کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه رفتن دختران
۱۶:۰۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خالق هستی!!
دوستان سلام!
موضوعی که مدتهاست ذهن بنده یا برخی از دوستان رو اشغال کرده موضوع دانشگاه رفتن دختران هست!!!!
بحث های زیادی موافق و مخالف و حتی درباره زمان رفتن دختران به دانشگاه شده است!!

از دوستان !!خصوصا دختر خانمهای تالار !!که دانشجو هستند ، یا قصد ورود به دانشگاه را دارند تقاضا میکنم به سولات یا هر آنچه که دراین باره به نظرشان می رسد پاسخ دهند!

اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد؟؟؟

چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، میلاد.م ، اسکای ، فدايي ولايت ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، السا ، انتصـار ، mahyamatin ، حسنیه ، Justice Bringer ، nasimesaba ، قلب ، azade ، ضحی ، help me ، مصباح ، mahdy30na ، fafa* ، انديشه نو ، فانوس *7* ، mofa

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۶, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۶)Morghe Zirak نوشته است:  منم گفتم کارای دیگه هم میتونن بکنن اما شما گفتی هدفت از درس خوندن شغل خوب پیدا کردن و پولدار شدنه!! پول رو که بدون درس خوندن هم با ممارست تو هر کاری میشه به دست آورد!! پس کسی که درس میخونه میخواد پول زیاد به دست بیاره !توی عمران مهندس ساختمون از همه بیشتر پول در میاره ( بیشتر کساییم که از اول میرن توی این رشته برای همین کاره، شمارو نمیدونم)!! مخصوصا این که متاسفانه حقوق خانوما از آقایون کمتره تو این جامعه ی بی عدالت!!!

من قصد توهین به کارگرای ساختمون رو نداشتیم !! اما این واضحه که کسی که درس نخونده و تو سطح اجتماعی پایین تریه بیشتر ممکنه به جرم و جنایت و چنین کارایی دست بزنه!! البته من منکر این نمیشم که آدمای سطح بالا هم ممکنه چنین کاری بکنند ولی کمتر این اتفاق میفته!! شما ک با توهین مخالفی چرا به اساتید دانشگاه که درس خونده اند و از قشر بالای جامعه اند توهین میکنید؟؟؟یه افغانی که به بهانه ی کار قاچاقی میاد ایران و هزار غلط میکنه، رو به یه استاد دانشگاه که یه آدم تحصیل کردست و سطح فرهنگ یه جامعه رو بالا میبره و به جوونای کشورش خدمت میکنه شرف داره؟؟؟کی گفته پول استادای دانشگاه حرومه؟؟؟چون نمره نمیدند؟؟Smile
الان شما در شان زن میدونی که بزنه پس کله ی یه افغانی بگه کار کن؟؟ (اگر خانومه با تقوا باشه)
یه بخشی از تقوا هم حفظ شان هست!!
با تقوای بی آبرو به چه درد میخوره؟

ریحانه که تعریفش مشخصه!! ینی شما یه خانوم که تنفگ دست میگیره و ازش بعیده که یه مردو زیر یه سقف تحمل کنه یا برای یه بچه لالایی بخونه و کارای احساسی و ظریف انجام بده رو سالم میدونی؟؟ Smileهر چیزی با توجه به خصوصیاتی که داره خلق شده هر کسیم که بخواد با این قضیه مبارزه کنه که قهرمان بازی در بیاره به ظاهر کارش مهم میاد ولی از نظر روحی شکست میخوره!! چون داره با روح خودش میجنگه!! جالبه که صفت جنگاوری هم صفتیه که خانوما به طور طبیعی ندارند!!

1)ببین بخش اول متن منو نخوندی ، من گفتم در دوران جاهلیت به این شعار ها اعتقاد داشتم.خدمت به مملکت و افزایش مهارت های اجتماعی و شعور اجتماعی . این بخش حرف من توش خیلی حرفا مخفی شده . و حالا تنها دغدغه ی من اینه که بتونم از مدرکمم پول دربیارم.این نبوده که از اول بخوام پولدار بشم و اومدم این رشته.تازه عزیزم حالا کی گفته که این قشر مهندسین درامد خوب دارن . همینه که میگم قبل از انتخاب رشته، جو زده نشیم.

2) باشه شما راست میگی . .

3) این تعریف شماستSmile.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba
۱۵:۲۸, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:ببین بخش اول متن منو نخوندی ، من گفتم در دوران جاهلیت به این شعار ها اعتقاد داشتم.خدمت به مملکت و افزایش مهارت های اجتماعی و شعور اجتماعی . این بخش حرف من توش خیلی حرفا مخفی شده . و حالا تنها دغدغه ی من اینه که بتونم از مدرکمم پول دربیارم.این نبوده که از اول بخوام پولدار بشم و اومدم این رشته.تازه عزیزم حالا کی گفته که این قشر مهندسین درامد خوب دارن . همینه که میگم قبل از انتخاب رشته، جو زده نشیم.

بدون مدرک هم میشه پول دراورد !!گفتم که!! احساس نکردی وقتت تلف شد؟؟
من میگم!! بابای من مهندسه و راضیه از کارش!!
چر هدفت اولیتو دنبال نکردی؟!! انقدر حرف این استاد به نظرت منطقی اومد؟؟؟ با یه حرف هدفی که براش بیش از شانزده سال درس خوندی رو فراموش کردی؟؟

نقل قول:باشه شما راست میگی . .
خوشحالم پذیرفتی!! اما ای کاش نظر بیشترتو میگفتیWink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، zahra11 ، nasimesaba
۱۵:۳۱, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
عزیزم متن منو متوجه نشدی . من باید برم جلسه . دیگه نمیتونم زیاد بنویسم. گفتم اهداف من تا همین چند ماهه پیش همین چیزایی بود که نوشتم . اما سیستم مریض ،به من یاد داد که مدرکت رو واسه این چیزا ارزش گذاری نکن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۵:۴۵, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۵:۴۶ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #14
آواتار
متشکرم از دو کاربر عزیز! اسکای گرل و مرغ زیزک! یکی مهندس عمران و یکی دانش آموز! مباحث جالبی داره مطرح می شه که امیدوارم بحث به آرامی پیش بره!! امیدوارم دوستان قصد توهین به اقشار مختلف جامعه رو نداشته باشند!Smile

ولی بحثی که اینجا مغفول واقع شد این بود که چه انگیزه ای سبب میشه یا موتور محرکه شماست که دانشگاه و در پی اون پیدا کردن شغل رو برای خودتون الزام آور بدونید؟؟؟

( با توجه به این که طبق قانون مدنی کشور مرد وظیفه انفاق داره و لازم نیست زن دنبال کسب در آمد باشه!) البته اگر بعد از چند صباحی پسران تمایلی به ازدواج و نفقه دادن و.... داشته باشتدHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، انتصـار ، Eve ، nasimesaba ، مجید املشی ، help me
۱۶:۰۳, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #15
آواتار
۱ و ۴ خیلی بستگی داره نمیشه گفت Smile
۲ و ۳ :من بشخصه تو خانواده ای بزرگ شدم که روی یادگرفتن تاکید زبادی بوده . منم جوری بار اومدم که میخوام بدونم و برای همین میرم دانشگاه.برای یادگرفتن ، برای ثابت کردن خودم به خودم و بقیه ، برای معاشرت با آدمهای خوب!آدمهایی که سطح علمی و اخلاقیشون بالاست! برای بزرگ شدن ، و برای اینکه اگر لازم شد خودم بتونم گلیمم و از آب بیرون بکشم. و از بچگی آدم مستقلی بودم....کار کردنش ازینجا میاد Smile
من آدم یجا بمون نیستم ، خونه بمونم دیوونه میشم Blush
و همینطور لذت میبرم از حل مسایلی که برام بوجود میاد، یه خودآزاری شرلوکی دارم !Big Grin

ضمنا آقای محمدصدرا :نمیخوام دخالت کنم اما قکر نکنم منظور خانم اسکای این بود که همه ی اساتید مفت خورن ،بلکه منظورشون اون دسته ای بود که اینطورن و خودتونم میدونید کم نیستن Smile
اگر دخالتی شد ببخشید.
حیف بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، اسکای ، zahra11 ، nasimesaba ، انديشه نو
۱۷:۱۸, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۸ توسط Morghe Zirak.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول: این تعریف شماست[تصویر: happy.png].
نمیدونم شاید!! تمام سعیمو کردم که تعریف دینیشو بگم

نقل قول:عزیزم متن منو متوجه نشدی . من باید برم جلسه . دیگه نمیتونم زیاد بنویسم. گفتم اهداف من تا همین چند ماهه پیش همین چیزایی بود که نوشتم . اما سیستم مریض ،به من یاد داد که مدرکت رو واسه این چیزا ارزش گذاری نکن .

ولی من هردفه دقیق متنتو میخونم
چرا سیستم مریض فقط به تو اینو القا میکنه؟؟ من که چنین برداشتی نکردم

من بخاطر این میخوام خودم به تنهایی درامد زیاد داشته باشم چون اولا میخوام با یه پسر زیر 26 سال ازدواج کنم ک ممکنه زیاد پولدار نباشه منم نمیخوام دستش تو جیب باباش باشه میخوام خودمون زندگیمونو بسازیم پس باید منم دارمد داشته باشم که از پس این گرونی زیاد که داره همه رو از ازدواج کردن پشیمون میکنه بر بیایم(نه این که منم به اون پول بدم فقط با یه بخشی از پولم کمکش کنم)!!بعدم با توجه به اینکه پسرا کمتر میخوان ازدواج کنند اگر من به هر دلیلی نتونم با شخص مورد علاقم ازدواج کنم میخوام استقلال مالی داشته باشم!! من اگر همینطور بی سواد بمونم هیچ پشتوانه ای ندارم اگر نتونم ازدواج کنم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، Eve ، zahra11 ، nasimesaba
۱۸:۰۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۱۳:۵۹)SkyGirl نوشته است:  1) ببین اگر ازم ، یه مشکل بزرگی که مابعضی نتخاب رشته داریم همینه . تا من گفتم عمران ،شما ذهنت رفت ساختمون .
عمران رو سرچ کن و ببین که چه گرایشاتی داره. تو همون رشته ی عمران پر از کار هایی هست که زنونست.

2) قشر کارگر ساختمون رو بهتره کمی با احترام صحبت کنیم .
اینقدر هم شان زن شان زن نکنیم . هر که با تقواتر نزد خدا گرامیتر. شرف داره پدر کارگر ساختمون که پولش حلاله تا ...
کارگر ساختمونی یه شغله .دیگه شرمنده پشت میز نشین نشدن.
3) نه مشکل کروموزومی دارم، نه جو زده و نه دور از فطرت . منتها تعریف من از ریحانه بودن فرق میکنه.SmileWink
اسکای دوست خوب من!
انقده خودتو اذیت نکن!
جواب سوالهای تاپیک از قبل لو رفته!!! جوابشم فقط بعضیا دارن...
جواب های مغایر هم قبول نیستWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، اسکای ، zahra11 ، nasimesaba ، M03TAFA
۱:۰۳, ۲۹/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
خدمت رضوانه عزیز عرض شود:

سوالات اساسی هست! واقعا اگر افراد با دقت به سوالات پاسخ بدن بخش زیادی از ابهامات در این ضمینه کم خواهد شد!

به هیچ عنوان جوابها تعیین شده نیست و هر عزیزی مثل شما نقطه نظرات خودش رو بیان میکنه!

اگر دوستان همکاری کنند و با دقت با توجه به اوضاع جامعه و وضعیتی که خانواده در اینده به سمت و سوی آن خواهد رفت پاسخگوی سوالات باشند، فرضیات و گوشه های تاریک این مسئله روشن خواهد شد!

منتظر نظر شما عزیز و سایر دختر خانمهای گل تالار چه دانش آموز و چه دانشجو هستیم!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسنیه ، nasimesaba ، مجید املشی
۰:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
قبل از این که جواب بدم، دوست دارم از همه بچه های تالار خواهش کنم که توی این بحث شرکت کنن...
چون من فکر میکنم به درد بخوره...
حالا اگه زهرا خانم اجازه بدن، منم به عنوان یه دانشجو قدیمی نظرم رو بگم...
نقل قول:
اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

هم بستگی به آدمش داره و هم بستگی به رشته اش...
یعنی یه رشته نامناسب میتونه برای یه زن تهدید باشه و به تبع اون برای جامعه...
اما یه رشته مناسب میتونه کمک کنه به فردای اون زن برای تربیت نسل...
البته به آدمش هم بستگی داره...
آدم ناجور حتی توی یه رشته خوب هم ممکنه آسیبی برای جامعه باشه....
نقل قول:
دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

من حقیقتش از این خوره ریاضی ها بودم...
اصلاً به مخیله ام هم خطور نمیکرد که سر کنکور غش کنم...
من هدفم این بود که بعد از گرفتن رتبه سه رقمی در دانشگاه سه ساله لیسانس رو بگیرم و بلافاصله به خارج از ایران برم...
من هدفم این بود که دانشمند بشم و به همه دنیا نشون بدم که روسری مانع از کار کردن مغز نمیشه...

نقل قول:
سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد؟؟؟

راستش من میگفتم امام زمان (عح) که بیان، به هر شغل و تحصیلاتی احتیاج دارن، بیشتر از همه هم مسلماً ریاضی که مادر همه علومه...
من به خاطر استطاعت مالی پدرم، هیچ گاه به این فکر نیفتادم که باید پول دربیارم...
اصلاً پول در آوردن هدف من نبود...

نقل قول:
چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟؟؟؟

مسلمه...
هر کسی که دانشگاه میره، دیدش نسبت به حرفای خاله زنکی عوض میشه...
یه آدم تحصیل کرده به دانشگاه و معدل و درجه علمیش مینازه و یه آدم دانشگاه نرفته، به زیبایی، به پول و جواهرآلات و ابزارآلاتی که دستشه مینازه...
هرچند بهترین گزینه اینه که آدم به ایمانش بنازه...
اما خوب آدم دغدغه علم داشته باشه خیلی بهتر از اونه که دغدغه کلاس گذاشتن های مسخره رو داشته باشه...
به تجربه به من ثابت شده که خانم هایی که دانشگاه میرن، به یه بخشی از شعور احتماعی که اکتسابیه میرسن...
اما اون بخش از شعور اجتماعی که ذاتیه، ربطی به تحصیلات نداره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، nasimesaba ، مجید املشی ، zahra11
۱۱:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

1/تو جامعه کنونی بیشتره تهدیده تا فرصت

دلایل زیادی هم داره دخترای ما به خاطر عدم توجه به تربیت و پرورش اونها به بلوغ عقلی و اجتماعی کامل و درستی نرسیدن عزت نفس کمی دارند که دم دستی ترین نتیجش رو میتونیم تو تغییر در رفتار و پوششون بعد یکی دو ترم ببینیم..اصلا مگه دانشگاه های فعلی اسلامی هستن که فرصتی باشه برای تربیت نسل برای یک جامعه اسلامی

یه دختر با کارشناسی و کارشناسی ارشد وقتی نیاز مالی هم نداره حاضر نیست کار نکنه این یه تهدید دیگست.نظر شخصی منه ولی به نظر من اگر من نیاز مالی ندارم و میتونم با رقم x که پدرم منو تامین میکنه فعالیت های مو ادامه بدم نباید برای به دست اوردن3x جای یه دختر نیازمند به شغل یا یه مرد رو بگیرم تاکید میکنم اگر نیازی ندارم

و بعد همین شاغل بودن بدون نیاز هم بعد میشه یه تهدید دیگه که باعث میشه از وظایفو نقشی که فطرتا برای اون ساخته شده فاصله بگیره .

2/لزوما دانشگاه نرفتن مساوی بیکاری یا هدر دادن عمر و زمان نیست من دانشگاه نرفتم اما بیکار هم ننشستم من
دانشگاه نرفتم اما وارد حرفه ی دیگه ای شدم که برای پیشرفت و ترقی و موفق بودن نیاز به بروز بودن داره نیاز به یادگیری مداوم داره نیاز داره که کتابهای روز خودش رو مطالعه کنه مقالات روز رو و ...

شاید به اندازه خواهر دیگه م که دانشگاه رفت و الان شاغله تلاش مبکنم با این تفاوت که چون زمان کارم دسته خودمه تو ساماندهی امور خانواده هم نقش بیشتری دارم پس به عقیده من فرض سوال غلطه

نمیدونم چرا اینقدر بسته نگاه میکنیم که اگه دانشگاه نره دختری عقب میمونه بی سواد میمونه .به پویایی اجتماعی نمیرسه. به النگوهاش مینازه

یا اونی که دانشگاه رفته سطح سواد و اخلاقیش بالاست با این دیدگاه الان ایران باید گلستون میبود اما روز به روز از نظر فرهنگ و اخلاق داره تنزل میکنه.

3/اون زمان که دانشجو بودم حقیقتا مسئله من این بود که اصلا سبک دیگه ای از زندگی رو نمیشناختم این برام تعریف شده بود .دانشگاه رفتن راه راحتری رو برای تصدی یک شغل میده تا بخوای همه چیز رو از صفر خودت شروع کنی .

4/من نمیخوام حکم کلی صادر کنم اما با نگاه کردن به امارهای ثبت شده طلاق میبینیم که طلاق چه محضری چه عاطفی بشتر در قشر تحصیل کرده جامعه رخ میده .
یه مسئله دیگه هم اینکه معیار های یک فرد چیه اگر من موفقیت رو تو تحصیلات اکادمیک میبینم یا شعور و شخصیت یک فرد رو از نرمهای پایان ترمش حدس میزنم حتما برم دانشگاه بهتره برام.به عقده بنده شعور اکتسابیه هم ربطی به تحصیلات فرد نداره هرچند کسی که فقط با همچین انگیزه ای وارد دانشگاه میشه روی محیط تاثیر منفی ای میذاره.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، MohammadSadra ، مجید املشی ، zahra11 ، Reza2035 ، یا زهرا ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا