماند فقط بدونيد خيلي....به من گفت قضيه مثل معتاد و مواد فروش اگر كسي نره بخره مواد فروش هم نمي فروشه وقتي اين و گفت من گفتم عجب مسئولي هستيد چه ربطي داره.....و .....اخرش گفت وقتي توليديش مجوز پخش و توليد داره ما كاري نمي تونيم بكنيم شما ها نبايد بخريد و گفت تو اين چند ماه اخير شما جزو محدود ادم هايي هستيد كه زنگ مي زنيد و مي گيد اگر چند تا ديگه مثل شما زنگ مي زدند اون وقت فشار مردم مي تونه حتي ما را وادار به عمل كنه ولي كسي اقدام نكرده......... و شماره چند تا رئيس و بالاتر از خودش و داد گفت شما و مثل شما خوابند كه اينطوري شده...... من به نوبه ي خودم با چند نفر هماهنگ كردم كه با هم زنگ بزنيم و بگيم و.... ولي عجيب به يك بنده ي خدايي گفتم ..گفت من نمي تونم اخه مي ترسم برام بد بشه ببينيد اوضاع تفكر بچه مذهبي هاي ما به كجا رسيده ، خدا وكيلي چند تاي ما بیداری اندیشه ای ها زنگ زديم و اعتراض كرديم چند تاي ما اگر منكري ديديم به صحبت حضرت آقا عمل كرديم چند تاي ما واجب فراموش شده ي حضرت اقا را خوانديم...بابا اگر تو ساكت بشيني ديگري اون طرفي بيداره كارش ميكنه توي بي بي سي دارن عمليات ضد امر به معروف و نهي از منكر اموزش مي دن ولي بچه مسلمون ما خواب كاشكي خواب بود خودشو زده به خواب.....وقتي بگيم چرا نمي گي چرا حرف نمي زني مي گه به من چه؟مي گه اثر نمي كنه؟ برام بد ميشه؟واي فحشم ميدن؟بريد فرهنگ سازي كنيد؟........واي خدا .................. مگه حضرت اقا نمي گن بزرگترين حربه در مقابل گناهكار، گفتن و تكرار كردن است. اينكه يك نفر بگويد اما ده نفر ساكت بنشينند و تماشا كنند، نمىشود. اگر يكى دچار ضعف نفس بشود، يكى خجالت بكشد و يكى بترسد، اينكه نهى از منكر نخواهد شد. چرا كسانى از گفتن ابا مىكنند؟ يك عده بر اثر ضعف نفس از گفتن ابا مىكنند، يك عده هم خيال مىكنند كه گفتن فايدهيى ندارد؛ بايد با دست جلو بروند! نه، زبان از دست خيلى مهمتر است.چرا اين واجب امر به معروف، امر به كارهاى خوب در جامعهى اسلامى هنوز اقامه نشده است؟ نگوييد به من چه؛ او هم نمىتواند بگويد به تو چه؛ اگر هم گفت، شما اعتنا نكنيد. اما همه نمىكنند. همه تجربه نمىكنند، مىگويند آقا چرا اثر نمىكند؛ تجربه كنيد. منكرى را كه ديديد، با زبان تذكّر دهيد. اين سايتي هست كه حالت هاي مختلف كتاب واجب فراموش شده قابل دانلود است.....
|
|||
|
۷:۵۶, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حقیقتش اینه که من شماره ها رو نمیتونم حفظ کنم...
اما تا حالا چند بار توی خیابون خلاف دیدم، زنگ زدم 110... یه شماره رند رو واسه این کار هی باید بگن تا آدم یادش بمونه و زنگ بزنه بیان در مغازه بعضی ها رو تخته کنن... والا... |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
![]() اینم میتونه تاثیرگذار باشه که وقتی مثلا میریم مانتو بخریم واون مانتو مناسب رو پیدا نمیکنیم وطبق معمول فروشنده علت رو جویا میشه ...خیلی واضح ایرادات محصول رو بگیم مثل همین جلو باز بودن،کوتاهی استین وقد،نازکی و..... فروشندگان اگه انتقادای بیشتری از سوی مشتریان دریافت کنن انتقال میدن وبه امید خدا درست میشه البته باید در سطح گسترده باشه ولی ما با هم این سطح رو میسازیم. |
|||
|
|
۱۳:۵۳, ۲۲/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۳ ۷:۵۶)moze84 نوشته است: اما تا حالا چند بار توی خیابون خلاف دیدم، زنگ زدم 110...زنگ زدین110؟ واونها هم اومدن؟؟؟ ![]() نگید اینو من دلم خون از دست این 110 یه شماره الکی معرفی کردن به مردم که هیچ استفاده ای نداره جالب تر از اون هم اینه که گفتن اگه نیومدن زنگ بزنین197 وای وای وای که این از اون بدتر واقعا نمیدونم چی بگم.... همینقدربگم که من خرداد سال90 زنگ زدم110 گفتن الان میان!!!! اما هنوز نرسیدن!!!!!!!!!!! آخه انقدرهم فاصله نداریم با مقر شون به نظرتون منتظر بمونم میان؟؟؟
|
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۲۲/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۲ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
واقعا حرف 110 و نیروی انتظامی رو که میزنید خون من به جوش میاد
![]() ![]() نمیتونم ساکت بشینم. نزدیک ترین و محسوس ترین بی قانونی ها رو عموم مردم جامعه واقعا دارن از کی میبینن؟ غیر از نیروی انتظامی؟ طرف رفته نیروی انتظامی بعد از 5 سال میلیاردر شده تنها کاری که باهش کردن این بود که اخراجش کنن. همین قدر نمی فهمن که این قدر این دست ها رو قطع نکردین دست زیاد شده. شما با یه راننده تاکسی صحبت کنید . 99 % کسایی که با لباس نظامی به عنوان مسافر سوار ماشین میشن کرایه ماشین نمیدن گویا مال باباشونه... حالا همین ادم وقتی حقوق ماهانش 50 تومن کم میشه برید ببینید چه غوغایی راه میندازه . .............................................................................................................................................. داشتیم میرفتیم دانشگاه مینی بوسی که ما توش سوار شده بودیم رو وسط اتوبانی که بین دو شهر بود پلیس 45 دقیقه نگهداشت بدون اینکه به هیچ کدوم از مسافر ها چیزی بگه. بعد از 45 دقیقه سربازی اومد گفت پیاده شید ماشین توقیف شده. فکر کنین 20 تا دختر جوون دانشجو که از جای مطمئنی سوار ماشین شدن رو وسط اتوبان پیاده کردن و گفتن به امان خدا... اینجا بود که دیگه نمیشد ساکت موند. ![]() رفتم پیششون گفتم شما واقعا حافظ امنیت مردمین یا بی امنیتی مردم؟ این همه ملت رو وسط دو شهر پیاده کردین و میگین بمونیم ماشین های سواری هر کس و ناکس که معلوم نیست عاقبتمون چی میشه رو سوار بشیم؟؟؟ . اون وقت میگین تخلف این راننده اینه که صبح امروز با یکی از همکارهای شما درگیر شده و فحاشی کرده و حالا ما باید توقیفشون کنیم؟ این ماکسیمم منطق شماست؟؟ بماند همین حرفها شد که بالاخره ما رو تا ایستگاه شهر بعدی رسوندن و بعد گفتن به امان خدا ... و تو این تا خیرات هممون 2 ساعت دیر تر به دانشگاهامون رسیدیم ... حالا تو اون بهبوهه مردم چی میگفتن؟؟؟ همه چیز از بالا مشکل داره ... یکی نیست بگه ای پلیس بی شعور مردم رفتار احماقانه تو رو به پای بی کفایتی فرمانده کل قوا دارن مینویسن . خیانت از این بالاتر؟؟؟ من که به شخصه پلیس رو که در خیابون میبینم نه تنها احساس امنیت نمیکنم بلکه ازشون میترسم ... وقتی هیچ رسیدگی درستی به جذب نیروی انتظامی نمیشه ... وقتی از بدترین خانواده ها .کسانی که نه سواد انچنانی دارن نه هوش انچنانی دارن نه سطح فرهنگی و اعتقادی انچنانی دارن به وفور دارن جذب نیروی انتظامی میشن... وقتی جوانهای بی سر و پا بخاطر فرار از بی کاری و دریافت حقوق ماهانه به نیرو انتظامی پناه میبرن.. . دیگه اوضاع مملکت مشخصه چی باید بشه . نیروی انتظامی که شغل به این حساسیه... موقعیت رشوه گیری توش به وفور پیدا میشه ... نزدیک ترین برخورد رو با مردم دارن . ابروی نهاد های دولتی و فرمانده کل قوا رو در دست دارن ... اون وقت بزرگترین کار تزکییه ای که دارن رو نیروهاشون میکنن ، افتخار برپا کردن زیارت عاشورای اجباریه و چهار تا کلاس عقیدتیه که همشون خوابن . |
|||
|
|
۴:۳۴, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اخ اخ اخ که گل گفتی مرهم به خدا حرفاتو باید با طلا نوشت کوبید به دیوار ، دیگه نیازی نیست من بگم این همسایه بغلیمون فقط به خاطر اینکه من خونه دانشجویی اجاره کردم و پلاک ماشینم مال این شهر نیست خیلی بی منطق به دروغ میگفت تو سر و صدا داری حتی یه شبم اومد دم خونم الکی داد و بیداد حتی حمله کرد به در و زد در خونه رو داغون کرد 110 که نیومد هیچی رفته بود تو پاسگاه یه آشنا داشت اوورده بود اون نامردم میگفت اره من رفتم تو خونه همسایت دیدم سر و صدا داری اگه یه بار دیگه ازت شکایت کنه میان میریزن تو خونت همه وسایلتو توقیف میکنن میرن . فک من از اون موقع تا حالا باز مونده که این حرفهارو از کجاش در آورده . اینم از عدالت اینا بهم میگفت تو هرکاری هم بکنی هرجایی هم بری اخرش تو تقصیر کاری گفتم چرا گفت چون خونت دانشجوییه .
دیگه کار که به اینجا رسید دیدم داره حقم پایمال میشه مجبور شدم چند تا تماس بگیرم که هممسایم اومده بود به غلط کردن افتاده بود خخخخخ به خدا اگه پارتی نداشتم خدا میدونه الان چه وضعیتی داشتم ... واقعا که |
|||
|
۸:۴۶, ۲۳/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
از قرار معلوم همه شما دوستان با 110 غیر از تهران سروکار داشتین که چون باهاشون برخوردی نداشتم، نمیتونم اظهار نظر کنم...
حدود یکماه پیش، یکی دو روز قبل از این که بنزین بشه لیتری 1000 تومن، رفته بودم بنزین بزنم که دیدم 4 تا جوون لات و لوت پشت بوته ها دارن بنزین میخرن و نگه میدارن واسه اون روزی که گرون شد... حالا چون خبره هم نیستم، شاید واسه چیز دیگه ای داشتن دلالی بنزین میکردن... منم نامردی نکردم، گوشیمو فعال کردم و زنگ زدم 110 و بهشون هم گفتم راه در رو دارن، با لباس شخصی بیان... ده دقیقه نشد که اومدن همه شون رو شتک کردن... 2-3 شب پیش تاااازه 20:30 داشت نشون میدادشون که دم همه پمپ بنزینی ها هستن... ولی دم این پمپ بنزین نزدیک محل سکونت ما، دیگه مشاهده نشدن... ![]() من زنگ زدم، چون خلافشون واسه زندگی مردم گرون میشد... دلالی بنزین پدر مردم رو درمیاره... مثل دلالی دلار... اینو میگن آخر وجدان درد... در مورد اون دوستمون هم که گفته بودن به مانتو فروش ها بگیم ایراد مانتوهاشون کجاست... من نمیدونم شما کجا زندگی میکنین... اما ما که میگیم، بلافاصله میگن راه بازه، جاده دراز... یه "به سلامت" تحویل ما میدن که ما بریم تا با اون دخترایی که از این مانتوها میخوان راحت تر حرف بزنن... از قرار معلوم ما مزاحم میشیم... والا... صنف پوشاک باید یه زوری بهشون برسه... اینهمه هم توی هفته گذشته در مورد مانتو ها و حجاب تلویزیون گزارش ساخته، بگین یه دونه از مانتو فروشی ها مانتوهاشو درست کرده؟؟؟؟ من که هنوزم مانتوهای بی دکمه رو میبینم... ولی ساپورت کم شده اگه خدا بخواد... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |