|
(B+)قرآن ، من شرمنده توام
|
|
۳:۰۰, ۱۲/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۸۹ ۱۸:۰۴ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
قرآن !
من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام ، كه هر وقت در كوچه مان آوازت بلند میشود همه از هم میپرسند " چه كس مرده است؟ " چه غفلت بزرگی كه می پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل كرده است . قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یك نسخه عملی به یك افسانه موزه نشین مبدل كرده ام . یكی ذوق میكند كه ترا بر روی برنج نوشته، یكی ذوق میكند كه ترا فرش كرده ، یكی ذوق میكند كه ترابا طلا نوشته ، یكی به خود میبالد كه ترا در كوچك ترین قطع ممكن منتشر كرده و ... ! آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی كنیم ؟ قرآن ! من شرمنده توام اگر حتی آنان كه ترا می خوانند و ترا می شنوند ،آنچنان به پایت می نشینند كه خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند . اگر چند آیه از ترا به یك نفس بخوانند مستمعین فریاد میزنند " احسنت ...! " گویی مسابقه نفس است .... قرآن ! من شرمنده توام اگر به یك فستیوال مبدل شده ای حفظ كردن تو با شماره صفحه ، خواندن تو آز آخر به اول ، یك معرفت است یا یك ركورد گیری؟ ای كاش آنان كه ترا حفظ كرده اند ،حفظ كنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نكنند . خوشا به حال هر كسی كه دلش رحلی است برای تو . آنانكه وقتی ترا می خوانند چنان حظ می كنند ،گویی كه قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن كرده ایم تنها بخشی از اسلام است كه به صلیب جهالت كشیدیم و حالا از کم کاری خودم شرمنده باشم یا توهین دیگران؟ دكتر شريعتی خدایش بیامرزد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۱۵, ۲۰/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اسفند/۹۰ ۶:۱۶ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام الله بخشنده مهربان
این رو من قبلا در یک مقاله ای که توسط یک زبانشناس نوشته شده بود خوندم. الان در دسترس ندارم اما اگه خودت کمی فکر کنی خدا از خود + آ تشکیل شده. معنی این دو تا رو میدونی؟ یعنی چی؟ خد +آ البته اینجا هم همچنین چیزی رو به عنوان معنی توضیح داده : غیاث اللغات : / بالضم / بمعنی مالک و صاحب. چون لفظ خدا مطلق می باشد برغیرذات باریتعالی اطلاق نکنند مگر در صورتی که چیزی مضاف شود چون کدخدا و ده خدا و گفته اند که خدا به معنی خود آینده و به خود امدن (در واقع از خود کمک خواستن هم دیدم بعضی جا ها معنی شده) است چه مرکب است از کلمه خود و کلمه آ که صیغه امر است از آمدن و ظاهر است که امر بترکیب اسم معنی فاعل پیدا میکند وچون حقتعالی بظهور خود به دیگری محتاج نیست لهذا بدین صفت خواندند ( از رشیدی و خیابان و خان آرزو) و در سراج اللغات و نیز از علامه دوانی و امام فخرالدین رازی نیز همین نقل کرده اند. در قران هیچ کجا اسمی از خدا برده نشده. فقط فقط از الله به عنوان کسی که انسان رو افریده و تمام جهان رو خلق کرده نام برده شده.اما در ترجمه هر کجا که اسم الله برده شده خداوند ترجمه شده!!!!!!!! مثل این میمونه بنده بیام اسم شما رو توی متن ننویسم و ترجمه اش بکنم!!!!!!!!!!!!!!!!! الله یارت |
|||
|
۰:۱۱, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
خودتان می فرمایید معنی اش صاحب و مالک است!! چرا با بد بینی به آن معنی دیگرش نگاه کنیم؟
در ضمن همه مراجع تقلید و علما و بزرگان فارسی زبان هم از کلمه خدا استفاده می کنند. که حرفشان برای بنده حجت است یا حق |
|||
|
۳:۳۰, ۲۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۳:۳۵ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز، شما حد اقل 12 سال درس خوندین و باید بتونین کلمه خود + آ رو تجزیه، تحلیل و معنی کنین!
خد یعنی خود شما، آ یعنی به خودت بیا! در ضمن باید بگم که این حرف شما مثل این میمونه که ما اسم رو ترجمه کنیم! در ضمن این بد بینی نیست این دقیقا حقیقت هست! مشکل اینه که شما مفهوم بد بینی رو متوجه نشدین! اینجا چنین چیزی در کار نیست. چون کسی که خودش رو افریننده جهانیان و انسان دونسه و کتاب نازل کرده خودش رو الله معرفی کرده. کسی حق نداره الله رو خدا ترجمه کنه. اگه اسم من حسین باشه مراجع یا علما یا هر کس دیگه ای حق ندارن بیان اسم منو ترجمه کنن. الله افریننده همه چیز هست. قران رو باز کن و ببین : بسم الله الرحمن الرحیم ، به نام الله بخشنده مهربان. اما نگفته بسم خدای الرحمن الرحیم. چون نام خالق عوض شدنی نیست مگر اینکه شما ها بخویان عوضش کنین! تو هیچ کجای قران اسمی از خدا نیومده. در هیچ جا گفته نشده من خدا هستنم. در عوض همه جای قران گفته من الله هستم. اما مشکل ما اینه که با حقیقت میجنگیم. چون از بچهگی اینطور کنترل شدیم. کاریشم نمیشه کرد! خدا اسمی هست که تو دهن ها انداخته شده تا نام اصلی خالق اصلی یعنی الله بین مردم از یاد ها بره. الان چند نفر از دوستانتون موقعی که میخوان خالقشون رو صدا کنن میگن الله؟ در عوض همه میگن خدایا ، خداوندا، ای خدای خورشید، ای نمیدونم چی..... همه همه دارن اسم اصلی خالق رو از یاد میبرن. سند از قران بالاتر؟ شما داری الله رو ترجمه میکنی! شما متوجه عمق قضیه نشدی! تو هیچ جا قران فرمانی از جانب الله مبنی بر ترجمه اسمش صادر نشده. حالا شما میخوای حرف مراجع یا هر کس دیگه رو قبول کنی، قبول کن! اما یادتون باشه که در قیامت به الله نگین که کسی بهتون نگفت! خودتون خواستین الله رو خدا خطاب کنین و اسم اصلی خالق یکتا رو خدا ترجمه کنین. این انتخاب خودتونه! موفق باشید |
|||
|
۱۹:۰۶, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:خد یعنی خود شما، آ یعنی به خودت بیا! نقل قول: خود + ا = خدا - خد = از خودت بخواهما میتونیم خدا رو به این شکل ترجمه کنیم خدا =خود + ا و ا = الف کثرت یعنی به دو شکل خدا = فراتر از من خدا = خوده خودم = کثرت در نفس یعنی خود خودم فقط خودم البته این تفسیره منه من در این زمینه تخصص ندارم موضوعی در برابر این دو معنی ندارم و بعید نمیدانم که معنی دوم درست باشه!!!! |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۶)7zahra7 نوشته است:نقل قول:خد یعنی خود شما، آ یعنی به خودت بیا!نقل قول: خود + ا = خدا - خد = از خودت بخواهما میتونیم خدا رو به این شکل ترجمه کنیم سلام دوست عزیز موضوع اینه که حتی اگر معنی دوم در کلمه خدا درست باشه فکر نمی کنم من و شما یا هیچ مومن دیگری به این معنی ازش استفاده کنند یا زمانی که در دعایشان می گویند خدایا.... منظورشان خودم(!!!) باشد... بحث بیهوده ایست مثل این میماند که من بگویم چون بعضی کلمات چند معنی اند و چند معنی خوب و یک معنی بد دارند من حق ندارم ازشون استفاده کنم مثلا چطور از کلمه اله در دعاهایمان استفاده می کنیم؟ مگر بت پرستان به برخی خدایان خود اله نمی گفتند؟ آیا اینکه ما هم میگوییم الهی ... منظورمان همان است؟ یا علی |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام من خیلی دوس دارم تو این ختم قرآن ها شرکت کنم اما به خاطر شرایط کاریم میترسم قول بدم و نتونم یه جزء رو بخونم و قولم رو انجام بدم و شرمنده تر بشم.... قرآن واقعا شرمنده ی توام ..... |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:ما میتونیم خدا رو به این شکل ترجمه کنیم شما ها متوجه قضیه نیستین. بحث اصلی ترجمه الله به خدا هست. عزیزان بحث اصلی انرژی و تاثیری هست که اسم الله بر روی انسان میزاره که اسم خدا نمیزاره. چون خدا کلا اسم کسی نیست که جهان رو افریده. الله اسم کسیه که جهان رو افریده. من این همه توضیح دادم نه تنها شما فکر هم نکردین بلکه دوباره حرفاتون رو تکرار کردین. مگه من گفتم شما از فصد داری میگی خدا؟ مگه شما از قصد میگی خدایا کمک کن! چشم باز کردی چه توی قران چه هر جای دیگه الله رو خدا معنی کردن برات! هیچ مومنی هم به قول شما از معنی خود + آ استفاده نمیکنه. اما ایا نباید چیز غلط رو درست کرد و اسم اصلی خالقمون رو به زبون بیاریم؟ نباید اسم کسی که ما رو افریده رو درست به زبون بیاریم؟ اسمش الله هست نه خدا. شما داری اشتباه کار میکنی عزیز من. اگه تا الان هم میگفتی خدا داشتی اشتباهی خالقت رو صدا میزدی. والا تو کتابی که خالق ما برامون نازل کرده چیزی از اسم خدا وجود نداره. اصلا من نمیدونم خدا چی هست اصلا؟ خ+د+آ چه ربطی به الله داره؟ این حرفی که شما میزنی مثل این میمونه که من میگم اسم طرف علی هست شما میگی حالا مثلا عباس صداش کنم چه اشکالی داره؟ حالا مثلا بهش بگم عباس چه فرقی دارهه؟ اقا جان فرقی نداره، اما داری اشتباه صداش میزنی. سخته درکش واقعا؟ اگه سخته بگین من بیشتر توضیح بدم. اگر هم نمیخواین قبول کنین که کلا اصلا بیخیال. |
|||
|
۴:۱۸, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
قرآن کتابی است که نام بیش از 70 سوره اش از مسائل انسانی گرفته شده است و بیش از 30 سوره اش از پدیده های مادی و تنها 2 سوره اش از عبادات! آن هم حج و نماز ! کتابی است که شماره آیات جهادش با آیات عبادتش قابل قیاس نیست... این کتاب از آن روزی که به حیله دشمن و به جهل دوست لایش را بستند، لایه اش مصرف پیدا کرد و وقتی متنش متروک شد، جلدش رواج یافت و از آن هنگام که این کتاب را که خواندنی نام دارد دیگر نخواندند ! و برای تقدیس و تبرک و اسباب کشی بکار رفت، از وقتی که دیگر درمان دردهای فکری و روحی و اجتماعی را از او نخواستند، وسیله شفای امراض جسمی چون درد کمر و باد شانه و ... شد! و چون در بیداری رهایش کردند، بالای سر در خواب گذاشتند! وبالاخره، اینکه می بینی؛ اکنون در خدمت اموات قرارش داده اند و نثار روح ارواح گذشتگانش و ندایش از قبرستان های ما به گوش می رسد! قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند می شود همه از هم می پرسند " چه کس مرده است؟ " !! چه غفلت بزرگی که می پنداریم خدا ترا برای مردگان ما نازل کرده است . قرآن ! من شرمنده توام اگر ترا از یک نسخه عملی به یک افسانه موزه نشین مبدل کرده ام . یکی ذوق می کند که ترا بر روی برنج نوشته، یکی ذوق میکند که ترا فرش کرده ،یکی ذوق می کند که ترابا طلا نوشته ، یکی به خود می بالد که ترا در کوچک ترین قطع ممکن منتشر کرده و … آیا واقعا خدا ترا فرستاده تا موزه سازی کنیم ؟ قرآن! من شرمنده توام اگر حتی آنان که تو را می خوانند و ترا می شنوند ، آن چنان به پایت می نشینند که خلایق به پای موسیقی های روزمره می نشینند .. اگر چند آیه از تو را به یک نفس بخوانند مستمعین فریاد می زنند ” احسنت …! ” گویی مسابقه نفس است … قرآن ! من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ، خواندن تو آز آخر به اول ،یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ، حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند . خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای تو . آنان که وقتی ترا می خوانند چنان حظ می کنند ، گویی که قرآن همین الان به ایشان نازل شده است. آنچه ما با قرآن کرده ایم تنها بخشی از اسلام است که به صلیب جهالت کشیدیم. قرآن از دید دکتر شریعتی |
|||
|
|
|
|
|