|
از چي بگن؟؟!!!!
|
|
۲:۴۴, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۳ ۲۱:۱۸ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان عزيزم.
![]() ي سوال: ![]() شما دوست داريد ي روحاني تو شبهاي ماه مبارك رمضان درباره چه مسايلي سخنراني كنه.؟؟ منتظر نظرات خوبتون هستم. ![]() التماس دعاي عاقبت بخيري |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۸, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
گروه سنی و سطح سواد و فرهنگ مخاطبان رو شرح بدهید
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
پارسال ماه رمضون مبحث تنها مسیر حجت الاسلام پناهیان
انقلاب اعتقادی در من ایجاد کرد و کلا دیدم به زندگی عوض شد البته هنوز هم به صورت هفتگی ادامه داره نتیجه ای که خودم گرفتم شاید علت عدم موفقیت مباحث اخلاقی جنبه ی ایجابی اونهاست ولی مباحث واقعیت های زندگی کمتر بحث میشن در صورتی که ضروری ترن حتی در دعا هم بیشتر بر واقعیت ها تکیه دارن شما موج اسلام گرایی رو در اروپا ببینید علت اینکه اونا واقعیت های فرهنگ مدرن رو دیدن و لمس کردن در هر صورت به نظرم بهترین مبحث با هر مخاطب و سطحی سعی در اینه که وعده های دروغین شیطان و نفس اماره بر ملا بشه و پوچ بودن دنیا و آمالش و سبک زندگی حیوانی لیبرالی جا بیافته همین و در یک کلمه " اعدا عدوک نفسک بین جنبیک " انشا الله ایمان راسخ بهش پیداکنیم |
|||
|
|
۱:۳۶, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱:۳۷ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
یه جا گفتن که شما فرض کنید که روحانی هستید و برا جوون های امروزی می خواهید حرف بزنید!
|
|||
|
|
۲:۱۱, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد.ممنونم از همه دوستان
.درباره اينكه فرموديد احكام رو بگن كه همه روحيانيان ظاهرا مخصوصا ماه مبارك رمضون بعد از نماز احكام ميگن.ولي بحث عقايد و اخلاق و حكمت خيلي خوبه. در جواب جناب عبدالرحمن گرامي هم بگم كه همونطور كه عرض كردم مسجد هر قشري با هر سطح سواد و فرهنگ و سني هستند.و بايد ي سخنراني رو در نظر گرفت كه جوابگوي همه اينها باشه ![]() بازم ممنون از حضورتون. منتظر باقي نظرات هستم |
|||
|
|
۲:۲۶, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
منظورم رو خوب متوجه نشدید!
نگفتم که از احکام بحث بشه! اتفاقا نظرم این بود که اول باید مشکل عقاید و اعتقادات ملت رو حل کنیم تا بعد که برسیم به بحث احکام و اخلاق! چون این دو عملی هستند و تا عقیده شکل نگیره دنبال عمل به مسأله ای نمیره! |
|||
|
|
۴:۵۹, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
هرچند در جایگاهی نیستیم که برای روحانیون بزرگوارمون ضرورت موضوعی رو بیان کنیم؛ چرا اینکه این عزیزان خودشون آگاه به اهم فی الاهم موضوعات هستن؛ اما نظر شخصیم اینه که ضرورت تبیین سبک زندگی اسلامی-ایرانی بسیار بااهمیت هست و با توجه به مستعمین که از هر قشری هستن و اینکه سبک زندگی هم محدود به قشر خاصی نیست میتونه بسیار ارزشمند و همه فهم و کاربردی باشه.
|
|||
|
|
۷:۵۵, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من هم که طبق معمول نظرم اینه که در مورد ازدواج و تعداد بچه ها صحبت بشه...
این که چرا باید رشد جمعیت داشته باشیم... چرا همه باید زود ازدواج کنن... بی حجابی چه ضرری به خانواده ها میزنه... ترغیب خانواده ها به ازدواج زودهنگام بچه هاشون... کلاً خانواده دیگه...
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۱۴ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ممنون از حضور دوستان.
![]() اتفاقا منم همين موضوع سبك زندگي وخونواده مد نظرم بود.حالا دوستاني كه مثل من فكر ميكنن ميتونن به عنوان مثال ي موضوع رو پيشنهاد بدن(به صورت جزيي تر) منتظر نظرات بقيه هم هستم.آخه ماه رمضون 30 روزه.30تا موضوع و ايده ميخواد
|
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
آمادگی با جنگی که در پیشه چه خارجی و چه داخلی