|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۲:۴۶ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
درس چهارم به زبان شعر: منطقیون! چهار درسی هم گذشت منطقی گفتن کلام(مرام) ما نگشت *** گاه تصدیق و تصور می کنم گاه تدقیق و تدبر می کنم *** [/font]این تصور گاه جزئی می شود بس تصور ها که کلی می شود ***جزئیش گویم برایت تو بدان! کربلا و یا که ایران، جمکران ***گر ندانی کلی اش گشتی کباب! یا که دریا یا درخت و یا کتاب! ******************************************** [font=B Zar]خواهرا و برادرایی که تکالیف شبشون رو ننوشتن، لطفا به صورت ماهرانه از مثال های این شعر تقلب نزنن! ![]() ![]() ![]() ![]() هر کی خوشش اومد! پنج تا صلوات جهت تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان! * * * * * اشکال نداره اونایی هم که خوششون نیومد هم اون پنج تا صلوات رو بفرستن! [/b] |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
احسنت بر بردار گرامی حضرت عشق. فوق العاده بود. آفرین.
عزیرانی هم که تا الان پاسخ ها را فرستادن همه صحیح و خوب بود. ممنون. از باقی دوستان هم خواهش میکنم یه کم سریعتر جواب هارا بدن تا ان شاالله درس پنجم هم ارائه شود. خدا پشت و پناهتان.
|
|||
|
|
۱۲:۴۸, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۳ ۲:۳۵)حضرت عشق نوشته است: قرار نبود تقلب برسونیدا....هر کسی خودش باید فکر کنه.........
|
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
یه روز یه استاد فلسفه میاد سر کلاس و به دانشجوهاش میگه :
امروز میخوام ازتون امتحان بگیرم.ببینم درسهایی که تا به حال بهتون دادم رو خوب یاد گرفتید یا نه. بعد یه صندلی میاره میزاره جلو کلاس و به دانشجوهاش میگه با توجه به مطالبی که من تا به امروز بهتون درس دادم.ثابت کنید این صندلی وجود نداره!!! دانشجوها بهم نگاه کردن و شروع کردن به نوشتن روی برگه بعد از چند لحظه کوتاه یکی از دانشجویان برگش رو داد و از کلاس خارج شد.... روزی که نمره ها اعلام شد. بالاترین نمره رو خمون دانشجو گرفته بود!! اون فقط رو بر گه یه جمله نوشته بود . . . . . . . . کدوم صندلی؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۱۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با اجازه حضرت استاد... در ذیل توضیحات ایشان ((((((((((دوستان برای چه منطق میخوانید؟؟؟؟))))))))) برای بهتر تفکر کردن؟؟؟؟ چه لزومی به بهتر تفکر کردن میباشد؟؟؟ **** مطالب زیر رو مشاهده کنید ![]() ما تمام علومی رو که در اطراف خودمون داریم رو باید وارد ماشین تعقل کنیم. یکی از ابزارهای تعقل تفکر هست . تفکر با ابزار منطق هست که درس کار میکنه. وقتی علم از ماشین تعقل عبور کرد تبدیل به حکمت میشه . و این حکمت هست که عبودیت اوره. بر اساس حدیث امام صادق .... کل سیستم از علم تا حکمت رو عقل مینامند که قرار هست ما رو به عبودیت برسونه... **** این ها رو گفتم تا کمی روی اهمیت موضوع بیشتر فکر کنید... دوستان محترم کلاس ،منطق بعد از گذر چند ماه هنوز روی درس چهار گیر کرده... دوست ندارید سرعت کلاس کمی معقول تر بشه؟؟؟؟ ایا دوست ندارید سریع تر گردنه منطق رو بگذریم؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
آقا این درس پنجم تو راه ظاهرا پنچر شده! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
دوستان گرامی درس پنجم نیز ارسال شد. مثل همیشه با دقت و دقیق بخونید.
راستی در درس چهارم همه دوستان پاسخ های درست و قابل قبولی داده بودند. الحمدالله. |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام
از این که می بینم تا اینجا دوستان در مورد درس سوم هیچ سوالی نکردن میتونم نتیجه زیر رو بگیرم: فهمیدن مطالب درس سوم سخت است ، کسی که درس سوم را نفهمد در مورد آن سوال می کند ، هیچ کس در مورد درس سوم سوالی نکرده است ! لذا!! همه درس سوم را فهمیده اند! همه مطالب سخت را می فهمند ! نتیجه گیری منطقی بود؟؟!! ![]() بنده چون شاگرد تنبلی هستم و دیر رسیدم میخوام از درس سوم سوالاتی رو مطرح کنم (حالا نتیجه گیری نکنید هر کس تنبله پس دیر میرسه سر کلاس!!!!) بسمه تعالی این پاراگراف رو اصلا نفهمیدم نقل قول:پس معلوم مىشود ذهن ما حالتى شبیه نقش پذیرى و صورت پذیرى اجسام را دارد، با این تفاوت که نقشهاى اجسام، آن اجسام را با اشیاء خارجى مربوط نمىکند یعنى آنها را نسبت به آن اشیاء آگاه نمىسازد، اما صورتها و نقشهاى ذهن، ما را با اشیاء خارجى مربوط مىکند و نسبت به آنها آگاه مىسازد، چرا؟ چه تفاوتى در کار است؟ والسلام فعلا همین یک سوال رو برای بنده روشن کنید کفایت میکنه با تچکر! |
|||
|
|
۱۴:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
فک میکنم جواب این بود
![]() نقل قول:جواب این چرا ها را فلسفه میدهد نه منطق |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۲۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۹ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۶)MAHDI59 نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم به به حاج مهدی این پاراگراف جمله بندیش خوب نیست. فکر میکنم منظورش اینه که شما وقتی میگی صندلی ، بدون اینکه به صندلی نگاه کنی یه تصویر و تصور از صندلی میاد تو ذهنت. منظورش از نقش اجسام همینه. گویی ذهن ما مثل یک تابلو نقاشی هست که اجسام روش نقاشی میشن (= نقش پذیر است) بخش دوم پاراگراف رو فکر کنم منظورش این بوده که وقتی شما یک نقاشی رو میبینی ، این شما رو الزاما به یاد چیز خاصی نمیندازه ولی وقتی یک صندلی رو توی ذهنت تصور میکنی این شما رو مثلا یاد صندلی داخل کلاس درس میندازه حالا اگر غیر از اینه آقا سید ابراهیم خودش توضیح میده. البته خیلی مهم نیست این پاراگراف. در واقع میخواد یه ذغدغه ی ذهنی برای شما ایجاد کنه تا مقدمه ای بشه برای ورود به تقسیمات تصورات و تصدیقات |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,274 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. 

![[تصویر: Untitled.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8133617376/Untitled.jpg)