کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانشگاه رفتن دختران
۱۶:۰۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خالق هستی!!
دوستان سلام!
موضوعی که مدتهاست ذهن بنده یا برخی از دوستان رو اشغال کرده موضوع دانشگاه رفتن دختران هست!!!!
بحث های زیادی موافق و مخالف و حتی درباره زمان رفتن دختران به دانشگاه شده است!!

از دوستان !!خصوصا دختر خانمهای تالار !!که دانشجو هستند ، یا قصد ورود به دانشگاه را دارند تقاضا میکنم به سولات یا هر آنچه که دراین باره به نظرشان می رسد پاسخ دهند!

اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد؟؟؟

چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، زینب خانوم ، میلاد.م ، اسکای ، فدايي ولايت ، soheyl68 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، السا ، انتصـار ، mahyamatin ، حسنیه ، Justice Bringer ، nasimesaba ، قلب ، azade ، ضحی ، help me ، مصباح ، mahdy30na ، fafa* ، انديشه نو ، فانوس *7* ، mofa
۱۷:۰۶, ۲۶/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #2
آواتار
"به نام خدا"

اول اینکه من بگم هنوز دانشگاه نرفتم اما قصد دارم برم!!

جواب سوال اول: به نظر من دانشگاه رفتن بعضی دختر ها واقعا تهدید برای جامعه و جمعیته مخصوصا دخترهایی که عزت نفس کمی دارند و به دانشگاه های سطح پایین یا خارج از شهر خودشون میرن و بعد از یه مدت خودشون و چیزی که بودند رو گم میکنند !! پس به هدف شخص از دانشگاه رفتن مربوطه که اگر هدفش مثل هدف من تحصیل کردن برای سطح بالاتر زندگی کردن و درک بیشتر بخاطر تو جامعه ی بزرگ تحصیل کرده بودن و به دست آوردن علم بیشتر باشه، به موقع (مثلا هنگام تحصیل یا بلافصله بعد از لیسانس) هم ازدواج میکنه و هیچ تهدیدیم برای هیچ چیز نداره!!

جواب سوال دوم : فکر کنم جواب این سوالو در سوال بالایی توضیح دادم:تحصیل کردن برای سطح بالاتر زندگی کردن و درک بیشتر بخاطر تو جامعه ی بزرگ تحصیل کرده بودن و به دست آوردن علم بیشتر!! که واقعا با همینطور وقت گذروندن و زیر سلطه ی یه مرد بودن به دست نمیاد هیچوقت

جواب سوال سوم: استقلال مالی و کمک به جامعه قطعا یکی از انگیزه های دانشگاه رفتن هست اما برای یه زن، تحصیل تو بعضی رشته ها سوال بر انگیزه (مثلا عمران) !! بعضی دختر ها غیر مستقیم میان که لیسانسو گرفته باشن!! نمیدونند با این کارشون یا بیخود دانشگاه رفتنشون ممکنه چه ضربه ای به جامعه بزنند!!من که اگر ان شاء الله پژشکی قبول هم بشم نمیخوام یه پزشک بشم میخوام یه استاد دانشگاه بشم اما بالاخره این شغل هم انگیزه ی مالی هست!! دوست دارم دستم توی جیب خودم هم باشه! چون زیاد شنیدم خانوما بعد از ازدواج ازین قضیه ضربه بخورن

جواب سوال چهارم : دانشگاه رفتن دلیل های زیادی داره که من دلیلای خودمو گفتم و یکی از دلایل هم اینه که من خودم تحصیل کرده بباشم که با یه آدم تحصیل کرده ازدواج کنم تا آینده ی بهتری هم داشته باشم من دوست دارم اگر ازدواج کردم یکی از دلایلی همسرم به من احترام میذاره این باشه که آدم با سوادی هستم و این قضیه براش مهم باشه نه اینکه فکر کنه اومدم دانشگاه که پسرای مثل اونو تور بزنم که یکیشون گول بخوره منو بگیرهBig Grin(مورد داشتیم هدفش این بوده از درس خوندنBig Grin)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، zahra11 ، soheyl68 ، لبخند خدا ، nasimesaba ، ضحی ، انديشه نو ، فانوس *7* ، mofa
۱۸:۳۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۳)zahra11 نوشته است:  اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد؟؟؟

چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟؟؟؟

سلام دوست محترم .. سوالهای خوبی پرسیدید ...

1.ببینید یک سری مسائل تو همه دوران دچار تحول بود .مثئله ازدواج هم روش. یک زمانی درس خواندن معنی نداشت دختر رو در سن 9 سالگی میفرستادن خانه بخت. یک زمانی سواد داشتن معنا پیا کرد دختران بعد از رفتن به مکتب میرفتند خانه بخت ... همین طور کار رسید به دیپلم حالا هم به لیسانس ... تقریبا داریم نزدیک میشویم به اجباری شدن فوق لیسانس.
باید قبول کنیم امروزه رفتار یک دختری که دانشگاه رو ندیده با کسی که وارد دانشگاه شده متفاوته.. سطح برخورد .. سطح اجتماعی شدن و خیلی از طرز تفکر ها ...

ما مجبوریم این تحول ها رو در طول زمان بوجود میاد رو بپذریم . همون طور که در گذشته پذیرفتن .

این که میفرمایید در زمینه نسل و یا ازدواج
به نظر من سطح رفاه طلبی تغییر کرده.

یک دختری امروزه چه دانشگاه رفته باشد چه نرفته باشد سالهای اولیه زندگی مشترک اش را حاضر نیست با حضور یک یا چند فرزند به مشقت بیاندازد .

به نظر من مسئله پیچیده تر از این حرفاست که صرفا دانشگاه رفتن خانوم ها رو بخوایم محکوم کنیم ...

2. من به دلایل زیادی میرم دانشگاه که اگر همشون رو با هم جمع کنم میبینم حضور من در دانشگاه واجبه
اول اینکه در بعضی مشاغل حضور خانم ها اجباریست .
دوم اینکه دانشگاه برای من فضایی رو بوجود اورده که میتونم سالم تر از هرجای دیگر در اجتماع باشم
سوم فضاهای جمعی دانشجویی راه فعالیتهای تبلیغی دینی رو برام باز کرده ...
جایی که تا اصلاح نشود جامعه اصلاح نمیشود به فرموده امام خمینی دانشگاست.. بر هر نوجوان انقلابی واجبه که صندلی های دانشگاه رو به نفع ارمانهای انقلاب پر کنند.

3. اولا اینکه امروزه شاغل شدن ارتباط زیاد مستقیمی با دانشگاه رفتن نداره. به شخصه برای من زیاد مهم نیست حتما بخوام در اینده خودکفایی مالی برسم .. اما انشگاه راهای مطمئن و خوبی رو برای انجام فعالیت های دلخواهم به من نشون داده که هرگز اون ها رو ترک نمیکنم.

4.ببینید گاهی یک کسی دانشگاه میره .. اما یک کس دیگر دانشگاه نمیره اما سالهای زندگیش رو تلف هم نمیکنه.
حضور در دانشگاه یعنی یک حس پویایی به شخص مقابل القا میکنه که خوشاینده . حالا کسی دانشگاه نره اما با فعالیت ها و هنر هایی که داره اثبات کنه که ادم پویایی هست . و در جامعه باشه زیاد تفاوتی با یک فرد دانشگاه رفته نداره به نظرم .
پویا که باشی حالا به هر شکلی در زمینه موقعیت ازدواج خللی وارد نمیشود. اما امان از دخترهایی که بعد از دیپلم گوشه خانه نشستند و دریغ از هیچ تحرکی ام وقت انتظار دارند با اسب سفید بیایندو ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، zahra11 ، nasimesaba
۲۱:۰۷, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:
حضور در دانشگاه یعنی یک حس پویایی به شخص مقابل القا میکنه که خوشاینده . حالا کسی دانشگاه نره اما با فعالیت ها و هنر هایی که داره اثبات کنه که ادم پویایی هست
آخه دانشگاه داریم تا دانشگاه.
تو آمریکا دانشگاه و تحصیلات عالی به صد ها طریق انجام می شه. مثلا واسه مدد کاری ما الآن دوره های یک ساله( شاید بیشتر ) داخل دانشکده و توی جزوه داریم. اما تو آمریکا اون فرد رو پس از سه هفته( اطلاع دقیق دارم ) آموزش می فرستن کار عملی. دو سال می گذره و مدرک می دن بهش. همین طور واسه خیلی شغل های دیگه!
تو ایران دانشگاه یعنی دانشجو باشی. تز تفکر بدی. هر روز یه کیف برداری چهار تا ورق بزاری توش و بری سر کلاس مثلا!
ما خیلی حرفه ها رو داریم که اگه تحصیلات میدانی داشته باشن بهترن:
1- علوم رایانه ای و مجازی، الان سر کلاس درسش می دن در حالی که بهترین منابع این علوم توی اینترنت و یا زیرزمین های شهر هایی مثل بارسلون و توکیو هست.
2 - جغرافیا و مطلعات ژیو گرافیکی که نیاز به دوره های میدانی دارن. اما دارن فقط جزوه درس می دن
3 - ...
این فرهنگ عجیب داشنگاهی شدن اگه واسه یه دختر کراهت داشته باشه واسه پسر دو برابر کراهت داره
والله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، zahra11 ، nasimesaba ، fafa* ، انديشه نو
۸:۴۶, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:اول اینکه این مسئله یک تهدید یا آسیب برای جامعه و جمعیت تلقی میشه یا یک فرصت برای تربیت نسل؟؟

هیچ کدام .

نقل قول: دوم چه انگیزه ای شما رو وادار می کنه که علی رغم زحمت و تلاش زیاد رفتن به دانشگاه رو به خانه نشستن ترجیح بدید؟؟

چرا 7 ساگی آدمو میکشونن بری مدرسه ؟ بازی و خواب و کارتن و بستنی خوردن مگه چه اشکالی داشت که گفتن باید نصفه روز رو تلف کرد و رفت مدرسه ؟؟؟ واسه همون دلیل که رفتم مدرسه،واسه همون دلیل هم رفتم دانشگاه.

نقل قول:سوم هدف واقعیتون از رفتن به دانشگاه تصدی یک شغل و به قول معروف توان این هست که لا اقل گلیم خودتون رو از آب بیرون بکشید؟؟ یا نه انگیزه های دیگری هم وجود دارد

خدمت به مملکت و افزایش شعور اجتماعی و افزایش مهارت های زندگی جزو شعار های دوران جاهلیت من بود.

به قول استاذم، نتونی از مدرکتت پول دربیاری ، به درد جرز دیوار میخوره .
پول دراوردن از مدرکمم الان برنامه ی من هست. ازدواج کردم و اون مرد ،( منظور همسر! )خونه نشینم کرد.مجبورش میکنم پول بیمه ی منو بریزه. تو خونه از مدرکم یه جوری پول درمیارم. کلا مدرکمم نمیزارم خاک بخوره.

نقل قول:چهارم رابطه بین دانشگاه رفتن و ازدواج رو به چه صورتی ارزیابی می کنید؟؟؟به عبارت دیگر دانشگاه رفتن رو یک پرش برای ازدواج بهتر و موفقتر می دانید یا خیر؟

رابطه ی خاصی نمیبینم .

دانشگاه دو قانون داره :
1) پیش به سمت مختلط بودن و اینکه همینی که میری دانشگاه یعنی دانشجو هستی
2) خواه و ناخواه مقداری از علم کم و بیش به هرکسی منتقل خواهد شد.زیاد سخت نگیرید.

***************************************************************************************

نقل قول: اما برای یه زن، تحصیل تو بعضی رشته ها سوال بر انگیزه (مثلا عمران) !!
*

عمران خوندم.چی واست سوال برانگیزه ؟ بگو تا جواب بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Morghe Zirak ، zahra11 ، nasimesaba
۸:۵۹, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
با یاد حق

پاسخ همه ی سوالاتون نسبیه و به خود افراد بستگی داره ... به این که چه چیز هایی در زندگی براشون اهمیت بیشتری داره ...
پس فکر میکنم این موضوع کلی تر از اونه که بشه با در نظر گرفتن چند مصداق نتیجه گیری کرد ...

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، رضوانه ، nasimesaba
۱۰:۲۵, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
به شخصیت اون خانوم هم خیلی بستگی داره.
مادرم تعریف می کنه که عمه ی بزرگش کدخدا ی ده بود! کسی بود داسه خودش. قبل انقلاب( سر کودتا ) مردم می خواستن خان رو بندازن از ده بیرون. هیچ مردی جرات نداشت حرف بزنه به خان. این میاد چهار تا تفنگ چی که در خدمت خان بودن رو می کشه بعدش تازه مردا میان وسط جولون می دن.
همچین زنی رو نمی شه با شوهر تصور کرد! یا در حالی که برای بچه اش لالایی می خونه!
منظورم اینه که ممکنه یه زن ظاهر زنانه داشته باشه اما از یه مرد هم قوی تر باشه. همچین زنی چرا نمی تونه عمران یا هر چیز دیگه ای بخونه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: elham
۱۱:۳۶, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۹ توسط Morghe Zirak.)
شماره ارسال: #8
آواتار
دوباره سلامHeart

نقل قول:عمران خوندم.چی واست سوال برانگیزه ؟ بگو تا جواب بدم.

ببخشید من منظورم به شما نبود ولی شما که انگیزت تا حدودی مثل من مالی هست بهترین و پول درار ترین شغلی که یه مهندس عمران داشته باشه اینه که بر خلاف روحیات آرومش با یه مشت کارگر (که بخاطر سطح پایین بودنشون و جرایمی که مرتکب میشن سر و کله و جر و بحث کردن باهاشون پایین تر از شاءن یه خانومه) کار کنه و همه چیزش به اونا ربط داره!! البته شغلای دیگه هم میتونه داشته باشه که درامد مهندسی ساختمون رو نداره منظورم به مهندس ساختمون شدن بود!! کسی که میره عمران میخونه عمده ی هدفش معمولا همینه!!منظورم اینه که هدفیو که دنبال میکنه با شان زن مغایرت داره

نقل قول:همچین زنی چرا نمی تونه عمران یا هر چیز دیگه ای بخونه؟

دقیقا شما به چیزی اشاره کردی که دوست داشتم بهش اشاره بشه یا خودم اشاره کنم!! خدا گفته زن ریحانه است نه قهرمان!! (ینی خدا فطرت زن رو ریحانه آفریده نه قهرمان) اینجا با دو گونه زن های قهرمان مواجه میشیم عده ی اول مشکل کروموزومی دارند(XXX یا بیماری سوپر فیمیل) که مدریت و قدرت مردانه دارند و نمیتونند کارای آروم و لطیف انجام بدند یا به قول شما بچه بزرگ کنند!! گروه دوم کسایین که انقدر با فطرتشون جنگیدند یا تحت تاثیر عوامل محیطی فطرتشون کنار زده شده و دیگه نمیتونند مثل یه ریحانه رفتار کنند و مشکلات گروه قبل رو دارند!!(عده ی سومی هم بخشی از اون دخترایین که یهو خودشونو تو محیط جدید گم میکنند و میزنن تو کار سوپر من بازی)

پ ن : من نگفتم زنا مدیر نیستنا!! من منظورم مدریت خشن و مردونه بود(تا حدودی استبدادی) اگرنه مدریت زنا بیشتر از مردا هم هست چون به همه وجوه توجه میکنند!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، zahra11 ، nasimesaba
۱۳:۵۹, ۲۷/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۳ ۱۶:۲۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۳ ۱۱:۳۶)Morghe Zirak نوشته است:  دوباره سلامHeart

ببخشید من منظورم به شما نبود ولی شما که انگیزت تا حدودی مثل من مالی هست بهترین و پول درار ترین شغلی که یه مهندس عمران داشته باشه اینه که بر خلاف روحیات آرومش با یه مشت کارگر (که بخاطر سطح پایین بودنشون و جرایمی که مرتکب میشن سر و کله و جر و بحث کردن باهاشون پایین تر از شاءن یه خانومه) کار کنه و همه چیزش به اونا ربط داره!! البته شغلای دیگه هم میتونه داشته باشه که درامد مهندسی ساختمون رو نداره منظورم به مهندس ساختمون شدن بود!! کسی که میره عمران میخونه عمده ی هدفش معمولا همینه!!منظورم اینه که هدفیو که دنبال میکنه با شان زن مغایرت داره

دقیقا شما به چیزی اشاره کردی که دوست داشتم بهش اشاره بشه یا خودم اشاره کنم!! خدا گفته زن ریحانه است نه قهرمان!! (ینی خدا فطرت زن رو ریحانه آفریده نه قهرمان) اینجا با دو گونه زن های قهرمان مواجه میشیم عده ی اول مشکل کروموزومی دارند(XXX یا بیماری سوپر فیمیل) که مدریت و قدرت مردانه دارند و نمیتونند کارای آروم و لطیف انجام بدند یا به قول شما بچه بزرگ کنند!! گروه دوم کسایین که انقدر با فطرتشون جنگیدند یا تحت تاثیر عوامل محیطی فطرتشون کنار زده شده و دیگه نمیتونند مثل یه ریحانه رفتار کنند و مشکلات گروه قبل رو دارند!!(عده ی سومی هم بخشی از اون دخترایین که یهو خودشونو تو محیط جدید گم میکنند و میزنن تو کار سوپر من بازی)

پ ن : من نگفتم زنا مدیر نیستنا!! من منظورم مدریت خشن و مردونه بود(تا حدودی استبدادی) اگرنه مدریت زنا بیشتر از مردا هم هست چون به همه وجوه توجه میکنند!!

1) ببین عزیزم ، یه مشکل بزرگی که ما تو انتخاب رشته داریم همینه . تا من گفتم عمران ،شما ذهنت رفت ساختمون .
عمران رو سرچ کن و ببین که چه گرایشاتی داره. تو همون رشته ی عمران پر از کار هایی هست که زنونست.

2) قشر کارگر ساختمون رو بهتره کمی با احترام صحبت کنیم .
اینقدر هم شان زن شان زن نکنیم . هر که با تقواتر نزد خدا گرامیتر. شرف داره پدر کارگر ساختمون که پولش حلاله تا ...
کارگر ساختمونی یه شغله .دیگه شرمنده پشت میز نشین نشدن.
3) نه مشکل کروموزومی دارم، نه جو زده و نه دور از فطرت . منتها تعریف من از ریحانه بودن فرق میکنه.SmileWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رضوانه ، nasimesaba ، M03TAFA ، elham
۱۴:۵۶, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:ببین عزیزم ، یه مشکل بزرگی که ما تو انتخاب رشته داریم همینه . تا من گفتم عمران ،شما ذهنت رفت ساختمون .
عمران رو سرچ کن و ببین که چه گرایشاتی داره. تو همون رشته ی عمران پر از کار هایی هست که زنونست.

منم گفتم کارای دیگه هم میتونن بکنن اما شما گفتی هدفت از درس خوندن شغل خوب پیدا کردن و پولدار شدنه!! پول رو که بدون درس خوندن هم با ممارست تو هر کاری میشه به دست آورد!! پس کسی که درس میخونه میخواد پول زیاد به دست بیاره !توی عمران مهندس ساختمون از همه بیشتر پول در میاره ( بیشتر کساییم که از اول میرن توی این رشته برای همین کاره، شمارو نمیدونم)!! مخصوصا این که متاسفانه حقوق خانوما از آقایون کمتره تو این جامعه ی بی عدالت!!!

نقل قول:قشر کارگر ساختمون رو بهتره کمی با احترام صحبت کنیم .
اینقدر هم شان زن شان زن نکنیم . هر که با تقواتر نزد خدا گرامیتر. شرف داره پدر کارگر ساختمون که پولش حلاله تا استاد دانشگاه های مفت خور.
کارگر ساختمونی یه شغله .دیگه شرمنده پشت میز نشین نشدن.
من قصد توهین به کارگرای ساختمون رو نداشتیم !! اما این واضحه که کسی که درس نخونده و تو سطح اجتماعی پایین تریه بیشتر ممکنه به جرم و جنایت و چنین کارایی دست بزنه!! البته من منکر این نمیشم که آدمای سطح بالا هم ممکنه چنین کاری بکنند ولی کمتر این اتفاق میفته!! شما ک با توهین مخالفی چرا به اساتید دانشگاه که درس خونده اند و از قشر بالای جامعه اند توهین میکنید؟؟؟یه افغانی که به بهانه ی کار قاچاقی میاد ایران و هزار غلط میکنه، رو به یه استاد دانشگاه که یه آدم تحصیل کردست و سطح فرهنگ یه جامعه رو بالا میبره و به جوونای کشورش خدمت میکنه شرف داره؟؟؟کی گفته پول استادای دانشگاه حرومه؟؟؟چون نمره نمیدند؟؟Smile
الان شما در شان زن میدونی که بزنه پس کله ی یه افغانی بگه کار کن؟؟ (اگر خانومه با تقوا باشه)
یه بخشی از تقوا هم حفظ شان هست!!
با تقوای بی آبرو به چه درد میخوره؟

نقل قول:نه مشکل کروموزومی دارم، نه جو زده و نه دور از فطرت . منتها تعریف من از ریحانه بودن فرق میکنه.[تصویر: happy.png][تصویر: wink.png]
ریحانه که تعریفش مشخصه!! ینی شما یه خانوم که تنفگ دست میگیره و ازش بعیده که یه مردو زیر یه سقف تحمل کنه یا برای یه بچه لالایی بخونه و کارای احساسی و ظریف انجام بده رو سالم میدونی؟؟ Smileهر چیزی با توجه به خصوصیاتی که داره خلق شده هر کسیم که بخواد با این قضیه مبارزه کنه که قهرمان بازی در بیاره به ظاهر کارش مهم میاد ولی از نظر روحی شکست میخوره!! چون داره با روح خودش میجنگه!! جالبه که صفت جنگاوری هم صفتیه که خانوما به طور طبیعی ندارند!!

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، زینب خانوم ، nasimesaba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا