|
دعوت به قرائت چهل روز زیارت عاشورا برای مجرّدان تالار
|
|
۲۲:۱۶, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۱۷:۱۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا» سلام و عرض ادب! هرچند فکر میکنم عنوان موضوع،گویای محتوای آن است،اما توضیحی مختصر عرض میکنم؛ با توجّه به اینکه بسیاری از دوستان طبق تجربه خاصیّت قرائت چهل روزهی زیارت عاشورا را برای تأهل مجرّب دانستهاند و با توجّه به رشد موضوعات ازدواج و دغدغه بودن این موضوع برای بسیاری از کاربران عزیز در این تالار، اولّین و شاید تنها کاری که از دست همهی ما برمی آید،دعا برای گشایش در امر ازدواج این عزیزان است.. به همین دلیل،به صورت دسته جمعی،از اولّین روز ماه مبارک رمضان،به مدّت چهــــل روز،باهم زیارت عاشورا به نیّت گشایش در امر ازدواج این عزیزان قرائت خواهیم کرد. اگر هم بتوانید اسم ببرید که عالیست.. برای آقایان وخانمهای بزرگوار مجرّدی که قصد ازدواج دارند. هرکسی که مایل به شرکت در این طرح است،با ذکر صلواتی در ذیل همین تاپیک اعلام امادگی کند لطفاً.. افوّض امری الی الله.. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۷, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
منم میخونم تا بعد از حل شدن این معضل پیچیده (!) به سراغ معضلات بعدی بچه های تالار بریم...!!! |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۶/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۳ ۲۳:۴۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
وای باورم نمیشه یه لیست اینجاست که اسم من توشه...به قول فامیل دور ، همیشه از بچگی آرزو داشتم اسمم تو یه لیست باشه
![]() انشالله منم هستم... ...انشالله که برای همه عزیزان گشایشی ایجاد بشه ، ما هم در این بین به محبوبمون برسیم ![]() (وای اگه مامانم اینو ببینه ، سال بعد این موقع باید سالگرد وفاتمو بگیرید ![]() )اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1. Hadith2.رضوانه 3.عشقم کربلا 4.hessam 5.alisolton 6.help me 7.فدایی ولایت 8. ؟ ؟ ؟ |
|||
|
|
۰:۰۳, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۱۳ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
1. Hadith 2.رضوانه 3.عشقم کربلا 4.hessam 5.alisolton 6.help me 7.فدایی ولایت 8.پرنیان 9.عبدالرحمن 10.Bahar 11.مجتبی 110 12.شیدا 13. Reza2035 14.???? آقا من اسم هرکسی و سپاس زده اضافه کردم فقط موندم این وسط آقای علمدار 133 چیکار میکنه؟
|
|||
|
|
۰:۲۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
طرح خوبیه
البته یک نیمه گشایش کاره نیمه دیگه تلاش افراده اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۰:۳۱, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
... اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۰:۳۲, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۳:۴۳ توسط ساجد.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۳ ۲۲:۱۶)Hadith نوشته است:البته دلم نیومد که آیات رو پاک کنم کلا خط دوم منظورم بود خیلی خیلی به شدت خوشحالم و یه جورایی توی پوست خودم جا نمیشم حالا که اسم منم هست خیلی بده خودم نخونم گر گدا کاهل بود تقصیر صاحب خانه چیست ؟؟!!! اجماعا صلوات |
|||
|
|
۰:۳۴, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۳۶ توسط پرنیان.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
1. Hadith 2.رضوانه 3.عشقم کربلا 4.hessam 5.alisolton 6.help me 7.فدایی ولایت 8.پرنیان 9.عبدالرحمن 10.Bahar 11.مجتبی 110 12.شیدا 13. Reza2035 14.ali 64 15.السا 16.مجید املشی 17.aakbarib 18.ساجد 19.؟؟؟؟؟؟؟ ![]() بقیشو خودتون بنویسید.....شبتون بخیر
|
|||
|
|
۰:۳۶, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۳۷ توسط amirhq21.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند یکتا
سلام بنده هم چهله میگیرم انشاء الله. لطفا همه برام دعاکنید . ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
19-amirhq21 |
|||
|
|
۰:۴۳, ۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۰:۴۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام! فکر خوبیه! اما بنده چند تا نظر دارم! یک. چرا فقط مجردا! این تایپیک رو مثل تایپیک کارگاه های جناب میلاد م. کنیم! تا همه ی دوستان بتونن اعلام آمادگی کنن!! دو. من تصمیم گرفته بودم بر خوندن سوره واقعه، چون ماه قران هم در پیشه! این سوره هم در کسب روزی خیلی موثره (ما به همسر به چشم روزی نگاه می کنیم ![]() ) ای کاش کلا سوره ای از قرآن می گفتید....ولی خب اشکال نداره کارمون زیاد شد دیگه حالا هر جفتش رو با هم میل می کنیم!! توفیق اجباریه شد دیگه !!ان شاء الله که خیره... از همینجا یه نفر دیگه رو هم ثبت نام می کنم (اخر اسمشو می گم ...)، اجازش هم دست خودمه (اعتراض کند سر مگویش را لو می دهم) خودش بیاد اسمشو کامل کنه وگرنه خودم کامل می کنم!![]() |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,715 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 18,010 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,471 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| <<<ختم زیارت عاشورا در40روز>>> | رهگذر. | 169 | 41,506 |
۲۳/تیر/۹۳ ۱۲:۳۵ آخرین ارسال: رهگذر. |
|

...انشالله که برای همه عزیزان گشایشی ایجاد بشه ، ما هم در این بین به محبوبمون برسیم 

)

![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
!!
(اعتراض کند سر مگویش را لو می دهم) خودش بیاد اسمشو کامل کنه وگرنه خودم کامل می کنم!![[تصویر: 61801557148245979122.gif]](http://8pic.ir/images/61801557148245979122.gif)