|
(((((کارگروه شماره یک، منــــــطق)))))
|
|
۱۶:۳۳, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۳ ۱۶:۱۸ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قبل از هرچیز یه تاکید خفن داشته باشم در مورد اهمیت علم اندوزی. اگر بخواهم نهایت این تاکید را برسانم باید از کسی براتون مثل بزنم که نهایت الگوی ماست، اول این را بخونید: رسول اكرم صلّى اللَّه عليه و آله وارد مسجد مسجد مدينه شدند، چشمشان به دو اجتماع افتاد كه از دو دسته تشكيل شده بود و هر دستهاى حلقهاى تشكيل داده سرگرم كارى بودند. يك دسته مشغول عبادت و ذكر و دسته ديگر به تعليم و تعلم و ياد دادن و ياد گرفتن سرگرم بودند. هر دو دسته را از نظر گذرانيدند و از ديدن آنها مسرور و خرسند شدند. به كسانى كه همراهش بودند رو كردند و فرمودند: «اين هر دو دسته كار نيك مىكنند وبر خير وسعادتند.» آنگاه جملهاى اضافه كرد: «لكن من براى تعليم و دانا كردن فرستاده شدهام.» پس خودشان به طرف همان دسته كه به كار تعليم و تعلم اشتغال داشتند رفتند و در حلقه آنها نشستند. در مورد اهمیت منطق، فقط این را عرض کنم با فراگیری آن میتوانید حسابی طرف مقابلتون را ضربه فنی کنید و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون. در منطق می توانیم با انوع و اقسام مغالطات و استدلال ها و قیاس ها آشنا بشیم و با استفاده از اونها بتونیم بهتر و بهتر فکر کنیم. لذا تصمیم گرفتم یه کلاس مجازی دایر کنم که شرایط مختلفی هم دارد: 1- همه میتونند باشند، ولی هرکسی که میاد برای ثبت نام تا آخرش میمونه، مگر اینکه درس تموم بشه و یا عزرائیل میهمان من یا اون شخص بشه. ![]() ![]() 2- هر درس به صورت یک فایل ورد برای دوستان ایمیل می شود، درسها به صورت تمرین و سوال و جواب می ره جلو. سعی هم میکنم که به زبان ساده تر بیان بشود تا زمختی منطق و به طور کلی علوم مقلی یه کم کمتر حس بشه. 3- بین دوستان شرکت کننده میتونیم جلسات مباحثه هم داشته باشیم. 4- بعد از اتمام مقدمات منطق میتوانیم با نظرسنجی، وارد فلسفه و یا حتی عرفان نظری هم بشویم. به خودمون بستگی داره. 5- خلاصه میتونیم با هم خوش بگذرونیم. ![]() پ ن: تو کشورهای غربی و مخصوصا امریکا زمانی که یک برنامه فرهنگی میخواهید برگزار کنید حتما باید مبلغی را بگیرید و اگر رایگان باشد، به شدت به شما شک میکنند. یعنی اصلا وارد همایشی نمی شوند که مجانی باشد. این را به شخصه تجربه کردیما...کاش این جا هم خب دوستانی که میخواهند ثبت نام کنند، با ذکر صلوات بر پیامبر ![]() ![]() و عترت پاکش (علیهم السلام) می توانند اعلام کنند. البته میتونند نظر هم بدهند در مورد بهتر اجرا شدن این طرح.
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۸, ۳۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
حامد جان برای هماهنگی های بیشتر. الان حدود پنجاه و اندی شده ایم. یه کم سخت هست هماهنگی. ولی اگر به دسته های کوچکتر تقسیم بشیم، هم کارها با سرعت و دقت بیشتری میره جلو و هم مباحثات بیشتری بین اعضاء صورت میگیره.
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۳۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۳ ۱۵:۰۶ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
طاعات و عزاداریهاتون مقبول ان شاءالله منطقیون گرامی! برای هماهنگی و سهولت بیشتر کار اعضای 54 نفره ی منطقی به گروه هایی تقسیم شدن. هر گروه یه سر گروه داره که مبنای انتخاب سرگروه با توجه به اسامی ای که آقا سید اعلام کرده بودن (در جواب کامل دادن به تمرینای درس 2) هستش ان شاءالله که سرگروه های عزیز پیگیری و هماهنگی لازم رو خواهند داشت تا پاسخ ها به موقع به استاد تحویل داده بشن. عزیزانی که اسمشون با قرمز مشخص شده سرگروه ها هستن 1.فاطمه خانم-SkyGirl-مرهـم -Arash.j -حسین14 2. عبدالرحیم -Aryha -یاســـین -ساجد - ضحی 3. مصباح - نسیم -hessam -ballista - کربلا 4.Havbb 110 -Just God -saloomeh -110 5.azade-soora -amirhq21 - علویون - صبا - 6.انتصار - anti - رضوانه - مجید املشی - اندیشه نو 7.sabrina - شیدا - منصوره - -nasimesaba-seyed reza 8.حضرت عشق -mohamad -عبد الرحمن -S.A.M- رهگذر... 9.mahyamatin -farzaneh -ISOD- اولوالالباب - السا 10. الهی 313 - میلاد.م - مجنون الحسین - منادی حق - هادی... 11.آرامش -MohammadSadra -مجتبی 110 - پرنیان یا علی/ التماس دعا
|
|||
|
|
۵:۳۹, ۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۵:۳۹ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
استاد سلام عرض شد
اجازه هست؟؟ من این جلسه غایب خواهم بود آخه دعوت شدم حرم سلطان سریر ارتضا آقام علی ابن موسی الرضا ع دعاگوی همه دوستان خواهم بود که ایشالا منطقی ترین آدمای روی زمین شن حق استاد هم که به نوبه خود محفوظه |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۹ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
یا علی مدد.
به شرطی که دو رکعت نماز به نیابت همه بچه های گل بیداری در مسجد گوهرشاد بخوانی. زود هم تمارین را بفرست. اگر خدا بخواهد ما هم به زودی به پابوسی خانه پدری مان ![]() ![]() می رویم.باقی دوستان گرامی تمارین را نهایت تا شنبه برسانید. |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
آقامنم میخوام تواین کلاساشرکت کنم چکارکنم؟
|
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
خانم آیدای گرامی من چند بار سعی کردم با شما ارتباط بگیرم ولی پیام خصوصی تان بسته است. در اعتبارتان هم نوشتم.
بی زحمت پیام خصوصی تان را باز بفرمایید. ممنون. |
|||
|
|
۴:۲۹, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای سید ابراهییییییم؟؟؟؟؟! برای هر مورد سه تاااااا مثال؟؟؟؟! تازه توضیح هم بدیم؟؟؟! ![]() ![]() ![]() ![]() نَخَبَر؟؟؟؟! من موقعی که دوران مدرسه معلممون میگفت فقط نام ببرید انقدر خوشحال میشدم اشک تو چشمم جمع میشد!!! مورد داشتیم از دست استادا در میرفتم!!! با یه استاد دیگه برمیداشتم توضیح زیاد ندم ![]() همچین سابقه درخشانی دارم!!!! حالا شما دارید اینطوری مثال میخواید؟! نه بابا راحت باشید بفرمایید چهار مثال و توضیح و به همراه مخلفات و نون اضافه و رسم شکل!!! من دیگه حرفی ندارم! ![]() راستی جوابا رو باید برای سرگروه ها بفرستیم چجوری؟ ایمیلشونو نداریم که... |
|||
|
|
۶:۰۶, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند عادل
سلام نقل قول:درس سوم : نقل قول:برای هر مورد سه تاااااا مثال؟؟؟؟! تازه توضیح هم بدیم؟؟؟! توضیح که نخواسته بودند. چرا جو سازی میکنید. تو دانشگاه وقتی یکی همچین سوتی میداد استاد هم فوری سوء استفاده میکرد و میگفت منظورش همین بوده. خلاصه که تمارین فقط نام ببرید هست. توضیح اضافی هم خوردن نداره علی الخصوص ماه رمضون. |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
خب اگر خودتان مایل هستید میتونید توضیح هم بدهید. پس دوستان همگی نام می برند و خانم رضوانه توضیح هم باید ارائه بدهند
جوابها را فعلا برای برادر حقیرتان ارسال بفرمایید تا بعد ببینیم چی میشه |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
خب آخه سری قبلی گفتید مثال بزنید و توضیح هم بدید
منم گفتم حتما این دفعه هم توضیح هم نیازه... ![]() ![]() نوموخوام! اصنشم!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضمیمه ((کارگروه منــــــطق)) ،بحث های محتوایی | m.hossein | 6 | 3,280 |
۱۷/مهر/۹۳ ۱۱:۵۶ آخرین ارسال: m.hossein |
|

و چون این جا هم کلی از بحث ها جدل ها را شاهدیم خیلی میتونه کمکون کنه در جهت حال گرفتن از طرف مقابلمون.