|
یه بچه شیعه جواب بده!
|
|
۸:۵۷, ۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۳ ۱۵:۰۱ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
*** این نوشتها، مجموعه ای از شبهات یک وهابی هست که درخواست دارم پاسخ اینها رو بدید. من شیعه نیستم ولی چند دلیل برای اینکه راه شیعه اشتباه است 1 خواندن قبرها: خدا در قرآن می فرماید إِن تَدْعُوهُمْ لَا يَسْمَعُوا دُعَاءكُمْ وَلَوْ سَمِعُوا مَا اسْتَجَابُوا لَكُمْ وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يَكْفُرُونَ بِشِرْكِكُمْ وَلَا يُنَبِّئُكَ مِثْلُ خَبِیر اگر آنها (مرده ها) را بخوانيد دعاى شما را نمىشنوند و اگر [فرضا] بشنوند اجابتتان نمىكنند و روز قيامتشرك شما را انكار مىكنند و [هيچ كس] چون [خداى] آگاه تو را خبردار نمىكند پس مرده ها نمی شنوند پس شیعه اشتباه می کند 2_در قرآن خدا در مورد واسطه قرار دادند می فرماید أَلَا لِلَّـهِ الدِّينُ الْخَالِصُ وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ أَوْلِيَاءَ مَا نَعْبُدُهُمْ إِلَّا لِيُقَرِّبُونَا إِلَى اللَّـهِ زُلْفَىٰ إِنَّ اللَّـهَ يَحْكُمُ بَيْنَهُمْ فِي مَا هُمْ فِيهِ يَخْتَلِفُونَ إِنَّ اللَّـهَ لَا يَهْدِي مَنْ هُوَ كَاذِبٌ كَفَّارٌ ﴿الزمر: ٣﴾ آگاه باشید که دین خالص از آن خداست، و آنها که غیر خدا را اولیای خود قرار دادند و دلیلشان این بود که: «اینها را نمیپرستیم مگر بخاطر اینکه ما را به خداوند نزدیک کنند»، خداوند روز قیامت میان آنان در آنچه اختلاف داشتند داوری میکند؛ خداوند آن کس را که دروغگو و کفرانکننده است هرگز هدایت نمیکند 3-توهین کردن به خلفای راشدین: خداوند در قرآن می فرماید : وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُواْ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ و پيشروان نخستين از مهاجران و انصار و كسانى كه به نيكوكارى از آنان پيروى كردند، خداوند از آنان خشنود شد و [آنان نيز] از او خشنود شدند. و برايشان باغهايى كه فرودست آن جويباران روان است آماده ساخت كه دد آنجا هميشه جاودانه اند. اين كاميابى بزرگ است خداوند از آنها راضی است و توهین به آن ها یعنی توهین به رضایت خدا 4 توهین به همسران پیامبر : خدا وند در قرآن می فرماید : النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنفُسِهِمْ وَأَزْوَاجُهُ أُمَّهَاتُهُمْ وَأُوْلُو الْأَرْحَامِ بَعْضُهُمْ أَوْلَى بِبَعْضٍ فِي كِتَابِ اللَّهِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُهَاجِرِينَ إِلَّا أَن تَفْعَلُوا إِلَى أَوْلِيَائِكُم مَّعْرُوفًا كَانَ ذَلِكَ فِي الْكِتَابِ مَسْطُورًا پيامبر به مؤمنان از خودشان سزاوارتر [و نزديكتر] است و همسرانش مادران ايشانند و خويشاوندان [طبق] كتاب خدا بعضى [نسبت] به بعضى اولويت دارند [و] بر مؤمنان و مهاجران [مقدمند] مگر آنكه بخواهيد به دوستان [مؤمن] خود [وصيتيا] احسانى كنيد و اين در كتاب [خدا] نگاشته شده است همسر پیامبر مادر مومنان است پس توهین به همسران یامبر توهین به مسلمانان است 5- کمک خواستن از غیر خدا : شیعه می گوید یا علی مدد ولی در نماز خود وقتی سوره حمد را می خواننند خدا در قرآن می فرماید : إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ [بار الها] تنها تو را مىپرستيم و تنها از تو يارى مىجوييم و خیلی آیه های دیگر اگر خواستید برای شما می آورم شیعه راه درستی را پیش نگرفته است در دین خود تفکر کنید hamed313من کلی جواب دادم ولی جواب این ایات فقط ایه @وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ﴿۱۶۹﴾رو اوردم اگه دوستان یه جواب با سند درست دارند بگن! اینم جوابی که به یکی از دوستان داده بود! : دوست عزیزم (رحمة الله علیه)من از قرآن دلیل آوردم با بقیه چیز های که فرمودید کاری ندارم به توجه به اینکه همه مسئله که از کتاب اهل سنت آوردید همه اش حکمش ضعیف است اگر شیعه پیرو راه پیامبر است پس پیامبر کجا فرموده که سه شهادت بگویید و اذان خود را اون گونه که شیعه می گوید بگویید یا اینکه از غیر خدا کمک بگیرید مثل یا علی مدد آیا این حقانیت است نه اشتباه می کنید این کفر است ازدواج موقت که خود پیامبر در جنگ خیبر حرام اعلام کرده شما می گویید حلال است در کتابهای اصلی شما نوشته قرآن تحریف شده این حقانیت نیست این کفر است این که آقای قزوینی در شبکه به قول خودش جهانی ولایت بگویید فقط بگو الله پشتش هزاران توطئه است این کفر است حقانیت نیست این که خمس می گیرید این حقانیت نیست این گرفتن پول زور به نام دین است می دانید کسی که به حقیقت اهل تشیع پی برد از جمله آیت الله برقعی نوی سی ام امام رضا به اهل سنت پیوست و کتاب های از جمله خرافات وفور در زیارت قبور و در مسجد گفت که که هر کس به من خمس داده بیاد اعلام کنه پولش را پس بگیرد این پول حرام بود که من می گرفتم یا اینکه به علمای اون دوره مثل آقای خمینی درخواست مبالهه داد که همه فرار کردند این که به اصلی ترین یاران پیامبر که طبق آیه قرآن خدا از آن ها راضی بوده توهین کنند و مطالب بالا که گفتم بازم بگم باشه می گم چرا اهل سنت در تهران مسجد ندارد این حقانیت نیست این ظلم است چرا علمای اهل سنت را ترور می کنید چرا کسانی از اهل سنت که برای تبلیق عقیده خود هستند را می گیرید و اعدام می کنید نمونه هم چند روز پیش سه جدوان اهل سنت را می خواستن اعدام کنند که به خواست خدا نشود چرا یا علی مدد می گویید مگر در قرآن نمی گویید ایاک نعبد و ایاک نستعین اگر دین شما برحق هست چرا قران را می گویید تحریف شده اگر این هم یکی از کتاب تشیع http://www.xum.ir/images/2014/06%...FJY5M1.png اگر دین شما برحق هست چرا مردم با خواندن قرآن از مذهب شما به مذهب اهل سنت می روند چرا وضوع درست نمی گیرید اون که در قرآن آمده است أَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ در اینجا گفته الی به سوی آرنج است نه از آرنج أَرْجُلَكُمْ به این جُوهَكُمْ وَأَيْدِيَكُمْ کلمه برمی گردد یعنی شستن بازم بگم از شما می پرسم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۱, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول: این که خمس می گیرید این حقانیت نیست این گرفتن پول زور به نام دین است نقل قول: اگر دین شما برحق هست چرا مردم با خواندن قرآن از مذهب شما به مذهب اهل سنت می روند خدایش اینا دیگه شبهه نیست . دروغه ! |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۳ ۱۲:۰۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: [/b]1 خواندن قبرها: خدا در قرآن می فرماید إِن تَدْعُوهُمْ لَا يَسْمَعُوا دُعَاءكُمْ وَلَوْ سَمِعُوا مَا اسْتَجَابُوا لَكُمْ وَيَوْمَ الْقِيَامَةِ يَكْفُرُونَ بِشِرْكِكُمْ وَلَا يُنَبِّئُكَ مِثْلُ خَبِیر اگر آنها (مرده ها) را بخوانيد دعاى شما را نمىشنوند و اگر [فرضا] بشنوند اجابتتان نمىكنند و روز قيامتشرك شما را انكار مىكنند و [هيچ كس] چون [خداى] آگاه تو را خبردار نمىكند پس مرده ها نمی شنوند پس شیعه اشتباه می کند [b]http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=198476 [/url] خلاصه : آیه فوق در مورد نیکان نیست،بلکه در مورد کافران صدق میکنه...برای مثال شهیدان که همیشه زنده اند. به آیه قبل مراجعه شود. (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: [/b]ترجمه ی بسیار هوشمندانه ای شده تا نتیجه مورد نظر دریافت بشه ![]() خدا در اینجا میگه که یک عده غیر خدا را سرپرست خود قرار دادند برای این که توسط آن ها به خدا نزدیک شوند. این آیه در مورد بت هاست،که مشرکان عربستان بت های دیگه رو میپرستیدند ولی به برتری الله اعتقاد داشتند،میگفتند بت های دیگه رو میپرستیم تا ما رو به الله نزدیک کنند. (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: 3-توهین کردن به خلفای راشدین: خداوند در قرآن می فرماید : وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُواْ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ و پيشروان نخستين از مهاجران و انصار و كسانى كه به نيكوكارى از آنان پيروى كردند، خداوند از آنان خشنود شد و [آنان نيز] از او خشنود شدند. و برايشان باغهايى كه فرودست آن جويباران روان است آماده ساخت كه دد آنجا هميشه جاودانه اند. اين كاميابى بزرگ است آیا علی (علیه السلام) از سابقون نبود؟ برید ببینید کیا و چطور به علی توهین کردند. [b]http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?bank=maghalat&id=105 (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: [/b][url=http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?id=8434&bank=question&startrec=1]http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?id=8434&bank=question&startrec=1 [/url][url=http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?id=8434&bank=question&startrec=1] ام المومنین بودن یک فضیلت نیست،یک وظیفه ست. (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: [/b] پرستیدن خداوند و یاری خواستن از او با توسل به ائمه و بزرگان دین تضاد نداره، همونطور که خداوند در المائده،آیه 35 می فرماید : ای کسانی که ایمان آوردید،از خدا بترسید و برای تقرب به او وسیله ای بجویید. (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: چرا اهل سنت در تهران مسجد ندارد این حقانیت نیست این ظلم است چرا علمای اهل سنت را ترور می کنید چرا کسانی از اهل سنت که برای تبلیق عقیده خود هستند را می گیرید و اعدام می کنید نمونه هم چند روز پیش سه جدوان اهل سنت را می خواستن اعدام کنند که به خواست خدا نشود ارسال شماره ی دو (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: [b]اگر دین شما برحق هست چرا قران را می گویید تحریف شده اگر این هم یکی از کتاب تشیع امروزه هیچ یک از علمای تشیع در جهان به این موضوع قائل نیستند. جای دیگه ای با یکی از برادران اهل سنت داشتم بر مورد کتاب فصل الخطاب بحث میکردم. ببینید : هر کسی که گفته باشد قرآن تحریف شده،این عقیده ش اشتباهه! همونطور که از اهل سنت هم بودند عده ای که به این موضوع معتقد بودند. (۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: [/b] از این آیه قرآن هر دو برداشت رو میشه داشت. آیه رو این دوستمون کامل نیاوردند : یَا أیهَا الّذین آمنوا إِذا قمتم إلی الصلاة فَاغسِلوا وجوهَکم و أَیدیَکُم إِلی المرافق و امسحوا بروءوسکم و أرجلکم إلی الکعبین و إن کنتم جُنُباً فَاطّهّروا وإن کنتم مرضی أو علی سفر أو جاء أحد منکم من الغائط أو لامستم النساء فلم تجدوا ماءً فتیمّموا صعیداً طیّباً فامسحوا بوجوهکم و أیدیکُم منه ما یرید اللّهُ لیجعل علیکم من حرجٍ و لکن یرید لیطهّرکم و لیتمّ نعمته علیکم لعلّکم تشکرون بنابراین آیه قرآن مشروح توضیح نداده،طوری که معلوم بشه کدوم نوع وضو درسته. اما شیعه به غیر از قرآن دست آویزی به نام عترت داره،در روایات مختلف حدود وضو از ائمه آمده که نشون میده وضوی شیعه درسته. برای اهل سنت هم اون هایی که به ولایت ائمه معتقد نیستند،به علم علی که معتقدند! در این روایت از کتب اهل سنت،گفته میشه که علی (علیه السلام) سر و پاش رو مسح میکرد. http://kheyme133.ir/post/36 |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان
بنده هم با یکی از دوستانم بحث هایی داشتم. به اینجا رسید که من گفتم کلماتی که خدا در قرآن اشاره کرده پنج تن(علیهم السلام) هستند و همچنین عهدی که خدا در مورد حضرت ابراهیم(علیه السلام) اشاره میکنه که با ظالمین نمیرسه و در مورد شفاعت هم فقط کسانی که با خدا عهد دارند میتوانند شفیع باشند منظور ائمه می باشد. اما قبولش نکرد. همچنین چند آیه در مورد رفتار پیامبر گفت و نتیجه گرفت که پیامبر اشتباه داشته(نعوذ بالله) در حد خودم جواب هایی بهش دادم و دو تا کتاب " شیعه پاسخ میدهد" و " آنگاه هدایت شدم" دادم بهش بخونه. همچنین ایشون پیرو راشد خلیفه هستش و کلا تو سه چهار سال گذشته عقایدش متزلزل شده بخاطر تبلیغات غلطی که بهش رسیده. اگه کسی میتونه راهنماییم کنه دو مورد اول که اشاره کردم رو بهش بتونم اثبات کنم ممنون میشم. یا علی(علیه السلام) مدد |
|||
|
۲۰:۳۷, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱/تیر/۹۳ ۸:۵۷)hamed313 نوشته است: سلام بر مهدی منتظر حقیر ابتدا با ایجاد این تایپک مخالف بودم - البته الان هم هستم . ولی ظاهراً اساتید و ناظران تالار مشکلی ندیدند - حتماً اونا بیشتر میدانند و مشکلی نیست . می خواهم برای رد شبهات ایجاد شده ابتدا برای حقانیت و اعلمیت و دانایی مظلوم ترین مظلوم عالم حضرت علی علیه السلام چند حدیث از منابع اهل سنت بیاورم و یه استدلالی عقلی داشته باشم که اگه نیاز بود باز بیشتر توضیح بدیم ابتدا این چهار حدیث را بررسی کنید یا تایید یا ردش کنید - در این مورد ابتدا به سخنان پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در منابع عامه(اهل تسنن) اشاره می کنیم: 1- أَعْلَمُ أُمَّتِي مِنْ بَعْدِي عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ ع - پس از من داناترین فرد امتم علی بن ابی طالب است (فرائد السّمطین1 : 97، کنزالعمّال11: 614) 2- علیّ أعلم الناس باللّه - علی داناترین مردمان به خداست (کنزالعمّال11: 614) 3- أَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا – من شهر علم ام و علی دروازه ی (ورود به) آن است. (المستدرک علی الصحیحین3: 339، ح4695 و ح4696، تاریخ بغداد4: 234) 4- إنّه لأول أصحابي سلما، و أكثرهم علما، و أعظمهم حلما همانا او پذیرنده ترین اصحاب من (در برابر حق) و داناترین ایشان و بردبارترین آنان است. (مجمع الزوائد9: 102) [/font] اما استدلال عقلی " یکی از بدیهیات عقلی این است که برای حل مشکلات وسوالات خود به داناترین فرد گروه و یا جامعه ی خود رجوع می کنیم. و نباید به سراغ نادانان و حتی نسبتاً دانا رجوع نمود. این حکم عقلانی به حدی روشن است که ما در زندگی مادی آن را پذیرفته ایم و برای امور ساده ی زندگی از دوختن لباس و سایل منزل تا ساخت خانه و درمان بیماری به بهترین و متخصص ترین مراجعه می نماییم و این امر از ساده ترین تا پیچیده ترین امور روزمره زندگی ما را در بر میگیرد. هرچه مسئله ی مورد نظر مهمتر باشد حساسیت ما برای رجوع به داناترین فرد بیشتر می شود (مانند یک عمل جراحی). حال سوال این است که آیا عقل ما حکم نمیکند برای امر مهمی مثل هدایت جامعه ی اسلامی به داناترین فرد جامعه رجوع کنیم؟؟ اگر جوا ب مثبت است مصداق این داناترین بعد از رحلت پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه کسی بوده؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [font=Arial]برای رد شبهات ایجاد شده که بارها و بارها پاسخ داده شد لطفاً شما سوال کننده باشید نه پاسخ گو - چون آنانی که این چنین شبهاتی را ایجاد می کنند هرگز منتظر پاسخ تان نمی مانند و هدف شان فقط ایجاد شبهه و طرح سوال بوده و بس - اگر نیاز دیدید ادامه دهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |