|
Game of Thrones شبکه نمایش
|
|
۱۵:۳۷, ۲/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۳ ۱۵:۵۱ توسط Kol.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
امروز داشتم شبکه نمایش رو میدیدم . داشت تبلیغ میکرد که ما داریم خفن میشیم و سریال پخش میکنیم و .... یهویی تصاویر آشنایی از جلو چشمام رد شد. (نگید فتوشاپه که فیلم دارم ، با گوشیم فیلمشو گرفتم ) فیلم 300 و گیم او ثرونز، البته فیلم های دیگه ای هم بودند. سوال اینه : چرا وقتی تلویزیون خودمون میشینن فیلم 300 و Game of Thrones میبینند و حالشو میبرند. چرا مارو از دیدن این فیلم ها منع میکنند؟ چرا امثال دکتر عباسی که اصلا فیلمی از دستش در نرفته میاد به ما میگه فلان فیلم رو نبینید فلان فیلم رو نبینید؟ وقتی خودشون میبینن چجوری انتظار دارن که ما نریم ببینیم؟ چطوری میان رو دیش و رسیور و ... رژه میرن و نابود میکنند وقتی که خودشون تو خونشون ماهواره دارن و دارن حالشو میبرن؟ برا ما حرامه برای اونا نه؟ اینترنت خودشون بدون فی*ل*تره مال ما با فی*ل*تر، همین چند وقت پیش یک شرکت ماشین سازی ، 500 میلیون پول اینترنت ماهواره ای داده بود. ولی اگه ما اینترنت ماهواره ای بگیریم 5 سال زندان داره. چرا؟ عکس 1 : Season 4 Episode 3 Game of Thrones. ![]() ![]() فیلم 300 : ![]() ![]() Game of Thrones Season 4 Episode 10 : ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۲, ۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۳ ۲:۱۵ توسط فدایی امامم.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
[quote='Kol' pid='318875' dateline='1419332868']
سوال اینه : چرا وقتی تلویزیون خودمون میشینن فیلم 300 و Game of Thrones میبینند و حالشو میبرند. چرا مارو از دیدن این فیلم ها منع میکنند؟ چرا امثال دکتر عباسی که اصلا فیلمی از دستش در نرفته میاد به ما میگه فلان فیلم رو نبینید فلان فیلم رو نبینید؟ وقتی خودشون میبینن چجوری انتظار دارن که ما نریم ببینیم؟ دکتر عباسی رو نمیدونم ولی اگه پایه ثابت سخنرانی های استاد رائفی پور باشید ایشون بارها تو سخنرانی هاشون گفتن و حتی قسم خوردن که( من نه تو دفتر کارم و نه تو خونم ماهواره ندارم. با اینکه به عنوان یک پژوهشگر می تونم با مجوز ماهواره داشته باشم. چون اثر وضعی داره. مگه میشه مثلاً آدم شراب بخوره و بعد بگه که من مست نمیشم.)هر چقدر هم که خود فرد آگاه باشه و دکترای فلان و بهمان باشه و تحلیلگر باشه و... دیدن فلان فیلم و بهمان موزیک ویدیو اثر وضعیشو رو آدم میذاره و بین دکتر و یه کارگر ساختمون هم فرقی نداره. ایشون میگن (بارها شده که فیلم جدیدی اومده بچه ها آوردن گفتم نمی بینم. نمی خوام ببینم چندتا نقدشو تو این سایت و اون سایت خوندم و سردرآوردم که چیه) اگر دقت کنید ایشون با اینکه خودشون در دانشگاه مدیریت رسانه درس میدن خیلی کم پیش میاد که فیلمی رو نقد کنن. اصلاً گیریم که اونا آدمای خطاکار وگناهکار . آیا گناه کس دیگه دلیل بر این میشه که منم گناه کنم؟ ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۳ ۲۲:۰۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام
این موضوع خیلی دارد به انحراف میرود . از این به بعد ارسالی داشتیم که خلاف موضوع تاپیک بود ، بدون ملاحظه حذف می کنیم ![]()
![]() ............
![]() بعد هم بر فرض فرد مورد نظر نگاه کند ، ایشون می خواهد برود به جهنم ! شما چه کار می کنید دنبالش میروید ؟! |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
فدایی امامم dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1419699120' نوشته است: 1419699120[/url]'] سلام خوب هستيد؟؟؟ ديدن به خودشون مربوطه. ولي ديگه اگه خودشون ميبينن ديگه مارو نهي نكنن!! اگه نهي ميكنن با مدرك باشه، ٢ تا صحنه از يك فيلم كه نشد مدرك! آقاي دكتر عباسي بياد فيلم ٣٠٠ رو پخش كنه بعد بگه فلان جا مشكل داره. اون جوري قابل قبول ميشه... نه اينجوري كه ٢ صحنه پخش ميكنن بعد يك داستان خيالي تعريف ميكنن |
|||
|
۲۲:۵۳, ۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۴۱)Kol نوشته است: سلامسلام. سلامت باشید. خوب آقای عباسی به فرض تصمیم گرفته خودش رو فدا کنه و روشنگری کنه یا هر تصمیم دیگری. اما بدبینانه ترین حالتش (که واقعیت نداره) اینه شما اگر فک میکنید اونها دارند از دیدن این فیلمها فیض میبرند و ما و شما رو نهی میکنند. خوب اونها میخوان برن جهنم. شما هم میخواهید بروید؟ دیگه همه میدونن فیلم 300یک مدل جعل سازی از تاریخ هست یه مورد دیگه مثال بزنید که توش شبهه رد و تایید داشته باشد
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
فاطمه خانم dateline='[url=http://forum.bidari-andishe.ir/tel:1419704600' نوشته است: 1419704600[/url]']سلام اول بايد بگم كه فيلم ٣٠٠ يك مثال بود شما تاحالا شده مثلا داري تو گوشيت يك چيزي ميبيني، بچه كوچولو فاميل مياد سرك بكشه، شما نميزاري، ميگي مناسب تو نيست. شما نمياي اون چيز رو نشونش بدي و براش توضيح بدي كه چرا مناسب سنش نيست. چون هنوز عقل و شعورش قد نميده!! امثال دكتر عباسي فكر ميكنند فقط خودشون عقل و شعور دارند و مردم ايران بي شعورند. اون بچه ه هم فكر ميكنه داري يك چيزي ميبيني و حال ميكني ، پس منم ميرم بگردم پيدا كنم. داستان ما همينه!! حالا بيان ٢ تا عكس از يك فيلم رو نشون بدن بگن ١٠٠ ماسوني هست!! من ميگم آقا بياين كل فيلم رو نشون بدين، دلايل ماسوني بودنش رو آخر فيلم بگيد، مردم شعورشون ميرسه كه چي به چيه! شب بخير |
|||
|
|
۲:۵۶, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۵/دی/۹۳ ۲۰:۲۳)درست پسند نوشته است:آقای Kol،(۵/دی/۹۳ ۱۸:۴۲)Kol نوشته است: سلام.سلام چی شد؟ باز که دوباره حرفهای قبلیتون رو تکرار میکنین. آیا خوندین و ریسِت شدین، یا اصلاً نخوندین؟ |
|||
|
۱۹:۲۴, ۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
آقای کول امروز سخنرانی آقای رایفی پور درباره مدوماهواره رو گوش می دادم جواب شما رو خیلی قشنگ دادن اول می خواستم بیام اینجا بنویسم دیدم بهترش اینه که ازتون خواهش کنم اگه دنبال جواب منطقی ودرست هستین وقت بزارید و1ساعت این سخنرانی رو گوش بدین اگه قانع نشدین بازم بحث می کنیم
لینکش هم توی سایت خودمون هست بچه ها توی تاپیک سخنرانی های آقای رایفی پور گذاشتن ببخشید من الان با گوشی اومدمو گرنه براتون لینکش رو می ذاشتم |
|||
|
|
۱:۰۹, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۴۱)Kol نوشته است: سلام سلام ![]() ![]() ممنون از احوال پرسی تون بهم گوش زد کردید که سلام یادم نره ایشاءالله که هر جا هستید سلامت باشید. اما در مورد موضوع: کسی ما رو نهی نکرده! این بزرگواران زحمت می کشن و این فیلمارو نقد می کنند و به ما اطلاع میدن که نگاه کردن این فیلم ها این مضرات رو داره و این فیلم ها با این اهداف ساخته میشه و.... ولی هیچ وقت من از هیچ کدوم از سخنرانا نشنیدم که به من امر و نهی کنن که این کار رو بکن و این کار رو نکن. اگه چیزی هم میگن از روی دلسوزی میگن و من هم اینو میفهمم نه رو این حساب که مثلاً من از تو بیشتر می فهمم من هم از این کارشون ناراضی نیستم که هیچ ممنون هم هستم. اما در مورد اینکه میگید یه تیکه از فیلمو نشون میدن آخه نمیشه هر بنده خدایی که میخواد تو ایران فیلمی رو نقد کنه قبلش بیاد کل فیلمو که حدود دو تا سه ساعت وقت میگره پخش کنه بعد شروع کنه به سخنرانی. گذشته از اون مگه یه منتقد فیلم به کل صحنه های یک فیلم نقد داره؟ شاید از یک فیلم دو ساعته مثلاً فقط به ده دقیقه یا بیست دقیقش نقد داشته باشه. تیکه هایی از فیلمو که بهش نقد دارن پخش میکنن بعد نقدشونم میگن که حرفشون با سند باشه و به قول شما نگن یه داستان خیالیه. اگه مشکل شما با ممنوع بودن ماهواره تو ایرانه که آخه مگه دکتر عباسی ماهواره رو تو ایران ممنوع کرده که شما گیر دادید به ایشون. ![]() ![]() ![]() ممنوع بودن ماهواره قانون کشور ماست نه نظر فلان سخنران و یا بهمان منتقد. یا حق |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
سلام همه پستارونخوندم امانظرمومیگم
1-آیا بچه ی 10(خواهرخودم)ساله ای که جذب هری پاتر(که قبلاشبکه نمایش پخش کرد)میشه،بادیدنقد نگاه میکنه؟اصلامیتونه،دانششوداره که مثل آقای عباسی فیلم ببینه؟ 2-فقط که شبکه نمایش نیست یمدت پیش هم شبکه پویایه سینمایی گذاشت که بنظرم جالب نبود درموردجادو واین چیزا بوداسمش یادم نیست شبکه پویاکه دیگه برابچه هاس وبایدخیلی حواسشون باشه!ازجنگ نرم فقط شعارشوبلدن!؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: okl9iw0g7k280weco818.jpg]](http://8pic.ir/images/okl9iw0g7k280weco818.jpg)
![[تصویر: 0eeakrsfdxnouh0nnlkk.png]](http://8pic.ir/images/0eeakrsfdxnouh0nnlkk.png)
![[تصویر: vkkfserhjva151ryryng.png]](http://8pic.ir/images/vkkfserhjva151ryryng.png)
![[تصویر: 4rd9vxck1ccx6ii3qn8e.png]](http://8pic.ir/images/4rd9vxck1ccx6ii3qn8e.png)
![[تصویر: 9iaks6xwg2eadzq5uslj.png]](http://8pic.ir/images/9iaks6xwg2eadzq5uslj.png)