کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلخوشی های یک مجرد (ورود متاهلین ممنوع است)
۶:۳۴, ۲۹/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک را خدا آزاد کرد ...

صبح همگی دوستان Rose بخیر . مدت ها بود یه همچین تاپیکی مد نظرم بود که بزنم و به دور از بحث هایی که بین دوستان توی تاپیک های مختلف به وجود میاد ، دور هم باشیم. Rose

یه چندتا قانون داره این تاپیک که همین اول کار بگم و تکلیفمونو با هم روشن کنیم Idea

1- ورود افراد متاهل مطلقا ممنوعه ، اگه از دوستان متاهل کسی وارد شد به همسرشون میگیم که زیر سر اقاتون بلند شده و خودشو مجرد جا میزنه Bi Dandoon . برای خانم های متاهلی هم که یواشکی وارد میشن ، زور من که نمیرسه ، یکی یه فکری بکنه. Silent

2- شرط اصلی ورود هر روزه به این تاپیک اینه که نماز صبحمون قضا نشه ، یعنی هر کسی نماز صبحش قضا شد ، اون روز اجازه پست گذاشتن توی این تاپیک رو نداره و فقط باید بشینه وحسرت Arrogant بخوره ( نوش جان )

3- در مورد هر چیزی ، میشه مطلب گذاشت توی تاپیک. اتفاقاتی که واسه من امروز افتاد، چی دوست دارم با شما در اشتراک بذارم و ... اما در کل باید قوانین تالار رعایت بشه... یعنی صحبت های سیاسی ممنوع، توهین ممنوع، تیکه و متلک ممنوع...

4- دعوا و اسپم ممنوع...

5- میتونید فعالیت های روزانه یا عکسایی که خودتون میگیرد رو اینجا بذارید در مورد همون فعالیت های روزانه.

6- لطفا شوخی ها هم زیاد از حد خارج نشه دوستان Blush Heart

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پست اول هم خودم میذارم که با یه صبحونه تووووووووووپ و زیارت عاشورا امروز رو شروع کردم. خیلی چسبید ، جاتون خالی ، همشو هم خوردم تنهایی Big Grin

[تصویر: 2fd33182510ff4e61.jpg]

ممکنه سوال پیش بیاد که اقا این چاییش کجاست ، عرض کنم یکی از خصوصیات پسر مجرد اینه که هیچ وقت چایی درست نمیکنه ، باید یکی از افراد خونواده چایی درست کنه Big Grin

اصلا یکی از دلایلی که ادم متاهل میشه همین چایی درست کردنه ، والا ... Rolleyes2

http://www.aparat.com/v/1hg6d

Big GrinBig GrinHeart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرامش ، mahdy30na ، هادی... ، مرهم ، رهگذر. ، ballista ، حسنیه ، fatemeh ، Morghe Zirak ، أین المنتظر ، soora ، Ali#59 ، اسکای ، علمدار133 ، انتصـار ، حضرت عشق ، پرنیان ، گمنام 313 ، آیات ، Justice Bringer ، Aryha ، چکاوک92 ، ترنم ، فدک زهرا ، nasimesaba ، ZaHrA110M ، mohamad ، help me ، یاوران مهدی ، جواد مخبریان ، مهسا110 ، saba

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
میدونی شاعر جدیدا چی گفته؟؟؟؟؟؟؟
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
میگه:

مجرد باش پادشاهی کن
بعد از آن هرچه خواهی کن![/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: گمنام 313 ، Reza2035 ، soora ، هادی... ، Mohammad Trust ، انتصـار ، علمدار133 ، help me ، مبیناااا
۱۵:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۴:۵۴)Reza2035 نوشته است:  ما مجردها بعد از سالها جستجو
و نیافتن نیمه گمشده خود
به این نتیجه رسیدیم:

.
.
.
.
.
.
خدا ما را کامل خلق کرده و نیمه میمه نداریم.

چرا؟
ما نیمه گم شده داریم منتها قسمت نبوده از لحاظ زمانی و مکانی با هم جور باشیم.
من در 1393 تهران
اون در 1500 جزایر لانگر هاوس ( کلمه اش سخته املاشو بلد نیستم)Big Grin
اگر تفاهم داشتیم همه چی حل بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، گمنام 313 ، Reza2035 ، soora ، هادی... ، Mohammad Trust ، mahyamatin
۱۶:۰۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۵:۵۷)aaaaa نوشته است:  جزایر لانگر هاوس ( کلمه اش سخته املاشو بلد نیستم)Big Grin

درستش اینه:جزایر لانگر هانس!!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Reza2035 ، هادی... ، Mohammad Trust ، انتصـار
۱۶:۰۵, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
یکی از دلایلی که مجردها همجنان علاقه به مجرد بودن دارن این است:

آقا بهترین وجود عالم که خدا باشه یکی هست و مجرده! پس ما هم مجرد می مونیم!
چه استدلالی!!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، soora ، هادی... ، Mohammad Trust ، انتصـار ، aaaaa
۱۶:۱۶, ۳۰/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۶:۲۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #15

=======================================
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان
۱۶:۲۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
لطفاً قوانین تالار رو رعایت کنید و مطالب سیاسی ارسال نفرمائید.
ادامه روند این موضوع منوط به همکاری شما در رعایت قوانین است..
از این پس ارسال‌های خاطی بدون تذکر حذف می‌شوند.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

۱۶:۳۰, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #17

خانم حدیث , به چه زبونی بگم که پست های منو ویرایش نکنید ؟
بزن پاک کن , با دلیل منطقی ! اخه کجا رفته عقل و منطق تون ! تنها کاری که بلدین بکنین اینه :

با سلام دوستان عزیز , پیرو قوانین اساسی تالار مبتنی بر چشم انداز 1404 زدن پست های مربوط به عالم سیاست در تالار ممنوع می باشد , با تشکر از حسن توجه شما گرامی ها ! SmileSmileSmile

اخه چرا رو اعصاب آدم راه میرین ؟ اون از تاپیک جهان که من که بی خدا میشود , یه نفر بالا سرش نبود نظارت کنه زدین حذفش کردین( شما نمیتونین نظارت کنید ما باید جورش رو بکشیم ), اینم از خنده مون که میایم با رئیس جمهور مملکت هم شوخی کنیم نمیذارین , کجای اون عکس توهین بود ؟

ما چه گناهی مرتکب شدیم که ناظر این تالار باید شما باشی ؟ دیگه حد و اندازه ی خندمون رو هم شما باید مشخص کنی , الان دوباره میخوای بزنی بر اساس فلان قانون ؟
۱۶:۴۱, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
آقای رضا،تصویر اوباما و روحانی و اون شعر سیاسیشون،چه ربطی به موضوع داره؟ چه ربطی به مجردها داری؟چرا شلوغش می‌کنید؟
وقتی خودتون رعایت نمی‌کنید،من مجبورم ویرایش کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Ali#59
۱۶:۴۷, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
به مجرد خونه اجاره نمیدن
به مجرد مسکن مهر نمیفروشن
به مجرد وام ازدواج نمیدن

به مجرد اجازه تاپیک زدنم نمیدن
یه دفه به مجرد زن هم ندید هم خیال خودتونو راحت کنید هم خیال ما !

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، هادی... ، Reza2035 ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، انتصـار ، Ali#59 ، captaincharisma ، soora ، علمدار133 ، اولولالباب ، aaaaa ، 1441361 ، help me ، مبیناااا
۱۶:۴۹, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
مظلومیت صاحب تاپیک ، دل هر مجردی رو کباب میکنه . بنده خدا نوشته این تاپیک رو خدا آزاد کرد.

مظلومیت بقیه مجردین هم یه درده دیگه : الان هم باید قوانین تالار رو در نظر بگیرن و هم قوانین خود این تاپیک .

کلا مجرد جماعت خیلی مظلومه . تو تالار نظر بده، میگن موندی تو level ازدواج و میای نظر میدی .
میای برای بچه نظر بدی ، میگن الان رد کردی اون level قبلی رو که میای حرف بزنی .

کلا این تاپیک ، آدم احساس آزادی مجرد بودنشو میکنه . اصلا اون فشار نیست . آدم دلش باز میشه .

واقعا نمیدونستم یک جمله : ورود متاهلین ممنوع است.اینقدر معجزه میکنه .

[تصویر: pillowfight.gif]

منتها دوستان ، این تاپیک خیلی حساس برانگیزه . هر لحظه ممکنه به خاطر عدم تاهل بودن و پایین بودن درک درست از زندگی مورد حمله قرار بگیره، مواظب باشید.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، هادی... ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، captaincharisma ، soora ، help me
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا