|
آموزش کسب درآمد از اینترنت
|
|
۱۹:۱۳, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام دوستان قصد دارم در این موضوع، در مورد راه های کسب درآمد از اینترنت بنویسم.
دلیل ایجاد این موضوع اولا اینه که همه به فکر کسب و کار هستن، دوم این که این کسب و کارها می تونن به عنوان شغل دوم هم محسوب بشن و معمولا زیاد وقت گیر نیستن و معمولا با سرمایه ی کم هم می توان شروع کرد. ابتدا لازم هست که با مفهوم بعضی از کلمات آشنا بشید : دامنه یا Domain (دامِین)، همان آدرس سایته. مثلا دامنه ی این انجمن، http://www.bidari-andishe.ir هست. پسوند دامنه ی این انجمن، ir هست. یعنی سایت ایرانیه. دامنه رو باید خرید و به صورت زمانداره و به صورت یکساله و 5 ساله هست. قیمت یکساله، حدود 5000 تومان و پنج ساله، حدود 15000 تومانه. سایت رسمی خرید دامنه های ir، اینه : http://www.nic.ir . و شما می تونید دامنه ی سایتتون رو تمدید کنید. هنگام تمدید دامنه هم، می تونید به مدت زمان 1 سال و یا 5 سال، تمدید کنید. سایت شما در کامپیوترهای بزرگ با قدرت پردازش زیاد، نگهداری می شه. هر سایت شامل چند فایله که در این کامپیوترها نگهداری می شه. شرکتی که این کامپیوترها را نگهداری می کند، ISP نام دارند و به آن ها host (هاست) به معنای میزبان می گیم. یعنی میزبان سایت شما هستن. هاست ها هم باید خریداری کنید. یعنی مثلا فضای 1 گیگابایت از یک هاست رو خریداری می کنید به مدت یک سال. فایل های سایت شما در اون کامپیوترها قرار می گیره و وقتی کاربران، آدرس سایت شما رو وارد می کنند در مرورگرشون، فایل های سایت شما از هاست خوانده می شه و کاربر می تونه سایت شمارو ببینه. شما هم از طریق کنترل پنل سایتتون، اون فایل هارو مدیریت می کنید. قیمت هاست ها خیلی متفاوته و زمان هاشونم از 1ماهه تا چند ساله. برای سایت های کوچک و شخصی، یک دامنه ی ir با قیمت 5000 تومان و یک هاست با قیمت بین 10 تا 20 هزار تومان، پاسخگوست و شما با همین مبلغ، دامنه و هاست سایتتونو خریداری کردید. ادامه دارد
|
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:یک هاست با قیمت بین 10 تا 20 هزار تومان، پاسخگوستحتی برای سایت های فراتر از شخصی هم هاست های رایگان خارجی کاملا جوابگوئه و حتی کاربردش از این هاست های 10-20 تومنی داخلی بیشتره! سایت من که نسبتا حجم دیتای زیادی داره و بازدیدش روزانه حدود 500 تاست ، مصرف سی پی یو اگه یه کم کنترل بشه ، تضمین میکنم هیچ مشکل خاصی وجود نداره! هاست های غیر رایگان یا همون پولی فقط زمانی نیازه که بازدید سایت خیلی بالاتر از اینها باشه یا سرعت دانلود بالاتر نیاز باشه البته هاست های پولی فقط یه ذره پشتیبانیشون بیشتره که به نظر من اهمیتی نداره! با تشکر یا علی |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد می کنم دوستان تازه کار از سرویس های رایگان هاستینگ زیر استفاده کنن:
Youhosting.ir Xzn.ir هاست رایگانش ضعیفه اما واسه تازه وارد خوبه که کراشو امتحان کنه. مطلب خوبی زدین. ما داریم یه پروژه رو به پایان می رسونیم که باهاش میشه حسابی همکاری کرد. اسم پروژه هم none spy یا اصطلاحا ns هست. یه واحد پولی مجازی هست. اگه کسی از دوستان هست که فروشگاه اینترنتی داره. اگه تمایل داشت اطلاع بده که با هاشون همکاری کنیم. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۳ ۲۰:۵۵)bidel نوشته است: پیشنهاد می کنم دوستان تازه کار از سرویس های رایگان هاستینگ زیر استفاده کنن: ممنون اما باید بگم باور کنید اگه با بلاگفا کار کنید هزار برابر از این هاست های رایگان بی مصرف داخلیه!! هاست های رایگان داخلی (به قول معروف) 10 شاهی نمیارزه ![]() من هاستهای خارجی مثل 1freehosting.com رو پیشنهاد میکنم که فقط یکی دو هفته اول یه کمی قطعی داره بعدش درست میشه. هاست 3owl.com هم هست که نامحدوده و فوق العادست! اما من خودم از اولی استفاده میکنم که 10 گیگیه و کارش درسته امیدوارم کمکی کرده باشم یا علی |
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
والله من فقط همینا رو می شناختم.
کارم هم با هاست رایگان به جایی نکشیده بفهمم به درد می خوره یا نه( کار سنگین آنچنانی تا حالا نکردم ) ممنون از کمکتون. میرم ببینم پیشنهاداتون چطوری هاست. |
|||
|
|
۸:۴۳, ۲۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
هر سایت از دو قسمت تشکیل شده؛
-قالب سایت؛ که همه ی کاربران می تونن ببینن. یعنی ظاهر سایت که شکل نمایش محتوای سایت رو نشون می ده. -مدیریت سایت؛ قسمتی که کاربران نمی بینند و مدیر یا مدیران سایت به اون قسمت دسترسی دارن تا محتوای سایت رو درج کنن، به پیام ها پاسخ بدن و پیام هارو تایید کنن و ... سایت ها چگونه ساخته می شن؟ بعضی از سایت ها با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده ساخته می شن. این سیستم های مدیریت محتوا، هم رایگان هستن و برخی غیر رایگان. پایین همین انجمن رو ببینید؛ نوشته : Powered by MyBB، مای بی بی، یک سیستم انجمن ساز هست که می شه باهاش انجمن ساخت. مای بی بی، آماده و رایگان هست و شما روی هاستتون آپلود می کنید و صاحب یک انجمن می شید. انجمن سازهای رایگان و غیررایگان دیگری هم وجود داره. برای راه اندازی یک سایت، شما می تونید از سیستم های مدیریت محتوای سایت ها استفاده کنید. مانند وردپرس، جوملا و ... به زبان ساده : شما اگر می خواید سایت راه اندازی کنید ابتدا یک سیستم مدیریت محتوا مخصوص سایت، روی هاستتون آپلود می کنید و سایت شما دارای سیستم مدیریت محتواست و می تونید مطلب و محتوا بذارید در سایتتون. و قالب سایتتون، قالب پیش فرضی است که مخصوص همون سیستم مدیریت محتواست. اما برای این که ظاهر سایتتون تغییر کنه، می تونید از قالب های مخصوص اون سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید که به صورت رایگان و غیر رایگان وجود داره. یا می تونید سفارش طراحی قالب اختصاصی بدید تا قالبی به خواست و سلیقه ی شما طراحی بشه. اما اگر می خواید انجمن داشته باشید؛ یک انجمن ساز تهیه می کنید و روی هاستتون آپلود می کنید. باز هم شما صاحب یک انجمن شدید با قالب پیش فرض که می تونید قالب جدید تهیه کنید یا سفارش طراحی قالب جدید بدید. و برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی؛ فروشگاه سازها هستند که می تونید با اون ها فروشگاه اینترنتی خودتونو راه اندازی و مدیریت کنید. مانند پرستاشاپ و ... به قالب، پوسته هم می گن. به مجموعه ی نرم فزارهایی که شما روی هاستتون آپلود می کنید و سایت شما رو تشکیل می دن، اسکریپت می گن. به همین سایت سازها و انجمن سازها و فروشگاه سازها، اسکریپت (script) سایت ساز، اسکریپت انجمن ساز، اسکریپت فروشگاه ساز می گن. از نوشته ی بعدی، وارد بحث اصلی می شیم.
|
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۲۸/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ساده ترین و ابتدایی ترین راه کسب درآمد از اینترنت :
شما می تونید سایت یا ویلاگی داشته باشید که هر روز، چند مطلب در اون قرار بدید. بازدیدکننده ها به سایت شما میان و آمار بازدید سایت شما بالا می ره و شما می تونید از این فرصت استفاده کنید و تبلیغ جذب کنید و نمایش بدید در سایتتون. یعنی شما سایت پربازدید دارید و مثلا من می خوام یک محصول یا سایتمو تبلیغ کنم، یه طرح گرافیکی یا تبلیغ متحرک طراحی می کنم و به شما می دم و شما اونو در سایتتون می ذارید تا بازدیدکننده های سایت شما، تبلیغ منو ببینن. و بابت این کار، از من پول می گیرید. قیمت نمایش تبلیغات در سایت ها خیلی متفاوته؛ مثلا یک سایت با بازدید روزانه 1000 کاربر شاید بابت نمایش تبلیغ شما، 50 هزار تومان دریافت کنه (برای یک ماه) و یک سایت، با بازدید روزانه 10,000 کاربر، بابت نمایش تبلیغ شما به مدت یک ماه، 500,000 تومان دریافت کنه. پس اگر سایت زیبا و به روزی داشته باشید، کاربران سایت شما زیاد می شن و فرصت درآمدزایی مناسبی برای خودتون ایجاد کردید. هر چه بازدیدکننده ی روزانه ی سایت شما بیشتر باشه، قیمت های بالاتر می تونید دریافت کنید و درآمد بیشتری داشته باشید. |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۳:۵۴ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بازاریابی در اینترنت :
شاید شما خدمتی انجام نمی دهید و محصولی تولید نمی کنید. اما می تونید خدمات و محصولات دیگران را بفروشید و پورسانت بگیرید. بعضی سایت ها هستند که کالا می فروشند و شما می تونید عضو اون سایت ها بشید و محصول های اونارو بفروشید و پورسانت بگیرید. جستجو کنید : "سیستم همکاری در فروش". سیستم های همکاری در فروش، اغلب به این صورته که شما می تونید یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید که در واقع، محصول های اونارو به نمایش می ذارید و کاربران، از فروشگاه شما خرید می کنن. و شما نیاز نیست کاری کنید، چون مدیران این سیستم ها، از فروش شما مطلع می شن و کالا رو ارسال می کنن و پورسانت شما رو پرداخت می کنن. شما با استفاده از اینترنت، بدون این که از پشت رایانه ی خودتون بلند بشید، عضویت، فروش و دریافت پورسانت رو انجام می دید. پس هیچ هزینه ی اولیه ای نداره. اما برای فروش بیشتر، شما باید تبلیغات کنید. برای تبلیغ، می تونید از ارسال ایمیل های تبلیغاتی، ارسال پیامک و ثبت آگهی و بنر در سایت ها استفاده کنید. بازاریابی های دیگه ای هم وجود داره که می تونید از این فرصت ها استفاده کنید. مثلا شما می تونید سایتی راه اندازی کنید و فروشنده ی پنل ارسال انبوه پیامک بشید و به ازای فروش پنل، پورسانت بگیرید. راستی؛ هاست رو در نوشته ی اول، توضیح دادم. می تونید هاست زیاد بخرید و بفروشید. برای این کار، نیاز به سرمایه و راه اندازی سایت دارید و باید پشتیبانی رو یاد بگیرید. اما اگر می خواید دردسرهای پشتیبانی رو نداشته باشید و ابتدا هم هزینه ای نکنید، می تونید بازاریاب فروشنده های هاست بشید. برای اطلاعات بیشتر در مورد موارد فوق، پیام خصوصی بفرستید. راه های فوق، نیاز به سرمایه ندارند و یا سرمایه ی خیل کمی می خواهند. اما برای فروش و کسب سرمایه ی مطلوب، باید تلاش کرد و تبلیغات کرد. در نوشته ی بعدی، توضیح بیشتری در مورد سیستم همکاری در فروش کالا می دم. |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
فروش و همکاری در فروش فایل :
حتما کتاب های pdf رو در اینترنت برای دریافت رایگان و یا خرید اینترنتی دیدید. شما هم به راحتی می تونید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید و کتاب ها و فایل های آموزشی و خواندنی و پر مخاطب رو به فروش برسونید. البته حقوق معنوی رو رعایت کنید برای این کار. سیستمی به تازگی راه اندازی شده که شما می تونید صاحب یک فروشگاه بشید، فایل های خودتونو دراون فروشگاه به فروش برسونید. و می تونید اجازه بدید که بقیه ی کاربران، فایل های شما رو در فروشگاه خودشون به فروش برسونن. و حتی شما فایل های بقیه ی کاربران را به فروش برسانید. هم صاحب فایل ها و هم فروشنده ی فایل، درصدی از مبلغ فروش رو دریافت می کنند. hastishop . ir نویسندگی برای سایت ها : شاید شما تمایلی ندارید خودتون سایت داشته باشید، یا دردسرهای کم مدیریت سایت رو داشته باشید. اما می تونید روزانه چند مطلب برای یک سایت بنویسید و درآمد مطمئنی رو می خواید. شما می تونید نویسنده ی سایت ها بشید. مطالبی که شما برای سایت ها می نویسید می تونه مطالب اختصاصی باشه که خودتون نوشته باشید، می تونه مطالب سایر سایت هارو کپی کنید و کمی تغییرات بدید و یا مطالب سایر سایت هارو به طور کاملا کپی، وارد سایت کارفرماتون کنید. دستمزد نویسندگی برای سایت ها کاملا توافقیه. تقریبا 300 تا 1000 تومان به ازای هر نوشته است. خیلی ها نویسندگی می کنن برای سایت های مختلف و درآمد خوبی هم دارن. البته باید کار با چند افزونه که مربوط به بازدید سایت هست رو یاد بگیرید که کار آسونیه و یادگیریش زمانی نمی بره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سایتهای کسب درآمد دروغین | افشین | 7 | 3,131 |