|
حمله اعراب به ایران
|
|
۱۶:۰۹, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
درود بر دوستان گرامی میخوام در چهارچوب قوانین و زیر نظر مدیران یک بحث علمی و تاریخی و منطقی رو راه بندازیم ، دررابطه با تصویر زیر و حمله اعراب به ایرانیان لطفا تبادل نظر کنید و بحث کنیم. ![]() بخشی از نوشته های کتاب معتبر استاد زرین کوب رو برای شما قرار میدم: اعراب (تازیان) با ايران و ایرانی چه کردند ؟؟؟ -- در سال ۶۳۶ میلادی اعراب مسلمان... به ایران حمله کردند. - متاسفانه عده#ای نیز بر این گمان هستند که ایرانیان با آغوش باز به استقبال اعراب شتافتند!!! به همین دلیل بر آن شدم که به بخشی از آن اشاره #کنم . -- عبدالحسین زرین کوب در کتاب دو قرن سکوت می نویسد: فاتحان، گریختکان را پی گرفتند؛ کشتار بیشمار و تاراج گیری باندازه ای بود که تنها سیصد هزار زن و دختر به بند کشیده شدند.شست هزار تن از آنان به همراه نهصد بار شتری زر و سیم بابت خمس به دارالخلافه فرستاده شدند و در بازارهای برده فروشی اسلامی به فروش رسیدند ؛ با زنان در بند به نوبت همخوابه شدند و فرزندان پدر ناشناخته ی بسیار بر جای نهادند ---- پس از تسلط اعراب در حمله به سیستان؛ مردم مقاومت بسیار و اعراب مسلمان خشونت بسیار کردند بطوریکه ربیع ابن زیاد ( سردار عرب ) برای ارعاب مردم و کاستن از شور مقاومت آنان دستور داد تا صدری بساختند از آن کشتگان ( یعنی اجساد کشته شدگان جنگ را روی هم انباشتند ) و هم از آن کشتگان تکیه گاهها ساختند؛ و ربیع ابن زیاد بر شد و بر آن نشست و قرار شد که هر سال از سیستان هزار هزار ( یک میلیون ) درهم به امیر المومنین دهند با هزار غلام بچه و کنیز. ( کتاب تاریخ سیستان صفحه۳۷، ۸۰ - کتاب تاریخ کامل جلد1 صفحه ۳۰۷) در حمله اعراب به ری مردم شهر پایداری و مقاومت بسیار کردند ؛ بطوریکه مغیره ( سردار عرب ) در این جنگ چشمش را از دست داد . مردم جنگیدند و پایمردی کردند... و چندان از آنها کشته شدند که کشتگان را با نی شماره کردند و غنیمتی که خدا از ری نصیب مسلمانان کرد همانند غنائم مدائن بود .( کتاب تاریخ طبری؛ جلد پنجم صفحه ۱۹۷۵) در حمله به شاپور نیز مردم پایداری و مقاومت بسیار کردند بگونه ای که عبیدا ( سردار عرب ) بسختی مجروح شد آنچنانکه بهنگام مرگ وصیت کرد تا به خونخواهی او؛ مردم شاپور را قتل عام کنند؛ سپاهیان عرب نیز چنان کردند و بسیاری از مردم شهر را بکشتند. (کتاب فارسنامه ابن بلخی؛ صفحه 116 -کتاب تاریخ طبری؛ جلد پنجم صفحه 2011) در حمله به الیس؛ جنگی سخت بین سپاهیان عرب و ایران در کنار رودی که بسبب همین جنگ بعد ها به « رود خون » معروف گردید در گرفت. در برابر مقاومت و پایداری سرسختانه ی ایرانیان؛ خالد ابن ولید نذر کرد که اگر بر ایرانیان پیروز گردید « چندان از آنها بکشم که خون هاشان را در رودشان روان کنم » و چون پارسیان مغلوب شدند؛ بدستور خالد « گروه گروه از آنها را که به اسارت گرفته بودند؛ می آوردند و در رود گردن می زدند » مغیره گوید که « بر رود؛ آسیاب ها بود و سه روز پیاپی با آب خون آلود؛ قوت سپاه را که هیجده هزار کس یا بیشتر بودند؛ آرد کردند ... کشتگان ( پارسیان ) در الیس هفتاد هزار تن بود.( کتاب تاریخ طبری؛ جلد چهارم؛ صفحه ۱۴۹۱- کتاب تاریخ ده هزار ساله ایران؛ جلد دوم برگ 123) در شوشتر؛ مردم وقتی از تهاجم قریب الوقوع اعراب با خبر شدند ؛ خارهای سه پهلوی آهنین بسیار ساختند و در صحرا پاشیدند. چون قشون اسلام به آن حوالی رسیدند ؛ خارها به دست و پای ایشان بنشست ؛ و مدتی در آنجا توقف کردند. پس از تصرف شوشتر ؛ لشکر اعراب در شهر به قتل و غارت پرداختند و آنانی را که از پذیرفتن اسلام خود داری کرده بودند گردن زدند. (کتاب الفتوح صفحه ۲۲۳ – کتاب تذکره شوشتر؛ صفحه۱۶ ) در چالوس رویان؛ عبدالله ابن حازم مامور خلیفه ی اسلام به بهانه (دادرسی ) و رسیدگی به شکایات مردم؛ دستور داد تا آنان را در مکان های متعددی جمع کردند و سپس مردم را یک یک به حضور طلبیدند و مخفیانه گردن زدند بطوریکه در پایان آنروز هیچ کس زنده نماند ... و دیه ی چالوس را آنچنان خراب کردند که تا سالها آباد نشد و املاک مردم را بزور می بردند. (کتاب تاریخ طبرستان صفحه ۱۸۳ - کتاب تاریخ رویان؛ صفحه ۶۹ ) در حمله به سرخس؛ اعراب مسلمان «همه ی مردم شهر را بجز یک صد نفر ؛ کشتند . (کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم؛ صفحه 208و 303) در حمله به نیشابور؛ مردم امان خواستند که موافقت شد؛ اما مسلمانان چون از اهل شهر کینه داشتند؛ به قتل و غارت مردم پرداختند؛ بطوریکه « آنروز از وقت صبح تا نماز شام می کشتند و غارت می کردند. (کتاب الفتوح؛ صفحه 282 در حمله ی اعراب به گرگان؛ مردم با سپاهیان اسلام به سختی جنگیدند؛ بطوریکه سردار عرب ( سعید بن عاص ) از وحشت؛ نماز خوف خواند . پس از مدتها پایداری و مقاومت؛ سرانجام مردم گرگان امان خواستند و سعید ابن عاص به آنان « امان » داد و سوگند خورد « یک تن از مردم شهر را نخواهد کشت » مردم گرگان تسلیم شدند؛ اما سعید ابن عاص همه ی مردم را بقتل رسانید؛ بجز یک تن؛ و در توجیه پیمان شکنی خود گفت: « من قسم خورده بودم که یک تن از مردم شهر را نکشم! .. تعداد سپاهیان عرب در حمله به گرگان هشتاد هزار تن بود. (کتاب تاریخ طبری جلد پنجم صفحه ۲۱۱۶ - کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم ؛ صفحه ۱۷۸ ) پس از فتح" استخر" (سالهای 28-30 هجری) مردم آنجا سر به شورش برداشتند و حاکم عرب آنجا را کشتند. اعراب مسلمان مجبور شدند برای بار دوم" استخر" را محاصره کنند.مقاومت و پایداری ایرانیان آنچنان بود که فاتح "استخر" (عبدالله بن عامر) را سخت نگران و خشمگین کرد بطوریکه سوگند خورد که چندان بکشد از مردم " استخر" که خون براند. پس خون همگان مباح گردانید و چندان کشتند خون نمی رفت تا آب گرم به خون ریختندپس برفت و عده کشته شدگان که نام بردار بودند "چهل هزار کشته " بودند بیرون از مجهولان.(کتاب فارسنامه ابن بلخی صفحه 135-- کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم صفحه 163) رامهرمز نیز پس از جنگی سخت به تصرف سپاهیان اسلام در آمد و فاتحان عرب؛ بسیاری از مردم را کشتند و زنان و کودکان فراوانی را برده ساختند و مال و متاع هنگفتی بچنگ آوردند.(کتاب الفتوح؛ صفحه 215) مردم کرمان نیز سالها در برابر اعراب مقاومت کردند تا سرانجام در زمان عثمان؛ حاکم کرمان با پرداخت دو میلیون درهم و دو هزار غلام بچه و کنیز؛ بعنوان خراج سالانه؛ با اعراب مهاجم صلح کردند.(کتاب تاریخ یعقوبی صفحه 62 -کتاب تاریخ طبری جلد پنجم صفحه 2116, 2118 - کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم صفحه 178,179 جنایات اعراب تنها به این شهر#ها ختم نشده است و اینها تنها گوشه#ای از تاراج میهنمان به دست تازیان بود و آشکارا مقاومت ایرانیان در برابر آنان را ثابت می#کند. اگر شهر خاصی# مورد نظر شما بود خوشحال خواهم شد که روایت آنرا شرح دهم. در کتاب عقدالفرید چاپ قاهره-جلد ۲ صفحه ۵ -سخنی از خسرو پرویز نقل شده که می گوید: اعراب را نه در کار دین هیچ خصلت نیکو یافتم و نه در کار دنیا. آنها را نه صاحب عزم و تدبیر دیدم و نه اهل قوت و قدرت. آنگاه گواه فرومایگی و پستی همت آنها همین بس که آنها با جانوران گزنده و مرغان آواره در جای و مقام برابرند .فرزندان خود را از راه بینوایی و نیازمندی می کشند و یکدیگر را بر اثر گرسنگی و درماندگی می خورند.از خوردنیها و پوشیدنیها و لذتها و کامروانیهای این جهان یکسره بی بهره اند. اینهم شعریست که فردوسی بزرگ دررابطه با حمله ی اعراب به ایران سروده است: پادشاه شعر و ادب سرود :
شکست ایرانیان و یزدگرد سوم در جنگ با اعراب چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت جهان را دگرگونه شد رسم و راه تو گوئی نتابد دگر مهر و ماه ز مِی نشئه و نغمه از چنگ رفت ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت ادب خوار گشت و هنر شد وَبال ببستند اندیشه را پَر و بال جهان پر شد از خوی اهریمنی زبان مُهر ورزید و دل دشمنی کنون بی#غمان را چه حاجت به می کران را چه سودی به آوای نی که در بزم این هرزه گردان خام گناه است در گردش آریم جام بجائی که خشکیده باشد گیاه هدر دادن آب باشد گناه چو با تخت منبر برابر شود همه نام بوبکر و عُمَر شود ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر تو#ای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود حالا صرفا دوستان نظراتشون رو بگن تا به بحث بپردازیم. موفق باشید. |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۷, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
اگر ناظران محترم پست 89 رو جدا کنه و موضوع دیگری تشکیل بدن فکر می کنم بهتر باشه! دیگه موضوع حمله اعراب نیست! اینجا موضوع حاکمیت مطرح هست!!
بخش هایی از حرفهای جناب امیر صحیح است اما تو فرصت مناسب وارد بحث خواهم شد! |
|||
|
|
۱۳:۳۸, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۴۱ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
درود
بله منم نظرم همین هستش..در تاپیک دیگه خیلی بهتر و با اسوده خاطری بیشتر انجام خواهد شد...از مدیران تقاضا دارم اینکارو بکنن.. سپاس (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۲۳)mahpare نوشته است: به نام پروردگار جهان من با شما صحبتی ندارم خانوم محترم... شما اصل جمله های منو ول کردین چهار تا حاشیه که برای مثال گفتم رو روش مانور میدین و الان من جواب شما رو چی بدم که بحث منحرف نشه؟...این رو میگم بلد نیستین تبادل نظر کنین... |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۵۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۳۸)AmirEfrit نوشته است: این جمله ها برام آشناست... بچه که بودیم بحثمون که میشد بعد یهو یه کسی که جوابی نداشت میگفت من اصلا میخوام زور بگم(یه اصطلاح دیگه من محترمانشو گفتم ،)حرفی دارین؟؟؟؟ میگفت من با کسی حرفی ندارم ...بعدشم قهر میکرد فک کنم ![]() د مرد حسابی چرا از حواشی مثال میزنید؟؟؟که جوابتون رو از حواشی بگیرید؟کل متنتون حاشیه بود که پس توجه بنمویید اگراگر جوابی دارید برای همین حواشی بفرمایید.... ندارید.... مطمئنم ![]() چون حرف حساب جواب نداره. آقای مجتبی 110 شما هم خوب آتش بیاره معرکه شده اید ها....
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
ببخشید می شه شما اصل و فرع جمله هاتون رو تو پرانتز مشخص کنید تا مام روشن بشیم...جواب ندارید بجایی اینکه بگین قانع شدم می گین با شما حرفی ندارم وووخوبه بقیه هم بگن شما با این اسلام شناسی زیرصفرت کسی باهات حرفی نداره کسی که ذره ای درباره اسلام و طریقه حکومت داریش اطلاع نداره انقدر راحت درباره حکومت اسلامی حرف می زنه انتظار معجزه از پیامبر داره اینکه همون مسلمونا را قاتل نوه پیامبر می دونه اینکه به راحتی کل دستگاه عظیم عزاداری این مردم رو با علم و کتل شام و نذری یکی می کنه بایدم حرفی نداشته باشه ...خیلی خوب عقایدتون رو روشن کردین اما گوش شنیدن هم داشته باشین ...
من یکی واسه قسمت امام زمانتون جواب زیاد دارم اگه خوب با اعضا تا کنید و برخورد داشته باشید جوابتون رو می دم ان شالله |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۵۶ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۴۷)mahpare نوشته است: این جمله ها برام آشناست... ببین دوست من ، غرب برای شما فقط فیلمهای هالیوودی و گفته های افراد سیاسی و اخبار هستش... و بله من جوابی برای جملات گوهربار شما ندارم خانم عزیز... شما غرب رو یه فاحشه خونه میدونید همین... دیگه چشمتون باز نمیشه که همین فلشی که هرروز استفاده میکنیم ساخت غرب و فکر میکنم اسرائیل باشه...دیگه نمیبینید که هرچیزی که ما باهاش کار میکنیم توسط برنامه نویسان غرب اختراع شده قبلش... ما نمیتونیم خودرو تولید کنیم هنوز کپی میکنیم...یعنی توی مرحله کپی نقصان داریم و ضعیفیم...اونوقت شما غرب رو دچار اشکال میبینید؟؟(بگم غرب دچار اشکال هست هم در بعد فرهنگی و هم سیاسی و هم اقتصادی ، اما با نقد های درست نه جملات پادرهوا) ول کن جان من...من بحثم چیز دیگری بود شما بحث رو به حاشیه دارین میکشین. شاهد هستیم دوستان جواب ندارن بدن افتادن به جون حاشیه...من یک کتاب درباره صحبتهای شما جواب دارم اما موضوعات مهمتری هست...دقت کنید یک کتاب جواب دارم |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۴:۰۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد!
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: یکسری از دوستانمون و اکثرا البته فقط شعار میدن... مثلا برفرض مثال میگن نظام سرمایه داری و کاپیتالیستی ضعیف شده و نقص هایی داره ، خب من این رو قبول دارم عزیزمن...اما بحث مهمتر این هستش که شما دارین این نظام اقتصادی در جهان رو نقض میکنین در حالیکه جایگزینش رو ندارین... درسته بنده خودم در این مورد بدون تعصب تحقیق کردم! اگر اقتصاد رو خرد و کلان تقسیم کنیم! اسلام در سطح خرد کاملا همه چیز رو پوشش می ده. اما در سطح خرد این مردم هستند که باید اقدام کنند اما در سطح کلان خیر بیشتر اصلاح کنندست! یعنی ما نظریات اقتصادی غرب رو بگیریم و اصلاح کنیم! که تو این سی سال کمتر دولت های ما اینکار رو انجام دادند! و در مواردی که ما تا حدودی اقتصادمون رو اسلامی کردیم (مثل بانکها) فایدش رو هم بردیم! مثل بحران اقتصادی غرب در سال 2008 که اقتصاد ما رو بدان صورت تحت تاثیر قرار نداد. (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: وقتی من میتونم نظریه ای رو رد کنم که جایگزینش رو حتی ضعیفتر رو بتونم به وجود بیارم ...ادعاهای شما کاملا پوچ و بر سر توهمات است...شما میگین نظام اقتصادی سرمایه داری ضعیفه درحالیکه الان ایالات متحده و چین بزرگترین اقتصاد دنیا رو دارن و من نمیتونم مثل شما خودمو گول بزنم.... درسته اما آیا اقتصاد سرمایه داری موجب شد امریکا به چنین قدرتی در اقتصاد برسه؟ جای بحث داره خودش... (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: یکی از دوستان میگفت ما با اسلام به فلاح میرسیم نظام اقتصادی ماشین نیست که بگیم اونها سوار اقتصاد کاپیتالیستی شدن پیشرفت کردند ما سوار اقتصاد اسلامی شدیم (که نشدیم البته) و پیشرفت نکردیم! (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: بحث فرهنگی ما داغونه... برین تو استادیوم های مملکت اسلامیمون تا ببینین عزیزان مسلمان چه فحش هایی به زن و خانواده داور و ورزشکاران نمیدن ...اما توی کشورهای اروپایی و امریکایی که به ظاهر کافر هستند ما اخلاق و ادب رو درشون میبینم.این بحث فرهنگی بحثش جداست! معمولا اقتصاد و تکنولوژی جلوتر از فرهنگ حرکت می کنه، ما الان باید خودمون رو با امریکای دهه 60 ، 70 مقایسه کنیم! که به مراتب خیلی جامعه ی بهتری داریم! شما فیلم های مربوط به دهه 50، 60 ، 70 میلادی امریکا رو نگاه کنید! خیلی وضع جامعه خراب تر از حال ما بوده! اما اگر بخوایم با همین حالا هم مقایسه کنیم می تونم بگم خیلی با ادب هم نیستنا! 108 مورد تعرض به یک دختر امریکایی در 10 ساعت! (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: همین بحث اسید پاشی که در ایران شکل گرفت به جرات در هیچ جای جهان وجود نداره مثل این نمونه... ما خیلی فقر فرهنگی داریم...حالا هی بریم اسطوره های عربی رو بزرگ بکنیم به هیچ جا نمیرسیم و نخواهیم رسید.از نظر فرهنگی که بالاتر گفتم ما نباید خودمون رو با 2014 آمریکا و اروپا مقایسه کنیم! اما.. اما من در این مورد هم کوتاه میام و با همین الان اونها مقایسه می کنم: http://www.bbc.com/news/magazine-23631395 قسمتی از خبر برای کسانی که چیز شکن ندارند: NHS statistics for England do not separate out acid attacks. In 2011-12 there were 105 hospital admissions in England for "assault by corrosive substance", but the category covers more than just acid. (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: هیمن بحث عاشورا در شهرمون من دارم میبینم کسی بخاطر امام حسین به دسته و مراسم عزاداری نمیره و این واقعیته...شاید شما بخواین خودتو گول بزنین ولی من واقعیت رو میگم... عزاداری برای اون افرادی هست که از اسم امام حسین استفاده سیاسی میکنند ، برای اون مداحی هست که شبی پنج میلیون پول میگیره برای اون افرادی هست که یک خیابون رو صف کشیدن تا یک پرس غذای نذری بگیرن...همه دیگ برمیدارن توی این جامعه به ظاهر اسلامی بر غذا صف میکشن... اینم از فرهنگ جامعه اسلامیمون...این که شما می فرمایید درست اما همه غیر اسلامی هست! علما رد می کنند! (۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۰۲)AmirEfrit نوشته است: حالا شاید دوستان ادعا بکنندکه ما مسلمنان خوبی نیستیم و اسلام رو درست اجرا نمیکنیم که به نتیجه نمیرسیم...شاید این ادعا درست باشه اما اسلام رو اگر یک تفکر و تئوری بخوایم بدونیم ، پس اسلام در عمل دچار نقصان زیادی هستش و در حکومت استفاده ی لازم رو نداره چون هیچوقت در تمام سطوح موفق نبوده و نیست. یعنی اسلام شاید تئوری قشنگی داشته باشه و در بعد فردی هم بشه ازش استفاده کرد اما در حکومت موفق نخواهد بود. دوستان میگن امام زمان بیاد همه چیز رو درست بکنه ، پس بااین حرف عملا تئوری و تفکر اسلام زیرسوال میره... اگر اسلام یک تفکر برای زندگی و روش حکومتی هستش و کامل هم هستش پس هرشخصی که اطلاعات کاملی از این تفکر رو داشته باشه باید بتونه با ویژگی های سیاسی که داره موفق عمل بکنه ، هرکسی...اما دوستان فقط منتظر امام زمان هستناوه چقدر حرف زدی! بقیش بماند بعدا
|
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۴:۲۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۳:۵۴)AmirEfrit نوشته است: ممنون که جواب دادید اون پاراگراف آخرو نفهمیدم چرا نوشتید واسه هدر دادن زحمات خودتون؟؟؟؟ ![]() شما اگر همه ی قضاوت هاتون مثل پاراگراف بالا هست وردارید جمعش کنید... شما از کجا میدانید من توصیف غرب را از اخبار و هالیوود شنیده ام فقط؟؟؟؟ چقدر مطمئن حرف میزنید؟؟؟ خواهر بنده در تورنتو زندگی میکنن. ایشون سونوگرافی میخونن و همسرشون فروشگاه دارن....12 ساله ازدواج کردن وبعد از 10 سال که اونجا هستن هنوز اجازه ندارن بچه دار بشن.... اختیار بچه دارشدنشون دست خودشون نیس ؟؟؟ برید تا تهش...در ضمن غرب فاحشه خونه نیس... ![]() فقط خواهرم میفرمایند یک خیابانی هست خانمها مثل آشغال سر ساعت 9 میروند وایمیستن در اون خیابان و.... در کل من که جواب سوالات قبلی مو نگرفتم هنوز... اون کتابی که فرمودید مقدمشو عرض کنید برای بنده کفایت میکنه.... راستی اون فلشی که گفتین و امثالهم رو نخبه های ما(کشور های جهان سوم) میسازن در غرب نه پخمه های خودشون...
|
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۴:۲۳ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۴:۱۶)mahpare نوشته است: ممنون که جواب دادید اون پاراگراف آخرو نفهمیدم چرا نوشتید واسه هدر دادن زحمات خودتون؟؟؟؟ من به شما جوابی ندارم بدم...بحث رو کاملا به بیراهه بردین...هرجور میخواین فکرکنین...اصلا من جواب ندارم ، بزار توی فکر مسائل تئوری باشم...ایشالله یک بحث فرهنگی اسلامی و غربی بعدا میزنم اونجا جواب میدم. جناب مجتبی جواب شمارو هم به زودی میفرستم. موفق باشین |
|||
|
۱۴:۲۶, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۳ ۱۴:۲۳)AmirEfrit نوشته است: من به شما جوابی ندارم بدم...بحث رو کاملا به بیراهه بردین...هرجور میخواین فکرکنین...اصلا من جواب ندارم ، بزار توی فکر مسائل تئوری باشم...ایشالله یک بحث فرهنگی اسلامی و غربی بعدا میزنم اونجا جواب میدم. آفرین ![]() ![]() ![]() میدونستم جوابی ندارین. فک کنم با آقای مجتبی 110 به نتایج خوبی برسید ![]() فقط تئوری هاتون رو بالقوه نگه دارید لطفا
|
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
از قرار معلوم شرکت کنندگان در بحث نظراتشون رو گفتند و گویا این موضوع قرار نیست به نتیجهای برسد...
تاپیک بسته میشود و کسانی که هنوز دچار شبهاتی هستند،میتوانند با مطرح کردن آنها در سایتهای تخصصی پاسخگوئی به شبهات،به بحث و تبادل نظر بپردازند. خداوند هادی همهی ما باشد . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 8dya9zy6vgztg4bwi5zl.jpg]](http://www.up.nazicenter.com/images/8dya9zy6vgztg4bwi5zl.jpg)

چرا از حواشی مثال میزنید؟؟؟که جوابتون رو از حواشی بگیرید؟