|
دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
|
|
۶:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این تاپیک را خدا آزاد کرد ... صبح همگی دوستان بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. ![]() یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم ![]() 1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. ![]() 2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت بخوره ( نوش جان )3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع... 4- دعوا و اسپم ممنوع... 5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه. 6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی ![]() ![]() ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... ![]() http://www.aparat.com/v/1hg6d ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
میدونی شاعر جدیدا چی گفته؟؟؟؟؟؟؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * میگه: مجرد باش پادشاهی کن بعد از آن هرچه خواهی کن![/b]
|
|||
|
|
۱۵:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۴)Reza2035 نوشته است: ما مجردها بعد از سالها جستجو چرا؟ ما نیمه گم شده داریم منتها قسمت نبوده از لحاظ زمانی و مکانی با هم جور باشیم. من در 1393 تهران اون در 1500 جزایر لانگر هاوس ( کلمه اش سخته املاشو بلد نیستم) ![]() اگر تفاهم داشتیم همه چی حل بود. |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یکی از دلایلی که مجردها همجنان علاقه به مجرد بودن دارن این است:
آقا بهترین وجود عالم که خدا باشه یکی هست و مجرده! پس ما هم مجرد می مونیم! چه استدلالی!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۶:۲۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
======================================= |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
لطفاً قوانین تالار رو رعایت کنید و مطالب سیاسی ارسال نفرمائید.
ادامه روند این موضوع منوط به همکاری شما در رعایت قوانین است.. از این پس ارسالهای خاطی بدون تذکر حذف میشوند. |
|||
|
۱۶:۳۰, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خانم حدیث , به چه زبونی بگم که پست های منو ویرایش نکنید ؟
بزن پاک کن , با دلیل منطقی ! اخه کجا رفته عقل و منطق تون ! تنها کاری که بلدین بکنین اینه : با سلام دوستان عزیز , پیرو قوانین اساسی تالار مبتنی بر چشم انداز 1404 زدن پست های مربوط به عالم سیاست در تالار ممنوع می باشد , با تشکر از حسن توجه شما گرامی ها ! ![]() ![]() ![]() اخه چرا رو اعصاب آدم راه میرین ؟ اون از تاپیک جهان که من که بی خدا میشود , یه نفر بالا سرش نبود نظارت کنه زدین حذفش کردین( شما نمیتونین نظارت کنید ما باید جورش رو بکشیم ), اینم از خنده مون که میایم با رئیس جمهور مملکت هم شوخی کنیم نمیذارین , کجای اون عکس توهین بود ؟ ما چه گناهی مرتکب شدیم که ناظر این تالار باید شما باشی ؟ دیگه حد و اندازه ی خندمون رو هم شما باید مشخص کنی , الان دوباره میخوای بزنی بر اساس فلان قانون ؟ |
|||
|
۱۶:۴۱, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقای رضا،تصویر اوباما و روحانی و اون شعر سیاسیشون،چه ربطی به موضوع داره؟ چه ربطی به مجردها داری؟چرا شلوغش میکنید؟
وقتی خودتون رعایت نمیکنید،من مجبورم ویرایش کنم. |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به مجرد خونه اجاره نمیدن
به مجرد مسکن مهر نمیفروشن به مجرد وام ازدواج نمیدن به مجرد اجازه تاپیک زدنم نمیدن یه دفه به مجرد زن هم ندید هم خیال خودتونو راحت کنید هم خیال ما ! |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مظلومیت صاحب تاپیک ، دل هر مجردی رو کباب میکنه . بنده خدا نوشته این تاپیک رو خدا آزاد کرد.
مظلومیت بقیه مجردین هم یه درده دیگه : الان هم باید قوانین تالار رو در نظر بگیرن و هم قوانین خود این تاپیک . کلا مجرد جماعت خیلی مظلومه . تو تالار نظر بده، میگن موندی تو level ازدواج و میای نظر میدی . میای برای بچه نظر بدی ، میگن الان رد کردی اون level قبلی رو که میای حرف بزنی . کلا این تاپیک ، آدم احساس آزادی مجرد بودنشو میکنه . اصلا اون فشار نیست . آدم دلش باز میشه .
واقعا نمیدونستم یک جمله : ورود متاهلین ممنوع است.اینقدر معجزه میکنه . ![]() منتها دوستان ، این تاپیک خیلی حساس برانگیزه . هر لحظه ممکنه به خاطر عدم تاهل بودن و پایین بودن درک درست از زندگی مورد حمله قرار بگیره، مواظب باشید. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. 
. برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. 
بخوره ( نوش جان )

![[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/2fd33182510ff4e61.jpg)

![[تصویر: pillowfight.gif]](http://s5.picofile.com/file/8127046392/pillowfight.gif)