|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۸, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
خب همین که اسنادش موجوده خوبه
![]() ![]() راستی در درس پنجم افراد زیر بهترین و کامل ترین جوابها را ارائه دادند: 1- azade 2- ballista 3- منادی حق 4- یاسین سلامتی و عاقبت به خیری این بزرگواران صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم پ ن:راستی من منتظر بحث های تکمیلی دوستان هم هستم. کاری که آقا مهدی شروع کرده اند خیلی خوب و موثر است.
|
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام
ببخشید منم پاییز و فصل بارش رو متوجه نشدم اینو قبول دارم که میتونه زیر مجموعه باشه اما اگه باررون نباید چی؟ اونوقت عموم خصوص من وجه میشه؟
|
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۴)یاســین نوشته است: با عرض سلام ببینید فصل بارش یعنی چی"؟ فصلی که در آن باران می بارد. حالا جمله را دقت کنید: بعضی از پاییز ها فصل بارش هستند. (یعنی در بعضی از پاییز های سال باران می بارد) بعضی از فصل های بارش پاییز هستند(یعنی لزوما هر فصلی که باران میبارد حتما پاییز نیست) لذا می شود عموم و خصوص من وجه. درسته؟ |
|||
|
|
۰:۴۲, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اینکه در تعاریف اسم دیگر پاییز را فصل خزان یا فصل بارش باران میدانند یعنی اسم خاص تکلیف چی میشود با تشکر. |
|||
|
|
۱:۰۳, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱:۰۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۰:۴۲)عبدالرحیم نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام اسم خاص دلالت بر شیء خاصی دارد مثلا تالار بیداری اندیشه یه اسم خاص هست ولی وقتی میگیم فصل بارش باران شامل بهار و پاییز و زمستان میشه معمولا، یعنی بر یک فصل خاص دلالت نمیکنه ضمن اینکه گفتیم معمولا بر این سه فصل دلالت میکنه یعنی ممکنه هم نباشه پس همون عموم و خصوص من وجه میشه که آقا سید توضیح فرمودن رابطه پاییز و فصل خزان هم میشه مساوی دیگه |
|||
|
|
۱:۱۹, ۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/شهریور/۹۳ ۱:۲۱ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲/شهریور/۹۳ ۱:۰۳)شیدا نوشته است: سلامسلام سپاسگزار. در مورد خزان درست میفرمایید و منظورم از مثال فصل خزان مثال برای بهتر متوجه شدن فصل بارش باران بود در مورد فصل بارش باران انگونه بنگریم هم حق با شماست اما در جاهایی دیده ام فصل بارش باران را مانند فصل خزان میگیم اسم دیگر پاییز میدانند که اگر اینگونه باشد حالت تساوی برقرار است نه عموم و خصوص من وجه بارش ممکنه در هر فصلی رخ بده ،حتی تابستان ان شاءالله ولی وقتی میگیم فصل بارش باران فصلی که در ذهن تداعی میشود دیده ام پاییز است که میتواند این ترکیب اسم خاص تلاقی بشه. |
|||
|
|
۱:۴۱, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۹)عبدالرحیم نوشته است: ولی وقتی میگیم فصل بارش باران فصلی که در ذهن تداعی میشود دیده ام پاییز است که میتواند این ترکیب اسم خاص تلاقی بشه.فکر کنم باید پیشفرض هایی که از قبل داشتیم رو از ذهنمون خالی کنیم تا بتونیم بهتر به نتیجه برسیم البته منم به توصیه اساتید بزرگوار دارم سعی میکنم به مساءل بدون پیشفرض نگاه کنم. اگه اون پیش فرض ها رو کنار بذارید به عموم و خصوص من وجه میرسید یه مثال نقض دیگه فرمایش شما، شمال هست مثلا تو شهر ما زمستونشم بارونیه(الان که خیلی کمه متاسفانه) پس نمیشه بگیم پاییز فصل بارشه |
|||
|
|
۸:۳۳, ۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
با تشکر از عبدالرحیم و شیدای گرامی.
یکی از گزینه های دیگری که دیدم در عین اینکه خیلی مهم بود و البته فکر میکردم ساده و روشن، ولی در عین حال دوستان اشتباه داشتند، بحث رابطه بین مادی و موجود بود. خیلی از دوستان این رابطه را تساوی گرفته بودند. خب اگر این دو تساوی باشه راه برای فلسفه ماتریالیسم کاملا گشوده شده است. یعنی اساسا فلسفه ماتریالیسم با همین نکته بحثش را آغاز کرد که هر چه هست و موجود است مادی است. با این سفسطه فلسفه اش را بنا نهاد. راستی بچه ها می دانید غربی ها میگویند بین دو واژه تروریست و مسلمان چه رابطه ای است؟ افراطی هایشان میگویند تساوی. هر مسلمانی تروریست هست و هر تروریستی هم مسلمان. ولی اونهایی که باز یه کم منصف ترند: عموم و خصوص مطلق میگویند. یعنی هر مسلمانی تروریست نیست ولی مسلما هر تروریستی مسلمان است. و این جمله بسیار خطرناکی است. آماده اید برای درس ششم؟ سوالی نیست؟ |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۹)عبدالرحیم نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمتوصیف هاو آرایه های ادبی برای زیبا کردن متن هاست ، لزوما با دید فلسفی و منطقی به طور کامل نمیشه پذیرفتشون. این طوری به قضیه نگاه کنید که اگر این رابطه رو تساوی بگیریم ، معناش این میشه که تنها فصلی که بارش داریم پاییزه و هر گاه بارش باران رو دیدیم نتیجه میگیرم که در فصل پاییز هستیم. آیا این موضوع صحیحه؟ ![]() تازه بعضی از شهرها تابستون هم بارون دارند.. |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
![]() درس ششم ارسال شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,279 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.